IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Et oo yli 100 tykkäyst irlTorstai 28.05.2015 14:02

Veljet, suhtautukaa varoen muijien nettikuviin...naisten tärkein tehtävä elämäs on olla kauniimpi ku viereinen tyty.
Jos naiset käyttäis johonki oikeesti tärkeesee asiaa yhtä paljo aikaa ku kuviensa muokkauksee, ne olis päässy miesten tasolle tasa-arvojärjestelmäs jo 100v sit.
Ette uskokaa kuinka paljo eri kuvanmuokkausohjelmii älypuhelimille on tehty, jotka napin painalluksel tasottaa sun ihon, vahvistaa kasvon muodot tai muuten vaa raiskaa kuvan niin monelt filtteril, et sun nenän löytämisee tarvitaa NASA:n huipputiedemiehet.
Ja turha syyttää median tuomii ulkonäköpaineit; miehii pommitetaa pinnallisuudel ihan yhtälailla, meiän ero vaa on siin ettei tunneta kateutta toisist uroksist, vaa osataa antaa krediittii muiden seksikkyydest, kunhan muistetaa heittää "no homo" sopivaan väliin.

Ite tapasin vklp erään tyty-yden, joka oli solid 7,5/10...kunnes näin sen omin silmin. En meinannu edes tunnistaa samaks ihmiseks.
Kuvissa sil oli jopa näkyvä leukalinja, mut irl sen naama oli marenkii ja jalat ku tukit.
Kiertelin sitä etäisyydelt ku gepardi heinikos, joka ei oo varma onks sen saalis mehevä antilooppi vai kasa paskaa, kunnes lopult uskalsin sanoo "sup cunt".

Eikä yllätykset loppunu pelkästää ulkokuoreen. Käytökseltään tää muitsukkeli oli elämn kuylu/10, jäätävä bensalenkkari vesipää ja ujosti awkward nigger, josta päästäänkin seuraavaan pointtiin...

HABITUS

Miettikää Sauronii. Seki vuodatti kaiken pahansuopuutensa ja kakkapyllyytensä yhteen vitun sormuksee, joka oli powerful as fuck, mut irl itse jäbä oli pelkkä silmä. Awkward.
Sama juttu näil somehoroil: on helppoo laittaa kaikki seksikkyytensä ja flirttinsä yhteen vitun kuvaa sen 2 sekunnin ajan mitä joudut olee liikkumatta ja saat ihan ite valita edustavimman kuvakulman itsestäs mist haluut muiden näkevän sut, mut eri asia ylläpitää mehukkuuttaan sen pari tuntii livenä. Yritä siin sit saada se toinen näkee vaa toisen puolen naamastas. Oikees elämäs ei oo croppaus-työkaluu ;)
Jokanen järkevä ei-puuttees olevan ihminen tietää ettei viehättävyys koostu pelkästää ulkonäöst. Käytöksel ja miten liikut ja miten kävelet ja miten istut ja miten puhut jne on iso vaikutus asiaan.

Vaik oisit naamalt 10/10 mut kävelet katse maassa, oot paljo vieroksuttavampi ku se voinaama, joka kävelee katse kohti päämäärää sen näkösenä, et on pannu jokast vastaatulevaa horoo.

Vaik oisit 10/10 naamaltas, mut puhut hiljaa, änkytät etkä osaa kattoo silmii, oot paljo vieroksuttavampi ku se voinaama, joka kattoo sua silmii, juttelee selkä suorana, osaa painottaa oikeit sanoi eikä puhu monotonisesti ja puhuu yhtä itsevarmasti ku mies joka tietäis jo miltä sun pillulimat tuoksuu

Näit asioit et pääse arvioimaa somes. Joten tehkää itellenne palvelus, älkää uppoutuko liikaa somen turvallisee maailmaan, vaan tutustukaa toisiinne vaan sen verran, et tiedätte ettei kumpikaa teist oo sekopääsarjamurhaaja ja sit tavatkaa irl mahd. nopeesti.
Mitä kauemmaks aikaa jämähdätte toistenne kaa someen, sitä vaíkeemmalt ajatus toistenne näkemisest muuttuu.
Ite jouduin oppii tän vaikeimman kautta, ku oma 6kk kestäny nettiromanssi päätty brutaalisti.
Anyway, teil on jo niin vahvana nettipersoonallisuutenne, et alatte epäröimää pystyttekö pitää samat läpät yllä livenä. Vastaus: ette pysty.

Kirjottaen kaikki teiän jutut kuulostaa hiukan paremmilt, koska se toinen osapuoli kuvittelee ne asiat päässään itseään miellyttävällä tavalla.
Kirjottaen on helpompi heittää kaikkee junttii/härskii/sekoo settii, koska se toinen ei oo siinä fyysisesti teiän edessä.
Mut sit ku on, ja näette sen fyysisen ilmeen ja olemuksen, alatte arvioimaa juttunne uusiks. Kuville on paljo helpompi jutella ku elävälle ihmiselle.
Nää galtsurunkkaritki jotka heittää uskomattoman tökeröö juttuu naisten kuviin, ei irl (uskaltais) sanois puoliakaan jutuistaan <---fakta.

Netis kaikki sujuu paremmin, koska teil on vaik 2 tuntii aikaa miettii täydellinen vastaus, mut oikees elämäs se nokkela comeback pitää heittää 1-3 sekunnis tai muuten sitä kutsutaa jäätymiseks ja oot vaan nolo pelle.
Irl ette vaan voi kesken keskustelun sanoo "sori olin syömäs XD".
Irl ette voi kesken keskustelun sanoo "sori, kerron ton juttus mun tyttökavereille, analysoidaa sitä viis tuntii ja sit saat vastauksen"

Vaik netis keskustelu voiki olla kivempaa ja parempaa, mut kasvotusten sen on aidompaa. Ja se on ainut mil on välii.

Hyväksykää olevanne korkeintaa kymmenen tykkäyst irl. Iteki oon kaks ja puol, mut sen takii panostanki itsevarmuutee ja luonnollisuutee ja olla välittämättä pikkulutkien pinnallisist mielipiteist.

Now go fist urselfs faggots

Miehet panee kaikkee mis on reikä?Keskiviikko 27.05.2015 14:59

Tää on mun vika blogi...kunnes poistun vähäks aikaa Galleriast lol luulit et poistuisin kokonaa u lil' faget

Naiset ei ymmärrä kui paljo vähemmän miehet kokee vonkausta verrattuna teihin.
Jos joku hyvännäkönen ja charmikas panomake saa satunnaisii "komee"-viestei, se ei oo mitää verrattuna siihen määrään mitä laardiliisa (kyl, vaik näyttäisit enemmän vaahtokarkilt ku naiselt, saat silti ylistyst komeroritareilt) saa päivittäin, yks kommentti per minuutti tahdil.
Näiden faktojen vuoks miesten on useemmite tartuttava tilaisuutee ku sellanen ilmaantuu, koska seuraava voi tulla vast ens vuosisadal.
Siinä mis naisen mieli on jo ihan puutunu jatkuvii iskuyrityksii, miehil nää yritykset on laskettavis yhen käden sormil ja historiallist tilannetta, mis nainen tekee alotteen, ei kannata jättää käyttämättä.

Miehet ja naiset on ihan yhtä himokkaita, mut luulette vaa et me pannaa kevyemmin perustein, koska teil on varaa valita, meil harvemmin ei.
Heti ku ilmaantuu joku alfa, jonka kyrpä on veistetty Visa Electronist, te voitte vastustaa ihan yhtä vähän ku me.
Ne on vaa ne betaviestien tulva jotka ignoraatte, jotka saa teiät luulee, et ootte nirsompii.

Also, hyvännäköset ja itsevarmat miehet ei vonkaa. Ne "kaunis"-kommentit, joit saatte päivittäin, on vaa niilt hajuttomilt ja mauttomilt hikipersenörteilt, jotka ei keksi mitä muuta tapaa saada pilluu ku suora lähestyminen. Ne miehet joit te haluutte, tekee omii juttujaan, ja sen takii pidätte niit kiinnostavina. Koska ne on ainoit täs maailmas jotka ei pidä teit täydellisinä heti ensikosketuksest lähtien.

Miksi olen sinkku?Sunnuntai 24.05.2015 18:27

En osaa asettaa kaapin paikkaa

Parisuhtees kaikki on kyse rajan asettamisest=jos ylität, it's over. Ei selittelyitä.
Mut mun (ja käsittääkseni monen muun) ongelma on se, et annan loputtomii mahiksii ja pidän kii mieluummin tutust ja turvallisest, ku lähtisin kohti uutta ja pelottavaa.
Pettäminen on ainut asia, jota en jää kattelee ja yrittää korjaa asioit, mut kaikes muus joustan liikaa ja siedän ihan vitusti bullshittii.
Ja tää on ihan vitun 0/5 tilanne, koska naiset on siit kivoi, et jos ne haistaa sus mitää luonteenheikkoutta, edes vähääkää, ne alkaa armotta hyväkskäyttää sitä ja jos kuuntelet tarkkaan, kuulet miten testosteronis hitaasti vähenee ja sulle kasvaa viis vagínaa.

Mun suhteiden alkuvaiheis kaikki näyttää paremmalt, sillon ku viel tutustutaa, sillon oon alfa romeo, yksinkertasest syyst: en välitä tarpeeks.
Ku en viel välitä tarpeeks, mulle on ihan yhdentekevää kenen kaa se puhuu, miten se puhuu, kenen kaa se viettää aikaansa jne ja sillon ku ei välitä näist asioist, puheenaiheet ei ikinä mee mustasukkasee mökötyksee tai raivoomisee, vaan voi keskittyy vaa läpänheittoo ja rentoo jutusteluu. Ei oo menetyksen pelkoo. Koska ei viel tiedä mitä menettää.
Mut jossain vaihees tulee tunteet peliin pakostaki ja tuntee jo sen ihmisen niin hyvin ja kuinka ihana se on, ni sit alkaa hiipii ajatus mieleen siitä, et entä jos sen menettääki?? :O
Tunteet puuttuu peliin ja must muuttuu beta faggot, joka ei yhtäkkii enää tiiä miten naisii pitää osaa käsitellä ja niiden loputtomii mindgameihin suhtautuu, pyytelen anteeks liian helposti, mukailen sen muijan mielipiteit, en pysy tarpeeks vahvana omis kannoissani yms säälittävää burgerikomeropaskaa.

Pitäis vaa osaa sanoo "fine, gtfo sit mee panee sitä jos huvittaa, mut älä tuu mun luokse takas" koska naisten aivot toimii siten et jos ne oikeesti välittää, ne tulee takas joka kerta. Sen takii naiselle "tervemenoa" sanomises ei oo mitää muuta ku voitettavaa:
Jos välittää, se tulee takas ja saat pildee.
Jos ei välitä, se ei tuu takas ja sillon sun ei täydy enää vaivaa päätäs asial.

Ennen mitää vakavaa, jos mun jutut ei miellytä sua=gtfo
Jos mun käytös ei miellytä sua=gtfo
Jos mun mielipiteet ei miellytä sua=gtfo
Jos mun naama ei miellytä sua=gtfo
Jos mun huumorintaju ei mielytä sua=die

Sen jälkee ku jotain vakavaa, jos mun jutut ei miellytä sua=kyllä rakas
Jos mun käytös ei miellytä sua=kyllä rakas
Jos mun mielipiteet ei miellytä sua=kyllä rakas
Jos mun naama ei miellytä sua=kyllä rakas
Jos mun huumorintaju ei mielytä sua=kyllä rakas

Oon mustasukkanen ;)

Mun ahtaassa mielessä naiset ja miehet ei voi olla kavereita. Se on sama yhtälö ku lintu ja kala yrittäis chillaa. Molemmil on ihan eri ajatusmaailma ja ympäristö mis elää. Sosialisoida voi ja tulla toimeen samois porukois, mut kenelle teist menis läpi jos teiän nainen sanois menevänsä miespuolisen "kaverinsa" luokse pyjamabileisii ja jäis sinne yöks? "mitään ei tapahtunu" on monen mielest helppo lause hiljentämää kaikki skeptikot.

Naiset on niin naiivei ja huolettomii mitä tulee miesten kaa olemisee ja te voitteki pitää sitä vaan viattomana ajanviettona, mut voin luvata teille et jokanen sinkkujätkä jonka tunnette, on vähintää 5 kertaa fantasioinu teiät painimas kyklooppinsa kaa ja miettiny sheivaatteko. Me nyt vaan satutaan tykkää pillusta ja koska meil harvoin on varaa valita, toisin ku teil, meille kelpaa kaikki.

Not me though lol, välil häpeen silmäni päästä millasii löysii lorttoi te tääl galleriassaki kuolaatte

Mut anyway, poikaystävänä oon täys floppi, en sen takii etten kohtelis teit hyvin, vaan koska oon liian periksantava, enkä kykene asettaa rajoi...mut kasuaalina rakastajana oon aika mehu

VegetarismiMaanantai 18.05.2015 23:29

Vegetarismi, percovegetarismi ja mitä kaikkii diettei näit nyt on, jotka keskittyy siihen ettei eläimii vahingoiteta, on ehkä väsynein tapa yrittää pelastaa planeettaa lol

Jos välttelet gainsei ja kalan terveellisii rasvoi ja sinkkii ja kreatiinii ja muit ihmiselle terveellisii ravintoaineit ja yrität pääsääntösesti näyttää Auschwitzin juutalaiselt ja haluut syödä pelkkii porkkanoit that's fine...mut turha väittää et pelastat ainuttakaa eläintä ruokavalios muutoksel :D

Maailmas tapetaa 58 vitun biljoonaa eläintä JOKA PÄIVÄ! xd Sun yks lampaanpotkasta kieltäytyminen ei pelastanu edes sitä lammasta, koska se oli jo kuollu.

On äärettömän naiivii, ellei jopa lapsellisen tyhmää kuvitella et vegetarismi yms muuttaa mitää.
Sama ku aseista kieltäytyminen ei muuta mitää.
On arvioitu et vaatis jonku tietyn määrän miljardei (en muista tarkkaa lukuu) lopettamaa maailman nälänhädän...ja se määrä oli sama jonka maailma käyttää sotatoimiin 8 vitun päivässä.
Myönnä vaa tekeväs näit asioit ittes vuoks, koska ne saa sut hyvälle mielelle, eikä siin oo mitää vikaa...mut älä esitä mitää pyhimyst joka edistää globaalii harmoniaa yms bullshit :D

Veget on pohjimmiltaa tekopyhii/itsekkäit ihmisii. Lopetatte lihansyönnin vaan, koska se sopii teille. Teil ei oo mikää tarve syödä lihaa. Ette pidä sitä erityisen maukkaana. Tykkäätte kasviksista.
Ja sen takii koska teille liha ei oo big deal, kuvittelette et kaikki muut voi lopettaa sen tost noin vaa.
Yhtä tyhmää ku sanoo tervakeuhkolle "no mikset vaa lopeta? :D En mäkää polta :D"

Tekopyhyys ilmenee siin et lopetatte lihansyönnin ja pidätte itteenne hyvinä ihmisinä, mut samal ajatte ilomielin autoo. Tuette joukkoliikenteen ilmansaastuttamist matkustamal takseil ja busseil. Tuette öljy-yhtiöit joka kerta ku katotte tv. Jokanen lukemanne kirja on yks kaadettu puu. Holy shit. Miten voit elää ittes kans. Muuta luolaan ja syö marjoi. Mut älä ötököit. Niilläki on tunteet ja rakastava perhe.

Joku hippi vois nyt sanoo lol meet ääripäihin, mut ku ajattelet asiaa...en oo väärässäkään :)

Sun kasvisdieetti vaikuttaa lihateollisuuden rauhottumisee yhtä paljo ku kaikki maapallon ongelmat laitettuna yhtee, vaikuttaa Andromedan lähestymisee meiän Linnunrataa.

Näiden asioiden toteaminen ei oo sydämettömyyttä; välitän eläimist yhtä paljo ku säki...mut se et sanoo lihansyönnin vahingoittavan sitä itse eläintä, on ku sanois Facebook-tykkäysten pelastavan ihmishenkiii.

Faktojen tajuaminen ei todellakaa tee kenestää yhtää sen huonompaa ihmist, se vaa todistaa et oot kyenny avaa silmäs ja herää fantasiatodellisuudestas tähän maailmaan ja näkee et on joitain asioita, jotka ei vaan tuu muuttuu.
Se vaan todistaa et oot onnistunu puhkoo sen kuplan ympäriltäs, jonka sisäl ennen oli vaan perseennuolijoita, joiden mielest jos sul on kuvas salivaatteet pääl, oot "vitun tikis kunnos"
Se todistaa et oot tajunnu, että joka 40:s sekunti nainen raiskataan.
Oot tajunnu, et ehkä jokanen ihminen sun estolistallas ei oo välttämät yrittäny satuttaa sua, niiden mielipiteet ja elämänkatsomus on vaan poikennu omistas ja se ei oo mikää syy estää toista ja olla tunnustamatta sen olemassaoloa, koska erilaisuus on vitun sick shit.

Kaikki yrittää parantaa maailmaa, ennen ku on edes omat asiat kunnos. Se on yhtä tuomittu epäonnistumaa ku rakkauden ettiminen, ennen ku osaat rakastaa ittees.
Eka hoida omat asias kuntoo, sit vast ala miettii, miten voisit auttaa muita

"Saaks sulle Kikkaa?Maanantai 18.05.2015 22:28

(Tarina on copy pastea väliaikaistililtäni)

Sääntö #1: jos sun täytyy kysyy, vastaus on jo ei.
Ihan kuten seksis; jos sun täytyy pyytää, et tuu saamaa. Can't stop the rape train.

Useimmis tapauksis nää muijat laittaa oikee "kikkailkaa!" ja sit te hermannit viel kysytte "SAAKS SULLE KIKKAA" like seriously dudes?

Ja vaik ois pelkkä Kik-nimi näkyvil, sillon se on jo vihreet valoo, ei kukaa laita yhteystietojaa esille ja ole HALUAMATTA et otetaa yheyttä :-D

Cheeses Christ te jäbät ootte niin epävarmoi et varmaa näätte parturin ikkunas puhelinnumeron johon soitatte ja kysytte: "saaks sult varaa aikaa?"

Muistakaa et naiset inhoo päätösten tekemist ja kysymäl typeryyksiä kuten "saanks jäädä kuiville kysymäl sun lupaa et saaks sulle kikkaa", te pakotatte niit tekee valinnan. Ja siin vaihees ootte jo hävinny pelin.

Sama koskee "saaks suhun tutustuu?" ja "haluutko jutella?". Mitä vittua? :D Miettikää hetki kuinka typerält kuulostatte. Ette te kadullakaa menis kysyy keneltäkää "saaks suhun tutustuu?"
Sillon meette vaa puhuu, jos teil asiaa on.
Huomaatte kyl haluuks neiti puhuu teiän kaa, ilman et teiän täytyy sitä eriksee kysyy ja levittää samal kaikki spagettinne lattialle.
Vittu sillon ku oltii 5v ni oli ok mennä hiekkalaatikolle kysyy Jani-Petterilt "voiks olla?"

Mut nyt ootte metsästämäs pildee eli teiän täytyy nostaa teiän gamee ja keksii vähä järkevämmän kuulosii lauseit ku "tutustuu?"

Miehet keksi kielen vaa yhtä tarkotust varten: naisten viettelemiseks, joten osottakaa kunnioitust Agricocacolaa kohtaan ja opetelkaa muodostaa ovelampii sanakomboi ku "saaks suhun tutustuu"

DADDY'S BACKMaanantai 18.05.2015 12:56

DADDY'S BACK CUNTSSSSSSS! Oliko ikävä? Mul oli. Itteeni.

Täst alkaa uus irc-gallerian aikakausi, joka tunnetaan Seksikkyyden aikakautena koska tuon kiiman takas Galleriaa.

Olin lukittuna yli 2kk -.- koska ylläpito on laiska lukee s-postei. Niggas mä maksan 3€ joka toinen kuukaus tälle keilahallille, joten maksavana asiakkaana odotan sick palveluu.
Mun tunnus laitettii lukkoon, ilman mitää varotust tai selityst, koska kerroin huomiohuoraavalle transulle (anteeks, transsukupuoliselle), ettei ketää oikeestaa kiinnosta ootko mies vai nainen. Sen jälkee kerroin jolleki sivustahuutelijalle et valkoritarointi on säälittävää...ja seuraavaks mun tunnus oliki lukittuna.
Voi jes heitin about 100x pahempaa ja härömpää settii The_Zyzz:inä 2v ajan, välil olin jopa straight up ilkee, enkä ikinä joutunu nyrkin ja patterin välii.

Tein jopa 2 väliaikaistunnust ku ylläpitoo ei kiinnostanu mun sähköpostiviestit ni ajattelin itkee niille suoraa tääl. No tääl niit kiinnosti huomioida mun hätää viel vähemmän :D
ps. mun toinenki väliaikaisacco meni lukkoo ni päättelin siit et ok, galleriaa on näköjää tullu joko natsisäännöt tai sit ihmisten herkkyys ja mielensäpahotus on lisääntyny ja ne ilmiantaa pienimmästäki.
Vähintäänki opin sen, et kaikki mikä ei oo positiivist perseennuolemist, on bännien arvost haukkumist.

Täst lähin arvostelen teiän läpinäkyvyyttä ja tekopyhyyttä pelkästää blogis. Sillon ette voi ottaa henkilökohtasesti. Ja lisään satunnaisii heruhuorakuvii.

Mut joka tapaukses: it's good to be back ❤

Nainen panee alfaa, deittaa betaaTiistai 13.01.2015 15:23

Naisten ja miesten ero on siin, et miehet himoitsee seksipommei, mut deittailee nörttei, koska ei voi saada niit seksipommei.
Naiset himoitsee alfoi, mut vaik niil olis kaikki edellytykset saada ne alfat, deittailee astmasii tissiposkii, jotka pyörtyy jos huonees on liikaa, eli yli kaks ihmist. Syy tähän on yksinkertanen.

Naiset, kun on kaiken järjen ja logiikan vastasii olentoi, haluu suhtees miehen olevan dominoiva osapuoli, mut samal haluu sen olevan tossun alla ja pitää kaiken määräysvallan itellään.
Naisen mielest miehel saa olla päätösvalta vaan naisen hemmotteluu koskevis asiois, mut kaikes muus, esim. talon sijainti, verhojen väri, mitä vatteit saat pukee, määräysvalta kuuluu naiselle (siis niiden mielestä).

Tän takii yleinen näky on se, ku hyvännäkönen nainen kulkee käsikädes jonku hiiren kaa, joka ei edes käy salil, koska sen naisen on helppo kontrolloida sitä.
Ja koska kaikki naiset on enemmän tai vähemmän sekasin, ne ei ite edes huomaa kuinka tossun alla se mies on, paitsi alitajunnassaan pikkuhiljaa, joka johtaa ennen pitkää eroon ja "et oo se sama mies, joka olit ku tavattii"-kliseesee ja ne taas kääntyy kuolaa tosimiehii hetkeks, kunnes löytää jonku tunnetasol eksyneen pojan, joka on valmis kohtelee niit jonain tuotteena, jol on olemas joku kuukausierä mitä pitää maksella pois.

Nainen haluu vaa kahta asiaa: villii seksii ja saada toteuttaa prinsessa-elämäntyyliään.
Ja koska sä et osaa tätä ensimmäistä tarjoo, kompensoit puutettas Pillupalvonta-syndroomal, joka tarkottaa pakonomaista tarvetta nostaa nainen ittes yläpuolelle ja vannot toteuttavas sen kaikki materialistiset tarpeet ja olemal sille tunnetamponi ja sust tulee yks näist "KUNNIOITTAKAA NAISIA!!!!!!"-luusereista.
Pidä vaa betahomo mielessäs et tuntutolkul sen naisellisten höpinöiden kuuntelu ei silti aiheuta sille orgasmii u mad?

Mut ei hätää, täs pitää tietää et teini-iäs nainen on kaikkein eniten hukas, mut ku se vanhenee, se alkaa ottaa vähitellen molemmat aivopuoliskot käyttöön

Bodyshotit vs selfietLauantai 03.01.2015 01:16

"iyy mikä narsisti"
"ton egol ei oo rajoi"
"kuka toi luulee olevansa"

Hassuu, ettei kukaa ikinä mieti noit normaaleist selfieist.
Joidenki ihmisten käsitys ei vaa ulotu niin pitkälle, et joku vois oikeesti olla ylpee omist gainseist ja postaa niist kuvii nettii, ihan kuten kuvataiteilija laittaa töistään kuvia esille ja laulaja laittaa laulunäytteitä nettiin.
Hell, kroppakuvat ei eroo mitenkää niist kaikist muist nettipostauksist, jois joku innoissaa kertoo onnistuneensa jossain. Sitä se nimenomaan on. Onnistumista. Ja siitä kertomista.

Tällaset ihmiset, jotka kohottelee kulmiaan kroppakuville, ei oo koskaa tehny rankkaa duunii minkää asian eteen, eikä ymmärrä mitä ylpeys omaa omistautumistaan kohtaan on.
Provosoidut näist kuvist ainoastaan sen takii, koska tiiät niil olevan jotain, mitä sul ei koskaa tuu olee: itsekurii ja kunnianhimoo.

Nää ihmiset on sentää tehny duunii ulkonäkönsä etee, eikä vaa käyny ostaa sitä kaupan hyllyltä eri kemikaalien muodos.
Nää ihmiset seisoo puolialastomana sun edes, eikä jätä mitää arvailujen varaan, toisin ku sun push-uppis ja freddys ja tissivyös jne.
Vanha sanonta kuuluu: hoikka ihminen näyttää hyvältä vaatteissa, timmi ihminen näyttää hyvältä alasti.

Kukaa ei koskaa kiinnitä huomioo "tavallisten" ihmisten turhamaisuutee.
Naiset käyttää tunteja juhlameikkeihinsä ja asuvalintoihinsa et vois näyttää prinsessoilt yhen illan ja aamul olla taas ku raiskattu atomipommi ja miehet käyttää kalliit hajuvesii ja pukui näyttääksee hyvält yhen hetken päivästä ja lopunaikaa voi kulkee käsi verkkareis,
Fitit ihmiset menee illal nukkuu seksikkäinä ja herää aamul vielä seksikkäämpinä.

"turhamaisuutta, et kuitenkaa tuu näyttää tolt vanhana" terveisin muija jol on 5kg peiteainet naamas.

"turhamaisuutta, et tuu kuitenkaa näyttää tolt vanhana" terveisin jätkä, joka tulee rupsahtaa viimeistää keski-iäs, koska on nuorena ajatellu et on turhamaist elää terveellisesti, puhumattakaa ennenaikasest sydärist jonka se tulee saamaa eläkeiäs

Eniten hyväkroppasten ihmisten selfiet vituttaa ihmisii sen takii, koska se on jotain, mitä vanhempien rahoilla ei pysty hankkimaa. Toisin sanoen yks niist harvoist asioist jäljel täs pullamössöyhteiskunnas, mis oo vaan sä ja sun päättäväisyytes.
Ei auta vaik sul ois mitä suhteit tai tuntisit korkeet porukkaa, jos ite oot veltto homo ni ei siit tuu mitää.
Toki voit ostaa 500e edest trendikkäit merkkitreenivaatteit, hifei lisäravinteit, paljo ravitsevaa ruokaa ja personal trainerin ja jäsenyyden maailman trendikkäimmälle salille, mut millää niil ei oo merkityst, jos sul ei oo itsekurii. Ja sitä ei mitkää rahamäärät sulle kustanna.

U mad?

SateenkaarikerhotKeskiviikko 31.12.2014 18:20

Täl kertaa oon laskeutunu alas Olympokselta kertoo teille suvaitsevaisuudesta: haterien ja muiden persenaamojen sietämisestä. Internetissä nimenomaan.

So, eletään netissä, mis on helppo valita ihmiset joiden kaa haluu tulla toimeen toisin ku irl mis et voi vaikuttaa siihen jos joku iso ja mehukas gettonekru haluu tulla romuttaa sut paskaks, koska tienaat enemmän.
Vaikuttaa siltä et niin moni tulee nettii pakoo ongelmiansa, ihan ku tää ois joku turvapaikka. Tääl voi napinpainalluksel blokkaa kenet vaa ja se katoo sun sosiaalisest verkostost a.k.a elämäst.
Tän takii some on täynnä sateenkaarikerhoí, jotka koostuu pienist suljetuist porukoist, joihin ollaa päästetty sisään vaan ne ihmiset, joiden mielest oot absolutely virheetön, eli toisin sanoen ollaan kieli toisensa persees.
Nää ihmiset kehuu sun jokasta uutta kuvaa ja sun jokasta uutta päivitystä ja sä nielet kaiken, mut me eletää materialistiyhteiskunnas, missä paras on se, kenellä on eniten. Ei ne oo onnellisii sun hyvän ulkonäkös puolesta :D tilaisuuden tullen ne repis sun naamas irti ja niittais sen omaansa sekunneissa.
Ne antaa kehuja, vaan saadakseen ite puhtaamman imagon.
Get one thing straight: on eri asia antaa tunnustusta, ku kehua.

Tunnustus, on jotain vilpitöntä jota annetaan ku joku on kovalla työllä ja luovuudella saanu jotain hienoo aikaan.

Kehuminen on sitä, ku haluu ite hyötyy siit tilanteest jotenki, esim. herättää naaraan kiinnostuksen kehumalla sen ulkonäköö tai nostattaa omii sosiaalipisteitä sanomal jolleki miten taitava se on ku se osas piirtää tikku-ukon

Ja koska sun piiris koostuu pelkist nuoleskelijoist, sulle on muodostunu nollatoleranssi arvostelulle.
Et enää pysty käsittää et maailmast löytyy ihmisii joil voi olla jotain negatiivist sanottavaa sust ja blokkaat jokasen, jonka arvot ei sulaudu omies kanssa yhteen.

Pointti on se, et älä torju niit, joiden mielest oot täydellinen persekasa, koska ne on ainoit ihmisii, jotka pitää sut tietosina omist heikkouksistas. Ne myös pitää sut keskittyneenä kulkee eteepäin et voit näyttää niille olevas niiden yläpuolella.
Henkilökohtasesti oon kiitollinen jokasest vihakommentist, jonka oon saanu.
Hännystelijät ja imartelijat saa sut vaa elää pumpulis ja luulemaan, et sul on kaikki hyvin, vaik ei sul oo...sul on viel paljo duunii edes

So what jos joku vähä haluu avautuu sulle netis; se on monen kilometrin päässä sust. Sellast asiaa ei olekaan ku cyberkiusaaminen: älä lue sitä kommenttii, käännä katsees pois, sulje silmäs, sammuta kone vitun urpo, mut älä ikinä blokkaa.
On luonteenheikkoutta muteilla ja estää porukkaa, koska ainut asia mitä todistat siin, on et nyt meni syvälle tunteisiin.
On myös hyvä muistaa, et me loukkaannutaa toisten kommenteista vaan, jos ollaan samaa mieltä.
Ja so what jos ootki oikeesti ruma ja joku sanoo sen sulle? Mihin se vaikuttaa? Ai hyvännäkösen kumppanin saamiseen? ok no entäs miten hyvännäköisen ihmisen kaa seurustelu vaikuttaa sun elämään? Ai se saa sut tuntee ittes arvokkaammaks? Jos tarttet vieraan ihmisen saamaa sut tuntee ittes hyväks, oot jo epäonnistunu elämäs.
Ainut asia mil on välii, on sun oma mielipide itestäs ja siihen ei pitäis vaikuttaa kenenkää perseennuolijan tai paskanpuhujan mielipiteet.
Nää molemmat ihmistyypit on olemas vaa antaaksee perspektiivii sun elämää, ei määritelleäkseen sitä.
In the end, me ollaa kaikki yksin ja meiän on pärjättävä omillaan.

Toivottavasti annoin jotai ajateltavaa ja nyt hyvää uutta vuotta 2015!

ps. näytät vähä kalpeelta ja astmaselta bro, sun varmaa kannattais alottaa uudenvuodenlupauksena kipeiden gainsien hankinta? :o

Gettin started at the gymPerjantai 26.12.2014 17:21


Salin alottaminen on ku anaaliseksin harrastaminen ekaa kertaa: se vaatii valmistautumist; et voi vaa mennä kuivana sisää tai suhun sattuu.
Fitness ei oo mikää söpö poika tai hyvännäköne muija, jonka kaa haluut alkaa seurustelee vaa koska se on niin hot ja viettelevä ja käyt panee sitä pari kertaa, kunnes toteet, ettei tää ollukaa sun juttus.
Kuntosali on se korkeintaa 8/10 average-tier nainen, jonka kaa sitoudutaa pitkään ja vakavaan suhteeseen, koska ymmärrätte toisianne.
Ja kuntosali ei todellakaa oo mikää uudenvuodenlupaus.
Jos sun täytyy odottaa koko vuos yht tiettyy päivää ennen ku saat ittes alottaa fitness-elämäntyylin, sust ei oo siihen ja oot naurettava pelle, jonka kannattais todennäkösesti tappaa ittensä.

Oot nyt siinä vaihees et ajatus kuntosalijäsenyydest on alkanu hiipii sun mielees ja kelailet vaa et sun pitää maksaa se parisataa kortist ja that's it; sit vaa käyt tekee vähä haukkarikääntöi kyykkytelinees seuraavan vuoden ja keräät kipeit gainsei...WRONG, FAGFACE!

Nään omal salil joka päivä regularei, jotka käy siel tekee kovii sarjoi ja tiukkaa settii yms mut ne silti pysyy saman kokosina ympäri vuoden.
Se johtuu siit koska ne kuvittelee jotenki et painojen nostelu kasvattaa lihasta. Ne ei vois olla enempää väärässä. Raudan nöyryyttämisen tarkotus on vaurioittaa lihasta, joka antaa mahdollisuuden sen kasvulle. Kuvitelkaa se näin:
Ku nostelet painoi, sun lihas vaurioituu ja ne säikeet repeilee toisistaan, jättäen tilaa proteiinille.
Sen jälkee ku heität prodesheikkerin naama, se proteiini toimii vähä ku muurarin laastina ja paikkaa ne repeytymät sun lihaksis, synnyttäen all kinds of gains.
Ilman tätä ravintoo ne repeytymät vaa palaa parin tunnin pääst ennalleen ja mitään ei oo tapahtunu, paitsi se miten tuhlasit aikaas.

Toisin sanoen: ruoka on sitä varsinaist kehonrakennust ja salil käynti on vaan sen tukena ;)

Jos kaks jäbää kisais, kumpi saa kipeempii gainsei vuodessa ja toinen kävis vaa salil epäsäännöllisel ruokavaliol ja toinen ei kävis ollenkaa salil, mut söis 5-6 ateriaa päviäs, tää jälkimmäinen voittais joka kerta.

Tää ruokailuun liittyvä kehonrakennus ei tarkota mitää 1000kcal per ateria, vaan ihan pienetki annokset riittää.
Päätarkotus siin on pitää sun aineenvaihdunta liikkeel.

Tän ruokasaarnan tarkotus oli saada sut ymmärtää se, et ennen salijäsenyyden hankkimist sun on oltava varma, et saat syödäkses kunnol every single day.
Jos tähän asti sun ruokailutapas on ollu...
-Aamupala: ei aamupalaa
-lounas: koulun viereisest marketist suklaalevy ja sipsii koska homopaskakoulus on taas jotai vitun paskaa eikä hanastakaa tuu energiajuomaa
-päivällinen: kotona leivänpuolikas ja lusikallinen vanhempien tekemää makkarakeittoo
-iltapala: big mac-ateria
...ni hoida tuleva diabetekses kuntoo asap.

Yleinen harhaluulo on se, et ruoka olis jotenki kallista.
Mikään yhelle ihmiselle tarkotettu elintarvike, joka on tarkotus käyttää yhtenä päivänä, ei maksa yli 5€.
Saat purkin tonnikalaa, rasian raejuustoo, tertun banaanei ja pussillisen omenoi samal hinnal ku kana-aterian hesest (8€).

Ruoka on "kallista" vaan sillon ku sul menee 1500€/kk vaatteisii, keikkalippuihin, baarireissuihin ja ulkomaanmatkoihin.
Sun pitää priorisoida, mikä sulle on tärkeintä. Se, et saat yhen hienon vklp pitusen kokemuksen jostain konsertist ja syöt pelkkii juustoaterioit loppukuukauden ja näytät joltai sairaalt astmaatikolt vai se, et hankit elämääs säännöllisyyttä, lisäät terveyttäs, parannat henkist hyvinvointiis ja pääset Discoveryn Animal Planetii, koska et vaan näytä eläimelt, sä oot eläin.
Haista vittu Darwin, me ei kasvettu apinoist, me kasvettii apinoiks

sit ennen salijäsenyyden hankkimist sun pitää tehä pyhä vala ittes kaa. Ootko valmis rakastaa kuntosalias niin myötä, kuin vastoinkäymisissäki, kunnes kuolema teidät erottaa?
Jos oot, ni tervetuloa gainsvillee, populaatio: sä.
Jos ryhdyt tähän, se tarkottaa et kaikki muu, mikä ei edistä sun tulevaisuuden haaveitas, saa jäädä toissijaseks.

Tää koskee sun vapaa-ajanviettoo, joka ennen koostu kavereiden kaa tyhjäntoimittamisest, nettisurffailust ja itsesäälis vellomisest.
Sun täytyy päättää tietyt päivät ku käyt salil ja sit kans meet, ei välii vaik ois sun mummus kissan ristiäiset.
Johdonmukasuus on avain kehonrakennukses, muuten sun treenaaminen muuttuu liian risaseks, jos tänää käyt, mut huomen et ja ylihuomisen selkäpäivän siirrät ens viikolle jne.
Ja jos sun kaverit ei pysty diilaa sun uuden elämäntyylin kaa, ne ei oo sun oikeit kavereit.

Yhteenveto yllämainituista faktoista:

-tarkista, onks sun mahdollist ruokailla 5-6krt päiväs
-no excuses, käyt salilla sovittuina päivinä

Jos et kykene näistä molempiin, sun on aika arvioida uudestaan, et onks hyvännäkönen kroppa sua varten.
Aika arvioida uudestaan onks ne kaikki somepostaukset ja selfiet kuntosalin pukuhuoneest sen arvosii, ku sun kroppas ei kuitenkaa kehity ja ku katot sitä oikein tarkkaan, huomaat et sul on ihan normaalin nuoren ihmisen vartalo...faggot.

Mut hei, ainaha on olemas crossfit! Joka suomeks tarkottaa kykyy menettää gainsei tai sit kykyy olla edes saamatta niitä