IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 7046 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
1392 jäsentä
Tyttöjä: 293 (22 %)
Poikia: 1099 (78 %)
Sijoitus koon mukaan: 329
Keski-ikä
34,4 vuotta
Otos: 1106 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,5 vuotta

Jäsenet (1392)

styvnilssonimakke666PalikkatestiJupe22^^Emu^^peippo666mx_44SeatherteXi_latenight|pelke|^tvpkHeeq^AFRIKAN_TÄHTI_Fredu
« Uudemmat -

SaneLukio vs AmisLuonut: SanePerjantai 18.10.2013 18:05

Oon kirjottanu samast aiheest joskus aiemminki, mut koska sillon olin lähes yhtä hyödytön ku munaton neekeri, verbaalisesti puhuen, kirjotan nyt uuden version, jossa on enemmän järkeä

Eli lukio vs Amis.

Monet on sitä mieltä et lukio on sankareille ja amis elämisen halunsa menettäneille ja et jos haluu päästä helpommal, pitää mennä amiksee ja jos luulee kestävänsä kovan opiskelun paineet, niin terve lukio!

Tää on tietenki vaa sad cunttien ulinaa.

Totuus on se, ettei kumpikaa ole sen helpompi ku toinen. Ne on molemmat koululaitoksia, jois on samat selkärangattomat (nais)opet, jotka saa fuduu jos kritisoi oppilasta arvostelevaan sävyyn.
Kaikki on kiinni valinnoista. Amiksen sekä lukion voi kummatki suorittaa nollat taulussa rimaa hipoen läpi tai sit voi panostaa ja hyötyy saamastaan opetuksesta.

Ja täs vaihees vissii joku sanois et "no mut lukio antaa paljo paremmat lähtökohdat menestyy elämäs", mut huippujalkapalloilija tienaa viikossa enemmän ku huippulääkäri tai juristi kuukaudessa ja jalkapalloura ei vaadi avata ensimmäistäkään lukion pitkänmatikan oppikirjaa.
En sano et jalkapallo ois jotenki parempi työ ku aivokirurgia, mut halusin vaa tehä pointin selväks ettei koulutuksellakaa oo mitää vitun väliä, jos oot patalaiska homo joka ei enää saakkaa mitää aikaseks kun kukaa ei enää sanokkaa sulle yksityiskohtia myöten mitä tehdä, kuten kouluissa.

Lukion vikana on se, et yli puolet sille tielle hakevist hakee sinne vaa sen takii koska ne on pienest pitäen opetettu, et jos haluut olla kukaan, sä meet lukioon. Mun käy sääliks näit. Koska ku ollaa siin iäs et yläaste loppuu, se pelko ojankaivajan apulaisen sijaisen urast kummittelee jo niin vahvana, et lukioon haetaan vaikkei ite edes sinne haluis, mut jos sinne ei hae, isi ei osta autoo.

Amiksen vikana on se, et sinne pääsee sisää liian alhasel keskiarvol.
Jos tän maan surkeimpaa kouluu, jossa ei oo pulpettei, lämmitys hoidetaa nuotioil ja joka päivä ruokalast saa vaan kalanmaksaöljyy, pääsis vähintää kasin keskiarvol, voisin luvata ettei kenenkää koira enää söis kenenkää läksyi

Mut loppujenlopuks millää muul elämäs ei oo välii ku sil ootsä esteettinen

Kuvassa mies joka oli. Kattokaa vaik tota sen ilmettä. Noin hymyilee vaa mies joka tietää et sä mirraat ja tekisit mitä vaa saadakses imee sen kyrpää

soundsrakasLuonut: soundsKeskiviikko 16.10.2013 05:01

Noni, keissi on ny semmone, että läppäri siis vetäs vähä olutta, ja ei toimi.

Tästä vastoinkäymisestä sain motivaation ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2007 mennä ns. oikeisiin töihin, eli niinku samaan aikaan ku normaalit elämäänsä kyllästyneet tantat.

Koska mä tykkään kuitenkin vetää vaikeustason täppiin, niin jatkan myös mun viikonloppuhommaa. Eli mä teen 6 päivää viikossa duunia, mää haluan nähdä, että mitä toi helvetin ulina on jota kuulee kännisten ihmisten suista kun on niin rankkaa.

Siis ihmisellä on rankkaa kun sen ei tarvi muuta tehdä ku käydä töissä? Koitappa vetää vaikka vuosi työttömyyttä. Sen lisäks, että sullei oo massii oikeestaan muuhun kun ruokaan, joudut jokaikinen päivä keksiin itelles jotain tekemistä ettei sun kuuppas sekoo toimettomuuteen.
Tää on vähän sama juttu kun epäitsevarmat hylkiöt itkee että ku on niin rumia ja aina yksin. Siis. Tee itelles jotain. Oikeesti. Ja sitten ku oot tehny ja saavuttanu rikkomattoman itseluottamuksen ni ne vaikeudet alkaakin kun maamme paikalliset popedaa fanittavat lippalakkipäiset nuuskahuulet tulee uliseen sulle kun sää et käyttäydy niinku massat. Se on ihan vitun rasittavaa joutua aina ilmottaan noille urpoille, että ei, ihan oikeesti mua ei kiinnosta vittuakaan sun mielipitees eikä sulla ole mitään auktoriteettiä mun tekemisiin, me ei olla hei yläasteella enää, kasva roolistas ulos, näytät vammaselta.Mutta anyway, jos tommosetkin urpot pystyy käymään jossain päiväduunissa tyyliin 40 vuotta putkeen takomassa jotain metallia hikisellä parintonnin kuukausipalkalla, niin mää oon semmonen megamies ettei mua haittaa vaikka pitää vetää 6 päivää viikossa, ja vielä joka viikonlopun aikana kääntää unirytmi päivähörhöstä yöliitäjäks ja takas. Niin ja en vitussa tekis jotain metallihommaa parilla tonnilla loppuikääni. Jos sää saat kakstonnii metallilla puhtaana kätees niin sun pomos saa sun työpanoksestas vähintää kaheksantonnii.. tekemättä mitään fyysistä. Oikeesti homma toimii työelämässä niin, että mitä vähemmän sun täytyy oikeesti tehä duunii, sitä enemmän sää saat liksaa.

Mää pohdin tossa jokuaika sitten että tää yhteiskunta toimii sinällään hauskasti, että koulutusjärjestelmä prosessoi ihmisiä niinku lihamylly joka erottelee luut, nahat, jänteet, ja lihat toisistaan.

Etenkin tää Amis se vaan tienaa enemmän -väite kiihdytti mua miettiin näitä asioita, kun näin joidenkin idioottien amisten penkkarirekan tjsp.
Ilmeeni kun amisrekka.

Sä meet peruskouluun. Peruskoulussa ne joita se opetus ei kiinnosta tuomitaan suoraan suurimpaan loukkuun eli amikseen, jonne menee varmaan noin puolet? Amista hehkutetaan sillä että amis se vaan tienaa enemmän, joka on tilastotieteellisesti totta, mutta silti ihan täyttä vitun bullshittii. Vaikka se amis tienaiski elämänsä aikana 100000e enemmän ku se pitkään opiskellu lukio/yliopistoheebo, niin se amis tienaa kymmenenkin vuoden päästä edelleen sen 2500e/kk bruttona. Ja se vastavalmistunu yliopistoheebo, joka valitsee itelleen rahakkaan ja mielekkään alan (koska siihen tää väite perustuu, lisää massia) tienaa suorilta sen 3500-4000e/kk, ja sen palkka vaan kasvaa mitä vanhemmaks se kasvaa. Kummalla sitten on isompi elintaso? Amispetterillä vai yliopistohikellä? Yliopistohikellä tietenkin. Vaikka se saavuttais tilastotieteellisesti vähemmän massii elämänsä aikana, se saa silti nauttia tuplasti, jopa triplasti korkeemmasta elintasosta.Onneks amiksesta kuitenkin löytyy vielä mahdollisuus kavuta pois tosta keskiluokan montusta, ja se on ammattikorkee helpoimmassa vaihtoehdossaan. Jos haluaa, niin tässä maassa on mahdollista suoraan lähtee grindaan aikuisopiston kautta lukioo, ja siitä jatkaa yliopistoon, tai sit menee AMK->Yliopisto. Tai sitten kouluttautuu korkeimmalle AMK:ssa.

Mun mielestä ammattikoulu noin niinku työssä käynnin perusteella on naurettava asia, sä opiskelet kolme vuotta asioita, sit sä meet duunipaikkaan ja oot sielä ihan DERP! kunnes viikon päästä sä oot oppinu lähes kaiken mitä sun toimenkuvaas kuuluu.. kysymys, mihin vittuun sää tarvittit sitä kolmen vuoden opiskelua? Sen kolmen vuoden opiskelun tarkotus on mun mielestä vaan prosessoida lisää ihmisiä, se antaa valmiudet, hyvät valmiudet jatko-opiskeluille, ja tuomitsee ihmisiä keskiluokan kurjuuteen.Ihminen joka menee lukioon, yleensä oikeesti on aika suhteellisen fiksu. Ainakin jos se tiedostaa nää asiat. Toki se voi olla myös ihan urpo ja menettää tarkotuksella motivaationsa ja joutua sitä kautta kaupanalalle keskiluokkaan. Mutta toi amis on kyllä semmonen monttu, että mua ihmetyttää miten ihmiset ei tajua sitä asiaa, että ne on kusetettu meneen sinne jotta ne päätyis keskiluokkaan ja ottais ne asuntolainat, jollon ne on myös ikuisesti kiinni siinä keskiluokassa. Hanki perhe, hanki lainat, hanki koira.. tajua 20 vuoden päästä, että kappas ku sua onkin vähä niinku kusetettu, mutta et voi tehdä mitään kun oot jo niin syvällä suossa ettet halua muutaku hukuttaa ittes sinne. Onneks löytyy tota alkoholia, alkaa kilpajuoksu, kumpi ehtii ensin, noutaja vaiko lainanmaksu.

Mutta se siitä palataan muihin aiheisiin siis..

6-päivän työviikko tulee oleen siitä jees, ettei oo koskaan aikaa juoda, tai tissutella, tai harrastaa muutakaan täysin turhaa aktiviteettiä, josta ei oo mitään hyötyä, vaan haittaa. Ja kaikista eniten keholles. Teollisuusliuotinta kurkusta alas.. mun mielestä tossa alkoholinkittaamisessa ei oo mitään eroo johonkin gamman kittaajiin. Paitsi että gammaa otetaan pienempi annos.

Työpaikka tarjoo luontaisetuuksina liikunta -ja kulttuuriseteleitä. Tää on ihan vitummoine jepa, koska noi kulttuurisetelit kelpaa lippupisteseen yms. Ei tarttene miettii enää että lährenkö johonki kemuihin vai en.. määhä lähren.

Olen lähes pahoillani blogauksen hieman aggressiivisuudesta otteesta, mutta oikeesti mikä helvetti siinä on että noita lampaannussijoita sikiää tähän maahan.

Sitten nää samat idiootit ympärikännissä rupee aukoon päätänsä kebabpaikassa ja haukkuun kaikki ählämeiks ja ihmettelee kun sieltä kulmapöydästä nousee lähi-idän syntyperää omaava jäbä joka lyö siltä hampaat kurkkuun. "MITÄÄN EN TEHNY TULI VAAN JA LÖI!!". Niin varmaan juu. Mulla ei oo koskaan ollu mitään ongelmaa yhdenkään ulkomaalaistaustaisen kanssa yöelämässä, ei edes kaikkien kavahtamien romaanien. Viime lauantaina sain shufflauksestani propsit mustalaisruhtinaan näköseltä jäbältä, kättelin sitä ja toivotin hyvää iltaa.Ei siinä, kyllä siellä yöelämässä on oikeesti hienoja suomalaisiakin, mutta eniten suomalaisista erottuu ne idiootit. Ainoa kansallisuus suomessa jotka käyttäytyvät yöelämässä kun mitkäkin perseeseen raiskatut marakatit. Mikä teidän ongelma on? Ai niin, kateus. Ei se ole mun vikani eikä ongelmani jos teidän tytöt haluaa kattella kun mää tanssin. Vie muijas johonkin muualle tai opettele ite tanssiin. Tai ragee vaikka sille muijalles, ei oo mun ongelma. Äläkä yritä tehdä siitä mun ongelmaa. Minkä vitun takia te koitatte kaataa oman kyvyttömyytenne mun niskaan. Te ette osaa antaa tarpeeks mielenkiintosta ohjelmaa tytöillenne yöelämässä ja sitten se on mun vika? Ainii, sehän on vain suomalaisuutta. Syytetään muita ja juodaan lisää, mikään ei johdu koskaan itestään.Sitte tulee vielä joku kuntosalietu päälle.. mää en oo kyä koskaan tykänny punttaamisesta, mun mielestä se on ihan hemmetin tylsää, mutta meikälle synty just aika mahtava idea liikuntamuodosta. Paljastan sen joskus kun oon ite eka todennut sen joko toimivaks tai toimimattomaks.

Suomessa ei oo mitään muuta vikaa kun noi isänsä nussimat ja äitinsä pukemat popedalippalakkijeejeet.

Hu-Huh. Olipa taas olevinaan asiaa. Helpotus on lähes yhtä suuri kuin saadessani.. persikoita. Tai jotain.

Peace.

:::-)RAINBOWKINGIöitä murut ♥Luonut: RAINBOWKINGISunnuntai 26.06.2011 07:02

ei mua väsytä...
...mut jos kumminki menisin ennenku nukahan koneelle.

_chemical[Ei aihetta]Luonut: _chemicalLauantai 02.10.2010 14:09

yh yritän täs miettii pääni puhki et meniskös sit lukioo vai amiksee. ja jos amiksee ni mille linjalle?
tää. on. liian. vaikeeta. ja alle puol vuotta aikaa miettii.. voi hemmetti..

MacBeth-Se siitä sittenLuonut: MacBeth-Lauantai 29.05.2010 14:33

Noniiin nyt on kolmen vuoden aherrus laiskettelu ja kaikki sun muut ohi!

Autoalan paperit tuli käteen ja ruusunki viel sain. siitä suunnattiin torin wessaan ottamaan parit jotka opettaja tarjos ja nyt alotteluu ja illal onnelaan med luokkalaiset =))

Japi kiittää ja kuittaa
See ya!
ihan paras päivä ollu ! <3 varsinkin yö ; >

hhih !

' HITTO SUN MUIJAS ON RUMA ' .... ' eiks tää koskaa lopu ? '

oli ihanaa<3
« Uudemmat -