IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 45232 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 97
Koko
1781 jäsentä
Tyttöjä: 580 (33 %)
Poikia: 1201 (67 %)
Sijoitus koon mukaan: 219
Keski-ikä
38,1 vuotta
Otos: 1163 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 38,7 vuotta

Jäsenet (1781)

kimmo0miMicemheidi_^^ouninpohjaZEGE79Jobe77-ulla-Axa78darkside84miksuhpzionepaholaisentytarjupa84^^RolleHumanTrashnannaf
« Uudemmat -

K1mpp4Hyvän ja pahan olon rajamaaLuonut: K1mpp4Sunnuntai 10.01.2016 18:28

Se mihin itselläni henkilökohtaisesti hyvä fiilis ja paska fiilis vaikuttaa kaikista konkreettisimmin on se musa mitä teen. Kerron vähän taustoistani. Samaan tyyliin egoni pois viskaten kuin mitä edellisessäkin blogipostauksessani.

Mä sairastin lapsena syövän, ja silloin musasta tuli mulle prosessoinnin väline. Huomasin että tuntikausien kitaransoitto sai mut unohtamaan sen sillä hetkellä todella pahan tilanteeni ja vei mut muualle siitä hetkestä. Samalla taustalla oli se että jos mä nyt satun kuolemaan siihen, musta jää ainakin joku jälki maailmaan. joku nauhoitepätkä joka elää "ikuisesti."

Mä aloitin tuossa marraskuun alussa tekemään projektia, joka oli puhdasta ambienttia. Soitettuna pelkästään kitaralla. Toki uudemmissa biiseissä on muitakin soittimia, mutta se ei nyt ole se pointti.

https://soundcloud.com/movingforwardambient/where

Projekti alkoi siitä kun päätin kaikin mahdollisin keinoin päästä eteenpäin tästä entisen parisuhteen ja elämän aiheuttamasta pahasta olosta. Ja tämä projekti on luonut mulle myöskin toivoa paremmasta huomisesta. Se on kummallista että miten sitä voi olla niin sidoksissa omaan soittoonsa.

Noh, entäpä se pahan olon rajamaa? Tällaista kampetta syntyi silloin kun sain tietää että paras kaverini seurustelee eksäni kanssa.

https://soundcloud.com/k1mpp4/zombie

Biisi pohjautuu vanhaan post-rock riffiin jonka kirjoitin senaikaiselle tyttöystävälleni, eli tälle eksälle.

Se on kumma että omista tuotoksistaan saa kaikista isoimmat tunnelataukset, ja jo sen biisin kuuleminen aiheuttaa tietynlaisen olotilan. Onko sitä sitten niin "artisti" että sitä on satasella sitoutunut omiin biiseihinsä?

En tiedä, mutta musiikki on edelleen mulle tärkeä prosessoinnin väline, niinkuin varmasti monelle muullekin. Rauhaa ja rakkautta <3

SaneMiksi olen sinkku?Luonut: SaneSunnuntai 24.05.2015 18:27

En osaa asettaa kaapin paikkaa

Parisuhtees kaikki on kyse rajan asettamisest=jos ylität, it's over. Ei selittelyitä.
Mut mun (ja käsittääkseni monen muun) ongelma on se, et annan loputtomii mahiksii ja pidän kii mieluummin tutust ja turvallisest, ku lähtisin kohti uutta ja pelottavaa.
Pettäminen on ainut asia, jota en jää kattelee ja yrittää korjaa asioit, mut kaikes muus joustan liikaa ja siedän ihan vitusti bullshittii.
Ja tää on ihan vitun 0/5 tilanne, koska naiset on siit kivoi, et jos ne haistaa sus mitää luonteenheikkoutta, edes vähääkää, ne alkaa armotta hyväkskäyttää sitä ja jos kuuntelet tarkkaan, kuulet miten testosteronis hitaasti vähenee ja sulle kasvaa viis vagínaa.

Mun suhteiden alkuvaiheis kaikki näyttää paremmalt, sillon ku viel tutustutaa, sillon oon alfa romeo, yksinkertasest syyst: en välitä tarpeeks.
Ku en viel välitä tarpeeks, mulle on ihan yhdentekevää kenen kaa se puhuu, miten se puhuu, kenen kaa se viettää aikaansa jne ja sillon ku ei välitä näist asioist, puheenaiheet ei ikinä mee mustasukkasee mökötyksee tai raivoomisee, vaan voi keskittyy vaa läpänheittoo ja rentoo jutusteluu. Ei oo menetyksen pelkoo. Koska ei viel tiedä mitä menettää.
Mut jossain vaihees tulee tunteet peliin pakostaki ja tuntee jo sen ihmisen niin hyvin ja kuinka ihana se on, ni sit alkaa hiipii ajatus mieleen siitä, et entä jos sen menettääki?? :O
Tunteet puuttuu peliin ja must muuttuu beta faggot, joka ei yhtäkkii enää tiiä miten naisii pitää osaa käsitellä ja niiden loputtomii mindgameihin suhtautuu, pyytelen anteeks liian helposti, mukailen sen muijan mielipiteit, en pysy tarpeeks vahvana omis kannoissani yms säälittävää burgerikomeropaskaa.

Pitäis vaa osaa sanoo "fine, gtfo sit mee panee sitä jos huvittaa, mut älä tuu mun luokse takas" koska naisten aivot toimii siten et jos ne oikeesti välittää, ne tulee takas joka kerta. Sen takii naiselle "tervemenoa" sanomises ei oo mitää muuta ku voitettavaa:
Jos välittää, se tulee takas ja saat pildee.
Jos ei välitä, se ei tuu takas ja sillon sun ei täydy enää vaivaa päätäs asial.

Ennen mitää vakavaa, jos mun jutut ei miellytä sua=gtfo
Jos mun käytös ei miellytä sua=gtfo
Jos mun mielipiteet ei miellytä sua=gtfo
Jos mun naama ei miellytä sua=gtfo
Jos mun huumorintaju ei mielytä sua=die

Sen jälkee ku jotain vakavaa, jos mun jutut ei miellytä sua=kyllä rakas
Jos mun käytös ei miellytä sua=kyllä rakas
Jos mun mielipiteet ei miellytä sua=kyllä rakas
Jos mun naama ei miellytä sua=kyllä rakas
Jos mun huumorintaju ei mielytä sua=kyllä rakas

Oon mustasukkanen ;)

Mun ahtaassa mielessä naiset ja miehet ei voi olla kavereita. Se on sama yhtälö ku lintu ja kala yrittäis chillaa. Molemmil on ihan eri ajatusmaailma ja ympäristö mis elää. Sosialisoida voi ja tulla toimeen samois porukois, mut kenelle teist menis läpi jos teiän nainen sanois menevänsä miespuolisen "kaverinsa" luokse pyjamabileisii ja jäis sinne yöks? "mitään ei tapahtunu" on monen mielest helppo lause hiljentämää kaikki skeptikot.

Naiset on niin naiivei ja huolettomii mitä tulee miesten kaa olemisee ja te voitteki pitää sitä vaan viattomana ajanviettona, mut voin luvata teille et jokanen sinkkujätkä jonka tunnette, on vähintää 5 kertaa fantasioinu teiät painimas kyklooppinsa kaa ja miettiny sheivaatteko. Me nyt vaan satutaan tykkää pillusta ja koska meil harvoin on varaa valita, toisin ku teil, meille kelpaa kaikki.

Not me though lol, välil häpeen silmäni päästä millasii löysii lorttoi te tääl galleriassaki kuolaatte

Mut anyway, poikaystävänä oon täys floppi, en sen takii etten kohtelis teit hyvin, vaan koska oon liian periksantava, enkä kykene asettaa rajoi...mut kasuaalina rakastajana oon aika mehu

Kaitsuvaanvaimoehdokasta?Luonut: KaitsuvaanLauantai 26.07.2014 22:42

Löytyiskö täältä vaimoehdokasta?

Uudellamaalla tai lähellä keravaa :P

-Nörtti ( osaat käynistää koneen, niin hyvä lähtökohta )
-Kaunis
-Kiva
-Viehättävä
-Sosiaalinen
-Luotettava

No aletaas kattoo tuleeko mitää? =D
Laita viestiä tänne, niin katellaan et nähdäänkö ^_^

Predator16Puuman KostoLuonut: Predator16Lauantai 19.10.2013 17:57

Kävi ilmi että tämä "tyttö" jonka lisäsin kaveriksi Facebookissa, olikin 40-vuotias nainen ja yritti iskeä mua. Hyi vittu. Olen imarreltu, mutta puumat ovat ällöttäviä, joten poistin tuon kyseisin syöpäkasvaimen kaverilistaltani. Varokaa puumia Facebookissa!

TommBzZadam & santtu - matkustajaLuonut: TommBzZKeskiviikko 19.06.2013 13:57

Ommuuten ihan paras biisi!!!
Joku vois lähtee munkaa reissuun :))

vernaon[Ei aihetta]Luonut: vernaonPerjantai 14.06.2013 17:39

Voisitpä ymmärtää kuinka mul on huono olla, mut mä tunnen tän paskan sit sunki puolest. Välitin susta, enkä sun ulkokuoresta. Mä luulin tosissaa, ettei mua petetä. Tää välil vetää mut tosi maahan, miks mut yksin jätetään?
Emmä koita sanoo, että itkisin sun perään. Mua pelottaa ku en oikeesta jaksa enää.
Nyt mä tiedän miltä tuntuu olla lasi joka hajoaa ja tiedän mitä tarkottaa kun alas vajoaa.
Jos mä oisin ollu paska tai ansainnu sen niin sitte mä voisin jättää taakse masennuksen.
Mä kyl koitan kirjottaa ylös mun ajatuksii, mut ei tääkään toimi, ei tää aina tee parannuksii.
Mä aina luulin etten olis samanlainen, ku muut tän asian suhteen... elikkäs mää käsittelen ekaa kertaa elämäni huolia kuuntelemalla musaa.

Mitä helvettiä, en oo ikinä liikuttunu pahemmin mistään biiseistä, saati sit kokenu niitä tarpeelliseksi tunteiden käsittely avuksi. Nyt kuitenki ekan eron myötä, oon alkanu kuunteleen kaikkia lässyn lässyn biisejä ja ne oikeesti koskettaa mua ihan liikaa...

http://www.youtube.com/watch?v=m1zwf33KudM

http://www.youtube.com/watch?v=kPqAtgcPA7M

kaks ekaa ehkä eniten kuvaa tätä mun tapausta... mutta noiki on nii tunteikkaita että aina on märy taattu....
Elikkäs homman nimi on se, että olen muuttamassa asumaan yksinäni ja mulla olis vaikka mitä hommaa tehtävänä! sähkösopparista sängyn ostoon...mut nyt ajattelin alkaa miettiä et millasen netin hankin!

Mulla ei oo kännykässä tai läppärissä mitään nettiä tällä hetkellä(nyt oon vielä vanhassa kämpässä taloyhtiön tarjoamalla netillä)

Mietin et kantsisko mun hankkia nettitikku vaikko taloyhtiönkautta semmonen modeemijuttu niinku nytki...tosin vielä ei oo siitä selkoa et onko siellä semmosta mahollista saaha.

No mut kertokaapa vinkkejä! Risuja ja ruusuja nyt tarjolla oleville nettisopimuksille!

internet.jpg

Jarppe84Yksinhuoltaja isänä.....Luonut: Jarppe84Tiistai 13.11.2012 22:42

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Miten helvetissä voi mitäänsaada aikaan ku kaikki naiset tuntuu juoksevan karkuun...

Monet naiset puhuu siit et miten miehet juoksee ladsten hoitoo karkuun ja siitä että miten he juoksevat vastuusta pois..... jne jne...
Sitten kun on tälläinen ihminen joka asuukin 2 lapsensa kanssa niin sitten ei tapahdu juurikaan mitään.... sydämmii on tullut kivasti mut suurin osa on tullut paluu sydämmenä....

En tiiä mikä sii oikein on... oonko sitten liian kiltti enkä tarpeeksi renttu... vaikka olen sitäkin kuullut et olen liian renttu....


vaan ku en halluu kuin sen yhden.... sen yhden ihanaisen jonka kanssa olla ... rakastaa... hellii... ja tuntee sen että joku pitää ja välittää minusta....


Vaan saanko sitä sitä ei viel tiedä.... mutta jos en saa niin en kadu siltikään mitään... minulla on lapseni joista aion pitäää huolen.... vaikka se maksaisikin sen että en tule koskaan saamaan parisuhdetta........ XD
A : Hyvä suutelija
B : Tykkää kivoista ihmisistä
C : On villi ja hullu
D : Hänellä on yksi parhaimmista persoonista
E : Tykkää juomisesta
F : Sinua palvotaan
G : Toiset eivät määrää sinua
H : Hyvä persoona ja vielä paremman näkönen
I : Hyvä persoona ja vielä paremman näkönen
J : Pitää tupakasta
K : Vitun tyhmä
L : Kaikkien rakastama
M : Tekee seurustelusta hauskaa
N : Todella seksikäs
O :Paras
P : Tulee toimeen kaikkien kanssa
Q : Tekopyhä
R : Vitun hullu
S : helposti rakastettavissa
T : Uskollinen rakkailleen
U : Tykkää rentoutua
V : Ei tuomitse
W : Erittäin avara katseinen
X : Muut eivät määrää minua
Y : nauraa helposti
Z : Yksi parhaimmista Tyttö/poika ystävistä, mitä voi olla
Å : Ruotsalainen pÅlli
Ä : Näytät rusinalta
Ö : Vitun parsa.

M=Tekee seurustelusta hauskaa
I=Hyvä persoona ja vielä paremman näkönen
S=helposti rakastettavissa
T=Uskollinen rakkailleen
I=Hyvä persoona ja vielä paremman näkönen
;)
« Uudemmat -