IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Step it up YlläripitoTorstai 09.01.2014 02:33

Mun piti postaa jo ajat sitte joku uudenvuodenmerkintä, mut en oo hirveesti jaksanu ku gallerian rakenne on muuttunu siinä määrin, ettei blogeille oo enää lukijoita ja koska muutenki aika kuluu nykyää paljon muualla ku gallerias, ni sitä vähääkää aikaa mitä tääl vietän, en jaksa panostaa johonki kieliopillisesti nerokkaan nokkelaan blogipostaukseen.
Ja en vitus ala kirjottelee vaan muka itelleni jotai kevyttä iltapuuhastelua lols

Srsly, blogit on ainut järkevä asia täs koko sivustos ja nyt kun ne ei edes enää saa mainostusta etusivulla, nii mitä järkee?
Nykyään etusivu on vaa täynnä jotain ilmotuksii cunteist jotka luokittelee sisältöään johonkin.
Ketä kiinnostaa jos HennaDaa luokitteli 576 eri ihkutuskuvaa jonku niin maan vitun undergroungemopunkrockbändin keikkakuvaa kansioonsa "09.01.2014 - Kaarina festival <3",
jotka viel näyttää samalt ku joku autisti ois saanu ekaa kertaa kameran käteensä ja räpsii niit kuvii sarjana lonkalt ja ulvoo samal ku kuoleva hirvi?
Ja sit tietty ne kaikki muut luokittelut. Ainoat ketkä niist mitää iloo saa irti on seurakuntasedät ja jäbät ketkä ei oo viel ykköspesällekkää päässy, koska nyt niiden on paljo helpompi löytää just 16v täyttäneit Better Bodies trikoil varustautuneit juoksumattoprinsessoi.

Mut ainii: 141 blogii vuonna 2013 - u mirin?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.