IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

1. Koska jokanen "tavallinen" ihminen asuu miljoonien dollareiden asunnois
2. Koska ketää ei hymyilytä treenates3. en lue lapulta-nainen


4. this guy don't even lift


5.tol summal sais 73 purkkii tonnikalaa


6.näis markkinoidaa luksuselämäntyylii enemmän ku itse laitetta


7. toi muija on markkinoija, ei mikää intohimonen kehonrakentaja

Älä vittuille porvareilleKeskiviikko 24.06.2015 18:23


Ootteks huomannu et tuomiot kovenee, ku kajoo valtion/menestyvien ihmisten omaisuuteen? Mut byrokratiaa ei kiinnosta normaalihomoille tehty vääryys.

Esim. tapanilan rape train-juttu: 3 vuoden ehdolliseen ja 2 vapaaks, tytölle 1000€ korvauksii henkisist kärsimyksist. Eiköhän ne murheet huku yhteen Luis Vuttoniin.
Ei näin ois ikinä käyny, jos uhrina ois ollu joku julkkis. Sillon ois lähteny päät vierii

Kaks jäbää salakalasti lapis 13 jotain fisuu ja sai siit 5000€ sakkoi. En muista tarinan yksityiskohtii; mitä kaloi ne oli, miks niit ei ois saanu kalastaa yms yms mut se ei oo tärkeet, vaan se, et ne oli kuitenki vaan kaloi...mut hey, valtion omaisuutta so ur gonna get fucked.

Sit kans tää musiikinlataus ghh...Taylor swift tienas viime vuonna 60 miljoonaa samal ku sen musiikkii ladattii ilmaseks (jonka seurauksena poisti musiikkinsa spotifyst). Toki se menettii varmaa 20 miljoonaa siin ja ymmärrän hyvin ettei 60milj. riitä yhelle ihmiselle edes viikoks.

Se et lataat tärkeiden ja vaikutusvaltasten ihmisten teoksii (musiikki, elokuvat) ilmaseks, on tuhat kertaa vakavampi juttu ku et joku dyynipaviaani raiskaa sut, samal ku neljä muuta odottaa munat kädes siin vieres omaa vuoroaan...lain mielest.

Et muista: rötöksii on ihan ok tehä, kunha et puutu valtion omaisuutee.
esim. jos haluut heitellä kananmunilla rakennusta, heittele naapuris seinään, älä koulun seinään.
Esim. jos oot tuhkamuna etkä saa pillua mistään miellyttävällä luontella, raiskaa joku. Mut varmista, ettei se oo kukaa tärkee ja ettet satuta sitä. Kuiski söpöi asioit sen korvaan samal ku pakkojyystät sitä suoraan pildeen, ni ainaki vältät vankilan.

Instagram? Hyi vittuTiistai 23.06.2015 00:39

"Sane my mane, miksei sul oo Ig?"

Well here's why, faggot:

ok ikinä en instagramis oo käyny alotussivuu pidemmäl, mut ne kuvat ja jutut mitä sielt oon nähny, riittää mainiosti luomaa ennakkokäsityksen, millanen paikka se on.
Ihan ku ei jo riittäis, et koko sosiaalinen media on sosiaalipisteiden keräilyy ja oman yksityiselämänsä kiillottamist muille ja teinilutkille valmiiks lämmitetty egonpönkitysparatiisi, ni Instagram on tän paratiisin mekka. Holy shit.

Näen instagramin kahtena leirinä: toisessa on vähäpukeisii naisii ja toinen on täynnä miehii, jotka ei oo nähny pildee vuosikymmeniin ja pyrkii väsymättä naisten leiriin tai yrittää edes saada epätoivosen silmäyksen paljaasta pinnasta. Normaalisti tää ei eroais tavallisest somemeiningist, mut instagram tuntuu olevan olemassa vain ja ainoastaan tätä tarkotusta varten. Ainaki gallerias voi ilmasta itseään blogeissa ja faces voi tehä...face-juttuja.

So yeah, IG inhottaa mua ja on #1 syy syöpään ja aidsiin, eikä kukaan, joka haluu kehittää henkistä puoltaan, löydä instagramist muuta ku tissei. Ja kenenkää ei pitäis innostuu virtuaalitisseist, jos on joskus nähny livetissit

Lukiotytyt rakastuu renttuihinSunnuntai 14.06.2015 19:12

Täs universumis on vaa kaks täysin varmaa asiaa: sä et näytä hyvält alasti ja korkeesti koulutetut tytöt ja naiset rakastuu amismiehiin ja luusereihin. Miksi? Koska rikkais pojis ei oo muuta mielenkiintosta ku ne megamassit.
Huumorintaju on yks merkittävä tekijä täs ja flanellipaitapojilt puuttuu se kokonaan.
Ollakseen hauska, täytyy seuraa monii asioit ja pidettävä mieli avoinna. Ensinnäki, täytyy olla laaja yleistieto, ettei vitsailtava lopu ja toiseks, täytyy olla rento asenne elämään, jotta kehtaa heittää läppää nälänhädäst, aidsist, yms. korkeekoulujullit ottaa elämän liian vakavasti ja niil on elämäs liikaa tabui, joit "pitää" välttää. Siks ne ei oo hauskoi...mut ymmärtäähän sen. Ku oot omistanu parhaat vuotes koulunkäynnille, sust ollaan muovattu tasapaksuu massaa. Sellast, jonka mielensäpahoittajayhteiskunta hyväksyy.

Ite oon amisluuseri, mut mul on so far ollu vaa yks elämäm koulumuija, kaikki muut lukenu jotain uskontoteidettä tai tullu porvariperheest.
Mun kaverit on samanlaisii hulttioveljii, mut ne silti vetää ympäristöinsinööreiks opiskelevii kiimasii tytyi.

Lukiopojat on liian vakait vaihtoehtoi. Naiset ei haluu vakaita. Naiset haluu seikkailuu. Ku valitset lukipojan, tiedät heti mitä saat, mut amismies on hyppy tuntemattomaan

MUTTA! Sorry bros, täs vaihees tää menee surulliseks:
ku ne korkeesti koulutetut naiset jossain vaihees elämäänsä huomaa, ettei niiden tienestit yksinää riitäkää maksaa Westendin 8milj. lukaalista sitä 10% käsirahaa, vaan ne tarttee sen toisen aivokirurgin tulot, ni täs vaihees ne lemppaa putkiasentajat ja tyytyy keskinkertasee seksiin ja rakkauselämään, koska in the end, ainut mikä tekee naisen onnelliseks on materialismionnellisuus :-)

Saliläpät jää nettiinKeskiviikko 10.06.2015 00:37

Vastoin yleistä käsitystä, en ikinä puhu pesanttien kaa treenaamisest irl, en ainakaa omast alotteestani...ja sillonki ku multa jotain siitä kysytään, vaihdan nopeesti aihetta.
Eilen ku joku ohikulkija alko yllättäen heittää jotain salijuttuu (tätä tapahtuu nykyää yhä useemmin, varsinki sillon ku mul on mun kipee tank toppi equipattuna), observoin sil olevan Chicago Blackhawksien logo paidassaan ja muljutin puheenaiheen vaivihkaaa jääkendoon.

Viime viikol vaatekaupas homomyyjä kommentoi käsivarsii, nauroin vaa ahdistukseni pois ja ohjasin tilanteen tiskille asap et pääsen nopee irtaantuu salieroottisesta tilanteesta.

Yks syy, miksen puhu mielelläni treenaamisest normojen kaa, on se koska haluun vältellä stereotypiaa, et salijätkät ei osais puhuu mistään muusta.
But really, mun kaa pystyy jutella melkeen mistä vaan. Jopa autoista, vaik en niist ymmärrä sen enempää ku sen millä merkillä saa pilluu...koska jos jostain aiheest ei tiedä tarpeeks voidaksee keskustella asiast jouhevaan tapaan, voi aina esittää kysymyksii. Kysymäl oppii ja vaik aihe ei itseää kiinnostais vittuukaa, ainaki se pitää toisen puhumas ja antaa vaikutelman et sua oikeesti kiinnostaa mitä se kertoo...ja sun velipisteet kohoo ;)

Tonen syy, voisin puhuu esseen verran mistä tahansa kehonrakennuksee liittyväst, mut harvoin ketää, joka ei oo salikulttuuris sisal, kiinnostaa tietää mis ruoas on laadukkaampaa rasvaa ku jossain toises.
Kehonrakennus nähdään ei-nostajien silmis pinnallisten ja yksinkertasten ihmisten lajina, joten jos alat jolleki pesantille selittää salitaustastas syvemmin ku monta kertaa viikos käyt tai mitä lisäravinteit käytät, annat itestäs hyvin helposti luotaantyöntävän vaikutelman.

Kolmas syy, bodaust ei nähdä samas valos ku jotain futist tai lätkää, jotka mielletää automaattisesti uralajeiks, ku taas kehonrakennus nähdään pelkkänä itsekeskeisenä minäkuvan palvontana, jossa ei hirveesti sosialisoida.
Vaik kannan kroppaani ja saliharrastustani ylpeydel, en kuitenkaa haluu vetää liikaa huomioo siihen.
Haluun esiintyy muille ihmisille helposti lähestyttävänä lämminhenkisenä jäbänä, joka tykkää big macist ja baareilust ihan yhtä paljo ku neki.
Mut jos aina vaa kantaisin treenikassiini kaikkialle, tulisin kaverille raejuustoo taskut täynnä, kirjottaisin treenipäiväkirjaani ku muut pelaa CoD ja laittaisin aina salin hengauksen edelle, mut nähtäis vaan sinä sikaniskana, joka vetää vipareit naama punasena ja osaa olla täysillä mukana vaa ku on kyse treenaamisest.
Treenaaminen ja fitnessruokailu hoidetaa omal ajal ja sillo mennää täysil

Tän kirjotuksen opetus on se, et ellet pyri pro bodariks, älä ota kehonrakennust liian tosissas :D
2h salil, 8h unta ja 5 ateriaa päiväs ei voi syödä kaikkee aikaas ylläpitää onnistuneesti sosiaalist elämää.
Ja so what jos lähet kerran baarii ja sun nestetasapaino ja ruokailu ja unensaanti menee ihan päälaellee? :D Sun gainsit ei oo yhest virheest kiinni, vaa toistuvist laiminlyönneist.
Mun mielest pilunsaantikroppahakunen bodaus on ihan turhaa, jos kahlitset sen kroppas vaa sinne salille :D Sun pitää lähtee maailmalle esittelee sitä aina välil

Look at this nigga. Äijä kävi festareil, veti huumeit, trollas netis, kävi roadtripeil, pani muijii, kävi juhlis, tapahtumis, oli kamujensa kaa ja silti sil oli aikaa olla jumala

Ps. ite teen tätä salikulttuurin pakottamist exclusively somes, koska tiedän kuinka paljo se vituttaa useimpia ja rakastan sitä tunnetta ku must oletetaa jotain täysin muuta mitä oon...parast on se ku joku randomi tulee ihan tosissaa avautuu, vailla minkäälaist humoristist sävyy :D ei kiinnosta mitä ajattelette must :D tääl te ootte mulle pelkkii kuvia

Saiskos neidille tarjota juoman? ;)Tiistai 02.06.2015 18:55

Srsly bros, don't do it.

Juoman tarjoominen muijalle baaris on kallis tapa kertoo "hei, oon huono sosiaalisilt taidoiltani ja ehkä vähä epävarmaki ulkonäöstäni, mut täs on sulle juoma ni voidaa skippaa se kohta mis mun kuuluis uskaltaa lähestyy sua ja antaa itestäni mielenkiintonen vaikutelma :D"

Ja vaik se ottaiski teiän tarjouksen vastaan, teil ei oo mitään takeita siit et scoreette.
9/10 kerrast nainen ottaa sen juoman, kiittää ja poistuu.
Jos joku oikeesti luulee kutittelevansa naisen kiimalohkoo aivoissa ja saavansa pesää tarjoomal yhen kuuden euron juoman, sun ei kuuluis olla iskemäs naisii in the first place, koska selvästi sun käsitykset siit mitä nainen haluu miehessä on muodostunu vuosien pornonkatselun vaikutuksesta.
Jos joku on ikinä onnistunu murtaa jään tarjoomal juoman tiskil, sil ei oo ollu mitää tekemist sen itse juoman kaa, vaan yksinkertasesti siit et se on ollu hyvännäkönen jätkä.

Älkääkä tehkö sitä senkää takii, et kenenkää ei pitäis joutuu maksaa senttiäkää pillust.
Jos nainen on kiinnostunu sust, sun ei yksinkertasesti tarvi tehä elettäkää "taistellakses" siitä. Sun ei tarvi heittää mitää superflirttii tai olla jatkuvasti hännystelemäs...trust me, jos nainen on kiinnostunu sust, sun ei täydy ku sanoo "hei" ja juttu etenee siitä.

Ja kolmanneks, älkää antako naisille sitä tyydytyst et juoksette niiden peräs tuhannen muun hännystelijän tavoin tarjoomas ilmasii juomii ja kehumas kauniiks.
Naiset kiinnittää paljo enemmän huomioo siihen yhteen puuhun joka kasvaa sadan metrin päässä metsästä.

Ite en oo koskaa mielistelly ketää tai laittanu senttiäkää rahaa naiseen and I'm still pulling

Täysillä tunteisiinTiistai 02.06.2015 01:52

ok oon huumoriveikko. Otan harvoin asioit tosissani ja mulle läpät raiskauksist, neekereist, vammasist, läskeist, homoist, naisist ja rasismist in general on ok, kunhan ne on toteutettu edes semihyvällä maulla ja most of all: kunhan ne on vittu vaan vitsejä :D srsly ihmiset, vaik oiski paska vitsi mut se on silti vaan vitsi, siit ei täydy vetää herneit. krhm *koffikohu*
Nauran jopa naisten pyristelyille saavuttaa tasa-arvoo miesten kaa, koska virallisesti naiset haluu ties mitä asioit muuttuvan, mut epävirallisesti miehensä kaa sohval jutelles ainut asia jonka naiset oikeesti haluu muuttuvan, on et niiden euro ois samansuurunen miehen euroon verrattuna. lol get the fuck out.

Mulle elämä on yks iso homoeroottinen seikkailu, joka kuuluu elää tavalla, joka tuo itselleen iloa, kunha ei aiheuta muille harmia in the process. (vitut "liha on murha"-hipeist, ne on vaan eläimiä=jos sust eläimen henki on yhtä arvokas ihmishenkeen verrattuna, et tiedä elämän arvoa ja sun basically pitäis tappaa ittes)

Sun ja kaikkien muiden "vittu ku rahat riitti vaa kolmen päivän lomaa havajil, eikä viikon"-kaltaset mikkihiiriongelmat on pientä verrattuna siihen mitä mercuriukses tapahtuu täl hetkel...ei mitään. vittu. ihan kuten maapallollakaan ei aluks tapahtunu mitään. Sit tuli ihminen, valtas planeetan, nous ravintoketjun huipulle, tylsisty ku elämä oli liian helppoo ja alko kehittää itelleen kaikenlaisii ongelmii jotka jakaa somee mehukkaiden säälipisteiden toivos. fuck you. cunt.
sun pitäs olla vaa onnellinen ettet joudu elää jossain paska-arfikas, mis hyttynen tulee nukkuessas imee sun munaa ja aamul sul on malaria ja delaat.
Mut ei, sen sijaan valitat ettei tv:s oo kolme tuumaa isompi kompensoimaa penistäs ja et kela ei maksa miljardii kuussa "vituuuuuu rahat riittäää vaa ruokaa, vaik haluisin viinaaaa stna ja se ruokaki pitää olla halpaa terveysruokaa vaik oisin halunnu mäkkiiiii mix elämä on niin perseest" kill self.

huh tuli vähä hiki tos ku kiihdyin. nonii mut mikä menee mul tunteisii?

Se, ku ihmiset ei tiiä eroo kehonrakennuksen ja sen välil, et vaan käyt salil.
Et oo mikää vitun kehonrakentaja, jos sun pelkät kädet on paksut ku puunrungot, mut muualt kroppaa muistutat michelin miestä. Sillon oot vaa läski jolle maistuu pizza ja kakku mut käsipäivä on kiva koska hauis kasvaa nopeiten ja näät tulokset äkkii.

Et oo mikää vitun kehonrakentaja, vaik oisitki normaaliäijää raamikkaampi. Sillon oot vaa hyvil geeneil siunattu homo, jonka täytyy alkaa tekee duunii, eikä luottaa vaa siihen et näyttää hyvält kiree t-paita pääl.

Et oo mikää vitun kehonrakentaja, jos otat pullisteluselfieit pukuhuoneen peilinkautta paita pääl. Sillon oot vaan pelle, jonka täytyy ottaa paita vittuu ja näyttää et sun rasvat on vähintää kympis ja vatsa- ja kylkilihakses näkyy.

Mut yghhhh nää cardiobunnyt on ihan oma kategoriansa...
et oo mikää vitun kehonrakentaja, jos oot nainen, joka ottaa itestää kuvii joogahousut ja toppi pääl ja vatsa on silti silee ku maantie. Sillon oot vaan tyhmä huora, joka luulee näyttävänsä hyvält ku miehet, jotka ei edes nosta, tulee kehuu sun kroppaas, koska niiden mielest mikä tahansa mikä ei oo läski, on "vitun tikis" mut let me tell you something: maailmas on tuhansii sunlaisii muijii, jotka ei edes urheile ja niil on silti silee vatsa ja perse näyttää viel paremmat HOUSUT JALAS. Ainut hyvä perse on paljas perse tai vähintäänki stringit jalas. Kaikes muus on se vika et ne joko muotoilee persettä hämäävästi tai sit ne on niin kireet et kaikki selluliitti ja läski puristuu kasaan ja housujen alta ei huomaa pyllys epätasasuuksia


See this shit? Erottuvia lihaksia, tytöt! Ei vaan joogahousuja ja rasvasii vatsoi ja reisii ja käsii

Kuka tahansa saa isot kädet ja rintalihakset ja leveen selän, koska salil käynti on helppoo ja ylensyönti viel helpompaa, mut itsehillintä...se on sitä rankkaa duunii

ps. pitäs lopettaa nää yöblogailut...tuntuu et juttuu viel ripuloituis ulos mut uni houkuttaa joten later fags zZz

Et oo yli 100 tykkäyst irlTorstai 28.05.2015 14:02

Veljet, suhtautukaa varoen muijien nettikuviin...naisten tärkein tehtävä elämäs on olla kauniimpi ku viereinen tyty.
Jos naiset käyttäis johonki oikeesti tärkeesee asiaa yhtä paljo aikaa ku kuviensa muokkauksee, ne olis päässy miesten tasolle tasa-arvojärjestelmäs jo 100v sit.
Ette uskokaa kuinka paljo eri kuvanmuokkausohjelmii älypuhelimille on tehty, jotka napin painalluksel tasottaa sun ihon, vahvistaa kasvon muodot tai muuten vaa raiskaa kuvan niin monelt filtteril, et sun nenän löytämisee tarvitaa NASA:n huipputiedemiehet.
Ja turha syyttää median tuomii ulkonäköpaineit; miehii pommitetaa pinnallisuudel ihan yhtälailla, meiän ero vaa on siin ettei tunneta kateutta toisist uroksist, vaa osataa antaa krediittii muiden seksikkyydest, kunhan muistetaa heittää "no homo" sopivaan väliin.

Ite tapasin vklp erään tyty-yden, joka oli solid 7,5/10...kunnes näin sen omin silmin. En meinannu edes tunnistaa samaks ihmiseks.
Kuvissa sil oli jopa näkyvä leukalinja, mut irl sen naama oli marenkii ja jalat ku tukit.
Kiertelin sitä etäisyydelt ku gepardi heinikos, joka ei oo varma onks sen saalis mehevä antilooppi vai kasa paskaa, kunnes lopult uskalsin sanoo "sup cunt".

Eikä yllätykset loppunu pelkästää ulkokuoreen. Käytökseltään tää muitsukkeli oli elämn kuylu/10, jäätävä bensalenkkari vesipää ja ujosti awkward nigger, josta päästäänkin seuraavaan pointtiin...

HABITUS

Miettikää Sauronii. Seki vuodatti kaiken pahansuopuutensa ja kakkapyllyytensä yhteen vitun sormuksee, joka oli powerful as fuck, mut irl itse jäbä oli pelkkä silmä. Awkward.
Sama juttu näil somehoroil: on helppoo laittaa kaikki seksikkyytensä ja flirttinsä yhteen vitun kuvaa sen 2 sekunnin ajan mitä joudut olee liikkumatta ja saat ihan ite valita edustavimman kuvakulman itsestäs mist haluut muiden näkevän sut, mut eri asia ylläpitää mehukkuuttaan sen pari tuntii livenä. Yritä siin sit saada se toinen näkee vaa toisen puolen naamastas. Oikees elämäs ei oo croppaus-työkaluu ;)
Jokanen järkevä ei-puuttees olevan ihminen tietää ettei viehättävyys koostu pelkästää ulkonäöst. Käytöksel ja miten liikut ja miten kävelet ja miten istut ja miten puhut jne on iso vaikutus asiaan.

Vaik oisit naamalt 10/10 mut kävelet katse maassa, oot paljo vieroksuttavampi ku se voinaama, joka kävelee katse kohti päämäärää sen näkösenä, et on pannu jokast vastaatulevaa horoo.

Vaik oisit 10/10 naamaltas, mut puhut hiljaa, änkytät etkä osaa kattoo silmii, oot paljo vieroksuttavampi ku se voinaama, joka kattoo sua silmii, juttelee selkä suorana, osaa painottaa oikeit sanoi eikä puhu monotonisesti ja puhuu yhtä itsevarmasti ku mies joka tietäis jo miltä sun pillulimat tuoksuu

Näit asioit et pääse arvioimaa somes. Joten tehkää itellenne palvelus, älkää uppoutuko liikaa somen turvallisee maailmaan, vaan tutustukaa toisiinne vaan sen verran, et tiedätte ettei kumpikaa teist oo sekopääsarjamurhaaja ja sit tavatkaa irl mahd. nopeesti.
Mitä kauemmaks aikaa jämähdätte toistenne kaa someen, sitä vaíkeemmalt ajatus toistenne näkemisest muuttuu.
Ite jouduin oppii tän vaikeimman kautta, ku oma 6kk kestäny nettiromanssi päätty brutaalisti.
Anyway, teil on jo niin vahvana nettipersoonallisuutenne, et alatte epäröimää pystyttekö pitää samat läpät yllä livenä. Vastaus: ette pysty.

Kirjottaen kaikki teiän jutut kuulostaa hiukan paremmilt, koska se toinen osapuoli kuvittelee ne asiat päässään itseään miellyttävällä tavalla.
Kirjottaen on helpompi heittää kaikkee junttii/härskii/sekoo settii, koska se toinen ei oo siinä fyysisesti teiän edessä.
Mut sit ku on, ja näette sen fyysisen ilmeen ja olemuksen, alatte arvioimaa juttunne uusiks. Kuville on paljo helpompi jutella ku elävälle ihmiselle.
Nää galtsurunkkaritki jotka heittää uskomattoman tökeröö juttuu naisten kuviin, ei irl (uskaltais) sanois puoliakaan jutuistaan <---fakta.

Netis kaikki sujuu paremmin, koska teil on vaik 2 tuntii aikaa miettii täydellinen vastaus, mut oikees elämäs se nokkela comeback pitää heittää 1-3 sekunnis tai muuten sitä kutsutaa jäätymiseks ja oot vaan nolo pelle.
Irl ette vaan voi kesken keskustelun sanoo "sori olin syömäs XD".
Irl ette voi kesken keskustelun sanoo "sori, kerron ton juttus mun tyttökavereille, analysoidaa sitä viis tuntii ja sit saat vastauksen"

Vaik netis keskustelu voiki olla kivempaa ja parempaa, mut kasvotusten sen on aidompaa. Ja se on ainut mil on välii.

Hyväksykää olevanne korkeintaa kymmenen tykkäyst irl. Iteki oon kaks ja puol, mut sen takii panostanki itsevarmuutee ja luonnollisuutee ja olla välittämättä pikkulutkien pinnallisist mielipiteist.

Now go fist urselfs faggots

Miehet panee kaikkee mis on reikä?Keskiviikko 27.05.2015 14:59

Tää on mun vika blogi...kunnes poistun vähäks aikaa Galleriast lol luulit et poistuisin kokonaa u lil' faget

Naiset ei ymmärrä kui paljo vähemmän miehet kokee vonkausta verrattuna teihin.
Jos joku hyvännäkönen ja charmikas panomake saa satunnaisii "komee"-viestei, se ei oo mitää verrattuna siihen määrään mitä laardiliisa (kyl, vaik näyttäisit enemmän vaahtokarkilt ku naiselt, saat silti ylistyst komeroritareilt) saa päivittäin, yks kommentti per minuutti tahdil.
Näiden faktojen vuoks miesten on useemmite tartuttava tilaisuutee ku sellanen ilmaantuu, koska seuraava voi tulla vast ens vuosisadal.
Siinä mis naisen mieli on jo ihan puutunu jatkuvii iskuyrityksii, miehil nää yritykset on laskettavis yhen käden sormil ja historiallist tilannetta, mis nainen tekee alotteen, ei kannata jättää käyttämättä.

Miehet ja naiset on ihan yhtä himokkaita, mut luulette vaa et me pannaa kevyemmin perustein, koska teil on varaa valita, meil harvemmin ei.
Heti ku ilmaantuu joku alfa, jonka kyrpä on veistetty Visa Electronist, te voitte vastustaa ihan yhtä vähän ku me.
Ne on vaa ne betaviestien tulva jotka ignoraatte, jotka saa teiät luulee, et ootte nirsompii.

Also, hyvännäköset ja itsevarmat miehet ei vonkaa. Ne "kaunis"-kommentit, joit saatte päivittäin, on vaa niilt hajuttomilt ja mauttomilt hikipersenörteilt, jotka ei keksi mitä muuta tapaa saada pilluu ku suora lähestyminen. Ne miehet joit te haluutte, tekee omii juttujaan, ja sen takii pidätte niit kiinnostavina. Koska ne on ainoit täs maailmas jotka ei pidä teit täydellisinä heti ensikosketuksest lähtien.

Miksi olen sinkku?Sunnuntai 24.05.2015 18:27

En osaa asettaa kaapin paikkaa

Parisuhtees kaikki on kyse rajan asettamisest=jos ylität, it's over. Ei selittelyitä.
Mut mun (ja käsittääkseni monen muun) ongelma on se, et annan loputtomii mahiksii ja pidän kii mieluummin tutust ja turvallisest, ku lähtisin kohti uutta ja pelottavaa.
Pettäminen on ainut asia, jota en jää kattelee ja yrittää korjaa asioit, mut kaikes muus joustan liikaa ja siedän ihan vitusti bullshittii.
Ja tää on ihan vitun 0/5 tilanne, koska naiset on siit kivoi, et jos ne haistaa sus mitää luonteenheikkoutta, edes vähääkää, ne alkaa armotta hyväkskäyttää sitä ja jos kuuntelet tarkkaan, kuulet miten testosteronis hitaasti vähenee ja sulle kasvaa viis vagínaa.

Mun suhteiden alkuvaiheis kaikki näyttää paremmalt, sillon ku viel tutustutaa, sillon oon alfa romeo, yksinkertasest syyst: en välitä tarpeeks.
Ku en viel välitä tarpeeks, mulle on ihan yhdentekevää kenen kaa se puhuu, miten se puhuu, kenen kaa se viettää aikaansa jne ja sillon ku ei välitä näist asioist, puheenaiheet ei ikinä mee mustasukkasee mökötyksee tai raivoomisee, vaan voi keskittyy vaa läpänheittoo ja rentoo jutusteluu. Ei oo menetyksen pelkoo. Koska ei viel tiedä mitä menettää.
Mut jossain vaihees tulee tunteet peliin pakostaki ja tuntee jo sen ihmisen niin hyvin ja kuinka ihana se on, ni sit alkaa hiipii ajatus mieleen siitä, et entä jos sen menettääki?? :O
Tunteet puuttuu peliin ja must muuttuu beta faggot, joka ei yhtäkkii enää tiiä miten naisii pitää osaa käsitellä ja niiden loputtomii mindgameihin suhtautuu, pyytelen anteeks liian helposti, mukailen sen muijan mielipiteit, en pysy tarpeeks vahvana omis kannoissani yms säälittävää burgerikomeropaskaa.

Pitäis vaa osaa sanoo "fine, gtfo sit mee panee sitä jos huvittaa, mut älä tuu mun luokse takas" koska naisten aivot toimii siten et jos ne oikeesti välittää, ne tulee takas joka kerta. Sen takii naiselle "tervemenoa" sanomises ei oo mitää muuta ku voitettavaa:
Jos välittää, se tulee takas ja saat pildee.
Jos ei välitä, se ei tuu takas ja sillon sun ei täydy enää vaivaa päätäs asial.

Ennen mitää vakavaa, jos mun jutut ei miellytä sua=gtfo
Jos mun käytös ei miellytä sua=gtfo
Jos mun mielipiteet ei miellytä sua=gtfo
Jos mun naama ei miellytä sua=gtfo
Jos mun huumorintaju ei mielytä sua=die

Sen jälkee ku jotain vakavaa, jos mun jutut ei miellytä sua=kyllä rakas
Jos mun käytös ei miellytä sua=kyllä rakas
Jos mun mielipiteet ei miellytä sua=kyllä rakas
Jos mun naama ei miellytä sua=kyllä rakas
Jos mun huumorintaju ei mielytä sua=kyllä rakas

Oon mustasukkanen ;)

Mun ahtaassa mielessä naiset ja miehet ei voi olla kavereita. Se on sama yhtälö ku lintu ja kala yrittäis chillaa. Molemmil on ihan eri ajatusmaailma ja ympäristö mis elää. Sosialisoida voi ja tulla toimeen samois porukois, mut kenelle teist menis läpi jos teiän nainen sanois menevänsä miespuolisen "kaverinsa" luokse pyjamabileisii ja jäis sinne yöks? "mitään ei tapahtunu" on monen mielest helppo lause hiljentämää kaikki skeptikot.

Naiset on niin naiivei ja huolettomii mitä tulee miesten kaa olemisee ja te voitteki pitää sitä vaan viattomana ajanviettona, mut voin luvata teille et jokanen sinkkujätkä jonka tunnette, on vähintää 5 kertaa fantasioinu teiät painimas kyklooppinsa kaa ja miettiny sheivaatteko. Me nyt vaan satutaan tykkää pillusta ja koska meil harvoin on varaa valita, toisin ku teil, meille kelpaa kaikki.

Not me though lol, välil häpeen silmäni päästä millasii löysii lorttoi te tääl galleriassaki kuolaatte

Mut anyway, poikaystävänä oon täys floppi, en sen takii etten kohtelis teit hyvin, vaan koska oon liian periksantava, enkä kykene asettaa rajoi...mut kasuaalina rakastajana oon aika mehu