IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

VegetarismiMaanantai 18.05.2015 23:29

Vegetarismi, percovegetarismi ja mitä kaikkii diettei näit nyt on, jotka keskittyy siihen ettei eläimii vahingoiteta, on ehkä väsynein tapa yrittää pelastaa planeettaa lol

Jos välttelet gainsei ja kalan terveellisii rasvoi ja sinkkii ja kreatiinii ja muit ihmiselle terveellisii ravintoaineit ja yrität pääsääntösesti näyttää Auschwitzin juutalaiselt ja haluut syödä pelkkii porkkanoit that's fine...mut turha väittää et pelastat ainuttakaa eläintä ruokavalios muutoksel :D

Maailmas tapetaa 58 vitun biljoonaa eläintä JOKA PÄIVÄ! xd Sun yks lampaanpotkasta kieltäytyminen ei pelastanu edes sitä lammasta, koska se oli jo kuollu.

On äärettömän naiivii, ellei jopa lapsellisen tyhmää kuvitella et vegetarismi yms muuttaa mitää.
Sama ku aseista kieltäytyminen ei muuta mitää.
On arvioitu et vaatis jonku tietyn määrän miljardei (en muista tarkkaa lukuu) lopettamaa maailman nälänhädän...ja se määrä oli sama jonka maailma käyttää sotatoimiin 8 vitun päivässä.
Myönnä vaa tekeväs näit asioit ittes vuoks, koska ne saa sut hyvälle mielelle, eikä siin oo mitää vikaa...mut älä esitä mitää pyhimyst joka edistää globaalii harmoniaa yms bullshit :D

Veget on pohjimmiltaa tekopyhii/itsekkäit ihmisii. Lopetatte lihansyönnin vaan, koska se sopii teille. Teil ei oo mikää tarve syödä lihaa. Ette pidä sitä erityisen maukkaana. Tykkäätte kasviksista.
Ja sen takii koska teille liha ei oo big deal, kuvittelette et kaikki muut voi lopettaa sen tost noin vaa.
Yhtä tyhmää ku sanoo tervakeuhkolle "no mikset vaa lopeta? :D En mäkää polta :D"

Tekopyhyys ilmenee siin et lopetatte lihansyönnin ja pidätte itteenne hyvinä ihmisinä, mut samal ajatte ilomielin autoo. Tuette joukkoliikenteen ilmansaastuttamist matkustamal takseil ja busseil. Tuette öljy-yhtiöit joka kerta ku katotte tv. Jokanen lukemanne kirja on yks kaadettu puu. Holy shit. Miten voit elää ittes kans. Muuta luolaan ja syö marjoi. Mut älä ötököit. Niilläki on tunteet ja rakastava perhe.

Joku hippi vois nyt sanoo lol meet ääripäihin, mut ku ajattelet asiaa...en oo väärässäkään :)

Sun kasvisdieetti vaikuttaa lihateollisuuden rauhottumisee yhtä paljo ku kaikki maapallon ongelmat laitettuna yhtee, vaikuttaa Andromedan lähestymisee meiän Linnunrataa.

Näiden asioiden toteaminen ei oo sydämettömyyttä; välitän eläimist yhtä paljo ku säki...mut se et sanoo lihansyönnin vahingoittavan sitä itse eläintä, on ku sanois Facebook-tykkäysten pelastavan ihmishenkiii.

Faktojen tajuaminen ei todellakaa tee kenestää yhtää sen huonompaa ihmist, se vaa todistaa et oot kyenny avaa silmäs ja herää fantasiatodellisuudestas tähän maailmaan ja näkee et on joitain asioita, jotka ei vaan tuu muuttuu.
Se vaan todistaa et oot onnistunu puhkoo sen kuplan ympäriltäs, jonka sisäl ennen oli vaan perseennuolijoita, joiden mielest jos sul on kuvas salivaatteet pääl, oot "vitun tikis kunnos"
Se todistaa et oot tajunnu, että joka 40:s sekunti nainen raiskataan.
Oot tajunnu, et ehkä jokanen ihminen sun estolistallas ei oo välttämät yrittäny satuttaa sua, niiden mielipiteet ja elämänkatsomus on vaan poikennu omistas ja se ei oo mikää syy estää toista ja olla tunnustamatta sen olemassaoloa, koska erilaisuus on vitun sick shit.

Kaikki yrittää parantaa maailmaa, ennen ku on edes omat asiat kunnos. Se on yhtä tuomittu epäonnistumaa ku rakkauden ettiminen, ennen ku osaat rakastaa ittees.
Eka hoida omat asias kuntoo, sit vast ala miettii, miten voisit auttaa muita

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.