IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Supaman!!!Sunnuntai 11.09.2011 20:34

Tein teräsmiehet.
Olin saanu uuden kommentin, mut en heti kattonu sitä vaan annoin sen luvun näkyä tuol yläreunas, sit klikkailin NIIN nopeesti tota sivu taaksepäin nappulaa, et se kommentti HÄVIS! Ku pieru Saharaan!

Se kommentti oli mun Lois Lane.

Tästä voimme olettaa et menin myös ajassa taaksepäin ainakin pari minuttii.
Nyt voin korjata kaikki virheeni, jotka ehin tehä viimeisten minuttien aikana, alkaen NYT!!

AmisKeskiviikko 31.08.2011 12:14

Perus amis meininkii tänää... maikka on kipeen, eikä meil oo hankittu sijaist. Sen kollega käy vaa kerran tunnis morjenstaa meit ja periaattees voidaa tehä mitä huvittaa. 6 tunnin päivä =I

Läskit, liikkukaaKeskiviikko 24.08.2011 03:16

Tartten urheilullisii kavereit! Tai kavereit ylipäätään, mut siis...

Tää nykyinen ES-nuoriso on aivan liian vässykkää, ku ei kukaa jaksa lähtee pelaa futista tai säbää tai korista mun kaa :(

Ja jos urheillaan, ni sitä tehään imagon vuoks, kuten korista pelaa ne paskahousut, koska niggat pelaa sitä. Mihin kyrpäreikään on kadonnu urheilullisuus nuorisosta? Ei siit oo koskaan ollu mitään haittaa...

Ei ihme et Suomi on yks läskeimmist maista.

Jos ei urheilu innosta, ni tehkää sitä edes sen vuoks et jaksatte kävellä autostanne sinne mäkin kassalle.

Ainii, tehä käytätte Drive-iniä

Katsokaa video...Sunnuntai 14.08.2011 16:57

http://www.youtube.com/watch?v=ryTYt9jl-4A

Ja nyt kuvitelkaa käänteinen tilanne, jossa joukko miehiä puhuisi vastaavasta tilanteesta, joka oisi tapahtunut naiselle.

Ei ikinä mahdollista. Ja sit viel naiset vaatii tasa-arvoo. Nykyään miesten kuuluis vaatii tasa-arvoo..

Bodybuilding and what is it good for?Sunnuntai 31.07.2011 03:09

Joskus... joskus mun tekis mieli olla vaan ku sinä. Nauttia elämän lihottavasta tarjonnasta ja olla tekemättä mitään.

Pienest pitäen oon ollu ihan hysteerinen lihoomist kohtaan ja turvatakseni kunnos pysymisen, pysyny jatkuvas liikkees, harrastanu kaikkee mahollista ja touhunnu vapaa-aikana mtä tahansa, missä palaa kaloreita ja bodannu kotikonstein, et saisin isommat tissit ku Pamelalla ja isomman haukkarin ku He-manil.

Mut minkä takii? Onha tää ihan kivaa nyt, ku voi hyvällä omatunnolla ottaa paidan pois missä vaan ja kääntää satunnaisii katseita, mut entä sit parinkymmenen vuoden päästä, ku tissit roikkuu ku märkä hiekkapaperi ja näytän oluttynnyrin nielaisseelta. Se kaikki tuntuu turhalta.

Ja vaik kuka tahansa sanois et "mää täs vaa bodailen itteni takii ;)" ni ne valehtelee. Koska loppuen lopuks se on aina kyse naisista.
Ja silti tuol on noit kaljamahoi, ketkä saa enemmän naista yhen illan aikana ku mä tuun ikinä saamaan.

Ja sit on viel seki juttu et läskit ja laihat saa kulkee yläosattomis ja/tai hihattomis, mut jos kuka tahansa keho tekee niin (jos vaikka on vain liian kuuma kulkea paita päällä) ni se on samantien paheksuntaa ja halveksuvii katseita.
Mäki oon monet kerrat joutunu pyöräilee +30 heltees musta paita päällä, ku ei ollu tullu katottuu säätiedotusta ja aamul oli viel viileet, ku tietää mitä siit seuraa jos ottaa sen pois...
PS. olenko ainut kuka näkee pillun tuon miehen vatsassa?

Social retardationSunnuntai 17.07.2011 02:57

Naiset kuulemma haluaa miehen alottavan jollain huomiota herättävällä kommentilla, mieluummin ku varovasti tai kohteliaasti. Mitä tääl gallerias nähny näilt sankareilt paljo näit "oot söpö", "tutustuu?" viestei.
Yhtä pahoi on nää naiset, varsinki ku niit löytää tuolt "etsii seuraa" osiost, eikä niil oo koskaan mitää kahta sanaa enempää sanottavana.

Jos on vaikee keskustella netis, ni en voi kuvitella, miten se koskaan onnistuis oikees elämäs... jos oikees elämäs on hiljanen ja kukaa ei koskaa kuule mitä sanot, netis kaikki osaa lukee ja voi vaik käyttää ISOJA KIRJAIMII jos tekee mieli kerranki huutaa ja melkee kaikki on sallittua koska netissä ei voi saada turpaan.

PS. (tositarina) nainen meni samaan hissiin vieraan miehen kanssa. Mies sanoi: älä käsitä väärin, mutta pidän sinua kiinnostavana ja haluasin jutella. Tulisitko hotelli-huoneeseeni kahville?
Ja se nainen anto pakit, koska tuns olonsa epämukavaks ja "neuvo" muit miehii tekemättä samoin.
Ai miten? Pyytämää naisii ulos? WTF, DUDE

PPS. kuvassa minä suorittamassa yhdyskuntapalvelusta

HCMaanantai 27.06.2011 00:00

LOL!

Näin tänää ku semmonen nuori ja villi kapinallinen, ruskettunu, ilman paitaa, sätkä huules ja arskat päässä kruisas mönkkäril semmosen hallin pihalla, nokitteli sil ja kaikkee ja sit vetäs takas siihen halliin josta oli tullu. Sit kirjaimellisesti tuli sekunnin koominen paussi ja sen hallin takaa körötteli semmonen viiskymppinen äijä Vespalla, pottakypärä päässä, hyvässä ryhdissä, jalat tiukasti yhdessä ja katse suoraan eteenpäin! SE, oli maailman huvittavin näky mitä oon irl nähny...

oli aika epätoivonen yritys yrittää kuvailla tilannetta, koska se oli semmone gotta' see to believe -tilanne x)

Feels good manPerjantai 17.06.2011 02:03

"Miks jätkät kattoo aina ylös kustessaan?" oli kirjoitettu WC:n kattoon.

EPIC WINTorstai 16.06.2011 19:24

Ilmotin pari päivää sitten mun joukkueelle; SK MYPalle, etten jatka niiden kaa ens kaudel, koska sain paremman tarjouksen 3. divarin ESG:ltä, ainoo vaa et ne ei treenaa kesäsin, mut ESG puhemies, Patrick kysy pelaanks mitää kesäsarjaa, et se vois tulla tsiigaa, mitä osaan vai osaanko mitää? No enhä mä pelaa....

mut tänää MyPan kapteeni soitti ja kysy pääsenks tuuraa niiden maalille lauantaina pelattavas Summer Cupis, ku niiden molemmat maalivahdit on kuollu tai jotai.

Eli tuplavoitto! MyPa saa maalivahtinsa ja Patrick pääsee arvioimaa mut Summer Cupissa!

Nämä blogit...Maanantai 13.06.2011 22:58

Lueskelin tässä mun kirjottamia blogeja läpi ja tämä oli reaktioni: http://www.youtube.com/watch?v=fEkWH8DB7b0