IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

No homoSunnuntai 08.01.2012 17:50

Että sellainen baarireissu

Päivän saldo:

Yhden viisikymppisen homomiehen lähentelyä

Yhden homon puhelinnumero lapulla käärittynä punaiseen rusettiin

Yhden naisen tarjoama juoma (sääli hänen kannalta että oli vain 8/10)

Ja yhtä asiaa jäin miettimään päivän päätteeksi universumin suurimmasta mysteeristä: naisista

Seurueessamme oli yksi nimeltä mainitsematon nainen, sanotaan häntä vaikka Megan Foxiksi, joka vaihtaa miehiä kuin sukkia ja on joka päivä uuden miehen kanssa, eikä omaa minkäänlaista kriteeriä miestensä suhteen. Kunhan on kulli, se yleensä riittää...

NO, satuin kuulemaan kaveriltani, joka kuuli tyttöystävältään, joka kuuli siltä kyseiseltä Megan Foxilta, että tämä on nyt iskenyt silmänsä minuun ja haluaa nussia kanssani kiihkeästi läpi koko yön, MUTTA! Miksi näin ei tapahtunut?
Onko naisten helpompi lähestyä rumia ja keskivertoja miehiä, koska tietävät ettei näillä miehillä ole varaa sanoa 'ei'? Mutta siitä tuleekin yhtäkkiä vaikeaa kun täytyisi lähestyä jotain minun tasoista miestä, joka onkin komea, itsevarma, täydellinen kroppa ja rakastaa itseään? Toisinsanoen jolta löytyy ominaisuudet joita harvoilla miehillä on ja nämä miestennielijänaiset yllättäen voivatkin saada kielteisen vastauksen?

Joten mistä johtuu että nainen, jolla ei normaalisti ole minkäänlaisia hankaluuksia lähestyä miehiä, olikin nyt kuin ujo koulutyttö?
Pientä silmäpeliä oli, mutta koska olen niin alfa kuin olen: "U get over HERE, girl! I don't need to walk all the way over there to get 7/10 pussy!"

PS. U MAD?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.