IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

This sickens meMaanantai 30.06.2014 21:01

ootteks ikinä miettiny miten teiän vanhemmat on onnistunu pysyy niin kauan yhes? Tai miten teiän isovanhemmat on pystyny olee monta vuosikymment samas suhtees?

No ehkä se voi johtuu siit et niiden seurusteluaikoina ei ollu twitterii tai tinderii tai facebookii tai WhatsAppii tai Kikkii tai instagramii mis on toinen toistaa paremman näkösii ihmisii jatkuvasti esillä tykkäämäs sun statuksest ja jutuist ja osa niist jopa seuraa sua tai on sun "kavereina" joiden kaa saatat puhuu useit kertoi päiväs ja vaik se saattaa tuntuu vaa harmittomalt jutustelult mut heti ku sun suhde käy vaikeeks ni noiden "harmittomien" keskustelujen luonne saattaa muuttuu dramaattisesti: "lol miks jaksaisin enää kattoo tota joka unohti mun nimipäivän ku tääl twitteris on tää henkilö X joka aina favee mun selfieit ja kommentoi nokkelii juttui mun twiitteihin ja tän kaa meiän convot on ihanan kasuaalei"
No tottakai sen kaa pystytte juttelee ilman turhaa draamaa koska teil ei oo mitää henkilökohtast tunnesidettä toisiinne, teiän tekemisenne ei liikuta toisianne, koska ette välitä toisistanne!
Ihmiset ketkä ei riitele ei välitä, simple as that.

Ja ehkä viel pahempaa on se, miten asioist ei nykyää edes vaivauduta puhumaa niiden korjaamiseks, koska some on tehny ihmisten tapaamisen liian helpoks: "miks haluisin yrittää puhuu ton kaa ku oon atm sille vihanen, puhun mieluummin tän kaa tääl whatsappis koska sen kaa me ei ikinä riidellä", no toistan taas: ette tietenkää riitele, koska ette välitä toisistanne tunnetasol, jolloin reagoitte kaikkeen sen toisen sanomaan hälläväliä-asenteel.
Mut miettikää vastaava tilanne ennen some-aikakautta: "miks haluisin puhuu ton kaa ku oon atm sille vihanen, lähetän mieluummin tän kirjekyyhkyn täält Turust tonne Espoosee mil kestää pari päivää päästä perille"
Täs tilantees oli pakko selvittää asiat sen kumppaninsa kanssa, eikä vaa paeta ongelmaa somen jännään maailmaan ja hakee lohtuu sieluttomist imartelukommenteist.

Mun henkilökohtanen mielipide on se, et joku voi olla paremman näkönen, hauskempi, sosiaalisempi ja älykkäämpi ku sun kumppanis, mut jos se ei välitä tietää just millasena haluut kahvis aamulla, mikä on sun lempiväris, mikä sun paras lapsuudenmuisto on, tykkääks enemmän hedelmä- vai salmiakkikarkeist, ni kaikki sen se muu yolo ja swag on ihan yhtä turhan kanssa.

Nykypäivänä ku suhde ajautuu karille me voidaa vaa kirjautuu sisää ja vetää päät täytee valheellist välittämisen ja arvostuksen tunnetta.
Me luodaa oma arvomme värikkäiden kommenttien ja privaviestien varaan, joil ei todellisuudes oo mitää syvyyttä samal ku se ainut henkilö joka rakastaa sua sillonki ku sun kuvas ei oo filtterii tai käytetty blurrii ja tykkää sust sillonki ku oot hankalimmillas, eikä vaa sillon oot mukava takas ni se jää vaihtoehdoks ja koko muu maailma joka näkee vaa mitä fyysisii ominaisuuksii sul on tarjota tulee prioriteetiks.

Joten älkää pls kadottako näköpiiristänne sitä mil on oikeesti merkityst koska jahtaatte sitä jokä vaa näyttää hetken mielijohteest olevan kivaa tai koska sen seura on sitä mitä saatatte kaivata just sillä hetkellä, mut ette myöhemmin.
En sano et ihmisen kuuluis ryhtyy vaa kerran suhteesee elämänsä aikana eikä koskaa erota, mut jos erootte, sen pitäis johtuu siit et sust tuntuu ettei tää suhde oikeesti etene mihinkää ja sua ei kohdella siin suhtees tasavertasesti, eikä sen takii et jollain toisel on parempi huumorintaju tai paremman näkönen.
Ihmiset ei oo iPhonei joit vaihellaa uudempaa kiiltävämpään malliin joka kuukauden välein.

Kirjotin tän koska tuli taas vähä aikaa sit muistutus miten sosiaalinen media on sokassu ihmisten todelliset tunteet ja tehny suurimmist oisist ihmisii pinnallisii ku paska ja saanu ihmiset ihastuu vaa siihen ihastumisen tunteesee, ei siihen ihmisee itseensä, ku tinderis joku 6v kihlois ollu muija alko juttelee mulle vaan koska sen yks juhannus oli menny vähä penkin alle"Mun piti olla tääl vaan yks päivä, mut sit tosiaan tuli juhannus = Mun piti olla tääl vaan yks päivä, mut sit tosiaan tuli yks ryppy rakkauteen ja aloin samantien rakentelee uusii siltoi sen varalt et vanha sortuu, mieluummin ku näkisin vaivaa pitääkseni nykyisen kasas"

Ja TÄMÄ, on #1 syy nykypäivänä 100% eroille

HIStory part 2Keskiviikko 07.05.2014 13:29

TROIJA

-Troijan sota käytiin Hellespontoksen herruudesta, Helena on fiktiivisen mielikuvituksen tuote

-Troijan sota käytiin n. 1200 eKr

-Sota kesti 10-vuotta

-Troijan rauniot sijaitevat Hissarlikissä, Turkissa, ja ne löysi saksalainen harrastelija-arkkitehti Heinrich Schliemann joskus 1800-luvun puolivälissä yhdessä arkkitehti Dörpfeldin kanssa

SATUNNAISTA

-Vuonna 300 jKr Kreikan Nikean kokouksessa "päätettiin" Jeesuksen olleen Jumalan poika

-Viimeinen "pakanakeisari" oli Julianus Luopio n. 350 jKr ennen Konstantinuksen tehtyä Kristinuskosta valtionuskonnon

-Kolme jokea, jotka on hyvä tietää: Niili (Egyptissä), Eufrat ja Tigris (alkaa Turkista ja virtaa Syyrian ja Irakin läpi Persianlahteen)

-Erään väittämän mukaan Edenin Puutarha sijaitsee Persianlahden suulla, mihin Eufrat ja Tigris päättyvät

-Raamattu on suurelta osalta lainattuja kansantarinoita menneiltä ajoilta. Nimet on vain muutettu.
Esim Vedenpaisumuskertomus on esiintynyt useita kertoja historiassa ennen kristinuskon syntymistä

-Joulunviettoperinteillä ei ole mitään tekemistä Jeesuksen syntymän kanssa; joulukuusi, joulupukki, joulutortut, joululahjat, joululaulut yms ovat olleet vuotuisana perinteenä maailmalla jo ainakin 2000 eKr lähtien.
Silloin juhlaa nimitettiin Saturnaliaksi.

-Vuonna 480 eKr käydyssä persialaisten ja kreikkalaisten välisessä sodassa päätettiin lähteekö ihmiskunnan kehitys länteen vai itään päin; kehittyykö sivistys vapautta ja oikeuksia rakastavien helleenien mukaan vai yksinvaltiaiden ja epätasa-arvoa harrastavien persialaisten mukaan.
Kreikkalaiset voittivat.
Kiitä kreikkalaisia vapaudestasi ilmaista itseäsi miten haluat, nigga

HIStoryLauantai 03.05.2014 16:58

“A person who does not know the history of the last 3,000 years wanders in the darkness of ignorance, unable to make sense of the reality around him.” - Johann Goethe

Viimeaikoin oon opiskellu historiaa, alottaen kivikaudest ja atm Kreikan muinaishistorias. Shit is SO cash, kuten eräskin jalkapallojoukkueen kapteeni totesi.

Kaverin kehotuksest sain idean alkaa kirjaa muistiinpanoi ylös muistin virkistämiseks.

Vaik nää onki pääasias mun henkilökohtasia muistiinpanoja, mut päätin tehä täst ihan julkisen kirjotuksen, jos vaik joku muuki ois kiinnostunu historiast siinä määrin ku ite olen, ja voi oppii jotain. Tai jos haluu vaan päteä.

Omast mielestäni oon listannu kaikkii hyödyllisii tai muuten vaa hauskoi juttui ylös

PS. jos tässä vaiheessa jo ajattelet et "lol joku historia ketä kiinnostaa" ni ystävällisesti pyydän sua postaamaan tissis tai gtfo

IN THE BEGINNING

-Ihmisrotu lähti kehittymään Afrikasta

-Nykyihminen polveutuu Cro-Magnonista, ei Neanderthalista

-Neanderthalin ihminen on saanut nimensä Saksassa sijaitsevan Neandertal paikan mukaan, josta ensimmäinen luuranko löydettiin vuonna 1856

-Ötzi, mahdollisesti kuuluisin muumio löydettiin 1991 Ötztalin Alpeilta Itävallan ja Italian rajalta (vuosiluku tärkein)

EGYPTI

-Ensimmäinen paikka, jonne ihminen asettui aloilleen ja muodosti ensimmäisen yhteiskunnan, oli Egypti n. 6000 eKr

-Egyptiläiset loivat pohjan lääketieteelle

-Kirjuri oli kunnioitetuin ammatti Egyptissä ja jokainen koulu laittoi pääpainonsa sille

-Ramses II (kuuluisin Egyptin faaraoista) eli n. 1200 eKr

-Pyramidit ovat n. 5000v vanhoja

-Tutankhamon tuli kuuluisaksi, koska hauta oli parhaiten säilynyt (ei ryöstetty) kaikista faaraoista

-Sen löysivät Howard Carter ja Lordi Carnarvon vuonna 1921

-Rosettan kivi on Napoleonin retkikunnan löytämä kivilaatta 1700-luvun lopulla, joka oli avain muinaisen egyptinkielen tulkitsemiseen

-Se lopulta ratkaisi ranskalainen egyptologi Jean Francois Champolleon

BABYLON

-Babylon, eli Baabel sijaitsi Irakissa

-Babylonialaiset keksivät nuolenpääkirjoituksen, joka oli siihen aikaan yleisin kirjotustyyli koko maailmassa

-Aakkoset meille kehitti roomalaiset ja kreikkalaiset

-Babylonialaiset keksivät nykyisen kalenterin, määrittelivät vuorokauden, kuukauden ja vuoden pituuden sekä minuutin ja tunnin keston

-Babylonialaiset loivat pohjan astronomialle (tähtitiede) ja astrologialle (tähdistä ennustaminen)

-Hammurab on kuuluisin Babylonian kuninkaista (n. 1700 eKr), joka tuli myös tunnetuksi siitä, että laati yhden maailman ensimmäisistä lakikokoelmista (Hammurabin laki: silmä silmästä, jne)

PERSIA

-"Kroisos" ei ole pelkästään suomenkielinen sana kuvaamaan ällöttävän rikasta henkilöä, vaan sen niminen vauraudestaan kuuluisa lyydialainen kuningas eli 500 eKr - 600 eKr ja oli Kyyroksen bestis

-Kyyros II (640 ekR - 560 eKr) on kuuluisin Persian kuninkaista, jonka onnistui luoda suurin imperiumi, mitä maailma siihen asti oli nähnyt.
Hänen valtakuntansa kattoi koko nykyisen Lähi-Idän alueen sekä ison osan Aasiaa.
Kyyros tuli tunnetuksi myös siitä, että hän salli valloitettujen kansojensa uskontojen ja tapojen harjoittamisen.
Kyyros kuoli itse ennen kuin ehti valloittaa Egyptin, mutta hänen poikansa saattoi sen loppuun

-Persialaiset pitivät maata ja tulta niin pyhinä, etteivät haudanneet tai krematoineet vainajiaan, vaan jättivät ne korppikotkille syötäviksi

-Kuningas Krerkseen 480 eKr käyttämän sotajoukon kreikkaa vastaan miesvahvuus oli n. 500 000 ja sen pituus marssittaessa oli 4200km (tyylii jotai neljä kertaa Suomen pitunen päästä päähän)

-Persialaisten eliittisotureihin kuului 10 000 "kuolematonta"
Nimi tulee siitä, että välittömästi kun yksi kuoli tai sairastui, tilalle nimitettiin toinen

KREIKKA

-Kreikkaa nimitetään myös Hellaaksi (Hella) ja sen asukkaita helleeneiksi

-Länsimainen sivistys sai alkunsa Kreetasta

-Aigianmeri on saanut nimensä erään kreikkalaisen kuninkaan mukaan, joka hukuttautui mereen luullessaan poikansa Theseuksen delanneen Kreetassa kuningas Minoksen labyrintissä

-Homeros ja Hesiodos (runoilijoita) loivat koko Kreikkalaisen uskonnon ja jumaltaruston; Zeukset yms. (n. 800 eKr)

-Ilias ja Odysseia ovat vaikuttaneet paljon kreikkalaisten kehitykseen kansana (Ilias kertoo Troijan sodasta ja Odysseia Odysseuksen harharetkistä)

-Solon on yksi maailman kuuluisimmista lakisäätäjistä, joka inhimillisti lakeja, vähentäen huomattavasti kuolemanrangaistuksia ja tehden omankädenoikeudesta ja verikostosta laittomia tekoja sekä siirsi rangaistusoikeuden ainoastaan valtiolle (n. 600 eKr)

-Solonin jälkeen Ateenan yksinvaltiuuden anasti Peisistratos-niminen ylimys, joka palasi Ateenan tyranniksi peräti kolme kertaa. Toisella kerralla hän puki "erittäin kauniin ja komeavartaloisen" naisen Pallas Atheneksi ja ratsasti hänen kanssaan Ateenaan kertomaan, että viisauden jumalatar on ottanut hänet suosioonsa ja tyhmät paskat tietysti uskoivat.

-Peisistratoksen poika, Hipparkhos kaatui salaliiton urhina, kun Harmodios ja Aristogeiton murhasivat hänet.
Tämän jälkeen alkoivat "tyranninmurhaajat" yleistyä ja myöhemmin heille jopa pystytettiin patsaita

-Delfoin oraakkeli (Ateena) oli kreikkalaisille sama kuin kristityille kirkko tai muhammettilaisille Mekka

-Kreikassa annettiin ensimmäisen kerran historiassa ihmisen yksilölliselle vapaudelle arvoa vastoin yleistä käsitystä, että se tapahtui vasta renesanssin aikana

-Rahaa alettiin käyttää vakituisesti 700 eKr. Sitä ennen kauppaa käytiin pääosin vaihtamalla, kuten nautakarjaa (härkiä)

-"Lesbos" on paikka Kreikassa, jossa järjestettiin naisten kauneuskilpailuja

-"Sybariitti" tarkoittaa ylellisyyden veltostuttamaa ihmistä, joka on saanu merkityksensä Kreikassa sijaitsevasta Sybaris-nimestä kaupungista, joka kirjaimellisesti katosi maailman kartalta kansansa velttouden vuoksi

-Sana "tyranni" sai negatiivisen sävyn vasta Platonin ja Sokrateksen aikana.
Aikaisemmin tyranni tarkoitti vain yksinvaltiasta, mikä ei suinkaan ollu sama asia, kuin paska hallitsija

-Cool story bro: "Kun Miletoksen tyranni kerran lähetti lähettilään kysymään Korintin Periandrokselta hyvää neuvoa, miten hallita kansaansa, Periandros vei miehen viljapellolle, missä hän ei puhunut sanaakaan, vaan käytteli hyvin kaunopuheisesti miekkaansa leikaten sillä kaikki tähkät, jotka kohosivat toisten yläpuolelle"

-Cool story bro: "Eräs Damokles-niminen hovimestari ihaillen tyranni Dionysioksen valtaa ylisti häntä onnelliseksi. Dionysios päätti antaa hovimestarinsa kokeilla omaa asemaansa ja puetutti Damokleen ruhtinaalliseen pukuun ja kestitsi häntä loistavasti.
Mutta hänen päänsä päälle Dionysios ripusti terävän miekan riippumaan hevosenjouhesta. Miekan huomatessaan Damokles menetti ruokahalunsa ja luopui mielellään koko ihanuudesta"


FILOSOFIA

-Miletolainen Thales on perimätiedon mukaan filosofian isä, eli toisinsanoen maailman ensimmäinen filosofi

-Pythagoras (570 eKr - 500 eKr) käytti ensimmäisenä ajattelijasta sanaa "filosofi"
Pythagoras oli myös ensimmäinen, joka opetti maapallon pyörivän ja että se on pallon muotoinen, eikä litteä

SPARTA

-Tarun mukaan yksi ainoa mies, nimeltään Lygarkhos, sääti kaikki Spartaa koskevat lait, jotka toimivat pohjana heidän soturiluonteelleen

-Lyhyitä ja ytimekkäitä vastauksia kutsutaan "lakonisiksi", joilla oli pääpaino spartalaisten älyllisessä opetuksessa

-Spartalaiset pojat vietiin vanhemmiltaan 7-vuoden iässä, jolloin heistä alettiin muovaamaan sotilaita valtiolle

-Spartalaiset eivät ympäröineet kaupunkejaan muureilla, kuten muut kaupungit ja kun heiltä asiasta udeltiin, sai vastauksen: "kaupunkilaisten ruumiit ovat muurinamme"

-Spartalaiset käyttivät "helootteja" hoitamaan kaiken peltotyön ja muut arkipäiväaskareensa, jotta he itse pystyivät keskittymään sotataitojensa hiomiseen

-True story: kun Kserkses lähetti Hellaan viestintuojia sanomaan kreikkalaisille, että suurkuningas vaatii heiltä maata ja vettä alistumisen merkiksi, spartalaiset vastasivat: "te saatte sekä maata että vettä" ja työnsivät heidät kaivoon, aivan kuten 300-elokuvassa (mutta Leonidas tuskin muistutti persialaisia "tämä on Sparta")

-Leonidaksella oli Thermopylain solassa 5000 miestä, ei 300

-Leonidaksen spartalaiset antoivat kunnolla turpaan persialaisille, mutta lopulta kreikkalainen Ephialtes (jonka nimi historiassa elää vain tuottaakseen häpeää hänelle itselleen) kavalsi maanmiehensä kertomalla persialaisille kiertoreitin spartalaisten selustaan

-Jatkuvan sotimisensa seurauksena spartalaiset olivat kuolla sukupuuttoon 500 eKr kun heidän lukumääränsä oli noin 1000

-Spartalaista soturia kutsuttiin "hopliitiksi" ja oli raskaasti aseistautunut sekä varustautunut, toisin kuin 300-elokuvassa annetaan ymmärtää

-Spartalaiset olivat pelätyimpiä ja kunnioitetuimpia sotureita maailmassa

OLYMPIALAISET

-Ensimmäiset Olympialaiset järjestettiin 700 eKr

-Ensimmäisten lajien joukossa oli kiekonheitto, keihäänheitto, pikajuoksu, paini, nyrkkeily ja hevoskilpa (vaunuilla)

-Maratooni juurtaa perinteensä 400 eKr:n alkupuoliskolle, kun eräs sotilas lähti Marathonin taistelukentältä juosten koko 42km matkan Ateenaan tuomaan viestin voitosta.
Hän kuoli niille sijoilleen heti viestin toimitettuansa.

-Cool story bro: "kerran tapahtui niin, että erään nyrkkeilijän koko kitalaki murskaantui, mutta hän vain nieli hampaansa ja seisoi siinä niin eleettömän ja tyynen näköisenä, ettei vastustajan mielestä enää kannattanut käydä hänen kimppuunsa
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Lisään uutta sisältöö sitä mukaan ku tulee jotai mielenkiintost vastaan

This in not a rölliLauantai 22.03.2014 02:01

Viimeaikoin moni on tullu tivaamaa
"AY BRAH, miks et enää kirjota blogei?"
"Ay BRAH, et oo kirjottanu blogei pitkää aikaa"
"AY BRAH I'm a huge cunt"
No, siihen on parikin syytä; ensimmäinen lienee se, et gallerian rakenne on muuttunu paskempaan suuntaan: blogikirjotukset ei enää saa samaa määrää huomiota etusivulla ku ennen, joten mitä järkee kirjottaa jos vaan kaverilista ja seuraajat lukee?

Toinen syy on se, et oon vaihtamas paikkakuntaa, koin jotain järkyttävää pari viikkoo sitten mun henk. koht. elämässä, josta aiheutu ihan saatanasti stressiä ja mun sosiaalinen elämä pitää mut täl hetkel niin busy, ettei oo vaan aikaa kirjotella mitää blogei.
Ideoit on tullu samaa tahtii ku ennenki, mut en vaa oo pystyny istuu koneen ääree ja varaa hetken aikaa pelkästää teiän surkuvittujen viihdyttämiselle, koska liikaa asioit mieles. Laatu kärsis liikaa.

Kolmas syy on se, et oon käymäs eräänlaist metamorfoosii läpi.
Mun aivot on jotenki nyrjähtäny, koska en oo enää sama ihminen ku ennen. Mun ajattelutapa on eri ja mun arvomaailma on eri, samoin ku prioriteetit.
En enää haluu olla fuarkin' Zeez bruh. Haluun olla jotain muuta. En enää tavottele massiivist sick cunt kehoa, vaan mulle riittää et oon vaa sua paremmas kunnos esteettisesti ja siihen ei vaadita 5x viikos salia ja armotonta bulkkaus-cuttaus sykliä ja 2g proteiinii per painokilo.
Sen takii käyn enää vaa 3x viikos salil ja senki verran vaa sillon jos jaksan/on aikaa, koska mul on tullu elämää muita tavotteita ku salirottailu, joka vie ihan vitusti aikaa sosiaalisesti elämäst.
Tuun kutistuu, se on fakta, mun honestly I don't care, koska tuun silti olee paremmas kunnos ku 99% vastaantulijoist ja 100% Ylilaudan /fit/:stä.
Jatkan edellee rasvojen matalana pitämistä ja lihasmassan ylläpitoo, mut en varsinaisesti haluu enää kasvaa täst isommaks.
Upgradeen myös vaatekomeroni. Kävin sen läpi eilen, enkä löytäny mitää muit ku slim fit pintaliitäjä T-paitoi. Alan täst lähin käyttää vähä enemmän mielikuvitusta.
Syy tähän tyylinvaihdokseen on yksinkertanen: haluun antaa itestäni "mulle saa tulla puhuu :-D" kuvan, mieluummin ku "etsä vittu nää et mul on steroidikuuri menos".
Vaik pakko myöntää et täl alfa/macho-tyylil saa vitusti pilluu, mut kaikki se hilloviiva tulee matalil itsetunnoil varustetuilt huorilta. Jotka yleensä on viel kännis.
Kyse on vaan siitä et haluuks määrän korvaavan sen itse panemisen merkityksen... joka yleensä tuppaa katoo siin vaihees ku panee paljo.
En enää tue irtoseksii lol

Mut yhes asias haluun selventää: mirraan edelleen ja tulen aina mirraamaan Zyzziä. Se neekeri pelasti mut betailult. Sen ansiost mun itsetunto nykyää on mitä on. Zyzz opetti mulle hyödyllisii elämänviisauksii kuten
"disregard females, aquire dance moves"
"disregard dignity, aquire lols"
Tää planeetta kaipais enemmän Azizin kaltasii ihmisii, jotka kykenee inspiroimaa muita ja uskaltaa olla omia itseään ja antamaa tasan nolla vittua muiden mielipiteistä itseään kohtaan.
Long live the king.

Ja lopuks mitä tulee mun Galleria profiiliin: all I ever wanted was to bring the lols.
Siltä varalta ettei joku oo sitä viel tajunnu, ni mul ei oo koskaa ollu mitää henkilökohtast ketää teit vastaan.
Kaikki asiat mitä oon ikinä sanonu, on ollu vaa läppää, toivoin vaa et oisitte oppinu olla ottamatta jonku internet jäbän sanaherjat tosissanne.
Se et provosoidutte jostain mitä oon sanonu, on vaa todistanu kuinka oikees oon ollu.
Ei kannata antaa kenenkää esittää sanoillaan tuntevansa teiät henkilökohtasesti jokasta pikku vikaa myöten. Ottakaa kaikki sellanen huumorilla ja pitäkää koko tilannetta humoristisena.
Miettikääs nyt: joku tyyppi joka ei oo koskaa edes nähny sua irl, käyttää omaa aikaansa kommentoidaksee mikä sun habitukses on pielessä - miks vitussa sellasest täytyy vetää kookokset penisreikään?
Mut jos ikinä oon vahingos kommentoinu jostain johon ei voi ite vaikuttaa; oon aidosti pahoillani. Sellanen on rottamaista. Mut jos oot suuttunu siit ku oo sanonu sua läskiks tai miks kirjotat ku 12-vuotias kehitysvammanen, ni en ota mitää sanoi takas :D

Mut anyway, the fun is over brahs and brahettes. Tuskin enää lisäilen kauheesti sisältöö, joten turha odotella.
Olihan nää hauskat 2v.
Saatan edellee luoda jotain pientä tuhoa ja sekasortoa, jos mun retard-mittari alkaa käydä ylikierroksil, mut muusta en osaa sanoa.
Eli kannattaa olla vähemmän vammasii ja opetella sitä ulosantia. Mä tiiän et Gallerian keski-ikä onki amisbemari, mut silti nigga damn.

Mul tulee ikävä teit sad cunttei. Srsly

Ps. Jos joku Turus asuva sick cunt kaipaa kämppist puolittaa vuokraa ni holla at me :D

Pps. Hylkään mun koko sosiaalisen verkoston tält Pk-seudulta ja muutan uuteen paikkakuntaan, jossa mul ei periaattees oo mitään, joten jos joku Turun seudult kaipaa sick brahii kenen kanssa kamuilla, ni siitäki saa hollailla mulle, ni voidaa koittaa keksii jotain ku pääsen vihdoin muuttaa lol

NoniinKeskiviikko 29.01.2014 15:15


tällä psyykkauksel voi saavuttaa mitä tahansa

Muhammad AliMaanantai 27.01.2014 02:01This guy^
This fucking guy^

Useempien urheilijoiden pitäis ottaa Muhammad Alist oppia.
Varsinki urheilijoiden, ei niinkää muiden alojen taitureiden, koska urheilu on paras asia osottaa paremmuutensa muita kohtaan, kaikki muu sisustamisest tulppaanien kasvatukseen on liikaa makuasioist kiinni... mut ei urheilussa. Jos sä oot hyvä ni sä oot hyvä ja se mitataan voittojen perusteella, joit ei voi kukaan kiistää.

Vittuun kaikki "vaatimattomat" urheilijat - "no joo joo tuli täs voitettuu maailmanmestaruus, mut ei se ois onnistunu ilman mun perheen tukee... nii ja kävi vähä tsägä..."

Fuck that, ku kädet ilmaan ja huutelee et voitinpas mestaruuden sen takii koska oon lahjakkaampi ja kurinalasempi ku kaikki loput!

Toki voidakses puhua paskaa sun täytyy olla Alin veronen lajissas, koska mikää ei näytä hölmömmält ku uhoominen vaik kuitenki saa turpaansa

Step it up YlläripitoTorstai 09.01.2014 02:33

Mun piti postaa jo ajat sitte joku uudenvuodenmerkintä, mut en oo hirveesti jaksanu ku gallerian rakenne on muuttunu siinä määrin, ettei blogeille oo enää lukijoita ja koska muutenki aika kuluu nykyää paljon muualla ku gallerias, ni sitä vähääkää aikaa mitä tääl vietän, en jaksa panostaa johonki kieliopillisesti nerokkaan nokkelaan blogipostaukseen.
Ja en vitus ala kirjottelee vaan muka itelleni jotai kevyttä iltapuuhastelua lols

Srsly, blogit on ainut järkevä asia täs koko sivustos ja nyt kun ne ei edes enää saa mainostusta etusivulla, nii mitä järkee?
Nykyään etusivu on vaa täynnä jotain ilmotuksii cunteist jotka luokittelee sisältöään johonkin.
Ketä kiinnostaa jos HennaDaa luokitteli 576 eri ihkutuskuvaa jonku niin maan vitun undergroungemopunkrockbändin keikkakuvaa kansioonsa "09.01.2014 - Kaarina festival <3",
jotka viel näyttää samalt ku joku autisti ois saanu ekaa kertaa kameran käteensä ja räpsii niit kuvii sarjana lonkalt ja ulvoo samal ku kuoleva hirvi?
Ja sit tietty ne kaikki muut luokittelut. Ainoat ketkä niist mitää iloo saa irti on seurakuntasedät ja jäbät ketkä ei oo viel ykköspesällekkää päässy, koska nyt niiden on paljo helpompi löytää just 16v täyttäneit Better Bodies trikoil varustautuneit juoksumattoprinsessoi.

Mut ainii: 141 blogii vuonna 2013 - u mirin?

The_Zyzzin nettielämä pähkinänkuoressaMaanantai 06.01.2014 02:16

Mr. Jellymad: "Kuulin mun veljen kaverin enolt et oot treenannu jo kaksyt vuot ja oot edellee noin siima :D"

The_Zyzz: "U mad?"

Mr. Jellymad: (actual quote) "Hyvin oot salilla jaksanut mutta noi sun provoilut menee ihan vitusti yli. Ei se ole edes hauskaa. Sun filosofointi on luokkaa mentaalisavuke eikä varmaan jaksa inspata yli 15 vuotiaita. Eikä se ole edes hauskaa. Jos hillitsisit tota paskan puhumista niin voisit saadakin jonkun pitämään itsestäsi. Jos sua ei oikeasti kiinnosta pitääkö joku susta (miksi sitten huomiohuoraat vitusti?) niin hieno juttu."

Time to say come at meSunnuntai 29.12.2013 15:02

Jos Zyzzil on maailman esteettisin kroppa (no homo), ni täl sokeel cuntil on maailman esteettisin ääni

UMKSunnuntai 29.12.2013 00:16

Ei vittu jätkät ja huorat sain just tietää mistä toi UMK eli Uuden Musiikin Kilpailut on saanu nimityksensä.
Basically se tarkottaa sitä ettei kukaan jo mainetta niittäny artisti saa ilmottautuu mukaan, vaa kaiken musiikin pitää olla uutta ja freshiä, eli toisinsanoen sellast, jost kukaa ei koskaa oo kuullukkaa.
Ja UMK:n tarkotus on sit valita Suomelle Euroviisuedustaja, jos joku ei tienny.
I know Euroviisut jeejee kukkahattutädit yms en oletakkaa et nykyajan koripallonuoriso ymmärtäis perinteikkään yhdessäolemisen hauskanpidon päälle, koska ne haluu vaa ostaa räp-albumeita ja twerkkaa.

Mut oikeesti vittu mitä hessua?
Kenen idea oli keksii sääntö joka kieltää kaikkien suosittujen artistien osaanoton?
Ihan ku tän maan Viisuhistoria ei olis jo valmiiks surullisempi ku JB:n fanit tällä hetkel, ei sitä paskaa menestyst tartte viel lisää järjestämäl kilpailut pubi-artistien ja Ruotsinlaivaesiintyjien välillä, joist sit valitaa edustaja Euroviisuihin.
Nehä jo hämmentyy niiden kisojen skaalast yht paljo ku sä parsakaalist.
Sama homma ku Suomen jalkapallomaajoukkueesee alettais yhtäkkii valita pelkkii 6-vuotiait tyttöi et hävitää viel varmemmin.

Toi UMK-käytäntö otettii muistaakseni käyttöö vast muutama vuos sitte ja sen jälkee Suomi ei oo sijottunu top 3:sta ylemmäs (paskemmuus järjestyksessä).
Suomen Euroviisukarsinnat on nykyää vähä sama ku joku Voice of Finland; kuka tahansa pari keikkaa jossai räkäläs heittäny nobody saa ilmottautuu mukaa, eikä niide edes täydy olla heti hyviä. Ne dumarit viel opettaa niit samal ku kisat etenee. Ei saatana Suomi. Ei vittu. Mä lopetan.