IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Koulu ja opiskelu
Perustettu
28.4.2007
Tilastot
Käyntejä: 11088 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1815 jäsentä
Tyttöjä: 770 (43 %)
Poikia: 1045 (57 %)
Sijoitus koon mukaan: 210
Keski-ikä
28,7 vuotta
Otos: 778 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,7 vuotta
Ylläpitäjä
kalottipakki

Jäsenet (1815)

jelle-2tEräshannajohnsson1994dj-_ahmedsaanA_m4keeRoRoJepulis`^tomi_94^swept_sux[rebel]J-20helenajasmiinaKinGis-_jupe``--Tomppa--
« Uudemmat -

A-style★ VALMISTUJAISET ★Luonut: A-styleTiistai 23.12.2014 16:04

A-style┼ LOPPUTYÖ OHI ONLuonut: A-styleSunnuntai 14.12.2014 07:30

joonaosmala33.Luonut: joonaosmalaTiistai 21.01.2014 14:49

koulun käynti on liian mainstream;
omaloma/vapaapäivä koulusta kuulostaa vaan niin paljon paremmalta,.. c:

SaneBody & MindLuonut: SaneTiistai 05.11.2013 04:29


On aina pyrittävä kehittää itseään ja yrittää olla parasta mitä voi olla.
Sen takii en arvosta ihmisii keil on hyvä fysiikka, mut on tyhmiä ku kumisaapas. Sama pätee myös toisinpäin; ei oo välii vaik oisit kuinka viisas, jos et oo shredded brah.

Miksei ihmiset yritä yhdistää näitä?

Niin paljo näkee neroi ketkä on kalpeit ja niil on astma ja bodareit ketkä menee ihan solmuu ku niilt kysytää sijaitseeks Pohjois-Korea Korean pohjois- vai eteläosas et siit on melkee tullu standardi ja sääntö ettei voi saada molempia samaan aikaan.
Ei oo paljo vaadittu parantaa ulkomuotoansa käymäl salil tunnin muutaman kerran viikossa tai ottaa salin jälkee kirja käteensä ja lukee vaik kymmenen sivuu per päivä.

Tää postaus koskee suurimmalta osin älykkyyttä ja sivistystä, koska mun ei tarvi skitsota fysiikasta, koska sitä mul jo on tarpeeks tehdäkseni poikaystävii exiks ja naisii lutkiks, mut joku saattais kyseenalaistaa mun älykkyyden sen perusteel mitä 99% kaikist bodareist on osottanu todeks.

Älykkyydellä en tarkota algebran ymmärtämistä, koska mitkään numerot koulun kokeista ei kerro vittuakaan älystä, se kertoo ainoastaan vaivannäöstä.
Kuka tahansa pystyy lukee s. 71-s.103 bilsankirjast ja sisäistää sielt keskeisimmät kohdat, se vaatii vaan tahtoa ja keskittymistä = kahta asiaa, joita ei koskaan olla rinnastettu älykkyyteen.

Älykkyydellä tarkotan omalt mukavuusalueeltas irtautumista.
Jos sua kiinnostaa vaa bodaus ja haluut elää vaan sitä varten ja tiedätki siit sit ihan kaiken, se ei oo mikää tekosyy olla tietämättä mistää muusta yhtää mitään.
Pitää olla kiinnostunu asioista., pitää mieli avoinna. Sen on älykkyyttä.

Sit on asioita joita vaan kuuluu tietää ja ne luokitellaan yleissivistykseks. Paras paikka hankkii yleissivstystä, on koulusta. Mut koska useimmat ei sitä ehdi tajuta ennen ku yläaste päättyy ja saa paperit joil pääsee korkeintaa Kallion lukioo, niin koskaa ei oo liian myöhäst.
Ite olin yläasteen jälkee tyhmä ku paska, enkä tajunnu mistää mitää. Aloin sivistää ite itteeni. Katoin dokumenttei historiast, uskonnost, lääketieteest, yms. yms. yms. luin kirjoi - laatukirjoi - kirjoi jois on hyvä tarina ja samal oppii jotain siit miten maailma toimii. Harry Pottereist tai Taru Sormusten Herrast ei mm. opi mitää muuta ku et "ur a wizard Harry!" ja et välil pitää syödä, laulaa ja nukkua.

Joten ei voi vaan treenaa ja olla siihen tyytyväinen, eikä voi vaan opiskella ja unohtaa elämän fyysinen puoli.

Jos sul on fyysinen puoli kunnos, sen lisäks on kolme aluetta joil pääsee pitkälle:

Historia
-Historia kattaa tuhansia vuosia eri asioit ja tapahtumii jotka hallitsemal saat muut ihmiset sanomaa: "mist sä tiesit ton?"

Uskonto
-Sama juttu ku historias, uskonnol on niin pitkät juuret et vaik oisit kuinka ateisti, tuut aina kohtaamaa uskontoo koskevii kysymyksii

Maantiede
-Hyväst maantietämykset ei koskaa oo haittaa. Aina löytyy ihmisii jotka haluu tietää missä Bangkok sijaitsee. Ja sillon sul on vastaus.

Yleistiedost haluun viel tiedottaa sen verran et älkää sotkeko sitä mikä oikeesti kannattaa tietää ja mikä on pelkkää hifistelyy, jota kaikki autistiset "älyköt" levittelee toistensa keskuudes samal ku runkkaa toisiansa ringis vanhempiensa ullakol.

Esimerkki

Kysyjä: kuinka vanhoja pyramidit ovat?

Sinä: noin viisituhatta vuotta

Hifistelijä pilkunnussija: 4713 vuotta ja 114 päivää

Sit jos joku vittuilee sulle siit ettet tiedä misä Inkoo sijaitsee ni voit hakata sen samantien. Annan sulle luvan.
Henkilökohtasesti mua ei oo koskaa kiinnostanu Suomen maantiede, Suomen elokuvateollisuus, Suomen kirjateollisuus tai ylipäätään mikään kotimainen. Miksi? Koska se ei oo kulttuurisesti sivistävää. Koska Suomella ei ole kulttuuria.
Aina ku joku ihmettelee miten en oo voinu lukee Tuntematont sotilast, kysyn aina takas et mitäs piti Moby Dickistä? Always brings the lols.

Kaikki tietämisen arvonen tieto on jotain sellaista, josta on hyötyy myös muuallakin päin maailmaa.
Mitä veikkaat kuinka moni amerikkalainen tietää kuka on täl hetkel Suomen Presidenttinä?
Entä kuinka moni suomalainen tietää kuka on täl hetkel Amerikan Presidenttinä?
Jos meet Pariisiin ja kysyt joltain sieltä et paljo maksat täst Akseli Gallen-Kallelan Poika ja Varis-taulust, se kysyy "kuka?" ja maksaa siit sulle lounasrahojensa verran.
Sit vast ku koko muu maailma alkaa näkee Suomen yhtä mielenkiintosena maana ku esim. Italian, sit alan mäki.

That said, suurin osa teist kuitenki vois alottaa niist yhdyssanoist. Baby steps, katsokaas ;)

SaneLukio vs AmisLuonut: SanePerjantai 18.10.2013 18:05

Oon kirjottanu samast aiheest joskus aiemminki, mut koska sillon olin lähes yhtä hyödytön ku munaton neekeri, verbaalisesti puhuen, kirjotan nyt uuden version, jossa on enemmän järkeä

Eli lukio vs Amis.

Monet on sitä mieltä et lukio on sankareille ja amis elämisen halunsa menettäneille ja et jos haluu päästä helpommal, pitää mennä amiksee ja jos luulee kestävänsä kovan opiskelun paineet, niin terve lukio!

Tää on tietenki vaa sad cunttien ulinaa.

Totuus on se, ettei kumpikaa ole sen helpompi ku toinen. Ne on molemmat koululaitoksia, jois on samat selkärangattomat (nais)opet, jotka saa fuduu jos kritisoi oppilasta arvostelevaan sävyyn.
Kaikki on kiinni valinnoista. Amiksen sekä lukion voi kummatki suorittaa nollat taulussa rimaa hipoen läpi tai sit voi panostaa ja hyötyy saamastaan opetuksesta.

Ja täs vaihees vissii joku sanois et "no mut lukio antaa paljo paremmat lähtökohdat menestyy elämäs", mut huippujalkapalloilija tienaa viikossa enemmän ku huippulääkäri tai juristi kuukaudessa ja jalkapalloura ei vaadi avata ensimmäistäkään lukion pitkänmatikan oppikirjaa.
En sano et jalkapallo ois jotenki parempi työ ku aivokirurgia, mut halusin vaa tehä pointin selväks ettei koulutuksellakaa oo mitää vitun väliä, jos oot patalaiska homo joka ei enää saakkaa mitää aikaseks kun kukaa ei enää sanokkaa sulle yksityiskohtia myöten mitä tehdä, kuten kouluissa.

Lukion vikana on se, et yli puolet sille tielle hakevist hakee sinne vaa sen takii koska ne on pienest pitäen opetettu, et jos haluut olla kukaan, sä meet lukioon. Mun käy sääliks näit. Koska ku ollaa siin iäs et yläaste loppuu, se pelko ojankaivajan apulaisen sijaisen urast kummittelee jo niin vahvana, et lukioon haetaan vaikkei ite edes sinne haluis, mut jos sinne ei hae, isi ei osta autoo.

Amiksen vikana on se, et sinne pääsee sisää liian alhasel keskiarvol.
Jos tän maan surkeimpaa kouluu, jossa ei oo pulpettei, lämmitys hoidetaa nuotioil ja joka päivä ruokalast saa vaan kalanmaksaöljyy, pääsis vähintää kasin keskiarvol, voisin luvata ettei kenenkää koira enää söis kenenkää läksyi

Mut loppujenlopuks millää muul elämäs ei oo välii ku sil ootsä esteettinen

Kuvassa mies joka oli. Kattokaa vaik tota sen ilmettä. Noin hymyilee vaa mies joka tietää et sä mirraat ja tekisit mitä vaa saadakses imee sen kyrpää

A-styleBACK To The School!Luonut: A-styleMaanantai 26.08.2013 03:03

pettriNOLOJA KOULUKUVIA JNE. -.-'Luonut: pettriTiistai 13.08.2013 01:21

pettriKoulumuistoja ! :)Luonut: pettriTorstai 08.08.2013 23:38

FoxxyTsihiLuonut: FoxxySunnuntai 06.01.2013 23:04

On se kivaa kun pitäs lukee hissaa... Ja sit rupee kattoo Jurasic Park III:a... Ja sit alkaa dubata sitä XD


Ja tää oli taas niin tärkee blogaus et oksat pois... Mistä toi sanonta muuten tulee ?
« Uudemmat -