IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Et oo yli 100 tykkäyst irlTorstai 28.05.2015 14:02

Veljet, suhtautukaa varoen muijien nettikuviin...naisten tärkein tehtävä elämäs on olla kauniimpi ku viereinen tyty.
Jos naiset käyttäis johonki oikeesti tärkeesee asiaa yhtä paljo aikaa ku kuviensa muokkauksee, ne olis päässy miesten tasolle tasa-arvojärjestelmäs jo 100v sit.
Ette uskokaa kuinka paljo eri kuvanmuokkausohjelmii älypuhelimille on tehty, jotka napin painalluksel tasottaa sun ihon, vahvistaa kasvon muodot tai muuten vaa raiskaa kuvan niin monelt filtteril, et sun nenän löytämisee tarvitaa NASA:n huipputiedemiehet.
Ja turha syyttää median tuomii ulkonäköpaineit; miehii pommitetaa pinnallisuudel ihan yhtälailla, meiän ero vaa on siin ettei tunneta kateutta toisist uroksist, vaa osataa antaa krediittii muiden seksikkyydest, kunhan muistetaa heittää "no homo" sopivaan väliin.

Ite tapasin vklp erään tyty-yden, joka oli solid 7,5/10...kunnes näin sen omin silmin. En meinannu edes tunnistaa samaks ihmiseks.
Kuvissa sil oli jopa näkyvä leukalinja, mut irl sen naama oli marenkii ja jalat ku tukit.
Kiertelin sitä etäisyydelt ku gepardi heinikos, joka ei oo varma onks sen saalis mehevä antilooppi vai kasa paskaa, kunnes lopult uskalsin sanoo "sup cunt".

Eikä yllätykset loppunu pelkästää ulkokuoreen. Käytökseltään tää muitsukkeli oli elämn kuylu/10, jäätävä bensalenkkari vesipää ja ujosti awkward nigger, josta päästäänkin seuraavaan pointtiin...

HABITUS

Miettikää Sauronii. Seki vuodatti kaiken pahansuopuutensa ja kakkapyllyytensä yhteen vitun sormuksee, joka oli powerful as fuck, mut irl itse jäbä oli pelkkä silmä. Awkward.
Sama juttu näil somehoroil: on helppoo laittaa kaikki seksikkyytensä ja flirttinsä yhteen vitun kuvaa sen 2 sekunnin ajan mitä joudut olee liikkumatta ja saat ihan ite valita edustavimman kuvakulman itsestäs mist haluut muiden näkevän sut, mut eri asia ylläpitää mehukkuuttaan sen pari tuntii livenä. Yritä siin sit saada se toinen näkee vaa toisen puolen naamastas. Oikees elämäs ei oo croppaus-työkaluu ;)
Jokanen järkevä ei-puuttees olevan ihminen tietää ettei viehättävyys koostu pelkästää ulkonäöst. Käytöksel ja miten liikut ja miten kävelet ja miten istut ja miten puhut jne on iso vaikutus asiaan.

Vaik oisit naamalt 10/10 mut kävelet katse maassa, oot paljo vieroksuttavampi ku se voinaama, joka kävelee katse kohti päämäärää sen näkösenä, et on pannu jokast vastaatulevaa horoo.

Vaik oisit 10/10 naamaltas, mut puhut hiljaa, änkytät etkä osaa kattoo silmii, oot paljo vieroksuttavampi ku se voinaama, joka kattoo sua silmii, juttelee selkä suorana, osaa painottaa oikeit sanoi eikä puhu monotonisesti ja puhuu yhtä itsevarmasti ku mies joka tietäis jo miltä sun pillulimat tuoksuu

Näit asioit et pääse arvioimaa somes. Joten tehkää itellenne palvelus, älkää uppoutuko liikaa somen turvallisee maailmaan, vaan tutustukaa toisiinne vaan sen verran, et tiedätte ettei kumpikaa teist oo sekopääsarjamurhaaja ja sit tavatkaa irl mahd. nopeesti.
Mitä kauemmaks aikaa jämähdätte toistenne kaa someen, sitä vaíkeemmalt ajatus toistenne näkemisest muuttuu.
Ite jouduin oppii tän vaikeimman kautta, ku oma 6kk kestäny nettiromanssi päätty brutaalisti.
Anyway, teil on jo niin vahvana nettipersoonallisuutenne, et alatte epäröimää pystyttekö pitää samat läpät yllä livenä. Vastaus: ette pysty.

Kirjottaen kaikki teiän jutut kuulostaa hiukan paremmilt, koska se toinen osapuoli kuvittelee ne asiat päässään itseään miellyttävällä tavalla.
Kirjottaen on helpompi heittää kaikkee junttii/härskii/sekoo settii, koska se toinen ei oo siinä fyysisesti teiän edessä.
Mut sit ku on, ja näette sen fyysisen ilmeen ja olemuksen, alatte arvioimaa juttunne uusiks. Kuville on paljo helpompi jutella ku elävälle ihmiselle.
Nää galtsurunkkaritki jotka heittää uskomattoman tökeröö juttuu naisten kuviin, ei irl (uskaltais) sanois puoliakaan jutuistaan <---fakta.

Netis kaikki sujuu paremmin, koska teil on vaik 2 tuntii aikaa miettii täydellinen vastaus, mut oikees elämäs se nokkela comeback pitää heittää 1-3 sekunnis tai muuten sitä kutsutaa jäätymiseks ja oot vaan nolo pelle.
Irl ette vaan voi kesken keskustelun sanoo "sori olin syömäs XD".
Irl ette voi kesken keskustelun sanoo "sori, kerron ton juttus mun tyttökavereille, analysoidaa sitä viis tuntii ja sit saat vastauksen"

Vaik netis keskustelu voiki olla kivempaa ja parempaa, mut kasvotusten sen on aidompaa. Ja se on ainut mil on välii.

Hyväksykää olevanne korkeintaa kymmenen tykkäyst irl. Iteki oon kaks ja puol, mut sen takii panostanki itsevarmuutee ja luonnollisuutee ja olla välittämättä pikkulutkien pinnallisist mielipiteist.

Now go fist urselfs faggots

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.