IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

TJ 0Torstai 21.03.2013 00:42


Laita video pyörimää samal ku luet tätä, ni pääset enempi inee + täs videol mainitaa meikän sukunimi :D

Se tunne kun Herra Kapteeni sanoo: 'SEENTO! Reserviin.... POISTU!
Jos sitä tunnetta vois pullottaa ja myydä, oisin rikkaampi ku Jeesus.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
siis mitä?! saa nähä oonko sykkimäs ens sunnuntaina kaheksalta junaan ehtiäkseni suorittamaan seuraavan viikon palvelusta... ei tätä meinaan ihan heti hiffaa et oon nyt vapaa siit paskafirmast?

Jaa-a, mistäs sitä alottais? 255 aamuun on mahtunu niin paljo mähinää et on haaste pitää tää juhlapuhe lyhyenä. Nyt uskaltaudun vieläpä kirjottaa aiheesta ilman minkäälaista itsehillintää tai sensuurii koska Herra Kapteeni, kaartinjääkäri The_Zyzz, haista VAGINA! ...noei, kapu oli just sick cunt.

Ensinnäki mulle selvis intin aikana et oisin paska sotilas, näköjää mäkää en oo hyvä kaikes?
Oisin paska sotilas, koska perustan kaiken tietämykseni armeija-elämästä leffoihin yms viihteeseen, plus jos Suomee hyökättäis, oisin ekal laival matkal Ruotsii pelaa pingist ja juomaa kuohuviinii.

Ennen ku must tuli mortti, luulin et pelkäl koval kunnol pärjää ja saa ylennyksen superkersantiks. Perustin kaiken olettamukseni Ramboon yms sotaelokuvii.
No enpähä tiedä miten muissa, esim. palkka-armeijoissa homma skulaa, mut nyt tiedän et Suomen armeijassa sillä pärjää ettei kengännauhat härpätä ja T-paita on survottu kaks metrii housujen sisälle. Se on sotilaana olemisen syvin olemus perkele!
Mut sit taas se on yhdentekevää, kiidätkö joka ikisel pikamarssil kärjessä tai osaatko pitää turpas kiinni ku Herra Alikeisari P-kaudel sanoo: "TE OLETTE PERSEESTÄ, TÄSTÄ SYYSTÄ, AIKAA PUKEA TAISTELUVARUSTUS, TÄYDELLISENÄ, KAKSI MINUUTTIA JA JUOSTA LIPPUTANKOA YMPÄRI VIISITUHATTA KERTAA!"
NONNIIN POIJJAAT lähetääs pienelle hölkälle ei se pahaa tee!
Mut ei ku nää löysäkullit valittaa aina ku pitäs tehä jotain mis tulee hiki.Et tää pysyis edes jotenkuten järkevän mittasena, teen PV:st arvioinnin ja annan joka osa-alueest arvosanan ja sit nähää kuinka perseest se keilahalli oikeesti on. Alotetaa liikunnast:

LIIKUNTA
Se oli varmaanki positiivisint koko palveluksessa. PV on jokasen läskin luvattu maa joka haluu tehä muutoksen .
Kaikki koulutuksen ohessa suoritettu liikunta oli tietty vastenmielist ja jos nyt rehellisii ollaa, ni oliha se perseestä, mut ei siit valittanu ku ties kalorien laskevan ja kunnon kohoovan, mut vapaa-ajan liikunnast nautti. Vaik itellä se meniki suurimmaks osaks salil. fuaaark.
Arvosana: 10

RUOKA:
PV:n ruoast kuulee usein paskaa, mut ei se niin pahaa ole mitä sanotaa. P-kaudel on eriasia, ku voisit syödä vaik sontaa ja rakastaisit sitä, koska sen runtumäärän ja jatkuvien anaaliraiskausten jälkee oot niin ryytyny et mikä tahansa menee alas.
E-kaudel ku meno gonahtaa pari pykälää, alat jopa haistamaan sen ruoan ja havaitset joitain tekstuurei ja tajuut ruoan olevan jotain pastaa, muttet osaa sanoo onks se spagettii vai makaronii? Koska se menee edellee alas.
J-kaudel alat sit jo maistaa sen ruoan ja tajuut et ootte syöny tätä samaa vitun aamupuuroo joka vitun aamu, jota vois käyttää tapettien liimaamisee. J-jaudel myös tajuut et joka torstai on hernekeitto-päivä ja sua alkaa vituttamaan. Ja siis tajuut et samoi ruokii kierrätetää paljon.
Toki jos oot järkevä, tajuut myös sen et siel keittiös on pari elämäänsä kyllästynyttä YH-mutsii, ketkä joutuu vääntää sitä safkaa neljä kertaa päivässä, seitsemän kertaa viikos. Kyl säki gonahtaisit. Joten siit vähä armoo.
Eikä se safka tällaselle aesthetics-maximukselle ole kauheen ravinteikastaka, ku lihakeitos on 100g jauhelihaa ja sit suurustettu 10 litral vettä et jengi luulis sitä olevan paljo.
Arvosana: 7

BROS:
Inttiin kannattaa lähtee leikkisällä asenteella, eikä todellakaan ottaa itteän liian vakavasti, muuten tuhoutuu.
Ja jossei ole mitää järkevää sanottavaa, pidä turpas kiinni.
Intti kun on miesten maailma, siellä pyritään erittelee heikot vahvoista ja jos vähääkään annat aihetta siihen, huomaat pian olevas koko komppanian puheenaiheena.
Myönnän et siel oli pari sellast vanhan koulukunnan kusipäät, oikeit riidanhaastajii, et meinas ja meniki pari kertaa hermot. Yes, I was mad.
Mut koska loppujen lopuks se meno on vitun letkee, riidat unohtuu aika nopeeseen.
Onneks suurin osa oli sick cunttei, tai vähintää sickei, ni ei ehtiny hajoo missää vaihees.
Mut yks asia ärsytti. Se miten aina ku oli nainen paikal, meno muuttu yläasteeks. Jengi kävi ihan kiimakierroksil ja siit oli se kuuluisa "sotilaallisuus" kaukana. (oikeesti mua vaa vitutti ku muut piti gangbangei tuvis ja ite istuin pimeessä syömäs pro feel-rahkaa ja vihasin maailmaa)
arvosana: 8

KOULUTUS:
Koulutust on erilaista ja osaan heittää arvion vaa sotilaspoliisin näkövinkkelist.
Sotilaspoliisi. Suurin huijaus koskaan.
Yheks lainatuimmaks sanonnaks tuli: "nää on niitä SPOL-hommia!"
Jota yleensä sanottii metsäleireillä tai ku kaivettii poteroo kaks sataa metrii maahan.
Ite en ollu edes nähny koko SPOL-videoo ennen ku vast E-kaudel, mut moni kuulemma haki yksinomaa sen takii SPOLK:ii. lolz.
Katoin sen ja siin oli sitä mähinää. Otettii terroristei kii ja en nähny niiden syövän kertaakaa pakeista?
Ja totuus: joka kolmas viikonloppu vartiossa, jollon vartioidaa eri kohteita, ettei vaa Keltanen valtio hyökkää hermostuneena perunan hinnan nousun johdost. Tosi tärkeit hommii.
yli 10 metsäleirii (siis yksi viikko telttailemassa) palveluksen aikana, vaik sotilaspoliisin pitäis olla "kaupunkijääkäri"
Ja jatkuvaa kiirehtimistä odottamaan, joka oli varsinki hauskempaa ku käsiensä likaaminen lämpimässä vaginassa, ku oli -1000 pakkasta...
Arvosana: 4

Lopputuloksena ei jääny mitää kätee, paitsi yheksän kuukautta ajan tuhlaust ja 10€ edest häväreit. Mut loppujen lopuks oon ihan helvetin tyytyväinen et kävin loppuu, enkä jättäny leikkii kesken.... kuten eräät.
Oliha tää nyt vitun nätti kokemus ja paljo muistoi.
Kyllähä sillon se hajotti kaivaa kenttälapiol viis metrii syvää lunta telttaa varten Vantaan lentokentän viereises metikös ja tsiigailla kokoajan lähtevii koneit ties minne Thaimaahan, Karibialle, Egyptii yms. samal ku kivekset näytti 2/3 osalt Blue Man Groupist, MUT AI ETTÄ KU NYT NAURATTAA!
Arvosana koko keilahallista: 7,25

PS. sali TJ 0?!?! nyt ei oo enää intin ilmast salii, tai mitää salii käytös DDD::
Oonko edes vähän nolife; muut ku lähti reservii, meikäpoika paineli 1,5h salille :D mut siks näytänki paremmalta ku sä tuut ikinä näyttämää. Koska mulla on loputon tahto kehittyä, HALU VOITTAA, HALU TAPPAA, MENNÄÄ MENNÄÄ HEI
Onneks kevääl pääsee salee opiskelee viel ja sit taas ilmanen sali ;) ehkä siel viel on Pohjosen Karhu, Idän Tiikeri, Tarzan jne. vanhat cuntit. I hope so.

PPS. 2/13 EI KOTIUDU KOSKAAN, IHAN VITUSTI AAMUJAAAAAAAAAAAAAAAAA

PPPS. ALIUPSEERIKOULU ON SUURIN KUSETUS SITTE KUULENNON

PPPPS. HAJOTKAA RUNTUUN

PPPPPS. U MIRIN?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.