IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

How can you hate this cunt?Maanantai 30.01.2012 23:59

Dat jawline...

Aziz 'Zyzz' ShavershianTiistai 24.01.2012 20:30

Monet ovat kysyneet miksi ihannoin/palvon Zyzziä, kun taas toiset ovat ihmetelleet miten voin ihannoida/palvoa miestä kuka oli narsistinen kusipää

Aion nyt selittää omin sanoin, miksi 'jumaloin' Zyzziä, jottei teidän tarvitsisi enää kysyä

Nuoresta pojasta lähtien olen ollut urheilullinen ja pitänyt painoni kurissa, jonka ansiosta olenkin aina ollut, esim. luokkatovereitani paremmassa kunnossa ja saanut sen ansiosta enemmän huomioa.
Onhan minulla aina ollut pitkän urheilutaustani ansiosta lihaksia, mutta vasta Zyzzin löytäessäni (marraskuun alussa) tajusin, ettei näin ole.

Kroppani oli ns. "hometrained", eli kotikonstein treenattu, mikä piti aivan paikkansa.
Kun näin ensimmäisen kuvan Zyzzistä:
pelkästään tuo yksi kuva sekä yhden lauseen mittainen kommentti, joka pullisteli sanomaa "I'm sexy and I know it" sai mielenkiintoni heräämään heti.

Kuka muka ei haluaisi olla yhtä hyvännäköinen ja itsevarma? (no homo)

Tietenkin siinä kävi sitten niin, että vain pari päivää myöhemmin sain tietää Zyzzin kuolleen lokakuussa.
Onneksi se ei sinä hetkenä iskenyt yhtä pahasti kuin se nyt iskisi...

Mutta en silti ole harmissani Zyzzin kuolemasta, sillä hän jätti mahtavan perinnön jälkeensä minulle sekä monille muille.
Nimittäin todisteen siitä, kuinka vitun luja ihmismieli voi olla kun vain laittaa itsensä kunnolla likoon.
Vain 48 päivää sitten elämäntyylini oli täysin erilainen: söin ja join mitä tahdoin, milloin tahdoin ja kuvittelin että kulutan kalorit illan salibandytreeneissä. Kuinka väärässä olinkaan.

Tarkalleen ottaen joulukuun 7. päivä menin ensimmäistä kertaa salille pitkään aikaan ja keitin ensimmäisen tee veteni.
Vain päivää aiemmin olin nimittäin lukenut Zyzzin haastattelun simplyshredded.comista http://www.simplyshredded.com/exclusive-zyzz-interview.html
joka oli viimeinen pisara elämäntapamuutokselleni.

Käytti Zyzz steroideja tai ei, minua ei pahemmin kiinnosta, sillä olen ikuisesti hänelle kiitollisuuden velassa siitä kuinka muutti elämäni parempaan suuntaan. Syön terveellisemmin, käyn kuntosalilla kolme kertaa viikossa ja minulla on energiaa viisikertaa enemmän kuin koskaan aiemmin.
Voin ymmärtää kuinka joitakin vituttaa suurissa määrin Zyzz, koska ketä ei vituttaisi ihminen, kenen ulkonäkö on saavuttamaton, mutta näille ihmisille neuvoisin ennemmin unohtamaan sen kuinka Zyzz käyttäytyi ja ottamaan oppia siitä kuinka hän eli. (vaikka itse pidän myös viihdyttävästä käytöksestä)

Zyzzin ansiota on myös uuden musiikkigenren löytäminen maussani. Nimittäin techno, house ja trance. Myönnän että aluksi kuuntelin näitä vain sen takia koska Zyzzkin kuunteli, mutta voin rehellisesti sanoa, että nyt olen aidosti alkanut pitämään technosta, trancesta ja housesta.

48 päivää sitten olin myös itsestäni epävarma beta, mutta kaikki salilla käyminen ja syömistavat näkyvät nykyään myös ulkoisesti, koska en ole enää sellainen hiljainen hissukka kuten ennen.

Olen siis vasta bodybuilder in training, mutta aion todistaa itselleni että Zyzzin kroppa oli vain kovan työn tulos, eikä steroidien.

Olen asettanut itselleni puolen vuoden tavoitteen, jonka jälkeen tarkoitus on näyttää isoja muutoksia kehossani ja jos onnistun, jatkan entistä kovemmin ja jos epäonnistun, alan epäillä että olen vain geneettisesti heikko...

Mutta that said, en näe mitään syytä miksi en ihailisi Zyzziä vielä kymmenen vuoden päästäkin, sillä elämäntapamuutos ei ole jotain mikä kestää yhtä kauan kuin nuorison tupakoinninlopettamis lupaukset, vaan se kestää läpi elämän ja näkyy myös ulkoisesti että sisäisesti

Ja vaikka ulkonäköni tähän mennessä on perustunut vain salibandyn harrastamiseen ja yleiseen kuntoiluun, eikä juurikaan aktiiviseen salilla käymiseen, näytän silti paremmalta kuin sinä, so u mad?

PS. sanotaan että kestää vain puolivuotta muuttaa kroppansa totaaliseti oikeilla metodeilla, joten mietippä: miltä todennäköisesti näytät puolenvuoden päästä? Samalta kuin nyt? Vai lihavemmalta? Yksi asia on ainakin varmaa; et ainakaan yhtään sen paremmalta kuin nyt.
Mutta vaivaisen kuuden kuukauden itsehillinnän ja mielenlujuuden jälkeen voisit olla dramaattisesti erilainen. Ja sen jälkeen suuntana ei olisi muu kuin esteettinen huippu


aesthetic_zyzz.jpg1279290662239.jpg
Aziz3-226x300.jpg


1279040062328.jpg
muistakaa lapsoset: totaali kieltäytyminenkään ei ole ikinä hyvästä. Zyzz tiesi sen
1286998513428.jpg

U MIRIN?

U MERLIN?Tiistai 17.01.2012 00:46

I'M SEXY AND I KNOW ITSunnuntai 15.01.2012 05:35

Shit son! No nyt oli vähän parempi baarireissu: tietenkin kuten odottaa saattoi, jossain vaiheessa yötä erkaannuin paidastani, mutta baareissa ei saa olla ilman paitaa, WTF??
Olin hyvin viiden naisen piirityksessä kun poke tulee kopauttamaan ohimennen olalle ett laitas boiga se baida bäälle!
Uhh, ahh, ne tytöt otti mun ripped vatsalihaksista kuvia, ja hipelöi mun vatsaa, toivottavasti ne muistaa viellä mun nimen, koska mä en vitussa muista niitä!
Että lisäävät mut facebookkissa kaveriksi kuten pyysin että pääsen itse ihailemaan 10/10 kroppaani fuaaaarrkkk.....

Lukuisat muijat katseli mua vähän sillä silmällä, mutta olin liian BETA AS FUCK mennäkseni lähentelemään jokaista??

SITTEN joku 9/10 muija tsekkaili mua ja kävin sylkäsemäs purkkaa roskiin (söin purkkaa että mun jaw of the gods pysyis kondikses), mutta joku renttu oli unohtanut vaihtaa roskapussin , mutta se 9/10 muija tarjosi mulle PAPERIA johon sain sylkästä mun purkan ja sitten vielä tarjoutui viemään sen pois?! Paperin, jossa oli minun purkkaa ja sylkeä? She totally wanted me.... ja kuulemma vilkuili vielä vähän sen jälkeenkin, mutta TAAS olin liian beta mennäkseni juttelemaan.... :(

HAHA! näytin ainakin miten siinä paikassa tanssitaan! ZYZZ-STYLE! Reivasin katosta läpi saatana. Jaaaaaa joku randomi tanssilattialla hipelöi rintalihaksiani kävellessään ohi???? ALPHA AS FUARK!

Ja paras kohta on se että ei mennyt kuin 8€ in TOTAL!

Ainut miinus oli ettei horot muistanut ottaa kameraa mukaan >:/

MIRERS GONNA MIRE

PS. U MAD?Ihan hyvin kirjotin snobia kirjakieltäni vaikka olin pienessä hiprakassa ;)

LET'S DO THISTiistai 10.01.2012 00:31

No homoSunnuntai 08.01.2012 17:50

Että sellainen baarireissu

Päivän saldo:

Yhden viisikymppisen homomiehen lähentelyä

Yhden homon puhelinnumero lapulla käärittynä punaiseen rusettiin

Yhden naisen tarjoama juoma (sääli hänen kannalta että oli vain 8/10)

Ja yhtä asiaa jäin miettimään päivän päätteeksi universumin suurimmasta mysteeristä: naisista

Seurueessamme oli yksi nimeltä mainitsematon nainen, sanotaan häntä vaikka Megan Foxiksi, joka vaihtaa miehiä kuin sukkia ja on joka päivä uuden miehen kanssa, eikä omaa minkäänlaista kriteeriä miestensä suhteen. Kunhan on kulli, se yleensä riittää...

NO, satuin kuulemaan kaveriltani, joka kuuli tyttöystävältään, joka kuuli siltä kyseiseltä Megan Foxilta, että tämä on nyt iskenyt silmänsä minuun ja haluaa nussia kanssani kiihkeästi läpi koko yön, MUTTA! Miksi näin ei tapahtunut?
Onko naisten helpompi lähestyä rumia ja keskivertoja miehiä, koska tietävät ettei näillä miehillä ole varaa sanoa 'ei'? Mutta siitä tuleekin yhtäkkiä vaikeaa kun täytyisi lähestyä jotain minun tasoista miestä, joka onkin komea, itsevarma, täydellinen kroppa ja rakastaa itseään? Toisinsanoen jolta löytyy ominaisuudet joita harvoilla miehillä on ja nämä miestennielijänaiset yllättäen voivatkin saada kielteisen vastauksen?

Joten mistä johtuu että nainen, jolla ei normaalisti ole minkäänlaisia hankaluuksia lähestyä miehiä, olikin nyt kuin ujo koulutyttö?
Pientä silmäpeliä oli, mutta koska olen niin alfa kuin olen: "U get over HERE, girl! I don't need to walk all the way over there to get 7/10 pussy!"

PS. U MAD?
Käy sääliksi sellaisia, ketkä viettävät enemmän aikaa kuntosalilla kuin minä, mutta eivat vain onnistu polttamaan rasvaa tai kasvattamaan lihasmassaa, koska heidän kehontyyppinsä vihaa heitä.
Paljon tulee vastaan näitä keiden hauikset ovat isommat kuin painot joita nostelevat, mutta jalkansa ovat average ja keskiruumis on jopa ylipainoinen. Tämä useimmiten johtuu siitä että he ovat laiskoja, koska hauiksia on helpoin treenata, koska palautuvat nopeiten.
Sitten on myös näitä skinnyfat tyyppejä, ketkä eivät liho vaikka mitä tekisivät, mutta eivät myöskään saa lihasmassaa vaikka mitä tekisivät.

Olen onnesta kiimaisena että kehontyyppini on endomorfi, eli paras lihasrakenne ja polttaa tehokkaimmin rasvaa. Estetiikan kannalta se ainakin on paras.

Ja missä kaikki shredded cunts ovat?

Missä on kaikki ne, ketkä oikeasti tietävät mitä kuntosalilla tulee tehdä? Vaikka kuntosalissa on sana 'kunto', älkää ottako sitä kirjaimellisesti. Juoksumatoilla ja kuntopyörillä, etc. leikkiminen korkeintaan pitää kuntoa jotenkuten kurissa, mutta jos haluatte pystyä juoksemaan sen maratonin loppuun asti, aloittakaa mielummin joku harrastus tai menkää lenkille tai ihan oikealle pyörälenkille. Siinä se kunto oikeasti nousee. Tietenkin jos olet vähintään 9/10 (nainen) ja omistat vähintään 10/10 perseen, niin se on asia erikseen. Silloin sinun kuuluukin olla kuntosalilla miesten iloksi, etteivät asiat mene liian homoksi.
Parhaiten kuntosalilla kasvatetaan lihaksia ja sitäkään kaikki ei näytä tajuavan, kun on näitä 'hengaajia', ketkä puhuvat paskaa kavereiden kanssa 45min ja treenaavat 15min

Yksi syys miksen koskaan näe ketään esteettisesti hyvässä kunnossa olevia on se, ettei jengi tajua syömisen olevan myös yksi treenaamisen muoto.
Useimmat yrittävät laihduttaa syömällä perunoista vain kuoret, jne. Silloin sinusta vain tulee joku vitun anorektikko, mutta jos syö paljon, mutta terveellisesti, rasvaa ei pysty kertymään ja lihaksesi saavat sitä mitä painojen lisäksi kaipaavat, ravintoa ja menetät kiloja hyvällä tavalla, eli lihaksesi sekä rasvamääräsi pysyvät hyvässä harmoniassa toisiinsa nähden ja näytät FAKIN JOOOOOCY (fucking juicy)

Kohta se on taas...Lauantai 31.12.2011 03:49

Light is MightPerjantai 30.12.2011 01:36

Hahaha, tyhmät maavalaat...

Naurettavaa katsella ja kuunnella kun ihmiset valittaa ettei paino putoa, vaikka ollaan vaihdettu tavallinen cocis lightiin ja syödään kaiken maailman gefiluksia, actimelejä ja vitamiinipillereitä

Jos pystytte jättämään sen teidän tavallisen roskaruoan ja siirtymään samaan paskaan, mutta "ei lisättyjä säilöntäaineita, sokeria" jne, niin miksi ette pysty jättämään niitä sipsejä kokonaan ja ostamaan viinirypäleitä?

Sitten vastaan tulee myös paljon näitä: "Olin 6kk beast mode dieetillä, en syönyt mitään. Paino ei juurikaan pudonnut ja koko ajan oli nälkä ja mitä vittua, hallituksen syytä perkele" You just doing it wrong nigz

Mutta minä olen mukava tyyppi ja haluan auttaa, joten olen luonut dietin juuri sinulle, koska haluan että saat sen pyykkilautavatsan tai sixpäckin, jottei sinun tavitsisi ostaa juustoraastinta ja voit tulla Mt. Olympokselle asumaan kanssani

-ei pikaruokaa

-ei sokeria

ei virvoitusjuomia, ainoat nesteet joita saat juoda ovat vesi ja vihreä tee

"To put on meat, you need to eat meat" - yritä mahduttaa joka ateriaasi edes vähän lihaa

Yksinkertainen päivittäinen dietti (esimerkki):

Aamupala: 2 keitettyä munaa ja kaurapuuroa

Lounas: esim. Pihvi (pääasia että jotain lihaa) ja kaalia

JA TÄSSÄ VAIHEESSA MENET SALILLE LAITTAMAAN LÄSKIT LIIKKEELLE
ja sitten tulet juuri sopivaan aikaan pois päivälliselle ;) (TÄRKEÄÄ: muista treenatessa hokea itseksesi "I'm the motherfucking Zyzz...." päästäksesi oikeaan mielentilaan)

Päivällinen: tonnikalaa (vedessä) ja pastaa

Iltapala: Hieman raejuustoa ennen nukkumaanmenoa

Jopa näin yksinkertaisella dietillä on moninkertaiset vaikutukset verrattuna kaikkeen keinotekoiseen mitä televisiossa mainostetaan

Näillä eväillä sinun tulisi voida kesään mennessä kulkea rantaviivaa pitkin itsevarmana coz u would know: they all be mirin ;)

Onnea!Also: laita tämä soimaan iPodistanne kun menette vetämään deadliftejä salille ja olet voittamaton

Ylläpito on vajonnut pohjalleTiistai 27.12.2011 17:11

Jos miehen paljasta yläruumista pidetään liian paljastavana, ei missään ole enää mitään järkeä

HERÄTYS YLLÄPITO!

Jaffa ja ketä muita siellä onkaan; vain jos joku kateudesta raivoissaan oleva beta ei kestä sitä että jollain on näyttää enemmän kropallaan ja tekee ilmiannon, ei tarkoita että teidän olisi sokeana toteltava.
Käyttäkää omaa arviointikykyänne?

Ihmisillä ja roboteilla on se hieno ero, että ihminen pystyy käyttämään päättelykykyä ratkaisemaan asioita, robotti sokeasti tottelee vain numeroita ja yksinkertaisia toimintaohjeita

Jos ylläpito katsoisi vähän ympärilleen, sille olisi töitä ympäri vuorokauden poistellessa paljastavia kuvia.
Ei tarvitse kun selata etusivulta suosittuja kuvia, niin puolet gallerian kuvista poistuisi samantien.
Mutta niin kauan kun ylläpidossa suurin osa on miehiä, näille tyttöjen herutuskuville ei heristetä sormeakaan

Koskaan ennen sivistyneissä piireissä en ole kuullut yläosattoman miehen olevan liian paljastava

Juuri tällaisten ylläpidon selkärangattomien ratkaisujen takia yhä enemmän käyttäjiä poistaa tunnuksensa IRC-Galleriasta

Ja kyllä, olen raivoissani