IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

This in not a rölliLauantai 22.03.2014 02:01

Viimeaikoin moni on tullu tivaamaa
"AY BRAH, miks et enää kirjota blogei?"
"Ay BRAH, et oo kirjottanu blogei pitkää aikaa"
"AY BRAH I'm a huge cunt"
No, siihen on parikin syytä; ensimmäinen lienee se, et gallerian rakenne on muuttunu paskempaan suuntaan: blogikirjotukset ei enää saa samaa määrää huomiota etusivulla ku ennen, joten mitä järkee kirjottaa jos vaan kaverilista ja seuraajat lukee?

Toinen syy on se, et oon vaihtamas paikkakuntaa, koin jotain järkyttävää pari viikkoo sitten mun henk. koht. elämässä, josta aiheutu ihan saatanasti stressiä ja mun sosiaalinen elämä pitää mut täl hetkel niin busy, ettei oo vaan aikaa kirjotella mitää blogei.
Ideoit on tullu samaa tahtii ku ennenki, mut en vaa oo pystyny istuu koneen ääree ja varaa hetken aikaa pelkästää teiän surkuvittujen viihdyttämiselle, koska liikaa asioit mieles. Laatu kärsis liikaa.

Kolmas syy on se, et oon käymäs eräänlaist metamorfoosii läpi.
Mun aivot on jotenki nyrjähtäny, koska en oo enää sama ihminen ku ennen. Mun ajattelutapa on eri ja mun arvomaailma on eri, samoin ku prioriteetit.
En enää haluu olla fuarkin' Zeez bruh. Haluun olla jotain muuta. En enää tavottele massiivist sick cunt kehoa, vaan mulle riittää et oon vaa sua paremmas kunnos esteettisesti ja siihen ei vaadita 5x viikos salia ja armotonta bulkkaus-cuttaus sykliä ja 2g proteiinii per painokilo.
Sen takii käyn enää vaa 3x viikos salil ja senki verran vaa sillon jos jaksan/on aikaa, koska mul on tullu elämää muita tavotteita ku salirottailu, joka vie ihan vitusti aikaa sosiaalisesti elämäst.
Tuun kutistuu, se on fakta, mun honestly I don't care, koska tuun silti olee paremmas kunnos ku 99% vastaantulijoist ja 100% Ylilaudan /fit/:stä.
Jatkan edellee rasvojen matalana pitämistä ja lihasmassan ylläpitoo, mut en varsinaisesti haluu enää kasvaa täst isommaks.
Upgradeen myös vaatekomeroni. Kävin sen läpi eilen, enkä löytäny mitää muit ku slim fit pintaliitäjä T-paitoi. Alan täst lähin käyttää vähä enemmän mielikuvitusta.
Syy tähän tyylinvaihdokseen on yksinkertanen: haluun antaa itestäni "mulle saa tulla puhuu :-D" kuvan, mieluummin ku "etsä vittu nää et mul on steroidikuuri menos".
Vaik pakko myöntää et täl alfa/macho-tyylil saa vitusti pilluu, mut kaikki se hilloviiva tulee matalil itsetunnoil varustetuilt huorilta. Jotka yleensä on viel kännis.
Kyse on vaan siitä et haluuks määrän korvaavan sen itse panemisen merkityksen... joka yleensä tuppaa katoo siin vaihees ku panee paljo.
En enää tue irtoseksii lol

Mut yhes asias haluun selventää: mirraan edelleen ja tulen aina mirraamaan Zyzziä. Se neekeri pelasti mut betailult. Sen ansiost mun itsetunto nykyää on mitä on. Zyzz opetti mulle hyödyllisii elämänviisauksii kuten
"disregard females, aquire dance moves"
"disregard dignity, aquire lols"
Tää planeetta kaipais enemmän Azizin kaltasii ihmisii, jotka kykenee inspiroimaa muita ja uskaltaa olla omia itseään ja antamaa tasan nolla vittua muiden mielipiteistä itseään kohtaan.
Long live the king.

Ja lopuks mitä tulee mun Galleria profiiliin: all I ever wanted was to bring the lols.
Siltä varalta ettei joku oo sitä viel tajunnu, ni mul ei oo koskaa ollu mitää henkilökohtast ketää teit vastaan.
Kaikki asiat mitä oon ikinä sanonu, on ollu vaa läppää, toivoin vaa et oisitte oppinu olla ottamatta jonku internet jäbän sanaherjat tosissanne.
Se et provosoidutte jostain mitä oon sanonu, on vaa todistanu kuinka oikees oon ollu.
Ei kannata antaa kenenkää esittää sanoillaan tuntevansa teiät henkilökohtasesti jokasta pikku vikaa myöten. Ottakaa kaikki sellanen huumorilla ja pitäkää koko tilannetta humoristisena.
Miettikääs nyt: joku tyyppi joka ei oo koskaa edes nähny sua irl, käyttää omaa aikaansa kommentoidaksee mikä sun habitukses on pielessä - miks vitussa sellasest täytyy vetää kookokset penisreikään?
Mut jos ikinä oon vahingos kommentoinu jostain johon ei voi ite vaikuttaa; oon aidosti pahoillani. Sellanen on rottamaista. Mut jos oot suuttunu siit ku oo sanonu sua läskiks tai miks kirjotat ku 12-vuotias kehitysvammanen, ni en ota mitää sanoi takas :D

Mut anyway, the fun is over brahs and brahettes. Tuskin enää lisäilen kauheesti sisältöö, joten turha odotella.
Olihan nää hauskat 2v.
Saatan edellee luoda jotain pientä tuhoa ja sekasortoa, jos mun retard-mittari alkaa käydä ylikierroksil, mut muusta en osaa sanoa.
Eli kannattaa olla vähemmän vammasii ja opetella sitä ulosantia. Mä tiiän et Gallerian keski-ikä onki amisbemari, mut silti nigga damn.

Mul tulee ikävä teit sad cunttei. Srsly

Ps. Jos joku Turus asuva sick cunt kaipaa kämppist puolittaa vuokraa ni holla at me :D

Pps. Hylkään mun koko sosiaalisen verkoston tält Pk-seudulta ja muutan uuteen paikkakuntaan, jossa mul ei periaattees oo mitään, joten jos joku Turun seudult kaipaa sick brahii kenen kanssa kamuilla, ni siitäki saa hollailla mulle, ni voidaa koittaa keksii jotain ku pääsen vihdoin muuttaa lol

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.