IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

No more pulling from the internetSunnuntai 06.09.2015 04:20

Hiljattain laskeskelin mont säätöö/suhdetta oon hankkinu netin kautta. Varmaa 99% kaikist on peräsin somest ja 100% ollu täysii floppei=70% epävarmoi egonsa runkutusta kaipaavii seinäruusui ja 30% itsekkäit naisdemonei. Päätin etten enää ongi lootaa netin kautta.
Jos jolleki se toimii ni good for you, mut oon huomannu et netis alkavat romanssit omal kohdal suurimmaks osaks jää sinne nettiin.
Jos joku tulee alottaa keskustelun netis ja haluis tutustuu paremmin ni fine, mut better raahaa ittes tänne mahd. nop. koska ain't nobody got time valvoo kolmeen aamuyöllä jonku randomin watsapp-viestien takii, jota ei oo edes nähny :D

Erään nettisarjan inspiroimana, jonka fokus pyörii erilaisten keinojen ympärillä iskee naisii, päätin et alan ite toimii samoin ja alkaa lähestyy naisii irl, mieluummin ku netis.
Maailmast löytyy monta hannu hanhee, jotka mieluummin uskoo kohtaloon ja et se oma sielun kumppaninsa vaa ilmestyy kotiovelle synkkänä ja myrskyisenä yönä pyytämään majapaikkaa...mut todennäkösyydet sille on samat ku lotos; sure, joku aina voittaa, mut suurin osa meist saa vaa siipeensä.

Vaik pidänki itteäni ulospäinsuuntautuvana puheliaana ihmisenä, mullaki on pelkoni jutella täysin tuntemattomille ihmisille, varsinki naisille, koska niiden eka ajatus yleensä on et toi haluu vaan pillua.
Paitsi viimeaikoina oon yrittäny päästä eroon näist pelkotiloist ja muistanu mitä ne sanoo siin nettisarjas: "just GO!".

Moni, kuten ennen itsekin, sortuu siihen kaukasuudesta tuijotteluun ja ajattelemiseen et tohon haluis tutustuu, mut ei pääse yli siitä millä niiden pitäis alottaa?
Sil ei oo välii mitä sanot, kunhan uskot siihen mitä sanot ja most of all, suhtaudut koko tilanteesee huumoril. Ku nainen huomaa ettet ite jännitä ja sul on hauskaa, silleki tulee rentoutunu olo.
Äläkä myöskää murehdi siitä mitäköhä se vastaa, antaa sen huolehtia siitä ite...jos se vastaa törkeesti tai vähättelevästi takas, se ei oo sellanen nainen, johon oisit muutenkaa halunnu tutustuu.
Ja yks tärkee muistisääntö myös on: tee aikees selviks. Älä jää vaa tunniks rupattelee säästä tai koulusta, koska sillee hankkiudutaa friendzonelle.
Pitää muistaa sanoo jo alussa esim. oot hyvännäkönen ja halusin tulla juttelee, moi mun nimi on ????
Kukaa ei oo Casanova syntyessään paitsi Casanova itse, sen takii on hyvä harjotella eka, eikä alottaa heti siit 10/10 blondista.
Eka täytyy voittaa karsintapelit, ennen ku voi pelata loppuottelussa.
Tarkottaen et voi harjotella sosiaalisii taitojaan sellasten kaa, joihin et tunne mitään vetoo fyysisesti. Sillon oot 100% rentona, etkä ota paineita mistään.

Normaalisti baareis lähestyn 1-2 naista koko illan aikana, mut eilen oli eka tilaisuus kokeilla tätä just GO-menetelmää klubiympäristös ja menin juttelee jokaselle, joka miellytti silmää. Lol en oo ikinä saanu niin monii pakkei yhen illan aikana, mut ainaki mul oli hauskaa ja sain tutustuttuu monelaisii eri ihmisee. Siin illas ehti tapahtuu paljo enemmän, ku et oisin nojaillu seinää vasten ja odottanu et joku katapultoi ittensä mun penikseen. Tulin cockblockatuks kavereiden toimesta, yritin yllyttää kaks viikonloppulesboo kolmenkimppaan, tutustuin bile-danin kaa, motorboatasin hottis-suvii, solmin suhteit ja sain juomii puolee hintaa koko illan, kuiskasin 10/10 tummaihoselle tanssilattial et mul on viidakkokuume and much more. Ja lopuks menin himaa itkee ja syömää jäätelöö.

Jos haluu kokeilla tätä just GO-menetelmää, sillon ei oo tilaa pikkumaisuuksille. Ei saa ottaa itteensä. Koska pitää muistaa, et tuol on naisii, jotka deittailee vaa tietynlaisii miehii. Pitää olla tietynlaisii tautointei, tai ei saa olla alle 180cm, tai pitää tienaa enemmän ku se nainen ite jne...mut onneks tällaset naiset useimmiten onki niit statusvaimoi, joit on kiva nussii mut otetaa avioero ku muksu täyttää 5v. Mut näiden lisäks pitää muistaa, ettet ikinä voi tietää mitä sil naisel on meneil: onks se just käymäs läpi vaikeet eroo, onks sil ollu rankka työpäivä ja se haluu vaa himaan nukkumaan tai se ei vaan yksinkertasesti vittu lämpee sulle :D Kaikkien kaa ei voi voittaa. Tappioon pitää osata varautuu.

Mullaki valahtaa viel osat paskoista housuun aina ku pitäs mennä alottaa keskustelu tuntemattoman kaa, mut so far ne on kaikki ollu enemmän ilahtuneen yllättyneit siit, et tässä maassa joku randomi uskaltaa tulla juttelee :)

irl convos oppii tuntee sen ihmisen 5 sekunnis paremmin, ku sä oppisit somes 5 viikos. Se on vaan paljo aidompaa, eikä siin voida kätkeytyy minkää naamarien ja filttereiden taakse.
Näätkö useinkaan hyvännäkösiä pareja? Ai et? En mäkään. Aina toinen osapuoli on hot ja toinen on peikko. Ja yllätys yllätys yleensä se on se nainen, joka on smoking.
Tää johtuu yksinkertasesti kuumien naisten särkyneist omatunnoist ja itsevarmuudest.
Hyvännäköset naiset ei haluu hyvännäköstä miestä rinnalleen, koska se jättäis sen naisen ulkonäön huomattavasti enemmän varjoonsa ja koska ruma mies myy vaik sielunsa juustohampurilaisest, saadakseen god-tier femalen huomioo. Ruma mies on myös valmis myymää itsekunnioituksensa huomattavasti helpommin ja ottaa kaikki naisenki virheet omalle kontolleen. Ja naiset rakastaa sitä, ettei joudu ikinä myöntää omii puutteitaan.
Rumemman miehen kaa nainen ei joudu koskaan stressaamaan sitäkään, ettei olis jatkuvas kontrollis suhteessaan tai tulis petetyks (instead sä voit pettää sitä, koska sen ainut vastalause on: "no ok jos se oli vaan seksiä")
Naiset haluu olla se suhteen palvottu osapuoli ja jolla on korkeempi ulkonen markkinaosuus. Naiset tuntee ittensä arvokkaiks vaan niin kauan, ku ne on ainoit, jotka lähettelee flirttailevii selfieit ja nudei...mut jos se jätkäki on priimaa, seki kykenee lähettelee paidattomii kuvii itestään. And chicks don't want that.

Trust me, hyvännäköset naiset on aina enemmän ku miltä näyttää (vai pitäiskö sanoo vähemmän). Hyvännäkösten naisten #1 huolenahe on se, näyttääköhä ne oikeesti niin hyvälle, ku ne ite luulee näyttävänsä.
Kauniit naisii on myös vaikeempi saada treffeille, koska ne ylianalysoi kaiken ja pudottaa spagettinsa pähkäilles, tuutko pettymään niihin ihmisenä. Probably yes, koska persoonallisuus niil usein on yhtä olematon ku mehujen kuitupitosuus. In other words, pakkien saaminen hyvännäkösille on maailmanloppu.
Vähä ulkonäöllisesti heikompii tytyi taas ei kiinnosta vittuakaan and I respect that shit.

0/5 mies palvoo naisten ulkonäköö. Se on niille se tärkein asia ja ne muistuttaa naista sen kauneudest joka aamu ja ilta ja tää, näiden betojen tiedostamatta, toimii hyvännäkösii naisii ku kaasu juutalaisiin.
Hyvännäkösii naisii on kaikist helpoin ohjailla, koska niiden elämä pyörii 95% ajasta ehostuksen ja prinsessaelämäntyylin ympärillä, joten ne pystyy pitää onnellisina pelkästää säännöllisil kehuil pitkin päivää.

Vähä tavanomaset naiset, ne sit on taas vähä fiksumpii, eikä niit osteta pelkil ulkonäkökehuil. Niil on useimmiten tavotteita ja päämäärii ja niiden mieltymys suhun perustuu sen mukaan, kuinka hyvin pystyt motivoimaa niit eteenpäin, vai ootko vaan häiritsemässä niiden kehitystä.

9/10 ja 10/10 naiset on poikkeuksetta niit psykoi, joiden jokapäivästä työtä on näyttää hyvältä ja tekee itsensä jatkuvast huomioimisest sun työtä. Ja lopulta ku niiden "kaikkimulleheti"-asenne ei enää nappaakaa sulle, ne ettii jonku uuden pahaa aavistamattoman nörtin, joka luulee olevansa rakastunu koska on onnistunu haalimaa itellee pokaalinaisen.

7/10 ja 8/10 alkaa olla jo vaimomatskuu, ku näytetää hyvältä, mut ei kuitenkaa tehä siit itelleen prioriteettii, vaan osataan ajatella, et joskus voi mennä kauppaan ostaa maitoo, ilman pakkelii ja Louis Vuttonii.

tuli vaan mieleen tällanen juttu ku 10/10 nainen ei aiemmin päivällä suostunu puhuu puhelimes mun kaa, koska "en kykene puheluihin, ne ahdistaa :D"...such a fucking turn-off holy shit what r u doing

Tähänki hyvännäkösten naisten burgeroitumisee löytyy varmaa yksinkertanen selitys: some.
Ku eletää 23h vuorokaudest sosiaalises medias ja kerätää pelkkää pillupalvontaa ja filter game on 10/10, unohdetaa et on täysin eri asia olla viehättävä ja vetovoimanen somes, ku olla viehättävä ja vetovoimanen irl :D

HottiksetLauantai 15.08.2015 21:34


Finally. Viimein saatii Suomeeki pintaliitäjäsarja, joka toivon mukaa opettaa suomalaisille et on ihan ok olla hyvä itsetunto ja tykätä itsestään ja myös tiedottaa se muille. MUTTA...

What the fuck Finland? Tässäkö Suomen alfaeliitti??

Toivon ettei ykskään noista oo kenenkää mielest oikeesti hyvännäkönen tai sit vika on mus, ku oon kasvanu ulkomaanviihteen parissa, mis hyvännäkösinä ihmisinä mainostetaan niitä, jotka oikeesti on hyvännäkösiä.
Ehkä sit suomalaiset vaa on Salkkareiden yms kotimaisen viihteen myötä tottunu pitää suomalaista leukalinjattomuutta, perunanenäsyyttä ja taikinanaamasuutta hyvännäkösenä idk.

Huomasit varmaa miten oon numeroinu jokasen? Koska en tiiä niiden nimii, mun on helpompi kertoo miks ne ei oo hyvännäkösii:

1. Tollasii näkee jokases 6. divarin sählytreeneis
2. Sanon vaan, että lihava ja se jo yksinään pitäis riittää pudottaa sut alfakategoriasta...no mut onneks löytyy kaikkiruokasii miehii
3. Miesmäinen leuka
4. Taisin nähdä tusinan tollasii samanlaisii tänää gallerian etusivul
5. What the fuck is that? Toiha on ilmiselvästi se ottavana osapuolena toimiva betahomo? Ei se iso ja maskuliininen Mr. Gay Finland, joka sanelee sängyn säännöt
6. Ulkonäkönsä puolesta ainut uskottava koko ohjelmassa...tosin kroppa varmaan 5/10 tops
7. Pullanaama, huono kroppa
8. Läski
9. Pertti "ei leukalinjaa" Virtanen, veronmaksaja, kokoomus

Käytän esimerkkinä Ex on the Beach (laadukas MTV-sarja kenelle tahansa, joka haluu lisätä swägäänsä mehua ja oppii miten kuuluu puhuu jos haluu nopeita hit & quit-tyyppisii suhteita)

Huomaatteko eron? Kaikki on eksoottisel taval hyvännäkösii, ruskeit, ei ainuttakaa lihavaa naista ja kaikil miehil on bodattu kroppa (paitsi toi yks kalpee meripoika tos en tiiä mitä se luulee duunaavansa gtfo mun rivistöstä homo).

En siis sano et nää Hottikset-sarjankaa tyypit ois rumii oh no, mut ku lähet tekee sarjaa, joka perustuu alfameiningille ja sille olettamukselle, et nää jätkät ja muijat vetää klubeilt ja saleilt ja vaik kirkost panoi aina ku siltä tuntuu, ni luulis et ne ei ois pelkästään hyvännäkösii, vaan sairaalloisen hyvännäkösii.

Kaikki tietää ettei ulkonäkö oo kaikki kaikes, vaan karísmal yms on suurempi osuus pariutumisee, ja koska noiden osallistujien ulkonäkö nyt tuskin sykähdyttää ketää, ni haluun sit edes nähä onks ykskää niist supliikkimiehii, vai riittääks niille et käy kerran näyttää hauist jolleki 6/10 baarilortolle joka tietenki innostuu pelkästää sen takii ku eka mies ever lähesty sitä ja sen jälkee nää dudet käy kameralle kehuskelemas miten ne panee 180 naista vuodes. Se on se laatu, ei se määrä.

Odotan innolla ton sarjan alkamist ja päästä näkee onkiiks ne sit oikeesti 10/10 tuheroo vai jotain kaloriinoi. Muijil nyt ei oo niin välii, koska lutkana on liian helppo olla: ei täydy ku ilmaantuu paikalle ni saat seksiä jos haluut, joten naisten tapaukses voit harvemmin kehuskella kaatavas miehii ku keiloi....mut ei kukaa mies voi panna pelkkii korkeintaa seiskoi ja väittää itteensä panomieheks

Miks naiset ihailee hyväkroppasii miehii?Keskiviikko 05.08.2015 22:37

Ei, ei...asian kieltäminen iteltäs on ku alkaisit seurustelee ja yrittäisit olla ilmottamatta siitä Facebookissa.

Naisten mieltymys tikis oleviin miehiin ei oo pelkkä ulkonäköseikka, koska naiset ettii edustuskelposta kumppania eritavalla ku miehet.
Miehet hakeutuu yhtee jonkun kaa, jota on vaa kiva nussia ja sit erotaan ku lapsi täyttää 5v.

Naiset taas ettii alfaurosta. Se ei nykypäivänä enää tarkota sitä luolan vahvinta miestä, koska ajat ja elintavat on muuttunu. Nykypäivän alfauros on mies, joka saa asioit tapahtuu, on tavotteita, päämäärä, intohimonen ja inspiroi käytöksellään muita ympärillään. Sen takii kuka hyvänsä voi nykyää olla alfauros. Se on opeteltavissa. Se vaatii vaan itteensä niskasta kiinni ottamista.

Ja koska naiset ettii näit piirteit miehessä, on lihaksikas mies täydellinen kohde. Lihaksikkuus kertoo miehel olevan tavotteita, gets shit done ja et sen ainut intohimo elämäs ei oo metsästää baarista pillua. Nainen huomaa nää tärkeet piirteet jo ennen ku on täytyny vaihtaa ensimmäistäkää sanaa.

Täytyy myös muistaa, et naiset haluu olla huomion keskipisteenä, samalla ku ne haluu tulla ignoratuks.
Lihaksistas nainen huomaa heti, et sun aikas kuluu muidenki asioiden parissa, ku sen pillun palvomises. Ja sen takii se haluu sua.

Eikä nää jutut päde ainaostaan naisiin. Myös miehet ettii näil kriteereil tötöi.
Hyvä kroppa=hyvä itsekuri=vahva luonne=osaa pitää puolensa=itsevarmuutta=seksikästä

ps. tää on todennäkösesti mun viimene blogi minkä kirjotan galleriaan. Jatkossa siirrän nää muualle, koska galleriast on tullu pelkkää pillun perässä pinkomista, ei ketää enää kiinnosta lukee blogei

Miehet ja naiset ei voi olla kavereitaLauantai 25.07.2015 00:30

Selitän nyt hyvin huolellisesti, minkä takii miehet ja naiset ei voi olla kavereita. Jos yhä näiden tulikuumien ja seksikkäiden argumenttien jälkee oot sitä mieltä, et naisen paras kaveri voi olla mies, ilman seksuaalista jännitettä, sun pitäis lyödä ittees naamaan, samalla ku tukehdutat ittees isoimpaan dildoon mitä omistat ja hyräilet Pirates of the Caribbeanin teemamusiikkii.

Tää on lähinnä naisille tarkotettu, koska miehet tajuu jo tän, niille ei tarvii eriksee selittää, mut naiset huoh. Naiset on niin naiivei, et ne lallattelee läpi elämänsä uskoen tosissaan, et se äijä kuka suostuu kuuntelee niiden itkemist ja ongelmii, oikeesti välittää niist ihmisinä ja haluu auttaa, eikä vaa ajattele sitä lopullist päämäärää, joka on sen naisen jalkojen välissä. Tämä on fakta.

Naiset on olemassa miehille vaan kahta tarkotusta varten: rakastamist tai hyväkskäyttämist. On naisesta kiinni, kumpi meille oot.
Jos oot avoin, etkä harrasta friendzoneemist, kuulut ensimmäiseen.
Jos taas teet ongelmistas muidenki ongelmii ja hengitykses haisee aina kyrvälle, kuulut jälkimmäiseen.

Vast 2000-luvun raivofeminismikulttuurin alettua alettii ajatella, et miehet ja naiset on tarpeeks samankaltasia ollakseen kavereita keskenään, mut let me tell you something: naisten ja miesten käytöstavat, luonteet, elinympäristö jne eroo toisistaan ku linnul ja kalal.
Naiset ja miehet voi keskenään olla tuttavia, siin ei oo mitään ongelmaa, mut se, et istutte kaikki mäkkäris, ei tee teist ystäviä. Ootte toistenne seurassa vaan, koska se on sun parhaan kaverin poikaystävä.
Kaveruutta ei mitata suuressa porukassa, jossa kaikki voi heitellä puheenaiheen murusia keskusteluun.
Kaveri/ystävä, on joku, jonka kaa pystyt olee kahdenkesken, ilman ulkopuolisten läsnäoloa ja ilman et teil molemmil helmeilee kiusallisuuden hikikarpalot otsalla.

Mulla on enemmän naiskontakteja ku sormet riittää laskemaan, mut ne on vaan tuttavia. Mul on niiden numerot. Mul on niiden yhteystiedot. Voin puhuu niille jos huvittaa ja tiedän, et saan vastauksen takas, mut en ikinä soittais kenellekää niist ja pyytäis tulee pelaa Xboxii ja keskustelee Lauran isoist tisseist.
Jos haluun viettää aikaa niiden kaa, it's gonna be netflix and chill.

Esimerkkinä mun veljen kihlattu: rakastan sitä naista ja se on osa perhettä ja tykkään ku se on mukana...mut silti se on kaukana ystävästä. En ikinä pyytäis sitä hengaa mun kaa kaksistaa, koska se olis awkward and gay. Jos mul on molempii koskevaa asiaa, soitan mun veljelle.

Mun gym buddy on nainen. Vaik spottaillaa toisiamme ja suunnitellaa yhes seuraavaa ateriaa, ei me silti kavereita olla. Käydää vaa salil heittää setit ja harrastetaa satunnaista 10/10 steroidiseksiä, mut sil on omat naisjuttunsa ja mul on omat miesjuttuni.
Jos hengataa salin ulkopuolel, siit on "just friends" lässytys kaukana.

Jos pystytte olee miehen kaa 1v1, mut se päätyy aina seksiin, sitä kutustaan fuckbuddyks.
Jos pystytte olee miehen kaa 1v1, mut siihen liittyy aina kähmimistä ja flirttailua, sitä kutsutaa laastarisuhteeks.
Jos ette oo koskaa miehen kaa 1v1, vaan siin on aina muuta porukkaa ympärillä, sitä kutustaan kaveriksi kaverin kautta

Miehet ja naiset ei ollu "just friends" kivikaudella, eikä ne sure as shit oo tänä päivänäkään. Tasa-arvon kehittyminen ei silti tarkota sitä, et miehet viihtyy shoppailemas ja naiset kattoo futista ja juo olutta.
Jos te naiset voisitte edes kerran päästä olee kärpäsenä katossa, kuulisitte et me miehet arvioidaa jokanen nainen meiän tuttavapiiristä pantavuuden perusteella. Tämäkin on fakta :D
Voidaan esittää teille mukavaa kasvotusten, mut samantien ku poistutte, heitetää yläfemmaa äijien kesken ja kuvaillaa mis asennois nussittais teit.

Joten seuraaval kerral ku luulette olevanne kavereit jonku jätkän kaa, kutsukaa se ainaki kymmenen kertaa putkee hengaamaa. Koska kerta ei riitä, ku se luulee niit treffeiks. Mut kymmenennen kerran kohal, jos et oo edes antanu kopeloida, se alkaa epäilee missä mennään ja rupee esittää kysymyksiä. See what happens...tsiigaa kauan teiän "ystävyys" säilyy.
Mut yrittäkääpä tehä jotain, joka kiinnostaa molempia, olematta toisissanne kiinni kokoajan. Koska liika kiinnostuminen ja jatkuva kysymysten tulva on merkki ihastumisesta.
Ei mekää mun parhaan kaverin kaa koko ajan istuta vastapäätä sohvalla ja katota toisiimme silmät sädehtien. Joskus saatetaa vaa lagittaa lattial ja molemmat selaa tinderii, eikä puhuta mitää tai et toinen pelaa shakkii ja toinen leikkii kiveksillää. Koska sellast on ystävyys, enkä usko et kukaa mies ja nainen pystyy tällasee toimintaan.

Ohessa ilmeeni kun nainen puhuu mies"kaveristaan"

Neljäntyyppisii fitnessmuijiiSunnuntai 19.07.2015 16:38

¨
1. Basic Bitch
perinteinen plebeijien ja pesanttien käsitys naisesta, joka käy salilla 16x viikos ja syö pelkkää kaurapuuroo ja marjoi "omg oot vähä reenaillu". Tää on valhetta. Totuus on se, et tää muija on vaa ostanu Stadiumist kalliit salihynttyyt ja ratsastaa pääosin hyvillä geeneillään ja alle 25-vuotiaan aineenvaihdunnal, joka periaattees on yhtä vikkelä ku hiiri kokaiinis.
Tää naistyyppi mielletää usein parhaaks fitness chickiks, koska miesten yleisen homofobian takii ei voida kiihottuu mistää, mil on vähääkää erottuvii lihaksii, ni valitaa vaa se, kuka näyttää, no...siltä miltä jokasen itseää kunnioittavan naaraan tulis näyttää


2 Gym Girl
Nainen, joka oikeesti tietää jotain ruokavaliost ja osaa noudattaa sitä. Ei vaan käy salil, vaa myös tekee jotain siel.


3. God-Tier
Ei paljoa lisättävää. Seksiä.


4. Devourer of Men
Ja sit tietenki on niitä, jotka on tehny vahinkolapsen Bull Mentulan kaa

Miten naisen kaa ollaan?Tiistai 07.07.2015 23:33

Jotkut sanois, et oon luonteeltani pleijeri...tai no fuck it, mä oon.
Paras tunne maailmas on se, ku vie naisen himaa, jonka on tavannu samana päivänä, kyntää siit kohdun kurkust ulos ja se tajuu ite lähtee seuraavana aamuna, eikä jää ihmettelee et kuuluuks nyt pidellä kädest tai antaa pusuja otsalle. Fuck you bitch, käytin vaa sun kehoas runkkaamisee, koska se ei oo yhtä surullist ku tavanomanen furryporno 08:00-09:30 ja paketti Lotus Emboo käden ulottuvilla.

But don't get me wrong; oon romantikko ja osaan rakastaa sua paremmin ku läski kakkuu, ois ihan vitun jepa löytää oma rakas ja saada se tuntee ittensä onnekkaimmaks naiseks maanpääl...mut ku naiset ja niiden ajattelutapa on jotain ihan käsittämättömän sietämätöntä pitkäl aikavälil.
Naiset on epäloogisii, itsekkäit, kostonhalusii, niiden päätöksentekokyky ei perustu rationaalisuuteen, tykkää kaikest vammasest kuten salkkareist, (hysteerisen) mustasukkasii, huomionhakusii, lutkia, niiden elämä pyörii ehostuksen yms pikkumaisuuksien ympäril...miten tollasten kaa pystyy olee?

Oon kyl kuullu juttuu ja onko totta, et mies on siinä roolissa, et toi kaikki bullshitti on vaa nieltävä, jos ei haluu olla ikisinkku?
Eli toisinsanoen pitää valita vakiopillun/unikaverin ja itsekunnioituksensa välillä?

Myönnän et oon ihan vitun paska seurustelee, koska en kestä epäkunnioittavaa paskaa. Jos nainen ignoree mua, mä ignoreen takas. En ala tuplatekstaa: "mitä teet, miks et vastaa, haloo, bae???" koska must se on säälittävää :D "Aha", "ok" ja "jaa" ei oo mitää kunnon vastauksii ja jos tää on sun panokses meiän keskustelulle ni fuck you cunt, meen pelaa Haloo.
Mun mielest suhteen kuuluu olla tasavertanen mis molemmat käyttäytyy ku aikuiset, eikä pelata mitää valtapelei "ajattelen sitä koko ajan mut en kyl vitus nyt aio sanoo sille mitää koska oon vihanen lol" tai suututa kaiken maailman mikkihiiriongelmista: "ai ootte sit nyt fb-kamui, no pankaa sit vaa".
Naiset EI osaa puhuu asioist. Naiset luulee olevansa kaikes oikees ja tekee omat johtopäätelmänsä. Olettaminen ennen kysymist on yks suurin merkki kunnioituksen puutteest.

Seki on yks ongelma, et ne top-tier naiset, jotka on hyvännäkösii ja joiden kaa haluu alkaa suhteesee, sen lisäks et on psykopaattei, on myös vitun huomionkipeitä - jos oot kauniin naisen kaa suhtees, etkä jatkuvasti syydä sille huomioos, se hakee sen huomion jostain muualta. Ja se myös saa sen.
Enkä ala jonku 2/10:nen kaa vaa sosiaalisten paineiden tai sen takii et niiden kaa on helpompi olla. Jos en pidä sitä esteettisesti miellyttävänä ni ihan sama kuinka pinnallisena mua sen takii pidät, et mul on oma makuni.
Miks pitäis ostaa se 0,99€ maksava taulu, jos on varaa kalliimpaa?

Eikä kenenkää muunkaa pitäis alentaa standardejaa vaa et voi huokasta helpotuksest kaikis sukujuhlis, ku et enää ookkaa sen yksinäisin runkkari planeetal.
Jos sun kriteeri on Olympos-jumala, ni älä tingi siitä. Olit nörtti tai alfa, ikinä ei pidä tyytyä. Koska hei, seurustelu on vaa murto-osa kaikest hauskast tekemisest elämäs.
Vaik kyllähä se joskus on perseest ku ei oo ketään *sad face*

Kauniit naiset on tylsii, koska niiden elämäs ei oo muuta sisältöö ku kaverit, paska tv-viihde, ehostus ja somettaminen for some delicious e-dick.

Rumil on hyvä luonne ja yleismaku, mut miten voin kattoo joka aamu jotain, mist en oo varma kumpi pää on naama ja kumpi perse.

Sit on viel nää alternativemuijat, jotka osaa olla ihan hot, mut vittu ne niiden pokémonit, oudot harrastukset ja sarkastinen paskaluonne (sarkastisuus on ihan hauskaa, mut sillon ku sarkastisuudest tulee osa luonnettas, ansaitset vaa putkiharjaa perseesees)

Mut srsly tho, miten vitus naisen kaa kuuluu olla yli kuukauden ilman, et hermot, itsekunnioitus, elämänilo, vapaus, rahat, gainsit ja sielu menee ja penis surkastuu? Vinkkejä ja brotips tähän blogiin kts.

inb4 "misogyyni"

Kuvassa ilmeeni kun mietin, tulenko koskaan löytämään naista, joka tykkää sarjiksista, omaa huumorintajun, elää terveellisesti, omistaa xboxin (käyttää sitä), eikä ota elämää liian tosissaan ja jonka perseenreikä on kiree ku 7-vuotiaan

Call out for a bitch-ass niggaTorstai 02.07.2015 20:35

Normaalisti en omista blogei yksityishenkilöille mut mul on nyt hetki aikaa käsissäni ja tää henkilö käyttäytyy muutenki ku narttu, joten what the hell

Ok en käytä edes nimimerkkii, koska tuntuu et koko galleria tietää jo mun ja Sonjan säätämisest ja kaikki tän paikan burger no-gamet on ilmeisesti mad as fuck ku vein aikanaan niiden runkkauspokaalin nenänsä edestä. Aina joku jaksaa kysyy "mites sul ja Sanel menee ihhihihi (pls vastaa et huonosti et voin tehä muuvini jotka oon oppinu vuosien pornon katselust)" mind ur business fags

Tää juttu alko siitä ku twiittasin näin:

Ilmeisesti mul on joku old school autisti seuraajana koska se meni samantien itkemää sonjalle galleriaan näin (sonja ite deliveras screenshotin):

No öö hieno homma hermanni? Onneks olit ite siel baaris ni tiedät täsmällee asioiden kulun : D
Tiiän et luet tän ni selvennän sulle hiukan:
ensinnäki olin ite kuskina ja selvinpäin koko yön, muijat oli sekasin ja tarjouduin heittää ne himaan, itteeni vaan nauratti koska mun panomies alfa kamu joka yleensä löytää pilluu muropaketeistaki, jäi nyt ekan kerran kuville, vaan koska se oli sattunu iskee silmänsä siihen menkkasee muijaa :D
Meikäläisen ilta meni vanhan luokkakaverin seuras, johon törmäsin siel ja pilkun jälkee vein kaikki omiin koteihinsa nukkuu.

Mut loppujen lopuks silläkää ei oo välii vaik oltais otettu neljänkimppa Grande finaaliks :D MIEHET ei käyttädy noin. Miehet näkee jotain mitä ne haluu ja menee ottaa sen, eikä alennu mustamaalaa ja sabotoimaa kilpailijoitaan, why? Koska niiden ei täydy, koska ne tietää olevansa parempii ku kilpailijansa.

Bruh, jos haluut saada sonjalt märkää, ni yritä olla mielenkiintonen persoona, äläkä viljele mitää MITEN MENEE-latteuksia tai keskity kilpailijoides sabotoimisee, ni ehkä onnistut saamaa sen numeronki, eikä sun tarvi jossain gallerias metsästää sitä sadan muun idiootin tavoin :D Ootko sä hiiri vai leijona? Korkeintaa ehkä leijonanpentu. Jol on asperger.

Perun sen aspergisuuden, jos sul on munaa tulla esii edes yksäril kertoo kuka oot :D haluun oikeesti nähä millanen flanellipaita nice guy siel huitelee

Oh ja ps. mul ja sonjal ei oo pitkää aikaa ollu mitää, et ei täydy enää kysellä sonjalt.
1. Koska jokanen "tavallinen" ihminen asuu miljoonien dollareiden asunnois
2. Koska ketää ei hymyilytä treenates3. en lue lapulta-nainen


4. this guy don't even lift


5.tol summal sais 73 purkkii tonnikalaa


6.näis markkinoidaa luksuselämäntyylii enemmän ku itse laitetta


7. toi muija on markkinoija, ei mikää intohimonen kehonrakentaja

Älä vittuille porvareilleKeskiviikko 24.06.2015 18:23


Ootteks huomannu et tuomiot kovenee, ku kajoo valtion/menestyvien ihmisten omaisuuteen? Mut byrokratiaa ei kiinnosta normaalihomoille tehty vääryys.

Esim. tapanilan rape train-juttu: 3 vuoden ehdolliseen ja 2 vapaaks, tytölle 1000€ korvauksii henkisist kärsimyksist. Eiköhän ne murheet huku yhteen Luis Vuttoniin.
Ei näin ois ikinä käyny, jos uhrina ois ollu joku julkkis. Sillon ois lähteny päät vierii

Kaks jäbää salakalasti lapis 13 jotain fisuu ja sai siit 5000€ sakkoi. En muista tarinan yksityiskohtii; mitä kaloi ne oli, miks niit ei ois saanu kalastaa yms yms mut se ei oo tärkeet, vaan se, et ne oli kuitenki vaan kaloi...mut hey, valtion omaisuutta so ur gonna get fucked.

Sit kans tää musiikinlataus ghh...Taylor swift tienas viime vuonna 60 miljoonaa samal ku sen musiikkii ladattii ilmaseks (jonka seurauksena poisti musiikkinsa spotifyst). Toki se menettii varmaa 20 miljoonaa siin ja ymmärrän hyvin ettei 60milj. riitä yhelle ihmiselle edes viikoks.

Se et lataat tärkeiden ja vaikutusvaltasten ihmisten teoksii (musiikki, elokuvat) ilmaseks, on tuhat kertaa vakavampi juttu ku et joku dyynipaviaani raiskaa sut, samal ku neljä muuta odottaa munat kädes siin vieres omaa vuoroaan...lain mielest.

Et muista: rötöksii on ihan ok tehä, kunha et puutu valtion omaisuutee.
esim. jos haluut heitellä kananmunilla rakennusta, heittele naapuris seinään, älä koulun seinään.
Esim. jos oot tuhkamuna etkä saa pillua mistään miellyttävällä luontella, raiskaa joku. Mut varmista, ettei se oo kukaa tärkee ja ettet satuta sitä. Kuiski söpöi asioit sen korvaan samal ku pakkojyystät sitä suoraan pildeen, ni ainaki vältät vankilan.