IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Miehet ja naiset ei voi olla kavereitaLauantai 25.07.2015 00:30

Selitän nyt hyvin huolellisesti, minkä takii miehet ja naiset ei voi olla kavereita. Jos yhä näiden tulikuumien ja seksikkäiden argumenttien jälkee oot sitä mieltä, et naisen paras kaveri voi olla mies, ilman seksuaalista jännitettä, sun pitäis lyödä ittees naamaan, samalla ku tukehdutat ittees isoimpaan dildoon mitä omistat ja hyräilet Pirates of the Caribbeanin teemamusiikkii.

Tää on lähinnä naisille tarkotettu, koska miehet tajuu jo tän, niille ei tarvii eriksee selittää, mut naiset huoh. Naiset on niin naiivei, et ne lallattelee läpi elämänsä uskoen tosissaan, et se äijä kuka suostuu kuuntelee niiden itkemist ja ongelmii, oikeesti välittää niist ihmisinä ja haluu auttaa, eikä vaa ajattele sitä lopullist päämäärää, joka on sen naisen jalkojen välissä. Tämä on fakta.

Naiset on olemassa miehille vaan kahta tarkotusta varten: rakastamist tai hyväkskäyttämist. On naisesta kiinni, kumpi meille oot.
Jos oot avoin, etkä harrasta friendzoneemist, kuulut ensimmäiseen.
Jos taas teet ongelmistas muidenki ongelmii ja hengitykses haisee aina kyrvälle, kuulut jälkimmäiseen.

Vast 2000-luvun raivofeminismikulttuurin alettua alettii ajatella, et miehet ja naiset on tarpeeks samankaltasia ollakseen kavereita keskenään, mut let me tell you something: naisten ja miesten käytöstavat, luonteet, elinympäristö jne eroo toisistaan ku linnul ja kalal.
Naiset ja miehet voi keskenään olla tuttavia, siin ei oo mitään ongelmaa, mut se, et istutte kaikki mäkkäris, ei tee teist ystäviä. Ootte toistenne seurassa vaan, koska se on sun parhaan kaverin poikaystävä.
Kaveruutta ei mitata suuressa porukassa, jossa kaikki voi heitellä puheenaiheen murusia keskusteluun.
Kaveri/ystävä, on joku, jonka kaa pystyt olee kahdenkesken, ilman ulkopuolisten läsnäoloa ja ilman et teil molemmil helmeilee kiusallisuuden hikikarpalot otsalla.

Mulla on enemmän naiskontakteja ku sormet riittää laskemaan, mut ne on vaan tuttavia. Mul on niiden numerot. Mul on niiden yhteystiedot. Voin puhuu niille jos huvittaa ja tiedän, et saan vastauksen takas, mut en ikinä soittais kenellekää niist ja pyytäis tulee pelaa Xboxii ja keskustelee Lauran isoist tisseist.
Jos haluun viettää aikaa niiden kaa, it's gonna be netflix and chill.

Esimerkkinä mun veljen kihlattu: rakastan sitä naista ja se on osa perhettä ja tykkään ku se on mukana...mut silti se on kaukana ystävästä. En ikinä pyytäis sitä hengaa mun kaa kaksistaa, koska se olis awkward and gay. Jos mul on molempii koskevaa asiaa, soitan mun veljelle.

Mun gym buddy on nainen. Vaik spottaillaa toisiamme ja suunnitellaa yhes seuraavaa ateriaa, ei me silti kavereita olla. Käydää vaa salil heittää setit ja harrastetaa satunnaista 10/10 steroidiseksiä, mut sil on omat naisjuttunsa ja mul on omat miesjuttuni.
Jos hengataa salin ulkopuolel, siit on "just friends" lässytys kaukana.

Jos pystytte olee miehen kaa 1v1, mut se päätyy aina seksiin, sitä kutustaan fuckbuddyks.
Jos pystytte olee miehen kaa 1v1, mut siihen liittyy aina kähmimistä ja flirttailua, sitä kutsutaa laastarisuhteeks.
Jos ette oo koskaa miehen kaa 1v1, vaan siin on aina muuta porukkaa ympärillä, sitä kutustaan kaveriksi kaverin kautta

Miehet ja naiset ei ollu "just friends" kivikaudella, eikä ne sure as shit oo tänä päivänäkään. Tasa-arvon kehittyminen ei silti tarkota sitä, et miehet viihtyy shoppailemas ja naiset kattoo futista ja juo olutta.
Jos te naiset voisitte edes kerran päästä olee kärpäsenä katossa, kuulisitte et me miehet arvioidaa jokanen nainen meiän tuttavapiiristä pantavuuden perusteella. Tämäkin on fakta :D
Voidaan esittää teille mukavaa kasvotusten, mut samantien ku poistutte, heitetää yläfemmaa äijien kesken ja kuvaillaa mis asennois nussittais teit.

Joten seuraaval kerral ku luulette olevanne kavereit jonku jätkän kaa, kutsukaa se ainaki kymmenen kertaa putkee hengaamaa. Koska kerta ei riitä, ku se luulee niit treffeiks. Mut kymmenennen kerran kohal, jos et oo edes antanu kopeloida, se alkaa epäilee missä mennään ja rupee esittää kysymyksiä. See what happens...tsiigaa kauan teiän "ystävyys" säilyy.
Mut yrittäkääpä tehä jotain, joka kiinnostaa molempia, olematta toisissanne kiinni kokoajan. Koska liika kiinnostuminen ja jatkuva kysymysten tulva on merkki ihastumisesta.
Ei mekää mun parhaan kaverin kaa koko ajan istuta vastapäätä sohvalla ja katota toisiimme silmät sädehtien. Joskus saatetaa vaa lagittaa lattial ja molemmat selaa tinderii, eikä puhuta mitää tai et toinen pelaa shakkii ja toinen leikkii kiveksillää. Koska sellast on ystävyys, enkä usko et kukaa mies ja nainen pystyy tällasee toimintaan.

Ohessa ilmeeni kun nainen puhuu mies"kaveristaan"

Neljäntyyppisii fitnessmuijiiSunnuntai 19.07.2015 16:38

¨
1. Basic Bitch
perinteinen plebeijien ja pesanttien käsitys naisesta, joka käy salilla 16x viikos ja syö pelkkää kaurapuuroo ja marjoi "omg oot vähä reenaillu". Tää on valhetta. Totuus on se, et tää muija on vaa ostanu Stadiumist kalliit salihynttyyt ja ratsastaa pääosin hyvillä geeneillään ja alle 25-vuotiaan aineenvaihdunnal, joka periaattees on yhtä vikkelä ku hiiri kokaiinis.
Tää naistyyppi mielletää usein parhaaks fitness chickiks, koska miesten yleisen homofobian takii ei voida kiihottuu mistää, mil on vähääkää erottuvii lihaksii, ni valitaa vaa se, kuka näyttää, no...siltä miltä jokasen itseää kunnioittavan naaraan tulis näyttää


2 Gym Girl
Nainen, joka oikeesti tietää jotain ruokavaliost ja osaa noudattaa sitä. Ei vaan käy salil, vaa myös tekee jotain siel.


3. God-Tier
Ei paljoa lisättävää. Seksiä.


4. Devourer of Men
Ja sit tietenki on niitä, jotka on tehny vahinkolapsen Bull Mentulan kaa

Miten naisen kaa ollaan?Tiistai 07.07.2015 23:33

Jotkut sanois, et oon luonteeltani pleijeri...tai no fuck it, mä oon.
Paras tunne maailmas on se, ku vie naisen himaa, jonka on tavannu samana päivänä, kyntää siit kohdun kurkust ulos ja se tajuu ite lähtee seuraavana aamuna, eikä jää ihmettelee et kuuluuks nyt pidellä kädest tai antaa pusuja otsalle. Fuck you bitch, käytin vaa sun kehoas runkkaamisee, koska se ei oo yhtä surullist ku tavanomanen furryporno 08:00-09:30 ja paketti Lotus Emboo käden ulottuvilla.

But don't get me wrong; oon romantikko ja osaan rakastaa sua paremmin ku läski kakkuu, ois ihan vitun jepa löytää oma rakas ja saada se tuntee ittensä onnekkaimmaks naiseks maanpääl...mut ku naiset ja niiden ajattelutapa on jotain ihan käsittämättömän sietämätöntä pitkäl aikavälil.
Naiset on epäloogisii, itsekkäit, kostonhalusii, niiden päätöksentekokyky ei perustu rationaalisuuteen, tykkää kaikest vammasest kuten salkkareist, (hysteerisen) mustasukkasii, huomionhakusii, lutkia, niiden elämä pyörii ehostuksen yms pikkumaisuuksien ympäril...miten tollasten kaa pystyy olee?

Oon kyl kuullu juttuu ja onko totta, et mies on siinä roolissa, et toi kaikki bullshitti on vaa nieltävä, jos ei haluu olla ikisinkku?
Eli toisinsanoen pitää valita vakiopillun/unikaverin ja itsekunnioituksensa välillä?

Myönnän et oon ihan vitun paska seurustelee, koska en kestä epäkunnioittavaa paskaa. Jos nainen ignoree mua, mä ignoreen takas. En ala tuplatekstaa: "mitä teet, miks et vastaa, haloo, bae???" koska must se on säälittävää :D "Aha", "ok" ja "jaa" ei oo mitää kunnon vastauksii ja jos tää on sun panokses meiän keskustelulle ni fuck you cunt, meen pelaa Haloo.
Mun mielest suhteen kuuluu olla tasavertanen mis molemmat käyttäytyy ku aikuiset, eikä pelata mitää valtapelei "ajattelen sitä koko ajan mut en kyl vitus nyt aio sanoo sille mitää koska oon vihanen lol" tai suututa kaiken maailman mikkihiiriongelmista: "ai ootte sit nyt fb-kamui, no pankaa sit vaa".
Naiset EI osaa puhuu asioist. Naiset luulee olevansa kaikes oikees ja tekee omat johtopäätelmänsä. Olettaminen ennen kysymist on yks suurin merkki kunnioituksen puutteest.

Seki on yks ongelma, et ne top-tier naiset, jotka on hyvännäkösii ja joiden kaa haluu alkaa suhteesee, sen lisäks et on psykopaattei, on myös vitun huomionkipeitä - jos oot kauniin naisen kaa suhtees, etkä jatkuvasti syydä sille huomioos, se hakee sen huomion jostain muualta. Ja se myös saa sen.
Enkä ala jonku 2/10:nen kaa vaa sosiaalisten paineiden tai sen takii et niiden kaa on helpompi olla. Jos en pidä sitä esteettisesti miellyttävänä ni ihan sama kuinka pinnallisena mua sen takii pidät, et mul on oma makuni.
Miks pitäis ostaa se 0,99€ maksava taulu, jos on varaa kalliimpaa?

Eikä kenenkää muunkaa pitäis alentaa standardejaa vaa et voi huokasta helpotuksest kaikis sukujuhlis, ku et enää ookkaa sen yksinäisin runkkari planeetal.
Jos sun kriteeri on Olympos-jumala, ni älä tingi siitä. Olit nörtti tai alfa, ikinä ei pidä tyytyä. Koska hei, seurustelu on vaa murto-osa kaikest hauskast tekemisest elämäs.
Vaik kyllähä se joskus on perseest ku ei oo ketään *sad face*

Kauniit naiset on tylsii, koska niiden elämäs ei oo muuta sisältöö ku kaverit, paska tv-viihde, ehostus ja somettaminen for some delicious e-dick.

Rumil on hyvä luonne ja yleismaku, mut miten voin kattoo joka aamu jotain, mist en oo varma kumpi pää on naama ja kumpi perse.

Sit on viel nää alternativemuijat, jotka osaa olla ihan hot, mut vittu ne niiden pokémonit, oudot harrastukset ja sarkastinen paskaluonne (sarkastisuus on ihan hauskaa, mut sillon ku sarkastisuudest tulee osa luonnettas, ansaitset vaa putkiharjaa perseesees)

Mut srsly tho, miten vitus naisen kaa kuuluu olla yli kuukauden ilman, et hermot, itsekunnioitus, elämänilo, vapaus, rahat, gainsit ja sielu menee ja penis surkastuu? Vinkkejä ja brotips tähän blogiin kts.

inb4 "misogyyni"

Kuvassa ilmeeni kun mietin, tulenko koskaan löytämään naista, joka tykkää sarjiksista, omaa huumorintajun, elää terveellisesti, omistaa xboxin (käyttää sitä), eikä ota elämää liian tosissaan ja jonka perseenreikä on kiree ku 7-vuotiaan

Call out for a bitch-ass niggaTorstai 02.07.2015 20:35

Normaalisti en omista blogei yksityishenkilöille mut mul on nyt hetki aikaa käsissäni ja tää henkilö käyttäytyy muutenki ku narttu, joten what the hell

Ok en käytä edes nimimerkkii, koska tuntuu et koko galleria tietää jo mun ja Sonjan säätämisest ja kaikki tän paikan burger no-gamet on ilmeisesti mad as fuck ku vein aikanaan niiden runkkauspokaalin nenänsä edestä. Aina joku jaksaa kysyy "mites sul ja Sanel menee ihhihihi (pls vastaa et huonosti et voin tehä muuvini jotka oon oppinu vuosien pornon katselust)" mind ur business fags

Tää juttu alko siitä ku twiittasin näin:

Ilmeisesti mul on joku old school autisti seuraajana koska se meni samantien itkemää sonjalle galleriaan näin (sonja ite deliveras screenshotin):

No öö hieno homma hermanni? Onneks olit ite siel baaris ni tiedät täsmällee asioiden kulun : D
Tiiän et luet tän ni selvennän sulle hiukan:
ensinnäki olin ite kuskina ja selvinpäin koko yön, muijat oli sekasin ja tarjouduin heittää ne himaan, itteeni vaan nauratti koska mun panomies alfa kamu joka yleensä löytää pilluu muropaketeistaki, jäi nyt ekan kerran kuville, vaan koska se oli sattunu iskee silmänsä siihen menkkasee muijaa :D
Meikäläisen ilta meni vanhan luokkakaverin seuras, johon törmäsin siel ja pilkun jälkee vein kaikki omiin koteihinsa nukkuu.

Mut loppujen lopuks silläkää ei oo välii vaik oltais otettu neljänkimppa Grande finaaliks :D MIEHET ei käyttädy noin. Miehet näkee jotain mitä ne haluu ja menee ottaa sen, eikä alennu mustamaalaa ja sabotoimaa kilpailijoitaan, why? Koska niiden ei täydy, koska ne tietää olevansa parempii ku kilpailijansa.

Bruh, jos haluut saada sonjalt märkää, ni yritä olla mielenkiintonen persoona, äläkä viljele mitää MITEN MENEE-latteuksia tai keskity kilpailijoides sabotoimisee, ni ehkä onnistut saamaa sen numeronki, eikä sun tarvi jossain gallerias metsästää sitä sadan muun idiootin tavoin :D Ootko sä hiiri vai leijona? Korkeintaa ehkä leijonanpentu. Jol on asperger.

Perun sen aspergisuuden, jos sul on munaa tulla esii edes yksäril kertoo kuka oot :D haluun oikeesti nähä millanen flanellipaita nice guy siel huitelee

Oh ja ps. mul ja sonjal ei oo pitkää aikaa ollu mitää, et ei täydy enää kysellä sonjalt.
1. Koska jokanen "tavallinen" ihminen asuu miljoonien dollareiden asunnois
2. Koska ketää ei hymyilytä treenates3. en lue lapulta-nainen


4. this guy don't even lift


5.tol summal sais 73 purkkii tonnikalaa


6.näis markkinoidaa luksuselämäntyylii enemmän ku itse laitetta


7. toi muija on markkinoija, ei mikää intohimonen kehonrakentaja

Älä vittuille porvareilleKeskiviikko 24.06.2015 18:23


Ootteks huomannu et tuomiot kovenee, ku kajoo valtion/menestyvien ihmisten omaisuuteen? Mut byrokratiaa ei kiinnosta normaalihomoille tehty vääryys.

Esim. tapanilan rape train-juttu: 3 vuoden ehdolliseen ja 2 vapaaks, tytölle 1000€ korvauksii henkisist kärsimyksist. Eiköhän ne murheet huku yhteen Luis Vuttoniin.
Ei näin ois ikinä käyny, jos uhrina ois ollu joku julkkis. Sillon ois lähteny päät vierii

Kaks jäbää salakalasti lapis 13 jotain fisuu ja sai siit 5000€ sakkoi. En muista tarinan yksityiskohtii; mitä kaloi ne oli, miks niit ei ois saanu kalastaa yms yms mut se ei oo tärkeet, vaan se, et ne oli kuitenki vaan kaloi...mut hey, valtion omaisuutta so ur gonna get fucked.

Sit kans tää musiikinlataus ghh...Taylor swift tienas viime vuonna 60 miljoonaa samal ku sen musiikkii ladattii ilmaseks (jonka seurauksena poisti musiikkinsa spotifyst). Toki se menettii varmaa 20 miljoonaa siin ja ymmärrän hyvin ettei 60milj. riitä yhelle ihmiselle edes viikoks.

Se et lataat tärkeiden ja vaikutusvaltasten ihmisten teoksii (musiikki, elokuvat) ilmaseks, on tuhat kertaa vakavampi juttu ku et joku dyynipaviaani raiskaa sut, samal ku neljä muuta odottaa munat kädes siin vieres omaa vuoroaan...lain mielest.

Et muista: rötöksii on ihan ok tehä, kunha et puutu valtion omaisuutee.
esim. jos haluut heitellä kananmunilla rakennusta, heittele naapuris seinään, älä koulun seinään.
Esim. jos oot tuhkamuna etkä saa pillua mistään miellyttävällä luontella, raiskaa joku. Mut varmista, ettei se oo kukaa tärkee ja ettet satuta sitä. Kuiski söpöi asioit sen korvaan samal ku pakkojyystät sitä suoraan pildeen, ni ainaki vältät vankilan.

Instagram? Hyi vittuTiistai 23.06.2015 00:39

"Sane my mane, miksei sul oo Ig?"

Well here's why, faggot:

ok ikinä en instagramis oo käyny alotussivuu pidemmäl, mut ne kuvat ja jutut mitä sielt oon nähny, riittää mainiosti luomaa ennakkokäsityksen, millanen paikka se on.
Ihan ku ei jo riittäis, et koko sosiaalinen media on sosiaalipisteiden keräilyy ja oman yksityiselämänsä kiillottamist muille ja teinilutkille valmiiks lämmitetty egonpönkitysparatiisi, ni Instagram on tän paratiisin mekka. Holy shit.

Näen instagramin kahtena leirinä: toisessa on vähäpukeisii naisii ja toinen on täynnä miehii, jotka ei oo nähny pildee vuosikymmeniin ja pyrkii väsymättä naisten leiriin tai yrittää edes saada epätoivosen silmäyksen paljaasta pinnasta. Normaalisti tää ei eroais tavallisest somemeiningist, mut instagram tuntuu olevan olemassa vain ja ainoastaan tätä tarkotusta varten. Ainaki gallerias voi ilmasta itseään blogeissa ja faces voi tehä...face-juttuja.

So yeah, IG inhottaa mua ja on #1 syy syöpään ja aidsiin, eikä kukaan, joka haluu kehittää henkistä puoltaan, löydä instagramist muuta ku tissei. Ja kenenkää ei pitäis innostuu virtuaalitisseist, jos on joskus nähny livetissit

Lukiotytyt rakastuu renttuihinSunnuntai 14.06.2015 19:12

Täs universumis on vaa kaks täysin varmaa asiaa: sä et näytä hyvält alasti ja korkeesti koulutetut tytöt ja naiset rakastuu amismiehiin ja luusereihin. Miksi? Koska rikkais pojis ei oo muuta mielenkiintosta ku ne megamassit.
Huumorintaju on yks merkittävä tekijä täs ja flanellipaitapojilt puuttuu se kokonaan.
Ollakseen hauska, täytyy seuraa monii asioit ja pidettävä mieli avoinna. Ensinnäki, täytyy olla laaja yleistieto, ettei vitsailtava lopu ja toiseks, täytyy olla rento asenne elämään, jotta kehtaa heittää läppää nälänhädäst, aidsist, yms. korkeekoulujullit ottaa elämän liian vakavasti ja niil on elämäs liikaa tabui, joit "pitää" välttää. Siks ne ei oo hauskoi...mut ymmärtäähän sen. Ku oot omistanu parhaat vuotes koulunkäynnille, sust ollaan muovattu tasapaksuu massaa. Sellast, jonka mielensäpahoittajayhteiskunta hyväksyy.

Ite oon amisluuseri, mut mul on so far ollu vaa yks elämäm koulumuija, kaikki muut lukenu jotain uskontoteidettä tai tullu porvariperheest.
Mun kaverit on samanlaisii hulttioveljii, mut ne silti vetää ympäristöinsinööreiks opiskelevii kiimasii tytyi.

Lukiopojat on liian vakait vaihtoehtoi. Naiset ei haluu vakaita. Naiset haluu seikkailuu. Ku valitset lukipojan, tiedät heti mitä saat, mut amismies on hyppy tuntemattomaan

MUTTA! Sorry bros, täs vaihees tää menee surulliseks:
ku ne korkeesti koulutetut naiset jossain vaihees elämäänsä huomaa, ettei niiden tienestit yksinää riitäkää maksaa Westendin 8milj. lukaalista sitä 10% käsirahaa, vaan ne tarttee sen toisen aivokirurgin tulot, ni täs vaihees ne lemppaa putkiasentajat ja tyytyy keskinkertasee seksiin ja rakkauselämään, koska in the end, ainut mikä tekee naisen onnelliseks on materialismionnellisuus :-)

Saliläpät jää nettiinKeskiviikko 10.06.2015 00:37

Vastoin yleistä käsitystä, en ikinä puhu pesanttien kaa treenaamisest irl, en ainakaa omast alotteestani...ja sillonki ku multa jotain siitä kysytään, vaihdan nopeesti aihetta.
Eilen ku joku ohikulkija alko yllättäen heittää jotain salijuttuu (tätä tapahtuu nykyää yhä useemmin, varsinki sillon ku mul on mun kipee tank toppi equipattuna), observoin sil olevan Chicago Blackhawksien logo paidassaan ja muljutin puheenaiheen vaivihkaaa jääkendoon.

Viime viikol vaatekaupas homomyyjä kommentoi käsivarsii, nauroin vaa ahdistukseni pois ja ohjasin tilanteen tiskille asap et pääsen nopee irtaantuu salieroottisesta tilanteesta.

Yks syy, miksen puhu mielelläni treenaamisest normojen kaa, on se koska haluun vältellä stereotypiaa, et salijätkät ei osais puhuu mistään muusta.
But really, mun kaa pystyy jutella melkeen mistä vaan. Jopa autoista, vaik en niist ymmärrä sen enempää ku sen millä merkillä saa pilluu...koska jos jostain aiheest ei tiedä tarpeeks voidaksee keskustella asiast jouhevaan tapaan, voi aina esittää kysymyksii. Kysymäl oppii ja vaik aihe ei itseää kiinnostais vittuukaa, ainaki se pitää toisen puhumas ja antaa vaikutelman et sua oikeesti kiinnostaa mitä se kertoo...ja sun velipisteet kohoo ;)

Tonen syy, voisin puhuu esseen verran mistä tahansa kehonrakennuksee liittyväst, mut harvoin ketää, joka ei oo salikulttuuris sisal, kiinnostaa tietää mis ruoas on laadukkaampaa rasvaa ku jossain toises.
Kehonrakennus nähdään ei-nostajien silmis pinnallisten ja yksinkertasten ihmisten lajina, joten jos alat jolleki pesantille selittää salitaustastas syvemmin ku monta kertaa viikos käyt tai mitä lisäravinteit käytät, annat itestäs hyvin helposti luotaantyöntävän vaikutelman.

Kolmas syy, bodaust ei nähdä samas valos ku jotain futist tai lätkää, jotka mielletää automaattisesti uralajeiks, ku taas kehonrakennus nähdään pelkkänä itsekeskeisenä minäkuvan palvontana, jossa ei hirveesti sosialisoida.
Vaik kannan kroppaani ja saliharrastustani ylpeydel, en kuitenkaa haluu vetää liikaa huomioo siihen.
Haluun esiintyy muille ihmisille helposti lähestyttävänä lämminhenkisenä jäbänä, joka tykkää big macist ja baareilust ihan yhtä paljo ku neki.
Mut jos aina vaa kantaisin treenikassiini kaikkialle, tulisin kaverille raejuustoo taskut täynnä, kirjottaisin treenipäiväkirjaani ku muut pelaa CoD ja laittaisin aina salin hengauksen edelle, mut nähtäis vaan sinä sikaniskana, joka vetää vipareit naama punasena ja osaa olla täysillä mukana vaa ku on kyse treenaamisest.
Treenaaminen ja fitnessruokailu hoidetaa omal ajal ja sillo mennää täysil

Tän kirjotuksen opetus on se, et ellet pyri pro bodariks, älä ota kehonrakennust liian tosissas :D
2h salil, 8h unta ja 5 ateriaa päiväs ei voi syödä kaikkee aikaas ylläpitää onnistuneesti sosiaalist elämää.
Ja so what jos lähet kerran baarii ja sun nestetasapaino ja ruokailu ja unensaanti menee ihan päälaellee? :D Sun gainsit ei oo yhest virheest kiinni, vaa toistuvist laiminlyönneist.
Mun mielest pilunsaantikroppahakunen bodaus on ihan turhaa, jos kahlitset sen kroppas vaa sinne salille :D Sun pitää lähtee maailmalle esittelee sitä aina välil

Look at this nigga. Äijä kävi festareil, veti huumeit, trollas netis, kävi roadtripeil, pani muijii, kävi juhlis, tapahtumis, oli kamujensa kaa ja silti sil oli aikaa olla jumala

Ps. ite teen tätä salikulttuurin pakottamist exclusively somes, koska tiedän kuinka paljo se vituttaa useimpia ja rakastan sitä tunnetta ku must oletetaa jotain täysin muuta mitä oon...parast on se ku joku randomi tulee ihan tosissaa avautuu, vailla minkäälaist humoristist sävyy :D ei kiinnosta mitä ajattelette must :D tääl te ootte mulle pelkkii kuvia

Saiskos neidille tarjota juoman? ;)Tiistai 02.06.2015 18:55

Srsly bros, don't do it.

Juoman tarjoominen muijalle baaris on kallis tapa kertoo "hei, oon huono sosiaalisilt taidoiltani ja ehkä vähä epävarmaki ulkonäöstäni, mut täs on sulle juoma ni voidaa skippaa se kohta mis mun kuuluis uskaltaa lähestyy sua ja antaa itestäni mielenkiintonen vaikutelma :D"

Ja vaik se ottaiski teiän tarjouksen vastaan, teil ei oo mitään takeita siit et scoreette.
9/10 kerrast nainen ottaa sen juoman, kiittää ja poistuu.
Jos joku oikeesti luulee kutittelevansa naisen kiimalohkoo aivoissa ja saavansa pesää tarjoomal yhen kuuden euron juoman, sun ei kuuluis olla iskemäs naisii in the first place, koska selvästi sun käsitykset siit mitä nainen haluu miehessä on muodostunu vuosien pornonkatselun vaikutuksesta.
Jos joku on ikinä onnistunu murtaa jään tarjoomal juoman tiskil, sil ei oo ollu mitää tekemist sen itse juoman kaa, vaan yksinkertasesti siit et se on ollu hyvännäkönen jätkä.

Älkääkä tehkö sitä senkää takii, et kenenkää ei pitäis joutuu maksaa senttiäkää pillust.
Jos nainen on kiinnostunu sust, sun ei yksinkertasesti tarvi tehä elettäkää "taistellakses" siitä. Sun ei tarvi heittää mitää superflirttii tai olla jatkuvasti hännystelemäs...trust me, jos nainen on kiinnostunu sust, sun ei täydy ku sanoo "hei" ja juttu etenee siitä.

Ja kolmanneks, älkää antako naisille sitä tyydytyst et juoksette niiden peräs tuhannen muun hännystelijän tavoin tarjoomas ilmasii juomii ja kehumas kauniiks.
Naiset kiinnittää paljo enemmän huomioo siihen yhteen puuhun joka kasvaa sadan metrin päässä metsästä.

Ite en oo koskaa mielistelly ketää tai laittanu senttiäkää rahaa naiseen and I'm still pulling