IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

No more pulling from the internetSunnuntai 06.09.2015 04:20

Hiljattain laskeskelin mont säätöö/suhdetta oon hankkinu netin kautta. Varmaa 99% kaikist on peräsin somest ja 100% ollu täysii floppei=70% epävarmoi egonsa runkutusta kaipaavii seinäruusui ja 30% itsekkäit naisdemonei. Päätin etten enää ongi lootaa netin kautta.
Jos jolleki se toimii ni good for you, mut oon huomannu et netis alkavat romanssit omal kohdal suurimmaks osaks jää sinne nettiin.
Jos joku tulee alottaa keskustelun netis ja haluis tutustuu paremmin ni fine, mut better raahaa ittes tänne mahd. nop. koska ain't nobody got time valvoo kolmeen aamuyöllä jonku randomin watsapp-viestien takii, jota ei oo edes nähny :D

Erään nettisarjan inspiroimana, jonka fokus pyörii erilaisten keinojen ympärillä iskee naisii, päätin et alan ite toimii samoin ja alkaa lähestyy naisii irl, mieluummin ku netis.
Maailmast löytyy monta hannu hanhee, jotka mieluummin uskoo kohtaloon ja et se oma sielun kumppaninsa vaa ilmestyy kotiovelle synkkänä ja myrskyisenä yönä pyytämään majapaikkaa...mut todennäkösyydet sille on samat ku lotos; sure, joku aina voittaa, mut suurin osa meist saa vaa siipeensä.

Vaik pidänki itteäni ulospäinsuuntautuvana puheliaana ihmisenä, mullaki on pelkoni jutella täysin tuntemattomille ihmisille, varsinki naisille, koska niiden eka ajatus yleensä on et toi haluu vaan pillua.
Paitsi viimeaikoina oon yrittäny päästä eroon näist pelkotiloist ja muistanu mitä ne sanoo siin nettisarjas: "just GO!".

Moni, kuten ennen itsekin, sortuu siihen kaukasuudesta tuijotteluun ja ajattelemiseen et tohon haluis tutustuu, mut ei pääse yli siitä millä niiden pitäis alottaa?
Sil ei oo välii mitä sanot, kunhan uskot siihen mitä sanot ja most of all, suhtaudut koko tilanteesee huumoril. Ku nainen huomaa ettet ite jännitä ja sul on hauskaa, silleki tulee rentoutunu olo.
Äläkä myöskää murehdi siitä mitäköhä se vastaa, antaa sen huolehtia siitä ite...jos se vastaa törkeesti tai vähättelevästi takas, se ei oo sellanen nainen, johon oisit muutenkaa halunnu tutustuu.
Ja yks tärkee muistisääntö myös on: tee aikees selviks. Älä jää vaa tunniks rupattelee säästä tai koulusta, koska sillee hankkiudutaa friendzonelle.
Pitää muistaa sanoo jo alussa esim. oot hyvännäkönen ja halusin tulla juttelee, moi mun nimi on ????
Kukaa ei oo Casanova syntyessään paitsi Casanova itse, sen takii on hyvä harjotella eka, eikä alottaa heti siit 10/10 blondista.
Eka täytyy voittaa karsintapelit, ennen ku voi pelata loppuottelussa.
Tarkottaen et voi harjotella sosiaalisii taitojaan sellasten kaa, joihin et tunne mitään vetoo fyysisesti. Sillon oot 100% rentona, etkä ota paineita mistään.

Normaalisti baareis lähestyn 1-2 naista koko illan aikana, mut eilen oli eka tilaisuus kokeilla tätä just GO-menetelmää klubiympäristös ja menin juttelee jokaselle, joka miellytti silmää. Lol en oo ikinä saanu niin monii pakkei yhen illan aikana, mut ainaki mul oli hauskaa ja sain tutustuttuu monelaisii eri ihmisee. Siin illas ehti tapahtuu paljo enemmän, ku et oisin nojaillu seinää vasten ja odottanu et joku katapultoi ittensä mun penikseen. Tulin cockblockatuks kavereiden toimesta, yritin yllyttää kaks viikonloppulesboo kolmenkimppaan, tutustuin bile-danin kaa, motorboatasin hottis-suvii, solmin suhteit ja sain juomii puolee hintaa koko illan, kuiskasin 10/10 tummaihoselle tanssilattial et mul on viidakkokuume and much more. Ja lopuks menin himaa itkee ja syömää jäätelöö.

Jos haluu kokeilla tätä just GO-menetelmää, sillon ei oo tilaa pikkumaisuuksille. Ei saa ottaa itteensä. Koska pitää muistaa, et tuol on naisii, jotka deittailee vaa tietynlaisii miehii. Pitää olla tietynlaisii tautointei, tai ei saa olla alle 180cm, tai pitää tienaa enemmän ku se nainen ite jne...mut onneks tällaset naiset useimmiten onki niit statusvaimoi, joit on kiva nussii mut otetaa avioero ku muksu täyttää 5v. Mut näiden lisäks pitää muistaa, ettet ikinä voi tietää mitä sil naisel on meneil: onks se just käymäs läpi vaikeet eroo, onks sil ollu rankka työpäivä ja se haluu vaa himaan nukkumaan tai se ei vaan yksinkertasesti vittu lämpee sulle :D Kaikkien kaa ei voi voittaa. Tappioon pitää osata varautuu.

Mullaki valahtaa viel osat paskoista housuun aina ku pitäs mennä alottaa keskustelu tuntemattoman kaa, mut so far ne on kaikki ollu enemmän ilahtuneen yllättyneit siit, et tässä maassa joku randomi uskaltaa tulla juttelee :)

irl convos oppii tuntee sen ihmisen 5 sekunnis paremmin, ku sä oppisit somes 5 viikos. Se on vaan paljo aidompaa, eikä siin voida kätkeytyy minkää naamarien ja filttereiden taakse.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.