IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
23.9.2005
Tilastot
Käyntejä: 62825 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 810
Koko
4480 jäsentä
Tyttöjä: 2675 (60 %)
Poikia: 1805 (40 %)
Sijoitus koon mukaan: 45
Keski-ikä
27,3 vuotta
Otos: 1983 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,0 vuotta
Ylläpitäjä
veerakaroliina
Valvojat
Mary-Lou, halinalle_90, Holmberrg, krinsti, REPESIN, Zils, kAce^, Jarskaa, CoRnee

Jäsenet (4480)

JC15kirrs||TeemulasRaNtAtskitsotusCoco`panikoijalapsikouvolan_janep33tup33tuvaltsuu`Jup11emmim0Holmberrgh3li-_jennaaa_KoKe_69
« Uudemmat -

KatyaAnnan sun tuntea.Luonut: KatyaTiistai 10.02.2015 21:32

MetalsnakeTyötä tekevälle.Luonut: MetalsnakeSunnuntai 16.02.2014 13:24

On siitä näköjään aikaa kun on viimeksi ollut töissä ja nyt sen todellisuuden sitten muistaa aika elävästi, nyt kun on takaisin "sorvin ääressä"... tai paremminkin työstökeskuksen tällä kertaa.

Olen nyt jo 1,5kk ollut töissä ja se työkuva on muuttunut aika paljon viime kerrasta joka osa-alueella, mukaanlukien työilmapiiri, vaikkakin työpaikka on sama. Tietyt hyvät asiat ovat säilyneet ja suurimmassa osassa näitä atribuutteja on tapahtunut suuri parannus; palkkataso on korkeampi, työt ovat paljon paremmat ja tuottavammat, työilmapiiri on rento ja erittäin mukava, pomon kanssa voi vieläkin heittää läppää missä vaiheessa tahansa (ja sehän siinä paikassa kyllä lentää), enemmän "vapaa-aikaa", ei siis tarvitse koko työpäivää olla kädet kammissa ja vivuissa kiinni ja nyt työmatka on sen verran lyhyt, että autoa ei tarvitse lähteä raappaamaan tahi käynistelemään päästäkseni töihin. Ainakin talvella siihen kuluu paljon enemmän aikaa kun autoa kaivaa lumen alta pois, putsaa lasit ja ajaa töihin, kuin että yksinkertaisesti otan apostolin kyydin ja olen jopa paljon aiemmin perillä jalan kuin autolla.

Ekat pari kuukautta töihinmenosta on aina ollut hieman vaikeita, eikä tämäkään kerta ole poikkeus, muuttoon meni yksinään sievoinen summa ja uuden kodin kuntoonlaittamiseen/kalustamiseen meni oma osuutensa. Nyt kun tuloja on enemmän, huomasinpas että verojakin on alkanut kiskomaan välistä huomattavan paljon enemmän siitä lähtien kun olin viimeksi töissä, verottaja on muuttunut suorastaan riippakiveksi pelkästä piikistä pers-lihassa. Miten prosentti voi nousta 6 yksikköä, vaikka tuntipalkka ei ole noussut kuin vaivaisen euron? Mutta eihän se mikään ihme ole tässä valtiossa kun on nuo kuuluisat apinat siinä suuressa pylvästalossa päättämässä meidän asioista, meiltä kymättäkään.

Se asenne minkä olen ottanut mennessä työelämään uudestaan, on ihan erilainen kuin mitä viimeksi. Töitä olen painanut huomattavan paljon enemmän ja suostunut jopa viikonlopputöihin mielellään. Se on kyllä varma että nuo aavistuksen korkeamat tulot eivät vaikuta siihen miten paljon kusi alkaa nousemaan päähän, ainakaan tavallisesta poiketen :P Se on ainakin varma, että jo muutaman vuoden sisällä en asu enää yhdessäkään vuokrakämpässä tämän jälkeen, koska vuokrarahat on sellainen vara jota et koskaan saa takaisin kun se on mennyt vuokrafirmalle jemmaan.

Ideahan on, että joku päivä muutan vielä omakotitaloon, jossa säännöt ovat kokonaan minun omia eikä kenenkään muun määrittämiä, kuten näissä kämäsissä vuokrakämpissä. Jos esim. tulen yömyöhään töistä ja olo on saastainen, talonyhtiöstä löytyy takuulla kyrpää ohttaansa kasvattanut naapuri, joka valittaa asiasta. Siinä vaiheessa hänen majesteettinsa voi nuuhkaista peräpäätäni kun väännän tuhdin puhalluksen sitä itseään valittajan pahaa-aavistamattomiin sieraimiin. Omakotitalossahan ei tämmöisiä arkisia ongelmia ole, seinien takana on joko omia huoneita tai ulkoilmaa, ei naapureita.

Koska olin pois kaupungista vuoden ajan, kuviot ovat ehtineet hajota sen verran, ettei enää tiedä missä on menoja ja mistä etsiä itelle ajanvietettä, muualta kuin kesäviikonloppuisin kavereiden kanssa taistelukentiltä. Tässä on nyt keksittävä muutakin kuin kotona löhöilyä ja viikonloppuisin rellestämistä jo näin kevään alla. Ihmisiä tunnen suhteellisen vähän ja piirit ovat melko harvat sitten viime kerran. Uusien tuttavuuksien löytäminen ei ole siis niin tehokasta kuin se joskus oli, eli nykyiseen elämäntapamuutokseen on ehdottomasti lisättävä ihmisten ilmoilla käynti, eikä pelkästään kapakoissa. Se mistä aloitan, on monimutkainen tapa, sillä mitään selvää paikkaa tai aikaa ei ole ja sellainen on melkein joko järjestettävä itse tai pitää yrittää bongata lehdestä jotain muutakin kuin niitä ylimitoitettuja suviseura-kokouksia, joilla ei ole mitään tekemistä terveen järjen kanssa, kuten ei uskonnolla yleensä ole. Pointtina on, että on osallistuttava moniin eri tapahtumiin, nyt kun suureen osaan on jopa varaa ja intoakin.

AikooIrc-galleria..Luonut: AikooTorstai 30.01.2014 16:41

Tää on mulle kaikki tosi uutta! Liityin galleriaan vaan ja ainoastaan, koska haluan tutustua uusiin ihmisiin. :)
Tietysti mulla on jo nyt elämässä maailman ihanimpia ihmisiä, ystäviä ja kavereita, mutta oon vahvasti sitä mieltä, että ihmisiä ei voi ikinä olla elämässä liikaa. ;) Oon siis täällä täysin yksinäinen, joten hyväksyn kyllä kaikki pyynnöt ja oon halukas tutustumaan ihmisiin ympäri Suomen maata. <3 Jos oot samankaltainen tai muuten vaan kaipaat nettituttavuuksia, otahan rohkeasti yhteyttä. ^-^/

Oon luonteeltani hieman höpsö, taiteellinen ja vähän kaikesta herkästi innostuva. Mun intohimona on vaatteet, musiikki, taide ja omien blogien ylläpito.

MetalsnakeDas joulu ja uusi vuosi.Luonut: MetalsnakeTiistai 24.12.2013 17:36


On taas se vuodenaika, jolloin ihmiset säntäilevät kauppoihin ja ostelevat kaikkea enenmmän tai vähemmän turhaa krääsää perheellee, sukulaisilleen ja kavereilleen. Minulle nämä "pyhät" merkitsevät vain sitä, että saan olla edes jonkun aikaa vapaana arjestaja kaikesta siitä jonninjoutavasta pakosta mitä joskus historiassa on luotu ihmisille mielen nostattamiseksi. Toki olen luvannut ostaa muutamalle kaverille lahjat ja niin ostankin, lupaus on lupaus.

Joulu ja uusivuosi ovat myös hyvä syy lähteä kavereiden kanssa irrottelemaan arjesta kapakkaan tai jonkun kaverin kämpille. Ennnemmin jopa jonkun luona, kuin jossain klubissa tai kapakassa, siellä nimittäin on niitä kirkuvia teinejä ja jallun-pihtaajia, joitka omalla pienellä tavalla käyvät hermoille. Kuuntelisin mieluumin rotan kirkuvan kun se palaa hengiltä kuin näitä ihqudaa-teinejä joita ei pahemmin hyvät tavat ohjaa. Joko sitä on tulossa vanhaksi tai nuoriso on menossa erittäin tyhmäksi. En tiedä, voi olla kumpaakin, päättäköön kukin itse. Muutenkin kun vertaa sen ikäisten käyttäytymistä mitä se oli n. 10v. sitten ja nyt, voin hyvillä mielin sanoa että ennen porukka osasi käyttäytyä paljon paremmin.

Armeijassa ollessani sain huomata miten kuritonta porukkaa sieltä löytyi. Suurin osa morkuloista oli niin kuritonta ja pilalle hemmoteltua, että hävetti olla siellä seassa keskimäärin 6v. kaikkia vahempana. Ainakin mitä muutaman tyypin käytöksestä tulee mielee, näiden isänä oisin antanut huolellisesti selkään. Ja samanlaisia tyyppejä näkee kaupungilla vielä enemmän. Jo se että jätkät ovat nokka pystyssä kulkevia "muka-tiedän-kaiken"-tyyppejä, tytöt ovat vielä pahempia, valtaosa on paluupisteen ulkopuolella siitä miten hemmoteltuja kakaroita sitä onkaan nähnyt. Joukosta löytyy järkeviäkin ikäluokan edustajia, mutta ne ovat niin harvassa, että on todennäköisempää löytää neliapila talvella. Näiden kakaroiden takia ei aina jaksa lähteä mihinkään klubille minne kaverit silloin tällöin onnistuvat minut raahaamaan. Mutta onneksi siinä on myös hyväkin puoli seurata näitä nuoria tolloja/Darwin-awardin voittajia: sitä vaan tulee niin hyvä mieli kun tietää että joillakin se älykkyysosamäärä hipoo kengännumeroani ja voin hyvillä mielin todeta että onneksi sitä oli jo tuossakin iässä sen verran älykkäämpi ettei edes tullut mieleenkään käyttäytyä kuin 5v. es-jonne. Siksi kai sitä on ollut sinkkuna sen verran pitkään, koska sitä tuntee jo olonsa tosi vanhaksi samassakin ikäryhmässä hyvin usein.

le`Hannibal[Ei aihetta]Luonut: le`HannibalPerjantai 25.10.2013 22:56

Muille oot vaa huikka, mulle voisit olla kokonaine ES
Siis tohon:

Jos et tunne, tutustu.

Moni ihminen etenkin IRL missaa hauskan tyypin, kun ei tiedä, kuinka paljon tykkään (pitkistä[kin]) keskusteluista. :3

Keskusteleminen erilaisista asioista on musta kivaa ja myöskin uusiin ihmisiin(ja tietenkin myös ennestään tuttuihin ihmisiin) (tarkemmin) tutustuminen on kivaa.

Mä vaan en oikein voi mennä puhumaan uusille ihmisille(ja tiettyyn tuttuus/tekemisissäolorajaan asti niillekään, jotka jo tunnen tai tiedän vähänkään henkilökohtaisesti), koska mun on aika vaikea lähestyä ihmisiä fyysisesti puhuakseni niille(on jotenkin vaan vaikeaa kävellä jonkun ihmisen lähelle, en tiedä miksi se pelottaa, ei se ainakaan ihmisen syytä ole?) ja jotta mä voisin puhua jollekulle ja lähestyä sitä puhumista varten, mulla pitää olla joku hyvä puheenaihe. Miksi menisin puhumaan jollekin jos ei ole oikeasti mitään sanottavaa? :3

Tykkään kyllä myös kuunnella muita ihmisiä(itseasiassa suurin osa, mitä suurimmasta osasta ihmisiä tiedän, taitaa olla kuultua heidän tai jonkun muun suusta vain siksi, että olen ollut/sattunut olemaan puhujan lähettyvillä, harvemmin tulen itse kysyneeksi ihmisiltä heistä itsestään asioita) ja tuleekin oltua enemmän hiljaa ja kuunneltua heitä.

Kuitenkin, ihmisten kannattaisi tutustua muhun, ehkä ainakin aluksi varoen(tai ainakin mä itse saatan aloittaa tutustumisprosessin varoen :D). Mä oon omasta mielestä hyvä saamaan ihmisiä nauramaan sekä IRL että netissä, tai ainakin niitä ihmisiä, joita tunnen vähän paremmin ja joista tiedän, millä asioilla on turvallista vitsailla(en halua loukata muita ihmisiä), tosin tuolla mun lukiossa en ole ihan täysin varma, kuinka helposti saan ihmisiä nauramaan, kun ei vielä pysty yrittämään saada ihmisiä nauramaan niin... vapautuneesti. :/

Moni ihminen on myös ihmetellyt, miten mä voin tietää/muistaa niin paljon erilaisia asioita(yleisiä ja erikoisiakin). Mulla on tosiaan päässä "tallennettuna" aika paljon kaikkea enemmän ja vähemmän tärkeää tietoa. :D Tuo tietovaranto yhdistettynä mun erittäin randomiin alitajuntaan saa aikaan paljon kaikenlaisia erikoisia assosiaatioita(=mielleyhtymiä, tarkoittaa esim. sitä, että jos vaikka lapsena kosket lieden kuumaan levyyn ja saat palovamman, saatat assosioida lieden kokemaasi ikävään tunteeseen ja myöhemmin huonolla onnella et uskalla käyttää liettä kyseisen assosiaation takia, Toisaalta assosiaatiot voi olla hyviäkin niin kuin itse olen assosioinut muutamia biisejä alitajuisesti tokaan ihastukseen ja lopputuloksena joka kerta, kun kuulen jonkun niistä biiseistä, tulee todella hyvä olo jne :3) ja joskus niistä tulee ihan hulluja ja ne voi laukaista randomeja ajatusketjuja, jotka sitten saattaa päättyä jonkun jutun muistamiseen tai keksimiseen.

TommBzZadam & santtu - matkustajaLuonut: TommBzZKeskiviikko 19.06.2013 13:57

Ommuuten ihan paras biisi!!!
Joku vois lähtee munkaa reissuun :))

PIPPELSSÖNtyttö ystävähakemusLuonut: PIPPELSSÖNLauantai 15.06.2013 02:42

VAATIMUKSET:

1. näytät tytöltä (pojatkin käy)2. sinulla on tälläiset ihanat tisulitOttakaa yhteyttö :p

t994Misha Collins on jumala.Luonut: t994Keskiviikko 22.05.2013 18:30

Ei mulla muuta.
Vuosien varrella muutamaan kertaan on pohdittu kevyiden deittiominaisuuksien tuomista galtsuun. Tälläiset ominaisuudet luonnollisesti herättävät paljon keskustelua puolesta ja etenkin vastaan, mutta onnistuttaisiinkohan saada kasaan sellainen paketti, joka häiritsisi mahdollisimman harvaa ja miellyttäisi mahdollisimman montaa? Kaikkiahan on turha edes yrittää miellyttää.. Eli jotain mikä ei tekisi galtsusta vain yhtä herutustunkiota muiden joukkoon.

Koska on olennaista, että moiset ominaisuudet ei häiritsisi haluamatta (luonnollisestihan uudet ominaisuudet ei tulisi hyppimään silmille normikäytössä), niin muutama idea rajoituksiin:
 • Deittiominaisuuksille 16v(?) ikäraja, eli nuoremmat eivät näe mitään muutosta nykyiseen
 • Mahdollisuus kytkeä ominaisuudet pois, eli vanhempienkaan ei tarvitse nähdä mitään muutosta ellei halua
 • Itse asetettu ikähaarukka, ei tarvitsisi pelätä setämiesten profiilin urkkimisia
 • Bonus: Mahdollisuus ilmoittaa ettei halua mitään deittiviestejä keneltäkään, mukaanlukien nykyiset kommentit - ihannemaailmassa vähenisi nykyisetkin turhauttavat herutusviestit

Mitä uusia ominaisuuksia sitten voisi tulla? Esim:
 • Nykyisen iän ja kaupungin lisäksi esim pituus, ruumiinrakenne, ruokavalio jne
 • Mahdollisuus ilmoittaa kiinnostuksensa joko tyttöihin, poikiin tai molempiin (tai jotain siltä väliltä?)
 • Minkä ikäisistä olisi kiinnostunut (ks. aiempi ikähaarukkarajaus)
 • Maantieteellinen rajaus, esim vain oman kaupungin sisällä, 50km säteellä, missä tahansa jne
 • Lyhyt kysely millä kartoitetaan muutamia elämänasenteellisia mieltymyksiä joiden perusteella voidaan laskea karkea match-prosentti
 • Mahdollisuus Kyselyissä merkitä vastauksensa julkiseksi ja käyttää näitä match-prosentin laskemisessa
 • Avoin tekstikenttä deitti.netin tapaan vai muutamia eri aiheisia kenttiä Suomi24 ja OkCupidin tapaan?
 • Erilliset (anonyymit?) lisättävät ilmoitukset (deittinet) vai haku tietojen perusteella (S24, OkC)?

Ideoita, huolia, murheita, turhia toiveita? Kommenttia plx.

Deittiominaisuuksia galtsuun?Tiistai 26.03.2013 17:53, 1693 vastaajaa

Kaivataanko IRC-Galleriaan kevyitä ikärajattuja deittitoiminnallisuuksia?
Deittiominaisuuksia galtsuun?
Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
« Uudemmat -