IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Miehet ja naiset ei voi olla kavereitaLauantai 25.07.2015 00:30

Selitän nyt hyvin huolellisesti, minkä takii miehet ja naiset ei voi olla kavereita. Jos yhä näiden tulikuumien ja seksikkäiden argumenttien jälkee oot sitä mieltä, et naisen paras kaveri voi olla mies, ilman seksuaalista jännitettä, sun pitäis lyödä ittees naamaan, samalla ku tukehdutat ittees isoimpaan dildoon mitä omistat ja hyräilet Pirates of the Caribbeanin teemamusiikkii.

Tää on lähinnä naisille tarkotettu, koska miehet tajuu jo tän, niille ei tarvii eriksee selittää, mut naiset huoh. Naiset on niin naiivei, et ne lallattelee läpi elämänsä uskoen tosissaan, et se äijä kuka suostuu kuuntelee niiden itkemist ja ongelmii, oikeesti välittää niist ihmisinä ja haluu auttaa, eikä vaa ajattele sitä lopullist päämäärää, joka on sen naisen jalkojen välissä. Tämä on fakta.

Naiset on olemassa miehille vaan kahta tarkotusta varten: rakastamist tai hyväkskäyttämist. On naisesta kiinni, kumpi meille oot.
Jos oot avoin, etkä harrasta friendzoneemist, kuulut ensimmäiseen.
Jos taas teet ongelmistas muidenki ongelmii ja hengitykses haisee aina kyrvälle, kuulut jälkimmäiseen.

Vast 2000-luvun raivofeminismikulttuurin alettua alettii ajatella, et miehet ja naiset on tarpeeks samankaltasia ollakseen kavereita keskenään, mut let me tell you something: naisten ja miesten käytöstavat, luonteet, elinympäristö jne eroo toisistaan ku linnul ja kalal.
Naiset ja miehet voi keskenään olla tuttavia, siin ei oo mitään ongelmaa, mut se, et istutte kaikki mäkkäris, ei tee teist ystäviä. Ootte toistenne seurassa vaan, koska se on sun parhaan kaverin poikaystävä.
Kaveruutta ei mitata suuressa porukassa, jossa kaikki voi heitellä puheenaiheen murusia keskusteluun.
Kaveri/ystävä, on joku, jonka kaa pystyt olee kahdenkesken, ilman ulkopuolisten läsnäoloa ja ilman et teil molemmil helmeilee kiusallisuuden hikikarpalot otsalla.

Mulla on enemmän naiskontakteja ku sormet riittää laskemaan, mut ne on vaan tuttavia. Mul on niiden numerot. Mul on niiden yhteystiedot. Voin puhuu niille jos huvittaa ja tiedän, et saan vastauksen takas, mut en ikinä soittais kenellekää niist ja pyytäis tulee pelaa Xboxii ja keskustelee Lauran isoist tisseist.
Jos haluun viettää aikaa niiden kaa, it's gonna be netflix and chill.

Esimerkkinä mun veljen kihlattu: rakastan sitä naista ja se on osa perhettä ja tykkään ku se on mukana...mut silti se on kaukana ystävästä. En ikinä pyytäis sitä hengaa mun kaa kaksistaa, koska se olis awkward and gay. Jos mul on molempii koskevaa asiaa, soitan mun veljelle.

Mun gym buddy on nainen. Vaik spottaillaa toisiamme ja suunnitellaa yhes seuraavaa ateriaa, ei me silti kavereita olla. Käydää vaa salil heittää setit ja harrastetaa satunnaista 10/10 steroidiseksiä, mut sil on omat naisjuttunsa ja mul on omat miesjuttuni.
Jos hengataa salin ulkopuolel, siit on "just friends" lässytys kaukana.

Jos pystytte olee miehen kaa 1v1, mut se päätyy aina seksiin, sitä kutustaan fuckbuddyks.
Jos pystytte olee miehen kaa 1v1, mut siihen liittyy aina kähmimistä ja flirttailua, sitä kutsutaa laastarisuhteeks.
Jos ette oo koskaa miehen kaa 1v1, vaan siin on aina muuta porukkaa ympärillä, sitä kutustaan kaveriksi kaverin kautta

Miehet ja naiset ei ollu "just friends" kivikaudella, eikä ne sure as shit oo tänä päivänäkään. Tasa-arvon kehittyminen ei silti tarkota sitä, et miehet viihtyy shoppailemas ja naiset kattoo futista ja juo olutta.
Jos te naiset voisitte edes kerran päästä olee kärpäsenä katossa, kuulisitte et me miehet arvioidaa jokanen nainen meiän tuttavapiiristä pantavuuden perusteella. Tämäkin on fakta :D
Voidaan esittää teille mukavaa kasvotusten, mut samantien ku poistutte, heitetää yläfemmaa äijien kesken ja kuvaillaa mis asennois nussittais teit.

Joten seuraaval kerral ku luulette olevanne kavereit jonku jätkän kaa, kutsukaa se ainaki kymmenen kertaa putkee hengaamaa. Koska kerta ei riitä, ku se luulee niit treffeiks. Mut kymmenennen kerran kohal, jos et oo edes antanu kopeloida, se alkaa epäilee missä mennään ja rupee esittää kysymyksiä. See what happens...tsiigaa kauan teiän "ystävyys" säilyy.
Mut yrittäkääpä tehä jotain, joka kiinnostaa molempia, olematta toisissanne kiinni kokoajan. Koska liika kiinnostuminen ja jatkuva kysymysten tulva on merkki ihastumisesta.
Ei mekää mun parhaan kaverin kaa koko ajan istuta vastapäätä sohvalla ja katota toisiimme silmät sädehtien. Joskus saatetaa vaa lagittaa lattial ja molemmat selaa tinderii, eikä puhuta mitää tai et toinen pelaa shakkii ja toinen leikkii kiveksillää. Koska sellast on ystävyys, enkä usko et kukaa mies ja nainen pystyy tällasee toimintaan.

Ohessa ilmeeni kun nainen puhuu mies"kaveristaan"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.