IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Supaturk is dah maynTiistai 16.07.2013 19:10

Kopsasin tän Supaturkin FB-sivulta ja käänsin suomeks, koska tiedän et te sad guntit ette puhu australiaa.

Supaturk oli siis Zyzzin yks parhaimmist kavereist ja kuulu tottakai the Aesthetics Crew'hun.

Tää kiinnitti erityisesti mun huomion, koska oon currently in cutting mode

"Jos todella haluat jotain, sinun on oltava valmis raatamaan perse ruvella saavuttaaksesi tavoitteesi.

Tässä on joitain vinkkejä cuttaamiselle:

Jos tavoitteenasi on menettää painoa/cuttaa, älä aseta mahdottomia tavoitteita itsellesi heti alkuun, esim. että aiot menettää 10kg kahdessa kuukaudessa ja ajan umpeutuessa huomaa menettäneesi ainoastaan 2-3kg, jolloin luovutat ja lopetat dieettisi.

Aseta itsellesi viikoittaisia tai päivittäisiä tavoitteita.

Esimerkkinä aseta itsellesi tavoitteeksi pudottaa 1 kilo seuraavien seitsemän päivän aikana. Näin pystyt tarkkailemaan tavoitteesi saavuttamista paremmin. Ja kun lopulta kun olet pudottanut sen yhden kilon viikon lopussa, aloitat alusta seuraavaa viikkoa varten. Tämä auttaa myös näkemään heti toimiiko dieettisi vai ei ja näin pystyt tekemään muutoksia dieettiisi nopeammin kuin pidemmällä aikavälillä.

Tämä kaltainen askel kerrallaan tavoitteiden saavuttaminen auttaa sinua helpommin erottelemaan mitä tehdä ja mitä ei tehdä. Koska ei kaikilla ole samantyyppistä metaboliaa (aineenvaihduntaa) tai kehontyyppiä. Joten seuraamalla vain jotain dieettiä jonka löysit netistä, ei välttämättä tehoa sinuun samanlailla kuin dieetin laatijaan.

Esimerkkinä, minun kehontyyppini on endo-meso, mikä tarkoittaa etten voi edes vilkaista leivonnaiseen keräämättä läskiä. Eli minulle se tarkoittaa: cutatessani, minun täytyy olla kurinalaisempi kuin jotkut kollegani ja minun on tarkkailtava rasvansaantiani jopa cheattimättöjeni yhteydessä. Kun taas muutama kaverini voi syödä McDOnald'sissa ja KFC:ssä kaikenpäivää lihoamatta ollenkaan.

Kaikki ovat theneet virheitä ja useimmat ihmiset fitness-alalla voivat sanoa tehneensä lukuisia, joten älä masennu jos et ole tehnyt kaikkea täysin oikein kokoajan. Meillä kaikilla tietty tahtimme oppia asioita. Kokeile eri asioita, selvitä mikä toimii parhaiten sinulle ja mikä tärkeintä, pysyttele siinä.

Heitän tähän mukaan myös pari nettisaittia.

Tämä saitti laskee BMR:äsi ja kertoo sinulle kuinka paljon kaloreita sinun tulisi syödä vähintään per päivä, painoosi, pituuteesi ja ikääsi nähden.

http://www.bmi-calculator.net/bmr-calculator/

Käy saitilla ja kopioi saamasi tulos, jonka jälkeen käytä Harris Benedict-kaavaa laskeaksesi ylläpitokalorisi allaolevasta linkistä.

http://www.bmi-calculator.net/bmr-calculator/

Yksinkertaisen kertolaskun tulos on paljonko kaloreita sinun tulisi syödä päivässä pysyäksesi saman painoisena.
Cutatessa paras tapa menettää rasvaa on olla 500 kalorin minuksella ja kasvattaessa lihasmassaa päinvastoin: 500 kaloria plussalla.

Nyt kun tiedät päivittäisen kaloritarpeesi, kannattaa käydä saitilla:
http://www.swole.me/
Joka antaa sinun luoda täysin oman dieettisi netissä. Syötät vain sen määrän kaloreita laskuriin kun haluaisit pystyä syömään päivässäö ja tietokone muodostaa sinulle ruokavalion, jota noudattamalla saat toivekalorisi täyteen. Jos et pidä tietokoneen valitsemista ruoista, voit aina vaihtaa ne johonkin sinua miellyttävempään. ruokaan erittäin kattavasta ruokavarastosta. Printtaa sivu itsellesi ja pysy motivoituneena!

May the aesthetics be with you.

Peace."

Toi swole.me on oikeesti ihan saatanan hyvä saitti, oon ihan kikseis siit

Ja jotta näkisitte et tää jätkä tietää mistä puhuu:

Supaturk: vasen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.