IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Miehet panee kaikkee mis on reikä?Keskiviikko 27.05.2015 14:59

Tää on mun vika blogi...kunnes poistun vähäks aikaa Galleriast lol luulit et poistuisin kokonaa u lil' faget

Naiset ei ymmärrä kui paljo vähemmän miehet kokee vonkausta verrattuna teihin.
Jos joku hyvännäkönen ja charmikas panomake saa satunnaisii "komee"-viestei, se ei oo mitää verrattuna siihen määrään mitä laardiliisa (kyl, vaik näyttäisit enemmän vaahtokarkilt ku naiselt, saat silti ylistyst komeroritareilt) saa päivittäin, yks kommentti per minuutti tahdil.
Näiden faktojen vuoks miesten on useemmite tartuttava tilaisuutee ku sellanen ilmaantuu, koska seuraava voi tulla vast ens vuosisadal.
Siinä mis naisen mieli on jo ihan puutunu jatkuvii iskuyrityksii, miehil nää yritykset on laskettavis yhen käden sormil ja historiallist tilannetta, mis nainen tekee alotteen, ei kannata jättää käyttämättä.

Miehet ja naiset on ihan yhtä himokkaita, mut luulette vaa et me pannaa kevyemmin perustein, koska teil on varaa valita, meil harvemmin ei.
Heti ku ilmaantuu joku alfa, jonka kyrpä on veistetty Visa Electronist, te voitte vastustaa ihan yhtä vähän ku me.
Ne on vaa ne betaviestien tulva jotka ignoraatte, jotka saa teiät luulee, et ootte nirsompii.

Also, hyvännäköset ja itsevarmat miehet ei vonkaa. Ne "kaunis"-kommentit, joit saatte päivittäin, on vaa niilt hajuttomilt ja mauttomilt hikipersenörteilt, jotka ei keksi mitä muuta tapaa saada pilluu ku suora lähestyminen. Ne miehet joit te haluutte, tekee omii juttujaan, ja sen takii pidätte niit kiinnostavina. Koska ne on ainoit täs maailmas jotka ei pidä teit täydellisinä heti ensikosketuksest lähtien.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.