IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

CALL OUT FOR YLILAUTALauantai 30.03.2013 04:10

Terve IRC-Galleria!

Meikän nimi on The_Zyzz ja tää on virallinen haaste Ylilaudan /FIT/ laudalle ja sen fägijengille!
KYLLÄ! Se The_Zyzz! Siis meikä on K-nummelt ja päätin tehä tän blogin koska havaitsen et kaikki te ootte kasa faggottei, joo?
Ensinnäki kattokaa itteenne, te kaikki pukeudutte ku faggotit, pukeudutte pikkushortseihin, mä en pukeudu pikkushortseihin, teidän eyestetiks jengi on oksettava, joo? MINÄ, olen oksettunut sen johdosta, oon puoliks suomalainen ja puoliks suomalainen joten automaattisesti oon parempi ku te. Teidän eyestetiksit on HYYYVIN semit. Mä näytän teille todelliset eyestetiksit.

Antakaa vaa hetki ku mä uploadaan tän kuvan. Tiiän et haluutte päästä takas animetyynyjenne luokse, joten en vie teijän aikaa paljon viivyttelemäl näyttää mun eyestetiksit.


noniin Ylilauta, TÄSSÄ on kroppa jonka vuoks kuolla, TÄMÄ on eyestetiks! Mitä teil on, on semii, joo?

Koska te pukeudutte pikkushortseihin fägiajallanne, oon päättäny et tästä lähin ku meen minne tahansa, MINNE TAHANSA, pukeudun pyjamahousuihin, joo? Justi nii, pyjama-fakin-housuihin. Niin teen. Te voitte pukeutuu pikkushorteihin, meikä pukeutuu pyjamahousuihin.

Eli tää oli haaste, odottelen vastausta, haluun nähä mitä sanotte mulle, teil ei ole absoluuttisesti mitään *tekee neliön sormillaan*

IRC-Gallerialle: tää on 2013, meikän nimi on The_Zyzz tai T.Z tai niin ku tytöt tykkää kutsua; FAKIN ISKUPORAKONE joo?

Hyvää illanjatkoa IRC-Galleria!

*UPDATE*
ok, en enää kestäny teidän peppukipeyttä :D
srsly koska ennen ootte nähny mun artikuloivan yhtä epäselvästi ja kirjottamal "joo?" lauseiden perään? "oksettunut"? c'mon...
Vittu teidän kans :D
No mut en voi syyttää teit, oonha mä ihan vitun saumaton jätkä näiden mun juttujen kaa.
Lähen nyt tuhoo vaginaa joten jätän vaa tän tähän. Later bros.

U MAD?

fatties gonna fatKeskiviikko 27.03.2013 18:13

Makeisvero? Limuvero? Mulla ois parempi ehdotus: käyttäkää teidän kaikki ylimäärännen turha aika jonka nyt käytätte tällasten typeren lakiehdotteiden tempasemiseen, keksikää kloonauskone, kloonatkaa ittenne et voitte kirjaimellisesti nussii itteänne perseesee, ok?

Elämän parhaita suolia (lol, suoli) on vapaus valita. Vapaus valita mitä syö. Vapaus valita mitä sinne lärvii oikee tunkee.
Mut nyt nää isokenkäset vegaanihomot haluu nostaa mm. limuveroo ettei ihmiset jois sitä niin paljo. Ihan ku parin vuoden takainen makeisvero ei ois jo riittäny. Mut ainut asia mitä se saa aikaan, on ihmisten maksaminen limusta enemmän, joka johtaa vitutukseen ja vitutus johtaa maailmankaikkeuden loppumiseen.
Ne varmaa oikeesti norsunluutorneissaa luulee et nyt ne kusipäät lopettaa limun juomisen.
Kattois niit rakkaita tilastojaan mitä kävi makeisveron nostamisen jälkeen? No, ei se ainakaa porukan karkinkulutust tyrehdyttäny.

Nää samat ihmiset, ketkä käy avointa sotaa roskaruokaa ja kaikkee epäterveellist vastaan, on myös niitä ketkä kirjotta lehtiin: ei punaista lihaa, ei enempää kuin kaksi kananmunaa päivässä, ei jalostettua lihaa, vain 500g lihaa viikossa, proteiini tuhoaa munuaiset (vähä samaan tapaan ku sipseist saa syövän... joo nii varmaa jos vedät niit 2 kiloo päiväs, mut sillä tahdilla kuolet kyl ihan johonki muuhun ku syöpään). Ku ei näille tädeille ja sedille enää riitä pelkästää se et ne saa kertoo kaikille kuinka epäterveellistä pikaruoka on, nyt ne haluu myös et kaikki ryhtyy vegetaristeiks.
Vittu voin kuvitella kuinka niiden lapset rakastaa niit ku joka päivällisel on puolikas herne ja salaatinlehti ja sit ihmetellää ku lapsi on Kalkkilaivan Kapteeni, sairastaa astmaa ja hengästyy sauvakävelystä. 10/10
Muutenki, on ihan turhaa tuputtaa jatkuval syötöl tota pikaruoan ja sokerin haittavaikutuksii, ihan ku _kukaan_ ei jo tiedostais niit.
Kyl jokanen amerikkalainen läskiperse joka syö lounaansa ja päivällisensä McDonald'sis, ajattelee joka haukul: "2. tyypin diabetes, täältä tullaan... BUT OMG IT'S SO DELICIOUS!"
Tahdonvoima. Siihen pitäis puuttuu. Ja valitettavasti se ei ole jotain mitä voit mainostaa ihmisille. Sitä ei voi myöskää pakottaa jollain limuveroil yms. Sitä joko on tai ei ole. Ja ne, keillä sitä ei ole, tarttee vaan syyn valaistumisee. Kuten sukulaisen kuoleminen ylipainoon, lapsensa sairastumienn diabetekseen, se fakta että partneris joutuu joka kerta ennen seksii kierittelemää sut jauhois löytääksee märän kohdan.
Fitness-elämäntyyli ei synny pakosta. Siihen täytyy löytää se kipinä jostain. Vähä niinku ku mun päähän yritettii väkisin takoo matikan kaavoi koko peruskoulun ajan, mut bitch this nigga just ain't interested. Ja toisin ku matematiikka, fitfägäily vaikuttaa koko loppuelämään, mut matikan kokeest ysin saaminen ei välttämät tarkota et sust tulee raketti-insinööri.
Jos yrität pakottaa ittees kuntoon, joka kerta ku kuuluis lähtee salille, se tuntuu vaan vastenmieliseltä.
Ihan samalla tapaa ku muistelet eilistä lenkkiäs, ku juoksit liian kovaa ja olit sen jälkee ihan hapoilla ja teit kuolemaa, kuka haluis ilosin mielin lähtee seuraavana päivänä samanlaiselle lenkille jos se tuntuu vaan pahalta? Fuck no, kuntoilus ei oo kyse siitä? Jos haluut olla paras, omat rajat täytyy ylittää, mut samal se kuuluu pitää hauskana ja siitä kuuluu nauttii.
Eikä se myös tee hyvää kunnon kohoamisen kannalt jos vedät ittes ihan piippuun joka kerta.

Ihmisten terveydest huolehtiminen ja välittäminen on yks asia, mut se et pakotetaa lakisäädöksil ne elää tietyl taval, on jo paluuta takas natsisaksaan.
Ja pahinta siin on se, et jos kaikki tajuais roskaruoan yms. haittavaikutukset ja oppis hyväksyy ne, kaikist tulis vaa shredded sick cunttei, eikä meikäläisii enää erotettais joukost.
Se on just parast et on ihmisii joil on luonteenheikkout ja itsekurin puutetta, ni kaikki pystyy tunnistaa ne yli-ihmiset sielt joukost, ketkä pitää huolta terveydestää ja kroppa ja mieli kiittää!

u mad?

Arla natura on kermaisempiMaanantai 25.03.2013 21:05

> Sinulla todetaan parantumaton tauti ja saat tietää kuolevasi kolmen kuukauden kuluessa. Olisitko viikon sisällä valmis suostumaan kehosi syväjäädytykseen, jos tietäisit, että sinulla on pieni mahdollisuus elää?
-en, koska jäissä oleminen parikyt vuotta ei vissii tekis hyvää gainsseille

> Jos sinulla olisi kyky siirtyä kauas tulevaisuuteen ja palata vuoden kuluttua, mukanasi kaikki tieto, mutta ei yhtään konkreettista esinettä. Lähtisitkö matkalle jos siihen sisältyisi 50% mahdollisuus kuolla?
-Tykkään elää vaarallisesti

> Kirjoita tähän pätkä biisistä jota kuuntelet.
- Dii-Di-Dii-Di-Dii-Di-DiDiDiDiDI, bum-bum-bum-bum, frrrrzzzzzz...

> Olisitko valmis näkemään vuoden ajan hirveitä painajaisia jos sinut palkittaisiin 16000 eurolla?
- 16 000 olis pieni summa mielenterveydestä

> Jos sinulla olisi mahdollisuus saada vuoden ajaksi ilmaiseksi loistava: kokki, hieroja, autonkuljettaja, taloudenhoitaja tai sihteeri. Minkä näistä valitsisit?
- HIEROJA! Semmone raavas ruotsalainen blondi, jol on merensiniset silmät

> Asuntosi syttyy palamaan kaikkine rakkaine esineinesi. Pelastaisit perheesi ja lemmikkisi, jonka jälkeen sinulla olisi aikaa pelastaa vielä yksi tärkeä esine, mikä se olisi?
- Mun koko seinän peittävä Zyzzin muotokuva (No homo)

> Haluaisitko tietää täsmällisen kuolinhetkesi?
- nah

> Mistä elämässäsi tunnet suurinta kiitollisuutta?
- Azz<3

> Jos sinulle annettaisiin mahdollisuus palata valitsemaasi hetkeen menneisyydessä ja muuttaa tapahtumien kulkua, lähtisitkö muuttamaan ja mitä hetkeä?
- Joo, sillon 15v ku olin emogootti-fuusio ja sain kuulla luokkalaiselt et kaikki ysiluokan parhaimman näköset pissikset haluis "olla mun kaa" jos en olis niin synkkis. Valitsin elämän Yön Prinssinä. Ilman sitä päätöstä olisin uinu tisseissä

> Testamenttaisitko koko omaisuutesi ihmiskunnalle, jos tietäisit että siten voisit poistaa yhden ydinpommin maailmasta?
- enn, mitä vittuu seki muka auttais? <----*
> Jos saisit nyt heti tästä päivästä alkaen 8 300 euroa vuodessa rahaa, sillä ehdolla ettet enää koskaan saisi tehdä työtä. Suostuisitko?
- Miten sil summal muka pitäis elää ja ostaa prodet päälle?

> Jos saisit esittää kysymyksen jollekin ihmiselle valheenpaljastustestissä, kuka tämä ihminen olisi ja mitä kysyisit?
- Kysyisin Zyzzilt vetiks se horkkaa

> Jos huomenna voisit herätä jotain kykyä tai ominaisuutta rikkaampana mikä se olisi?
- Teleportaatio tai näkymättömyys olis asiaa

> Jos löytäisit kadulta lompakon jossa olisi 600 euroa rahaa veisitkö lompakon poliisiasemalle jos siinä ei olisi nimeä?
- tsekkaisin kaikki mahdolliset merkit jotka viittais omistajan sosiaalisee taustaa, onko filthy rich vai köyhä. Jos rikas, nyysisin käteiset ja palauttaisin muut kortit, jos köyhä, palauttaisin koko paskan ja varmistaisin pääsyn taivaaseen<3

> Kohottaisitko äo:täsi 40 pisteellä jos sen jälkeen joutuisit kärsimään koko poskesi yli ulottuvasta arvesta?
- ÄO 180 ei olis paljookaa eroo

> Kenet näistä henkilöistä ottaisit mukaasi autiolle saarelle: Madonnan, Michael Jacksonin, Juice Leskisen, Eisabeth Rehnin vai Pamela Anderssonin?
- HEE-HEE! Sh'amoon!

> Kenellä ihmisellä on ollut eniten vaikutusta elämääsi?
- Zyzz

> Jos seurustelukumppanisi joutuisi onnettomuuteen ja halvaantuisi jaloista alaspäin, olisitko yhä valmis menemään hänen kanssaan naimisiin?
- En. Ellei sil ois vitun hyvii tissei ja BJ taitoi

> Jos sinulla olisi mahdollisuus kuulla kaikki huonot puolesi ystäviltäsi rehellisesti, olisitko valmis kuulemaan ne?
- joo siis come at me brahs

> Suostuisitko olla peseytymättä 3 kuukautta, jos saisit 16000 euroa?
- Hyvinhä ne ennenkii pärjäs. Sit tuli rutto

> Miten pukeudut kun haluat näyttää seksikkäältä?
- en mä pukeudu sillo <----*

> Jos saisit valita haluaisitko lapsesi olevan tyttö vai poika?
- ihansama

> Näet äitisi suutelemassa vierasta miestä intohimoisesti ravintolan ulkopuolella, mitä teet?
- muutun Hulkiks

> Kumman kanssa pelaisit mieluummin jotain peliä, itseäsi huonomman vai itseäsi paremman pelaajan kanssa?
-Paremman. Aina. Ei sitä muuten kehity

> Olisitko valmis valehtelemaan ystäväsi puolesta oikeudessa vaikka tietäisit hänen olevan syyllinen?
- En tiiä, ku kuitenki vaa repeilisin

> Mitä tekisit jos saisit tietää että viikon kuluttua puhkeaa kolmas maailmansota?
- kuuluttaisin sitä kaikil ja mua pidettäis vitun hulluna, mut sit ku se oikeesti alkais nii kaikki alkais palvoo mua + mut tunnettais historiassa kolmannen maailmansodan ennustajana <----*

> Pukeutuisitko kutsuille mieluummin liian hienosti vai liian huonosti?
- No en tiiä onks spartalaiseks 300-leffast liian hienosti- vai huonosti pukeutumist

> Kumpi on sinulle tärkeämpää parisuhteessa, että sinua rakastetaan vai että sinä rakastat?
- meh

> Kenet näistä olisit valmis uhraamaan pelastaaksesi muut varmalta kuolemalta: äitisi, koirasi, poikaystäväsi/tyttöystäväsi, parhaan ystäväsi, pikkusiskosi vai molemmat isovanhemmat?
- kaikki vaa samaa myllyy ni kukaa ei pahota mieltää

> Jos voisit puolittaa tai tuplata seksihalusi, kumman tekisit?
-siihen nähden et mies ajattelee seksii joka 7. sekunti, niin puolittaa, et ajattelisin vaa joka 14.

> Mikä on huonoin luonteenpiirteesi? Entä paras?
- varmaa se et oon ihmisenä epäonnistunu

> Mitä näistä pelkäät eniten: Raiskaajaa, ufoja, väkivaltaista poikaystävää, pahoinpitelyä vai pimeää?
- raiskaajaa tietty

> Antaisitko kumppanillesi anteeksi jos hän pettäisi sinua?
- ei se mua pettäis

> Kummasta luopuisit ennemmin, parhaasta ystävästäsi vai poika/tyttöystävästäsi?
- tyttöystävä

> Oletko mielestäsi äklöttävän ruma vai erittäin kaunis?
- erittäin kaunis

> Kuka on tällä hetkellä tärkein ihminen elämässäsi?
- mä

> Kenen puolisoksi näistä mieluiten ryhtyisit: Ranskalaisen koomikon, ruotsalaisen pitsanpaistajan vai venäläisen mafiapomon?
- tää on aika absurdi kyssäri, koska naiset ei oo hauskoi, kaikki pizzeriois on jonku suvun poikii ja kaikki mafiapomot on miehii.

> Mikä on ollut kauhein painajaisesi?
- varmaa se ku hypin tramboliineil jonku gangan kaa supermarketis hämähäkkimies-kostyymeis samal ku ostarikytät jahtas meit

> Olisitko valmis muuttamaan kaikki maailman moottoriajoneuvot hevoskärryiksi?
-miksei samantien Flintstone-mobiileiks

> Olisitko valmis menemään 100 vuotta taaksepäin vai eteenpäin?
- eteenpäin. Oon muutenki menos huhtikuus 100-vuotta taaksepäin

> Missä tilanteessa oisit valmis tappamaan itsesi?
- sillon ku sorrun ostaa karkkipussin ja syön sen viitee minuuttii

> Minkä tässä mainittujen asioiden puolesta olisit valmis pitämään valtakunnalisen puheen: Homous, lesbous, orpolapset, eläintensuojelu, nälänhätäiset, ufot, siisteys, murrosikä, hienhaju, autot, kuukautiset, kanankakka lannoitteena, kauneus, pakarat? valitse vähintään kolme.
- kuukautiset

> Olisitko valmis tekemään abortin jos saisit tietää lapsesi olevan kuolemansairas ja tietäisit että hänellä on vain 20%:n mahdollisuus selvitä kolmen vuoden ikään asti?
- tietenki

> Olisitko valmis jättämään perheesi ja ystäväsi jos rakastamasi mies/nainen vaatisi sitä?
- en. mut jos Zyzz vaatis ni joo (no homo)

> Kumpaan sitoutuisit mieluummin, ikuiseen parisuhteeseen vai ikuiseen sinkkuuteen?
- sinkkuus

> Jos sinä saisit siiamilaiset kaksoset ja he olisivat vaikeasti kiinni toisissaan, kumman uhraisit mieluummin, tytön vai pojan, pelastaaksesi toisen?
- antaisin niiden vetää pitkää tikkuu

> Vanhenisitko vai nuorenisitko mieluummin 10 vuotta?
- en ainakaa vanhenis, muuten kuolisin

> Olisitko valmis lähtemään vuodeksi Etelä-Afrikkaan vaihto-oppilaaksi?
- riippuu jos siel on laatu salei

> Aiotko tehdä avioehdon?
- meh

> Mikä on pahin tapasi?
- homoilu

> Jos joku tappaisi kissasi, olisitko valmis määräämään tälle kuoleman tuomion?
- tapan itekki kissoi?

> Mikä on sinulle rakkain paikka maailmassa?
- sali

> Ystäväsi peruvat salaa häämatkasi, suuttuisitko heille? Jos suuttuisit, mitä tekisit?
- peruis mieluummin koko naimisiin menon

> Mikä on mielestäsi maailman suurin ongelma tällä hetkellä?
- läskeily

> Pommisuojanne on huonossa kunnossa, menisitkö sinne vai jäisitkö taloosi, jos molemmissa olisi 50% mahdollisuus säilyä hengissä?
- pöydän alle duck & cover

> Jos sinun olisi valittava ilotytön, stripparin, mestaajan tai palkkamurhaajanuran. Minkä näistä valitsisit?
- öö, tekemään mitä...?

> Oletko mielestäsi rasisti?
- en. Stereotypiat on vaa laatuhuumorii

> Voisitko ryhtyä nunnaksi tai munkiksi?
- jos se tarkottais et saisin hyväkskäyttää kuoropoikia

> Onko sinulla vihamiehiä?
- no one mua aika mont kertaa sanottu siimaks tääl galtsus eli joo

> Valitse näistä yksi asia mitä haluaisit elämässäsi olevan lisää: ystävällisyyttä, rakkautta, rahaa, aikaa, jännitystä vai ystäviä?
- rahaa

> Mikä saa sinut nauramaan?
- hauskat kissakuvat internetissä

EpäloogisuusSunnuntai 24.03.2013 02:04
PS. katsotaan kauanko kestää ennen ku saan kuus vuotta bänniä

TJ 0Torstai 21.03.2013 00:42


Laita video pyörimää samal ku luet tätä, ni pääset enempi inee + täs videol mainitaa meikän sukunimi :D

Se tunne kun Herra Kapteeni sanoo: 'SEENTO! Reserviin.... POISTU!
Jos sitä tunnetta vois pullottaa ja myydä, oisin rikkaampi ku Jeesus.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
siis mitä?! saa nähä oonko sykkimäs ens sunnuntaina kaheksalta junaan ehtiäkseni suorittamaan seuraavan viikon palvelusta... ei tätä meinaan ihan heti hiffaa et oon nyt vapaa siit paskafirmast?

Jaa-a, mistäs sitä alottais? 255 aamuun on mahtunu niin paljo mähinää et on haaste pitää tää juhlapuhe lyhyenä. Nyt uskaltaudun vieläpä kirjottaa aiheesta ilman minkäälaista itsehillintää tai sensuurii koska Herra Kapteeni, kaartinjääkäri The_Zyzz, haista VAGINA! ...noei, kapu oli just sick cunt.

Ensinnäki mulle selvis intin aikana et oisin paska sotilas, näköjää mäkää en oo hyvä kaikes?
Oisin paska sotilas, koska perustan kaiken tietämykseni armeija-elämästä leffoihin yms viihteeseen, plus jos Suomee hyökättäis, oisin ekal laival matkal Ruotsii pelaa pingist ja juomaa kuohuviinii.

Ennen ku must tuli mortti, luulin et pelkäl koval kunnol pärjää ja saa ylennyksen superkersantiks. Perustin kaiken olettamukseni Ramboon yms sotaelokuvii.
No enpähä tiedä miten muissa, esim. palkka-armeijoissa homma skulaa, mut nyt tiedän et Suomen armeijassa sillä pärjää ettei kengännauhat härpätä ja T-paita on survottu kaks metrii housujen sisälle. Se on sotilaana olemisen syvin olemus perkele!
Mut sit taas se on yhdentekevää, kiidätkö joka ikisel pikamarssil kärjessä tai osaatko pitää turpas kiinni ku Herra Alikeisari P-kaudel sanoo: "TE OLETTE PERSEESTÄ, TÄSTÄ SYYSTÄ, AIKAA PUKEA TAISTELUVARUSTUS, TÄYDELLISENÄ, KAKSI MINUUTTIA JA JUOSTA LIPPUTANKOA YMPÄRI VIISITUHATTA KERTAA!"
NONNIIN POIJJAAT lähetääs pienelle hölkälle ei se pahaa tee!
Mut ei ku nää löysäkullit valittaa aina ku pitäs tehä jotain mis tulee hiki.Et tää pysyis edes jotenkuten järkevän mittasena, teen PV:st arvioinnin ja annan joka osa-alueest arvosanan ja sit nähää kuinka perseest se keilahalli oikeesti on. Alotetaa liikunnast:

LIIKUNTA
Se oli varmaanki positiivisint koko palveluksessa. PV on jokasen läskin luvattu maa joka haluu tehä muutoksen .
Kaikki koulutuksen ohessa suoritettu liikunta oli tietty vastenmielist ja jos nyt rehellisii ollaa, ni oliha se perseestä, mut ei siit valittanu ku ties kalorien laskevan ja kunnon kohoovan, mut vapaa-ajan liikunnast nautti. Vaik itellä se meniki suurimmaks osaks salil. fuaaark.
Arvosana: 10

RUOKA:
PV:n ruoast kuulee usein paskaa, mut ei se niin pahaa ole mitä sanotaa. P-kaudel on eriasia, ku voisit syödä vaik sontaa ja rakastaisit sitä, koska sen runtumäärän ja jatkuvien anaaliraiskausten jälkee oot niin ryytyny et mikä tahansa menee alas.
E-kaudel ku meno gonahtaa pari pykälää, alat jopa haistamaan sen ruoan ja havaitset joitain tekstuurei ja tajuut ruoan olevan jotain pastaa, muttet osaa sanoo onks se spagettii vai makaronii? Koska se menee edellee alas.
J-kaudel alat sit jo maistaa sen ruoan ja tajuut et ootte syöny tätä samaa vitun aamupuuroo joka vitun aamu, jota vois käyttää tapettien liimaamisee. J-jaudel myös tajuut et joka torstai on hernekeitto-päivä ja sua alkaa vituttamaan. Ja siis tajuut et samoi ruokii kierrätetää paljon.
Toki jos oot järkevä, tajuut myös sen et siel keittiös on pari elämäänsä kyllästynyttä YH-mutsii, ketkä joutuu vääntää sitä safkaa neljä kertaa päivässä, seitsemän kertaa viikos. Kyl säki gonahtaisit. Joten siit vähä armoo.
Eikä se safka tällaselle aesthetics-maximukselle ole kauheen ravinteikastaka, ku lihakeitos on 100g jauhelihaa ja sit suurustettu 10 litral vettä et jengi luulis sitä olevan paljo.
Arvosana: 7

BROS:
Inttiin kannattaa lähtee leikkisällä asenteella, eikä todellakaan ottaa itteän liian vakavasti, muuten tuhoutuu.
Ja jossei ole mitää järkevää sanottavaa, pidä turpas kiinni.
Intti kun on miesten maailma, siellä pyritään erittelee heikot vahvoista ja jos vähääkään annat aihetta siihen, huomaat pian olevas koko komppanian puheenaiheena.
Myönnän et siel oli pari sellast vanhan koulukunnan kusipäät, oikeit riidanhaastajii, et meinas ja meniki pari kertaa hermot. Yes, I was mad.
Mut koska loppujen lopuks se meno on vitun letkee, riidat unohtuu aika nopeeseen.
Onneks suurin osa oli sick cunttei, tai vähintää sickei, ni ei ehtiny hajoo missää vaihees.
Mut yks asia ärsytti. Se miten aina ku oli nainen paikal, meno muuttu yläasteeks. Jengi kävi ihan kiimakierroksil ja siit oli se kuuluisa "sotilaallisuus" kaukana. (oikeesti mua vaa vitutti ku muut piti gangbangei tuvis ja ite istuin pimeessä syömäs pro feel-rahkaa ja vihasin maailmaa)
arvosana: 8

KOULUTUS:
Koulutust on erilaista ja osaan heittää arvion vaa sotilaspoliisin näkövinkkelist.
Sotilaspoliisi. Suurin huijaus koskaan.
Yheks lainatuimmaks sanonnaks tuli: "nää on niitä SPOL-hommia!"
Jota yleensä sanottii metsäleireillä tai ku kaivettii poteroo kaks sataa metrii maahan.
Ite en ollu edes nähny koko SPOL-videoo ennen ku vast E-kaudel, mut moni kuulemma haki yksinomaa sen takii SPOLK:ii. lolz.
Katoin sen ja siin oli sitä mähinää. Otettii terroristei kii ja en nähny niiden syövän kertaakaa pakeista?
Ja totuus: joka kolmas viikonloppu vartiossa, jollon vartioidaa eri kohteita, ettei vaa Keltanen valtio hyökkää hermostuneena perunan hinnan nousun johdost. Tosi tärkeit hommii.
yli 10 metsäleirii (siis yksi viikko telttailemassa) palveluksen aikana, vaik sotilaspoliisin pitäis olla "kaupunkijääkäri"
Ja jatkuvaa kiirehtimistä odottamaan, joka oli varsinki hauskempaa ku käsiensä likaaminen lämpimässä vaginassa, ku oli -1000 pakkasta...
Arvosana: 4

Lopputuloksena ei jääny mitää kätee, paitsi yheksän kuukautta ajan tuhlaust ja 10€ edest häväreit. Mut loppujen lopuks oon ihan helvetin tyytyväinen et kävin loppuu, enkä jättäny leikkii kesken.... kuten eräät.
Oliha tää nyt vitun nätti kokemus ja paljo muistoi.
Kyllähä sillon se hajotti kaivaa kenttälapiol viis metrii syvää lunta telttaa varten Vantaan lentokentän viereises metikös ja tsiigailla kokoajan lähtevii koneit ties minne Thaimaahan, Karibialle, Egyptii yms. samal ku kivekset näytti 2/3 osalt Blue Man Groupist, MUT AI ETTÄ KU NYT NAURATTAA!
Arvosana koko keilahallista: 7,25

PS. sali TJ 0?!?! nyt ei oo enää intin ilmast salii, tai mitää salii käytös DDD::
Oonko edes vähän nolife; muut ku lähti reservii, meikäpoika paineli 1,5h salille :D mut siks näytänki paremmalta ku sä tuut ikinä näyttämää. Koska mulla on loputon tahto kehittyä, HALU VOITTAA, HALU TAPPAA, MENNÄÄ MENNÄÄ HEI
Onneks kevääl pääsee salee opiskelee viel ja sit taas ilmanen sali ;) ehkä siel viel on Pohjosen Karhu, Idän Tiikeri, Tarzan jne. vanhat cuntit. I hope so.

PPS. 2/13 EI KOTIUDU KOSKAAN, IHAN VITUSTI AAMUJAAAAAAAAAAAAAAAAA

PPPS. ALIUPSEERIKOULU ON SUURIN KUSETUS SITTE KUULENNON

PPPPS. HAJOTKAA RUNTUUN

PPPPPS. U MIRIN?

Aivot narikkaanSunnuntai 17.03.2013 01:36

Koska nää monologiblogit on viime aikoina ollu kovassa huudossa tääl IiiGees, päätin go with the flow ja olla vaihteeks anti-omaperänen ja kopioida joltai random daamilt tän kyselyn, katsomatta yhtäkään kyssäriä ennalta.
Mut hei, kuka nyt ei tykkäis vastata kysymyksiin jotka koskaa tän universumin mahtavinta lumihiukkasta; itseänsä?
Mut en sais dissaa tällasii blogei tekevii, koska oon ite aivan yhtä mielikuvitukseton anaalitutti vaik tekisin tän kuinka "läpäl". Ihan niin ku ne ketkä ottaa duckfacekuvii "läpäl".
Kuolkaa syöpäänne.

Noniin vittu:

ME
♦ missä olet? >Mt. Olympos
♦ mikä soi? > SICK TEKNOJYTKY
♦ vitutus pronsentteina > eivituta.jpg
♦ huomisen suunnitelma > palata viimestä vitun kertaa siihen firmaan
♦ onko meikkiä >lolwut
♦ mitä päällä? > mieshuorakalsarit
♦ häpeätkö monia asioita menneisyydessäsi > JOO, Sitä etten alottanu raudan nöyryyttämist aiemmin
♦ hiustenväri > ripuli
♦ silmien väri > Sinisen talon Nalle

LOVE
♥ oletko ihastunut > tietenki vitun vammanen
♥ onko rakkaus vaikea asia > ei
♥ tahtoisitko seurustella > en salee ku haluisin viel kokeilla mulattia
♥ onko rakkaus yliarvostettua > niin homo kysymys etten vastaa
♥ voiko sinkkuna olla oikeasti onnellinen > voi, jos käy salilla
♥ tuletko toimeen kaikkien kanssa > mä tuun, mut kaikki ei tuu toimee mun kans. fucking hard cunts
♥ onko sinulla paljon kavereita > wowis joo
♥ montaako ihmistä voit sanoa vihaavasi > rakastan kaikkia (no homo)
♥ montaako ihmistä voit sanoa rakastavasi > ^
♥ oletko suututtanut jonkun läheisesi lähiaikoina > en
♥ tahtoisitko pyytää joltain anteeksi > betat pyytelee anteeks
♥ mikä kappale sulattaisi sydämesi jos joku laulaisi sinulle tämän, osasipa hän laulaa tai ei > nyt loppu tää fägäily

SHIT
• kuka on viimeksi nähnyt sinun itkeneen > en itke koskaan, ellei ne ole manly tearsei
• koetko itsesi masentuneeksi? > haha
• kuunteletko paljon surullista musiikkia? > syön myös raakaa lihaa
• Mikä on suurin huolesi elämässä juuri nyt? > estetiikka
• Annatko helposti periksi? > never say ever
• Mikä on onnennumerosi? > 17
• Nautitko pyykkien pesemisestä? > parasta mitä ihminen voi tehä vapaa-ajallaan
• Mitä odotat ? > TJ 0
• Millainen sää on nyt? > aurinkoinen, becaue there's always sunny in Doucheville
• Oletko tyytyväinen siviilisäätyysi? > ai siihen et oon vapaa tekee mitä lystään ilman syyllisyyden tuntoja?
• Mikä on lempivärisi? > meh
• Näetkö tähtiä taivaalla juuri nyt? > no
• Mitä tekisi mieli juuri nyt? > klamydiaa tippurilla
• Kuvaile yhdellä sanalla, että miltä nyt tuntuu? > shredded
• Onko sinulla mitään outoja asioita huoneessasi? > hymypoikapatsas t. 2b luokka
• Mitä teit tänään kuuden aikaan aamulla? > "YKSIKÖSSÄ HERÄTYYYYS!!!!" <---- "turpa kiinni"
• Odotatko innolla mitään? > kai?
• Ajatteletko jotakuta vastakkaisesta sukupuolesta? > joo ;)
• Mitä viimeksi saapuneessa tekstiviestissäsi lukee? > "haha juu, eiköhä täs parin viikon sisäl oo jotai"
• Onko iällä väliä parisuhteessa? > kunha alkaa kahdella numerolla
• Kaipaatko sitä, miten asiat joskus olivat? > ai siima aikoja?
• Milloin on syntymäpäiväsi? > 15.04.
• Onko elämässäsi ihmisiä, joiden seurassa voit olla täysin oma itsesi? > jea
• Oletko vihainen kenellekään tällä hetkellä? > en
• Kenelle nauroit viimeksi ? > Toisille nauraminen on epäkohteliasta

EEEEEEEEEI VITTU kuka näit jaksaa tehä nyt mä lopetan, menin ihan rikki. Tän tylsyyden määrä hengästyttää mua. Täst edespäin vastaukset ei sit ole mun käsialaa... ehkä.


1. Nimet, joilla sinut tunnetaan? – meea ja memmu
2. Neljä asiaa ylläsi? – pikkarit,yöhousut,t-paita ja tossut
3. Seurusteletko? – joo
4. Oletko ikinä saanut ruusuja? – olen
5. Oletko ikinä nuollut jalkaasi? – ooon heh
6. Oletko ollut rakastunut? – olen
7. Uskotko, että jokaiselle on sielunkumppani? – emmätiiä
8. Ongelmasi juuri nyt? - eimikään:)
9. Onko sydämesi ollut särkynyt? – joo
10. Mitä mieltä olet etäsuhteista? - joillaki onnistuu, joillaki ei
11. Kuinka monta lasta haluat? – 1-2 tai en yhtää:d
12. Lempivärisi? – mustaaaa
13. Uskotko, että oikean rakkauden voi löytää vain kerran? - EMMÄTIIÄÄÄÄ
14. Onko vaikeaa kertoa ihmisille, jos tykkäät heistä? - noeeei
15. Onko sulla nuha? – ei
16. Jos joku tykkäisi sinusta, haluaisitko hänen kertovan sen sinulle? – noemmätiiä

MIKSI:
miksi et seurustele ihmisen kanssa josta pidät? - enkööööö
miksi olit viimeksi surullinen? – koska tunsin itteni hirviäksi ihmiseksi
miksi teet tätä testiä? – tylsääääää

MILLOIN:
milloin viimeksi nauroit? – jokune tunti sitte
milloin olit viimeksi autossa? – tänää
milloin olet viimeksi syönyt leipää? - ööö...
milloin olet viimeksi opiskellut? - EN MUISTA
milloin olet viimeksi pelännyt pimeää? - öö

SINÄ:
monta kirjainta on etunimessäsi? – 4
missä kuussa olet syntynyt? – marras
oletko allerginen jollekin? - ee
Kuinka pitkä olet? – reilu 170cm
onko sinulla hyvä/huono/siltä väliltä itsetunto? – väliltä

VIIMEISIN:
viimeisin pitkä automatka? - kärppä-kuivaniemi
viimeisin itku? - hmm pari päivää sitte
viimeisin nähty elokuva? – ööäöä
viimeisin syöty ruoka? – patonki
viimeisin soitettu biisi? – apua en muista :d

RAKKAUS:
haluaisitko nyt halata jotain tiettyä ihmistä? – jooo
rakastatko ketään tällä hetkellä? – rakastan
rakastaako sinua kukaan? – jep

KUKA:
tekstasi viimeksi? - riku
kuka nukkui viimeksi vieressäsi? – riku
kuka puhui kanssasi viimeksi puhelimessa? - ossi
kuka nauroi viimeksi kanssasi? – sara,tessu ja riku

TÄMÄ VIIKKO:
onko joku halannut sinua viimeisen viikon sisällä? – joo
oletko ikävöinyt jotain kovasti – oooooon
mitä olet ostanut viikon sisällä? – en oikee mittää.. no ruokaa ainaki
oksentanut? – ee
soittanut jollekin? – joo
saanut viestiä vastakkaiselta sukupuolelta? – joo
lähettäny viestiä vastakkaiselle sukupuolelle? – joo

TÄNÄÄN:
oletko ostanut jotakin? – jjo
ollut halattavana? – jjo
tuntenut itsesi tyhmäksi? – joo:d
ikävöinyt jotakuta? – een
tehnyt jotain hiuksillesi? – njoo

Tää biisi on omistettu SuvilleSunnuntai 10.03.2013 21:13

Imekää kiimalimaaSunnuntai 10.03.2013 03:39

"nättii :))"
"kaunis!<3"
"sexyyy"
"Söpiss :o<3"

Koska selvästikkään porukka ei osaa käyttää näitä termejä oikeissa paikoissa, ajattelin että opetan teitä. Koska omat mieltymykseni ovat universaaleja. U mad?


LEARN THE FUCKING DIFFERENCE

[ ] KAUNIS [ ] NÄTTI [ ] VALAS [x] SÖPÖ [ ] IHHANA SOMALAINE MUIJA [ ] SEKSIKÄS [ ] LORTTO [ ] TÄYDELLINEN


[ ] KAUNIS [x ] NÄTTI [ ] VALAS [ ] SÖPÖ [ ] IHHANA SOMALAINE MUIJA
[ ] SEKSIKÄS [ ] LORTTO [ ] TÄYDELLINEN


[ ] KAUNIS [ ] NÄTTI [x ] VALAS [ ] SÖPÖ [ ] IHHANA SOMALAINE MUIJA [ ] SEKSIKÄS [ ] LORTTO [ ] TÄYDELLINEN


[x] KAUNIS [ ] NÄTTI [ ] VALAS [ ] SÖPÖ [ ] IHHANA SOMALAINE MUIJA [ ] SEKSIKÄS [ ] LORTTO [ ] TÄYDELLINEN


[ ] KAUNIS [ ] NÄTTI [ ] VALAS [ ] SÖPÖ [x] IHHANA SOMALAINE MUIJA [ ] SEKSIKÄS [ ] LORTTO [ ] TÄYDELLINEN


[ ] KAUNIS [ ] NÄTTI [ ] VALAS [ ] SÖPÖ [ ] IHHANA SOMALAINE MUIJA [x] SEKSIKÄS [ ] LORTTO [ ] TÄYDELLINEN


[ ] KAUNIS [ ] NÄTTI [ ] VALAS [ ] SÖPÖ [ ] IHHANA SOMALAINE MUIJA [ ] SEKSIKÄS [x] LORTTO [ ] TÄYDELLINEN


[ ] KAUNIS [ ] NÄTTI [ ] VALAS [ ] SÖPÖ [ ] IHHANA SOMALAINE MUIJA [ ] SEKSIKÄS [ ] LORTTO [x] TÄYDELLINEN

I FUCKING LOOOVE BULKINGSunnuntai 03.03.2013 19:22

(tää postaus ei todennäkösesti kiinnosta sua a) jos omistat pillun ja kaks paria tissejä, b) jos sua ei estetiikka ginosta)

Bulkkaus on parast ja piri

Oon yrittäny kerää painoo viimesen kuukauden ajan ja onnistunu siin yllättävän hyvin huolimatta kotiuttamis cooppereist yms. lihaskuntotesteist.
Vaaka näyttää 6kg enemmän ku helmikuun alus, vaik olisin pystyny 12kg siivilissä ja jos ois ollu enemmän rahaa käytös...
kesä lähenee huimaa vauhtia, ainaki reserviaurinko ruskettaa jo ;)
Sen vuoks kireyttäminen alkaa taas maanantaist lähtien... isoks osaks sen vuoks et kahen viikon hajoileminen leiril, eli bulkkaamisest tulee käytännös mahdotont, joten sen aikana menetetyn painon takii voin ihan yhtä hyvin alottaa suoraa cuttaamisen jo nyt... mut myös sen takii koska vitut 'kesäkunnosta'! Täytyy näyttää hyvält vuoden ympäri, sen takii en voi vetää mitää 3kk monster bulkkii!

Mut haluun vaa sanoo sen et bulkkaus on siitäki eeppist, et voi syödä vähä rennommin. Ei tarvi mennä itkee suihkuu jos hairahtaa kerrran McDonald'sin drive-inin kautta himaan! Se on jopa suotavaa.
Pääsee lepuuttaa kunnol mieltä lisäämäl ruokavalioona pari mäkkikeikka viikos ja vaik yhen pizzaperjantain ja voi tehä sen kaiken hyväl omatunnol!
Eriasia jos oot muutenki vitun löysä sohvaperuna joka ei edes omista lenkkareit, mut ku tiedät et kaikki nää kalorit tukee sun lihaksii sit ku alat taas cuttaa ;)

Vaik jotkut podarit on sitämielt ettei yhtää roskaruokaa bulkkikauden aikana, a.k.a "clean bulk", I disagree.
Tärkeintä bulkkauksen aikana on kalorit, ja parhaiten niitä saa roskaruoasta, vaikka epäterveellistä se onki, sen takii sitä ei saakkaan vetää överiks, koska vaik lihaxet kasvaaki 8000 kcal enemmän ku 4000kcal, mukana tulee vitusti bodyfattii. Hyi saatana. Mut vaan sen verran et mieli pystyy rentoutuu.

Toinen yleinen virhe on ettei bulkkikauden aikana harrasteta ollenkaa urheiluu, koska pelätää painon putoovan.
Mut ei se massan lisäys siit yhtää kärsi jos syöt sen 3000-4000ckal päiväs ja käyt salil vähintää 4x viikos... urheilu parantaa sydäntä, joka on kuitenki tärkein lihas kaikista. Heti rintalihasten, hauisten, vatsojen ja pakaroiden jälkee.
Plus, cardio vetää tehokkaasti keltast rasvaa turpaan, mut jättää lihasten kasvun rauhaan
Eli Do It faggot, but don't overdo it

Gangas gonna gangLauantai 02.03.2013 20:33