IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Lesson #271Keskiviikko 31.07.2013 16:30

Pikainen oppitunti huumorista

HOW TO BE FUNNY ON THE INTERWEB

Mut ensin analyysi miks te kaikki ootte niin unfunny cunts

Jokainenha meist haluu olla hauska ja huumorintajunen ja myös osottaa sen koko maailmalle

Oon havainnu et varsinki suomalaisten huumorintajus on vakavii puutteita. Tuntuu ettei jengil oo minkäälaista huumorisuodatinta. Sen takii Petri Nygård on suosittu ja kaikki suomalaiset tietää kuka Aki Hedberg on, mut kukaa ei tiiä kuka on Pablo Francisco.

Ongelma piilee siin et ollaa liian ylpeit suomalaisuudestaan. Don't get me wrong; Suomi on yks parhait paikkoi asuu, mut mitä tulee viihdeteollisuutee, Suomi laahaa häntäpääs.
Ja syynä tähän on intressien puute.
Suomest ei pärjää urheilus, koska ei panosteta siihen tarpeeks. Jenkeis voi päästä yliopistoo, vaa sen takii et on vitun hyvä pelinrakentaja jenkkifutikses. Miettikää sitä. Amerikas huomataa heti jos oot vitun vammanen sisäsiittonen äpärä matikas, äikäs yms. mut loistava urheilija. Sit ne alkaa panostaa siihen. Ja pääset kouluihin vaa voidakses pelata sen koulun jefu-joukkuees ja tuoda mainetta ja kunniaa ja jatkaa siit huipulle.
Ties kuinka monta lahjakast urheilijaa Suomi on menettäny sen takii, ettei urheiluu satsata tarpeeks massii. Sit viel mietitää miksei pärjätä futikses, ku koko kausi kestää vaa pari päivää ja meanwhile in Brazil, ne pelaa vaik satais meteorei.

Suomest ei tuu laatuviihdettä, koska ei laiteta tarpeeks rahaa likoon teatterikouluihin jne.

Mut se mitä Suomest sikiää, on korkeis viras olevia henkilöitä: pankkiireita, juristeja, toimitusjohtajia, yrittäjiä yms. koska meillä panostetaa koulutuksee, joka on tietenki mainio juttu mut se tehään lolsien kustannuksel.

Yks ainut oikeesti laadukkaasti käsikirjotettu, hyvin toteutettu kotimainen viihdeohjelma on Putous. Suomistandardeil ofc.
Mut jos jenkit sais päähänsä tehä oman America fuck yeah-version Putouksest, ero olis ku päiväl ja yöl.
Ne kun lähtis miettii ketä ne hommaa näyttelijöiks, keskustelu etenis seuraavasti:
"Miten olis Adam Sandler?"
"nääh se on ihan gay"
"Entä Will Ferrel?"
"joo käy, sit kans Jim Carrey ja Ricky Gervais"
Aku Hirviniemi anyone?

Nonii ja nyt opetan teit vähä miten olla hauska. Internetis. Koska itsehän en poistu kellaristani koskaa joten irl komediast en tiedä mitää.

Eka asia mitä sun tulis oppii on hymiöiden boikotoiminen, koska niit käyttää vaa 12-vuotiaat kehitysvammaset.
On ihan ok käyttää ":D" mut vaa sillon ku oikeesti nauraa tai joku asia on äärimmäisen huvittavaa. Ei oo mitää loukkavempaa ku kirjottaa ":D" vaik oikeesti on ihan pokerface.
Täs esimerkki:

Sit kans ei oo mitää parempaa tapaa kertoo koko maailmalle et kirjotan ku vammanen, enkä osaa tuoda asioita esille ymmärrettävästi, ku lätkäsemäl perään ":)"
Hymiöit säännöllisesti käyttävät ihmiset ei oo koskaa lukenu yhtään kirjaa.
Think about it. Millast olis lukee kirjaa joka on täynnä hymiöit, turhii lopetusmerkkei ja muuta johdattelevaa paskaa, koska kirjottaja ei oo ihan varma onks se nyt onnistunu luomaa sanoillaan tarpeeks jännittävän tunnelman, joten se laittaa hymiön perää kompensoimaa.

Antakaa lukijallenne edes sen verran krediittii, et annatte sen ite tulkita teidän kommentin ja pähkäillä heititkö läppää vai et, älkääkä johdatelko sitä turhil hymiöil.
Hyvä kirjottaja ei tartte minkää ":)" apua ilmaistakseen oliks tosissaan kommenttinsa kans.
Vaik toki ymmärrän sen et ku meette tunkee kieltänne jonku nettineidon perseesee, haluutte laittaa mahd. monta hymiöö perää, koska sen gangan herneen kokoset aivot tuskin omaa tarpeeks edistynyttä rivienvälistlukutaitoo ja ottaa kaiken sanomanne tosissaan ja loukkaantuu siit, koska ette osaa kirjottaa normaalisti ja sit jäätte ainaki ilman pilluu.

Ku kommentoin jollekki "haista vittu", ei mun täydy laittaa siihen ">:(" perää tai ku sanon "9/10 would bang" ei mun täydy laittaa siihen "<3333" perää et se varmasti tajuais et would bang.
Ja parhaimmas tapaukses jos ja kun ei tajuu, saadaa aikaan lolsia

Kaikilt ei voi tietty odottaa huumorintajua. Joillaki on huono lapsuus ja jotkut on try hardeja, kuten se yks etusivullee omii vammasii kyselyitää jatkuvasti tilaileva man baby siin toivos et ne naurattais ketään... ja pahoin pelkään et ne naurattaa. Mut on olemas tietty kaava huumoris, jota noudattamal ei ainakaa poikkee oikeelt tieltä.

Loppuun katon viel ootteks mitään oppinu ja heitän kolme lausetta joist saatte ite päätellä, mikä niist on oikeeoppinen:

1. "Sup brah ootko taas kännis?"
"oon selvänä ku kirkkoherra sunnuntaina :DD"

2. "Sup brah ootko taas kännis?"
"oon selvänä ku kirkkoherra sunnuntaina"

3. "Sup brah ootko taas kännis?"
"oon selvänä ku kirkkoherra sunnuntaina!!!"

Stop liking what I don't likeTiistai 30.07.2013 21:50

Tervetuloa takaisin ohjelmamme Typeriä sanontoja typeriltä ihmisiltä ketkä eivät ymmärrä sanontojensa merkitystä-pariin!
Viime jaksossa käsittelimme "ei koolla väliä, vaan sillä miten sitä käyttää" ja tämän päivän aiheena on "käyn salilla vain itseni vuoksi"

Ja tää tarkottaa nyt cunttei ketkä sanoo ettei käy salilla naisten, narsismiarvojen, itsetunnon, yms. vuoksi, vaan "elääkseen terveellisemmin"
Elääkses terveellisemmin? Saat jo sillä pari lisävuotta elämääs et käyt pari kertaa viikos lenkil ja sul on joku terve urheiluharrastus etkä syö roskaruokaa.
Mut se menee jo vammasuuden piikkii jos käy nöyryyttää rautaa 5x viikos, ostaa joka päivä fitnesstukust jotai lisäravinnetta, seuraa netist suosikkibodareitaan (no homo), laskee kaloreita, elää vähillä hiilareilla, syö 2g prodee per painokilo, cuttaa ja bulkkaa ympäri vuoden vaan pysyäkseen terveenä?

Et taida olla ihan rehellinen itselles brah

On paljo helpompaa olla cardiomode ku salimake jos ainut goal on pysyy terveenä.
Aerobisen urheilun ystävänä pysyt terveenä, mut kukaa ei koskaa mee "wau" vartalostas.
Ja don't get me wrong, säännöllinen salil käynti on ihan yhtä hyväks sydämelle yms ku mikä tahansa muukin urheilu, mut on huomattavasti raskaampaa ja vaatii rutkasti enemmän omistautumista, joten miks käydä salil vaa treveytensä vuoks, ku voit hoitaa sen puolen kuntoo paljo vaivattomamminki.
Voit käydä kolme kertaa viikos lenkil ja ottaa lungii neljä päivää ja oot jo tehny ihmeitä kunnolles ja sydämelles, eikä sun edes tarvi vetää mitää lisäravinteit tai vetää mitää bulkkaus- tai cuttaus-kuurei, riittää et popsit jotai retiisei ja syöt pääsääntösesti terveellisesti.
Ku taas salil sun täytyy käydä vähintää 4x viikos ja 7x viikos pidettävä dieettis kuris, etkä saa lipsuu siitä haluakses nähä minkäälaisii tuloksii.
Pidit siitä tai et, kuntosali on suunniteltu lihasten kasvatust varten, ei minkää status quon ylläpitämist vuodest toiseen.

Sit koska monet näist casual salikävijöist ei viitti ottaa ruokailutottumuksist mitää selvää, ni ne myös pysyy samas kuosis vuoden ympäri ja sit se niiden uurastus on vähä niinku fifty-sixty.

Jokasel meist on omat tavotteemme. Joku haluu elää terveellisesti. Joku haluu näyttää hyvältä. Joku haluu tehä molempia. Ja se on kaikki ihan fine.
Mut for fucks sake, ihan vaa itses takia, jos sun ainut motiivi käydä salil on pitääkses läskit kuris, vaihda harrastusta. Tuhlaat vaa aikaas bro.
Kuntosalit on perustettu alunperin jotta tavallinen kuolevainen sukankuluttaja vois muovata itsestään jotain kaunista ja mahtavaa ja ylösnousta karkeloimaan Olympoksen jumalten kanssa. Katoin tän Wikipediast.
Mut tosiaan, vaihda harrastusta, jos äskeinen kohta ei kuvaa sua. Ala pelaamaa jalkapalloa. Käy uimassa. Tee pyöräretkiä. Huomaat et se on sulle paljo mieluisempaa ku vääntäytyy viikosta toisee sinne samaa hikisee pierulta haisevaa bunkkerii joka on täynnä meatheadei.

Jos et rakasta liftaamist, eikä pöksys oo joka treenin jälkee uitetut omassa siemennesteessäs (tai voi olla jonku toisenki mällit I don't judge) niin what the fuck bro?
Jos käyt salil vaa sen trendikkyytensä takia ja sillon ku jaksat tai on tylsää ja raahaat kaikki kaveriski mukaa keskustellaksenne kaikest muust paitsi treenaamisest, sillon et paljoo kehity... ja eiks itsensä kehittäminen oo se mistä kaikes urheilus on kyse?

Paras fiilis mitä ite urheilijana voin saada on se, ettei tarvi edes kertoo mitä harrastaa, koska kaikki osaa jo päätellä sen.
Joten mitä järkee harrastaa jalkapalloo, ellei sun reites oo viis kertaa käsiis paksummat?
Mitä järkee harrastaa jäääkiekkoo, ellei sul oo armotont takapiiskaa?
Mitä järkee juosta maratonii, ellet oo namibilalainen?
Mitä järkee harrastaa salibandyy, ellet oo siima?
Mitä järkee rassaa autoi, ellet oo juntti?
Mitä järkee olla poliitikko, jos oot rehellinen?
Mitä järkee olla kusipää, jos oot vittupää?
Ja mitä järkee käydä salil, ellet oo esteettinen.

tl;dr: I fuck'd ur girlfriend in the ass

+1 for effortMaanantai 29.07.2013 07:14

Koska nykyään eletään tieteen aikakautta (fuck you christians), yleinen mielipide on ettei koolla ole väliä. Ja nyt tarkoitetaan kyrvän kokoa. Tämä on tietty vain pienimunaisten ja aasialaisten ulinaa.
Mutta miettikääpä miltä tuntuisi tulla nussituksi unelmienne fantasia-Prinssi Uljaan kanssa. No kokemus olisi hieman samanlainen kuin tulla nussituksi mikropeniksen toimesta. Se on ihan kivaa kun laitat silmäsi kiinni ja uppoudut haavemaailmaasi ja kuvittelet hänen olevan unelmiesi mies. Mutta kun avaat silmäsi, näet vain ruman neckbeardin hikoilevan ja itkevän päälläsi, etkä ede ole varma onko hän vielä sisällä.

Oliko tuossa vertauskuvassa mitään järkeä? Hyvä. Ei siinä pitänytkään olla u mad?

Mut tää blogi ei koske penisten kokoa, koska vanha size does matter-konspeti on runkattu puhki jo ties kui monta kertaa.
Sen sijaa tää poustaus koskee Ei koolla ole väliä-lauseen ilkeää sisarpuolta: ...vaan se miten käytät sitä!

Excuse me? Miten käytät sitä? Siis täh... ei vittu... odottakaa, mietin sekuntin mitä vitun järkee tos puolustuslausees on... ihan pieni hetki...

*50 vuotta myöhemmin*

Okay I got nothing.

Siis miten käytät sitä. Miten penistä käytetään?

-kusemiseen
-masturboimiseen
-panemiseen
-helikopteriin
-kalastamiseen (neekeri mode)

Ellei se ganga saa kiksejään siitä et kuset sen sisälle, en keksi mitään miten penistä vois käyttää jotenki erinomaisen hienosti. Se on vaa jäykkä kanki joka hengaa sun haarois, ei se mitää tee, sen käyttäjä tekee kaiken duunin.

Okei eli suurin osa on kovin mieltyny lähetyssaarnaajaan.
Se on helppo. Kevyt. Kaikki kykenee siihen.
Ja siinä ku höyläät menemää muijaas ja se voihkii ku euron huora ja ku laukeet sen korvaa ei se sano: "vitsi Make ku käytit penistäs oikein oivallisesti! Jolly good!"
Bitch please, tekiks mun kyrpä muka jotai piruettei sun vaginassas vai?
Seksin kaava on edestakasedestakasedestakas*SPLURTS* Ainaki mun kaa siin on vaa neljä työntöö.
Ei välii teettekö lähetyssaarnaajaa, kottikärryy, propellii, lotusta vai jotain muuta Kamasutran 14. sivulta, te teette kaiken sen duunin.
Tätä vois verrata siihen idioottii joka sano et aseet tappaa ihmisiä. Millon viimeks näit aseen riehuvan koulussa ampuen ihmisii? Millon viimeks näit peniksen avaavan vyönsoljen, rasvaavan rei'än ja penetroitumas Liisaan, joka vain halusi kohottaa kuntoaan lenkkipolulla?

Jos aseet tappaa ihmisii ja penikset nussii, ni sit myös kynät kirjottaa väärin sanoja, autot ajaa kännis ja lusikat tekee ihmisii läskeiks.

Miehen penis on ku Iron Manin puku.
Puku itsessään ei ole mitään, mutta mies puvun sisällä saa sen syöksemään ohjuksia!

Joten vittuun ei koolla ole väliä, vaan sillä miten sitä käytetään ja mieluummin ei koolla ole väliä, vaan sillä kuka sitä käyttää.
Kahel bro'l voi olla millimetrilleen samat ulkonäölliset seikat, mut toisel on hyvä kunto ja toisel paska, jolloin se parempi kuntonen jaksaa tuhota sitä vaginaa tunnin putkee.

Tietenkää missää kohtaa täs txtis ei ollu sulle mitää järkee, mut hei ei oo mun syytä et oot vammanen

kuva ei liity. Se on sieni


Täl cuntil oli enemmän elämäniloa ku meil kaikil yhteensä.

Tää cunt saavutti enemmän lyhyen elämänsä aikana ku useimmat meist vois koskaa toivoa.

Ja jo näistä syistä jos et mirraa, ainaki have some respect

Peace

PS. Seuraava postaus tulee olemaa 100. blogi tänä vuonna. Must tuntuu et ainut sen merkkipaalun arvonen blogi tulee olemaan mun Shitstorm-blogi, jonka lupasin kesäkuun alussa tehdä ja OP delivers as always.
Alotan editoimisen 02.08.
Kuva liittyy kinda'

Olin kerran salil :DPerjantai 19.07.2013 04:56

http://fitandhealthyme4life.blogspot.fi/2013/07/mansikkaa-treenia-ja-kanahamppari.html
"Ihanaa ku tuolla salilla käy sellanen kunnon aesthetics crew 3-8 jätkää ja kaikilla samanlaiset paidat päällä, sellaiset, jotka muistuttaa enemmänkin toppia, jotta selkä, olkapäät ja haaberit näkyy. Kattelinkin jo ku ekan kerran ne näin että ei hemmetti mitä nää tyypit on jotain Zyzz-wannabe tyyppejä ja mua vaan alko naurattaa se vaatetus (koska jokaisella samanlainen). Ja kas kummaa ku jokaisen paidassa lukikin Zyzz ahahaha. Nojoo, tää ei oo hauskaa jos ei tiedä kuka tää kyseinen tyyppi on (KVG;) :D Yks aussibodari, joka roinas ittensä hengiltä parikymppisenä. Söpöä, mutta sit ei niin söpöä ku nää heput tulee joka päivä salille samoissa paidoissa. Älkää tulko mun lähelle!:D
Ei mul muuta mo!

-Mertsi"

u mad yet? I am.

Jos ihmiset ketkä kirjottaa omast elämästää vartavasten jollain blogisaitilla, on perseestä, nii mistä sitte on fitnessblogien kirjottajat? Goatse-miehen perseestä?
Eikse jo riitä et oma fb-seinä on täynnä päivityksii "oli hyvät reenit! :D"

Yks yhteinen ominaisuus noiden blogien ylläpitäjil on vagina. Niil kaikil on sellanen.
Koska totuus on et pari kertaa salil kilahtaa paljo helpommin hikipantaan naisilla, ku miehillä.
Miehet käy vaa siel salil, eikä sit koskaa mainitse asiasta kenellekkää koska jokuha vois ajatella niiden olevan narsisti- kaappihomoi, mut nainen kertoo siit ystävillee, nettikamuilleen, kissalleen, koko maailmalle miten se on nyt bättre folk.

Sit koska naiset on myös paljo helpompii hurahtaa siihen "TRAIN LIKE A MAN, LOOK LIKE A GODDESS"-propagandaan
More like train like a man, grow some chesthair

Nää fitnessmimmit esittää jotenki nousevansa kyrvän yläpuolelle heti ku on käyny salil tekee muutaman kerran haarahyppyi, vaik ne on edellee niit samoi herkkii pikkutyttöi, keitä ne oli ennen ku isi osti vuoden salijäsenyyden niille Elixias ja tän takii ei edelleenkää pysty diilaa vastoinkäymisten kans vaa esim. poistelee bittiavaruutee omii mielipiteitää, jos ne ei saakkaan samanlaist feedbackii mitä ne on tottunu saamaan vakituiselt sateenkaariseurueeltaan. Ja tarkotan nyt siis sitä miten toiki fitnessguru poisti kirjotuksensa Zyzzistä.
Jos sul on jotain asiaa, sano se äläkä pyytele myöhemmin anteeks.

Sit yks asia joka on pieles, on kirjotusasu.
Ku alat käymää salil, teet sen päätöksen et "this is the shyt!" sillon loppuu kaikki betailu ja anteeks pyytely.
Jengi odottaa salihirmuilt tietynlaist statusta ja käyttäytymistä, so live up to it! for the lols. Ihan kuten duunarit; joku sanoo olevansa raksal töis, kaikki olettaa et se huutelee gangojen perää, raapii perset ja pieree sillon ku kaikki kattoo, viheltelee autost naisille ja juo paljo kahvii.
Mut kysyt melkee kenelt tahansa joka käytännös asuu salil "are u fuarkin Zeez bruh?" Ni vastaus on aina sama: "no emmäny tiiä... hih" Ku oikee vastaus on: "ZYZZ WHO? BRO I AM THE SON OF ZEUS!"
Ei noit fitnessblogei jaksa edes lukee ku ne on kaikki ku saman tyypin kirjottamia. Kaikis on semmonen "me ollaan kaikki tasa-arvoisia :D"-sävy ja muuta betailuu.

Ite rakastan stereotypisen bodarin esittämistä.

Supaturk is dah maynTiistai 16.07.2013 19:10

Kopsasin tän Supaturkin FB-sivulta ja käänsin suomeks, koska tiedän et te sad guntit ette puhu australiaa.

Supaturk oli siis Zyzzin yks parhaimmist kavereist ja kuulu tottakai the Aesthetics Crew'hun.

Tää kiinnitti erityisesti mun huomion, koska oon currently in cutting mode

"Jos todella haluat jotain, sinun on oltava valmis raatamaan perse ruvella saavuttaaksesi tavoitteesi.

Tässä on joitain vinkkejä cuttaamiselle:

Jos tavoitteenasi on menettää painoa/cuttaa, älä aseta mahdottomia tavoitteita itsellesi heti alkuun, esim. että aiot menettää 10kg kahdessa kuukaudessa ja ajan umpeutuessa huomaa menettäneesi ainoastaan 2-3kg, jolloin luovutat ja lopetat dieettisi.

Aseta itsellesi viikoittaisia tai päivittäisiä tavoitteita.

Esimerkkinä aseta itsellesi tavoitteeksi pudottaa 1 kilo seuraavien seitsemän päivän aikana. Näin pystyt tarkkailemaan tavoitteesi saavuttamista paremmin. Ja kun lopulta kun olet pudottanut sen yhden kilon viikon lopussa, aloitat alusta seuraavaa viikkoa varten. Tämä auttaa myös näkemään heti toimiiko dieettisi vai ei ja näin pystyt tekemään muutoksia dieettiisi nopeammin kuin pidemmällä aikavälillä.

Tämä kaltainen askel kerrallaan tavoitteiden saavuttaminen auttaa sinua helpommin erottelemaan mitä tehdä ja mitä ei tehdä. Koska ei kaikilla ole samantyyppistä metaboliaa (aineenvaihduntaa) tai kehontyyppiä. Joten seuraamalla vain jotain dieettiä jonka löysit netistä, ei välttämättä tehoa sinuun samanlailla kuin dieetin laatijaan.

Esimerkkinä, minun kehontyyppini on endo-meso, mikä tarkoittaa etten voi edes vilkaista leivonnaiseen keräämättä läskiä. Eli minulle se tarkoittaa: cutatessani, minun täytyy olla kurinalaisempi kuin jotkut kollegani ja minun on tarkkailtava rasvansaantiani jopa cheattimättöjeni yhteydessä. Kun taas muutama kaverini voi syödä McDOnald'sissa ja KFC:ssä kaikenpäivää lihoamatta ollenkaan.

Kaikki ovat theneet virheitä ja useimmat ihmiset fitness-alalla voivat sanoa tehneensä lukuisia, joten älä masennu jos et ole tehnyt kaikkea täysin oikein kokoajan. Meillä kaikilla tietty tahtimme oppia asioita. Kokeile eri asioita, selvitä mikä toimii parhaiten sinulle ja mikä tärkeintä, pysyttele siinä.

Heitän tähän mukaan myös pari nettisaittia.

Tämä saitti laskee BMR:äsi ja kertoo sinulle kuinka paljon kaloreita sinun tulisi syödä vähintään per päivä, painoosi, pituuteesi ja ikääsi nähden.

http://www.bmi-calculator.net/bmr-calculator/

Käy saitilla ja kopioi saamasi tulos, jonka jälkeen käytä Harris Benedict-kaavaa laskeaksesi ylläpitokalorisi allaolevasta linkistä.

http://www.bmi-calculator.net/bmr-calculator/

Yksinkertaisen kertolaskun tulos on paljonko kaloreita sinun tulisi syödä päivässä pysyäksesi saman painoisena.
Cutatessa paras tapa menettää rasvaa on olla 500 kalorin minuksella ja kasvattaessa lihasmassaa päinvastoin: 500 kaloria plussalla.

Nyt kun tiedät päivittäisen kaloritarpeesi, kannattaa käydä saitilla:
http://www.swole.me/
Joka antaa sinun luoda täysin oman dieettisi netissä. Syötät vain sen määrän kaloreita laskuriin kun haluaisit pystyä syömään päivässäö ja tietokone muodostaa sinulle ruokavalion, jota noudattamalla saat toivekalorisi täyteen. Jos et pidä tietokoneen valitsemista ruoista, voit aina vaihtaa ne johonkin sinua miellyttävempään. ruokaan erittäin kattavasta ruokavarastosta. Printtaa sivu itsellesi ja pysy motivoituneena!

May the aesthetics be with you.

Peace."

Toi swole.me on oikeesti ihan saatanan hyvä saitti, oon ihan kikseis siit

Ja jotta näkisitte et tää jätkä tietää mistä puhuu:

Supaturk: vasen

576 betaa seuraa sinuaTiistai 16.07.2013 15:50

Okei, koska tunnetusti kaikki muut on perseestä paitsi minä, jouduin miettii pitkää ja hartaasti kirjotanko täst aiheest mun blogii, mut koska tunnetusti oon alfabrå ja sickest of sick kunts ja ties mitä, en oo ennenkää antanu vittuakaan joten en aio antaa nytkään.
Mut tiiän vaa et koska sun luetunymmärtämises on 2 viikkosen sikiön tasolla, ymmärrät tänki viestin sisällön päin vittuu ja teet kaikenlaisii omii johtopäätöksiis. Which is fine ofc, koska sit saa aina lolsia.

Let us begin!

Eli seuraajat.
You know? Se pieni ilmotus profiilis vasemmas laidassa, joka ilmottaa montako käyttäjää seuraa sinua?

Tunnen väkisinki itteni loukatuks, joka kerta ku kuulen et jollai kyrpävarikol on parisataa seuraajaa.
Koska oon aina avomielinen ennen ku joudun tuomitsee ketään, avaan tän gangan profiilin ihan vaan mielenkiinnosta ja lähen skannailee ja analysoimaa sen sisältöö. Siis sen profiilin.
Toivon aina löytäväni jotai älykäst tai edes mielenkiintost. Mut ei vittu kaverit. Törmään aina tähän samaan näkyyn: pelkkää tissii ja persettä viiden hehtaarin kantamalla!
Ei mitään viittauksii popkulttuuriin, viimesimpien hittibiisien sanotuksii kuvatekstein, blogi täynnä jotain epäselvää insidepaskaa jost ei edes kirjottaja ite saa mitää selvää ja koko käyttäjäl on suunnillee yht paljo huumorintajuu ku poliitikol.
Kaikki niiden lisäämä sisältö on sellast joka ei herätä keneskää minkäälaisii tunteit, vaa on mahdollisimman neutraalei, koska ei uskalla ottaa kantaa edes netin kautta mihinkää ja tästä syyst näiden gangojen kyselytki on tasoa "kumpi jäätelö parempi :D vanilja vai suklaa?"
Johon nää betat sit juoksee ryminäl esittää ku niit kiinnostais vaik oikeesti niit kiinnostaa vaa


Ja tällasii te sit valitsette seuraavanne? Ja miks? Siinä toivos et se lisää uuden kuvan itestään ja pääsette kopioimaa sen runkkauskansioonne ja postaa sen 4chanii tai Ylilaudalle ja sanoo: "rate my gf"
Toivoisin et se olis jotenki näide gangojen syytä, mutta kun ei ole. Ne vaa lisäilee sisällötöntä sisältöä, mut te nostatte niiden vaginan jollekki marmoriselle valtaistuimelle.
Se on ihan samanlaist ku jääkiekos, ku vammanen joukkue laukoo maalivahtii suoraa keskelle logoo ja sit kaikki on iha: "OOOOOO BEIBEE PARAS MOKKE EVER!"

Yks syy miks edes vaivaudun kirjottaa täst aiheest on et vertaa mun profiilii kenen tahansa bimbon profiilii tääl gallerias ja huomaa ero. Okei, ne on naisii, mä en, mut ei sen mun mielest pitäis riittää syyks tehdä niist jotenki mielenkiintosempii ku mun häröilyst?
Puoltoist vuotta oon yrittäny rakentaa mun profiilist mahdollisimman viihdyttävän, josta niin lapset kuin vanhatki voi löytää lolsia ja uuden syyn elää. Ja oon onnistunukki siin jotenkuten.
I mean, mun profiilista löytyy kaikkee: romanssia, itkua, naurua, petoksia, takaa-ajoja, ystävyyttä, erotiikkaa, kaksintaisteluja, filosofista pohdintaa yms.
Mut sit tulee joku vesipää kaula-aukkoinee ja korkkareinee ja kirjottaa tilaansa "söpöt pojat tutustuu ;))" ja ootte ihan "ölzvmjgopsdmpsdojg DO WANT!"
Enkä voi väittää et käyttäisin kaiken aikani näiden paskojen kirjottelemisee, koska punk ass nigga, mun ajatusmaailma rullaa nopeemmin ku Sonic ja saatan ajomatkal salil himaa keksii jonku aiheen jolle nauran eka puol tuntii ja sit kirjotan sen blogii viides minuutis ja meen fäppää furrylle ja sen aikana oon jo keksiny uuden aiheen. u mirin?

EI VITUN BETAT :D

Mun trolliprofiilillaki on 76 seuraajaa... alle kuukaudessa! jfdjfmnokasfj! Enkä oo edes tehny mitää muuta ku lisänny pari kuvaa ja kirjottanu yhen blogin. Jos poistaisin kaikki kaverini, niit olis yli 100.

Tein ton koko trollausprofiilin sen takii et halusin todistaa kuinka vammasii ja surullisii te galleriamiehet olette :D Ja tulokset on aika herkullisii so far.
Ootte jopa vammasempii ku nää gallerian naiset, ne sentää tarkistaa sisällön ennen ku päättää kiinnostuu.
Mut te jätkät ootte pelkän visuaalisuuden lumois.

Koko gallerias on täl hetkel 6 käyttäjää ketä arvostan ja kunnioitan, käyttäytymisensä perusteel (2 naista, 4 miestä)

Ei helvetti :D lähen nyt matkii sua ja kyttää kloroformin kaa lenkkipolulle brb
Vastaus on ei. Oikea vastaus on ei vitussa.

Toisten asioihin puuttuminen on inhimillistä, ihan kuten miettiminen et milt tuntuis saada blowjob mieheltä tai pitää crocsei. Voin paljastaa et ne molemmat tuntuu tosi hyvält kunnes katot alas ja tajuut olevas homo.

Tai sanotaa mielummin toisten asioista välittäminen, mielummin ku niihin puuttuminen k? Jälkimmäises on niin ikävän kuulonen vivahde.
Saatatte kaikki luulla et soitan tääl vaa suutani lämpimikseni ja koska toisii on kiva haukkuu netin välityksel koska siit tulee niin alfa olo.

Väärin.

Totuus on se, et mä välitän. Ihan oikeasti. Ja koska asioiden kaunistelu ei auta mitää eikä kehu kehitä, kuten armeijas opittii.
Sen takii paras tapa oppia, on feikata oma kidnappaus, jolloin alkoholisti-faija ja prostitoitu-mutsi huomaa, kuinka paljo oikeesti rakastaakaa lastaan.
Jos oot koskaa ihmetelly miks sun poikaystäväs tai aviomiehes vetää sua turpaa kokoajan, se johtuu siitä et se välittää.
Koska let's face it, kyl nyrkki tuo sanoman paljo tehokkaammin perille ku sanat. Viel ku kirjottais musteella "I<3U" rystysiinsä, ni siit jäis hieno leima naamaan. aws.

Mulle tulee joskus kommenttei miehilt ja naisilt, jois ne kertoo miten mun blogi ja kuvat on inspannu niit ostaa salijäsenyyden ja parantamaa omaa elämäntapaa ja kaikki tää on sen ansiota etten oo änkyttäny ku joku epävarma beta siit miten voit halutessas ostaa parsakaalii... mut mikää ei estä sua ostamast suklaalevyy :D koska YOLO.

Siinä vaihees ku lopetetaa toistemme asioihin puuttuminen, kaikki menee vituiks.
Jos mun opettaja ei olis urhannu niin paljo aikaansa muhun ja mun koulunkäyntii, en ois varmaa koskaa valmistunu. Jos oisin vaa sanonu sille et tää on mun oma asia, mitä tää sua kiinnostaa ni mitäs vittuu?
Koska totuushan oli se et mun valmistuminen oli mun oma asia. Mun maikka ei kostunu siitä mitää konkreettista.
Se olis koska vaa pystyny lyömää hanskat tiskii, mut koska ei lyöny, mul on nyt toisen asteen tutkinto ja voin hakee mua enemmän kiinnostavempii paikkoihin opiskelee.

Tai entä jos et olis koskaa puuttunu siihen koulukiusaamisee? Ja viis päivää myöhemmin olisit saanu kuulla et se veti yliannostuksen subutexii ja kuoli? Mut onneks puutuit siihen ja se sai ensimmäisen ystävänsä ja ehkä se nyt jaksaa elämää vähä pidempää. Mut loppujen lopuks se oli sen oma asia et sitä kiusattii, ei se sulle kuulunu ja menit kuitenki puuttuu siihen, mikä sua vaivaa, ootsä joku skitso?

Näin mä näen läskit; ne on ku koulukiusattuja. Ne on aiheuttanu itselleen sen ahdingon, eikä useimmil oo tarpeeks itsekuria taistellaksee pois siit tilanteestaan, vaan ne tarttee ulkopuolisen apua. Jonkun sellasen kenen elämään sen läskit ei vaikuta, mut joka kuitenki välittää tarpeeks tarjotakseen apuaan.
Ja vaik mun keinot onki ehkä vähä extremet, mut muutakaa en voi. Mul ei oo viel papereita jois todistettais mun fitness-alan erikoisosaaminen ja tietämys joiden perusteel voisin saada kenet tahansa läskin kuuntelee mua.
Joten paras mitä voin tehdä, on kirjottaa siitä mun blogeissa ja näyttää se mun kuvissa miten läskit vihaa itseään kiduttamal ruumistaan ja mieltään.

Ja ainut tie pelastukseen on nöyryys. Täl alal ei oo tilaa ylimielisyydelle ja ylpeydelle. Tiedän mitä sä cunt nyt ajattelet: "jäbä puhuu jostai nöyryydest vaik profiili on täynnä herukuvii xDDxD ei vittu kui nolo burgeri xD" Kaks sanaa: Irc-vitun-galleria. Treenaan ja syön kurinalaisesti, oon avoin kaikelle uudelle tiedolle, enkä välttämät irl huutele jokaselle vastaantulijalle "come at me bro" tai näytä jokasele gangalle tuplahaukkaa ja kysy "mirraatko".

Jos te läskit vaa myöntäisitte itellenne ongelmanne, olisitte jo pitkäl, mut niin kauan ku jatkatte noit teidän tekosyiden kuten et naises pitää olla jotain mistä ottaa kiinni tai et se on jokasen oma asia, ootte syvällä omas kusessanne.

Joten mikään ei ole kenenkään "oma asia", ei ainakaa sais olla. Paitsi joku tosi sairas ja inhottava asia, johon kukaa ei haluu edes puuttua ":D".
Niin kauan ku sun kaltasii ihmisii on, keiden mielest on parast jos jokanen vaa pidetää huoli omist asioistaa, niin kauan meil on näit erakoituneit kaappihikkyi, keil ei oo yhtää kaverii, hengaa joka päivä koneel ja kirjottelee itsemurhaviestei.
Koska "hei kato, taas Sami makaa sikiöasennos tuol nurkas! Pitäiskö mennä puhuu sille? Nääh, se on sen oma asia."

Lyön vasemmast kiveksestäni vetoo et tost mun viime blogistaki jonkun läskin aivoissa alko rattaat pyörii ja pohtii elämäänsä uudestaa.

Ja nyt: Suddenly wild Zyzz motivationals appearsOn vaan kaks asiaa mitä en voi sietää: Facebook-päivitykset ja läskit.

Okei, pitäis varmaan sanoo "saamattomat ihmiset" tai "laiskat", koska läskeys on täysin ulkonäköseikka ja en haluu tuomita ketää laardiperset vaan sen hetkisen kuntonsa perusteel ku se lyllertää vastaa kadul, koskaa ei voi tietää mikä elämäntapamuutos-prosessi sil ois meneillää.

Mul on sellanen periaate, etten koskaa vihaa ketää tai tee pilkkaa kenestäkään asioiden perusteel joihin ne ei pysty ite vaikuttaa, eikä kenenkää muunkaa pitäis.
Älä vihaa ketää sen takii et se on neekeri, ellei se raiskaa sua. Älä tee pilaa kenestäkää jos sil on pieni muna tai pienet tissit.
Tollasten shittien kustannuksel pilaa tekeminen kertoo sun omast heikkoudestas aika paljo, ku et keksi etkä osaa paneutuu sen vikoihin ihmisenä.
Kaikki ihmisten viat tulee niiden luonteesta.
Ei kukaa oo vittumainen sen takii et se on kuuro, se on vittumainen sen takii koska se on perseestä.
Ja vaik joku oliski katkeroitunu ihan saatanasti sen takii ettei sen faija koskaa ostanu sille mopoautoo ja haluu nyt kostaa koko maailmalle, älä muistuta sille siit mopoautost, vittuile mielummin siit miten heikko ihminen se on ku antaa tollasen asian vaikuttaa psyykkeeseensä.
Sama juttu vähä pahemman asian kaa, jos ois menettäny jalkansa eikä pysty enää pelaa futista, ei oikeuta silti ryhtymää persepääks. Mielummin diilaa asian kans ja itke ittes unee, ku et teet omist ongelmistas muidenki ongelmii.

Fyysisyyskää ei oo mikää vittuilun aihe. Et voi sanoo kenellekkää et sun pitäis olla lihaksikkaampi, sun pitäis olla pidempi, sun pitäis olla lyhyempi, mut voit sanoo "sun pitäis olla laihempi".
Kukaa meist ei synny läskinä. Se ei oo meidän geneettises koodis. Vaik joillain meist lähtökohdat on vähä huonommat, esim. koko suku on amerikkalaisii red neck pikaruoan palvojii, mut se ei silti riitä syyks.

Eri asia jos joku kyrpävarikko esittelee tissejää netis, sillon sitä saa ja pitääkin dissata.
Muaki saa tulla haukkuu siimaks ja mikki hiireks, I don't mind, come at me. Tiedän pelin hengen. Ainut ero on vaan et en anna vittuakaan koska u got nothin on me ;)
Mut on ihan turha tulla sanoo mua rumaks, koska en oo koskaa väittänykkää olevani naamaesteettinen lols.
Fyysisist puutteist on ok huomauttaa jos ne tekee tyylillä. Kaikki mikä synnyttää lolsia on ok.
Jos meet vaa sanoo faktat faktoina "oot ruma" niin se kostautuuki vaa ja tekee sust perseenrei'än. Mut jos keksit jonku hauskan tavan ilmaista sen niin GO FOR IT.
Eli jos keksit jonku hauskan tavan sanoo mua rumaks ni anna tulla, todennäkösesti kiitän sua, ellei se mee liian henkilökohtaseks, jolloin kirjotat sun profiilii capsil "kato peilii" ja laitan sut Mustalle listalle <--- voittaja.

Noniin ja mitä tulee läskeihin; se on asia joka on täysin omas kontrollissas, sille ei löydy mitää tekosyytä. Paitsi jos saat sil elokuvaroolei ni it' okay.
Läskeys on täysin itseaiheutettuu, eikä mikää "sairaus" ihan kuten masennuskaa ei oo mikää sairaus. Lääkärit on vaa keksiny sen sairaudeks et sais sun kaltaset faggotit tuhlaa rahaansa lääkkeisii sen sijaa et voisit vaa ottaa peukkus pois perseestäs ja kohdata ongelmas ku mies ja sanoo "u mad" ja sit veni vidi vici.

Ja kuten kaikki itseaiheutetut ongelmat, en voi mitenkää kunnioittaa sellasii ihmisii. Läskeys tulee #1:nä mun vähiten arvostamien asioiden listalla koska se on vastakohta kaikest siit mitä yritän ite olla.
Pahimpia on ne ketkä yrittää väittää olevansa ylpeitä mursuja. Ei ne oo. Se varjostaa niiden jokast päivän aktiviteettii, mut ne on vaa liian läskei tunnustaaksee tekevänsä mitä vaan päästäksee fittii kuntoo. Eikä edes tarvi olla fit, kunha et oo läski. Kunha edes yrität. Arvostan ketä tahansa joka yrittää kehittää itseään, oli se sit rankan treenin tai opiskelun kautta, mut kunha et oo tyytyväisenä omaan status quo:hon, varsinkaa ku useimmil ihmisil se status quo on aika surullist lampailuu:

-herää töihin/kouluun
-tee töitä
-tule kotiin
-ota päiväunet
-ole koneella
-mene nukkumaan
-repeat

tl;dr älä tee pilkkaa asioista joihin ihmiset eivät pysty itse vaikuttamaan ja läskeist ei oo muuta hyötyy ku wing maneina iskies naisii et omat pisteet nousee[/b


nää kommentit on täydellinen esimerkki siit miks ihmiset suhtautuu fitteihin vihamielisemmin ku läskeihin.
-Elämä on jatkuvaa kumppanin ettimist, admit it bro. Kaikki mitä tehää on pillun vuoks. Tähän voisin heittää jotain kliseetä et käyn salil vaa itteni takii, joka seki on totta, mut se joka sanoo ettei käy salil naisten takii, valehtelee. Fitit koetaan uhaks koska ollaan ravintoketjun huipulla. Me ollaan saalistajii, kaikki muut on saaliita. Ollaan geneettisesti lupaavempii jälkikasvui ajatellen, mut kukaa ei hikeenny läskeist, koska ne ei oo uhka kellekkää.
Tän takii läskeihin ja rumii on helpompi tutustuu ku kauniisii ja komeisii.

*UPDATE*

Ootteko huomannu yhen jutun?
Ette tietenkää koska ootte no-gainer betafaggottei, mut siis joka viikko tiedemiehet ja tutkijat löytää uuden syyn miks sun ei pitäis hävetä läskejäs ja miten sun ylipainos on täysin poissa sun omasta kontrollista.
Jos sun ÄO on yli 200, kuten mulla, ymmärrät et tää on täysin kusetusta.
Eiks ookki jännää, miten läskeydest on tullu "sairaus" vast viimesten muutamien vuosikymmenten aikana, ihan kuten aidsista, mut ero näiden välillä on se, et aids on aina ollu olemassa, sitä ei vaan oltu löydetty.
Aids kreisibailas Afrikas jo pimeel keski-ajal, mut läskeydest sairautena ei ollu tietookaa missää päin maailmaa, koska se ei ollu viel ongelma.
Sit tuli McDonald's ja KFC ja maailmanväestö paisu ku vesi-ilmapallo ja tietenki se keksitään sairaudeks, et 3,5 biljoonaa ihmistä sais keinon puolustella itse luomaansa helvettiä, eikä pahottais mieltään.
Mut homman pitäis mennä siten, et laiskuusnimetään sairaudeks, koska se on se joka niitä läskejä tuottaa pitämää roskaruokaketjui voitokkaina.

u mad? Brah?

EvoluutioPerjantai 12.07.2013 02:56


Kuvassa olet sinä 10 000 vuoden päästä. Tai paremmin sanottuna sinun lapsenlapsenlapsenlapsenlapsen x vitusti-lapsi.

Ja kuvan botox kuvaa naisten evoluutiota plastiikkakirurgian yms kehittyessä.

u mad?

Tos on mun luomus siit miltä me tullaa näyttää tulevaisuudes ja kaikki mun teoriat perustuu faktoihin, joten kyllä, voit soittaa vaik heti Tieteen kuvalehteen ja kertoo niille cunteille et kyllä, yks sick cunt IRC-vitun-Galleriast ratkas ihmiskunnan evoluutiokehityksen ja teidän täytyy nähä enemmän vaivaa apurahanne etee. Homot.

Ensinnäki huomatkaa pituus - NBA up in this bitch!
Kautta historian, ihmiskunnan keskimääränen pituus on kohonnu kokoajan ja se jatkaa kasvuaan yhtä nopeempaan tahtiin.
parituhatta vuotta sitte iso mies oli 170cm ja vaan parisataa vuotta sitte 180cm oli pitkä.
Viikinkien berserkit oli jotain tätä luokkaa. Ja nyt meidän aikana pitkä ihminen on 190cm ja jotkut, ketkä on syntyny neekereiks korispallo persees, venyy jopa yli kahteen metriin. Kelatkaa. KELATKAA SANOIN!

Toinen fakta, vaikkei se kuvasta käykkää ilmi, on erikoisen pitkä ikä.
Tääki on todistettavis meidän menneeltä evoluutiokäyrältä. Ei ole edes kovin pitkä aika ku jengi tipahteli keskimäärin 40-vuotiaana. Pääosin tautien takii, mut vaik olisit selvinny läpi elämäs ilman malarian malariaa, 60v. oli jo fossiili jota oltii tunkemas elävänä arkkuu koska ei haluttu uskoo et se ois yhä elos.
Ja nykyää keski-ikä on 80v. 10 000 vuoden pääst se on iisisti 200. Sitäki saa kelaa kaikes rauhas.

Sit karvattomuus. Koska ihmisten keskimääränen kehonkarvotus on vähentyny radikaalisti evoluution aikana, alkaen aina apinois-* siis siitä ku Jumala loi Aatamin ja Eevan ja varsinki nyt ku melkee kaikki (seksikkäät ja esteettiset) sheivaa, meidän geneettinen koodi huomaa tän ku se ajattelee "no voi vittu mikä siin on ku aina ku yritän kasvattaa vähä sänkee tohon haara-alueelle, se leikataa pois? Kai sit on vaa parempi ettei sitä kasva enää ollenkaa :("
Ja tuskin ketää haittais vaik kaikki kehonkarvat sädetettäis vittuun. srsly. Paitsi ehkä joitain homokommuunin bear-miehiä.

Onks kalastusluvat kunnos? Veli?
Tuhansien vuosien pääst ei oo enää esteettisiä bodareita, ei fitness-malleja, ei kehonrakentajia, eikä myöskään läskejä.
Koska fyysinen työ harvenee ja robotit täyttää ne paikat ja kaikki motorisoituu, porukka veltostuu ja niiden lihakset surkastuu.
Mut koska tää terveystrendi jatkaa kasvuaan seuraavien tuhansien vuosien aikana, kukaa ei enää syö epäterveellisesti ja näin kukaa ei pääse lihoomaan. Joten plus-minus-nolla bro.

Lady Gaga, Katy Perry, Rihanna ja Nicki Minaj alotti tän uuden muotitrendin ja teki esinahkoista tehtyyn hameeseen pukeutumisest siistii, joten 10 000-vuoden pääst T-paitoi ja farkkui käyttää enää vaa nolot kaappimannet.

Nykyää kaikki värjää hiuksiaan, admit it bro, mut viel se ei oo ongelma. Mut jossain vaihees se riistäytyy käsistä ja meidän päänahas on niin paljo kemikaalei et ne syöpyy pään sisää ja vaikuttaa meidän geneettisee koodii ja parin tuhannen vuoden pääst kaikki syntyy kaljuina ja pysyy myös kaljuina.
Toki voitais käyttää peruukkei, mut koska se on jo osa meidän evoluutioo, peruukkien käyttö olis sama ku nykyää joku tunnustais pelanneensa joskus Wowii.

10 000 vuoden pääst ku teknologia on edenny shit just blew my mind-tasolle, ei oo enää kännyköitä, ei pelikonsoleita, eikä tietokoneita. Sen sijaan ne on istutettu jokasen pään sisää. Pieni mikrosiru joka sisältää sen kaiken tarvitseman datan. Tästä syystä, koska kaikki on jatkuvasti pelaamas jotain pelii, kirjottelemas blogei galtsus ihan ku ne olis tärkeit tai kattomas pornoo tai selailemas kännykkänsä sovelluksii ja koska se kaikki tapahtuu pään sisäl, koko maailma on ihan derp 24/7.

Tulevaisuudes kaikki rodut sulautuu white master raceen ja on vaan yks rotu nimelt, no... "white master race"
Mut vaik nyt raiskaukset ja murhat on all-time low ja TV:ki on siellä mihin se jätettii ku palataa lomalta, ei koskaan hyvää ilman huonoa: 10 000-vuoden pääst kaikil on ihan vitun pieni muna.

Joten, miten olis parikymment ydinvoimalaa, jois työskentelee TET-harjottelijoit koska meidän tulevaisuus on muutenki fuck'd?
19538.gif