IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 16935 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1315 jäsentä
Tyttöjä: 248 (19 %)
Poikia: 1067 (81 %)
Sijoitus koon mukaan: 372
Keski-ikä
30,5 vuotta
Otos: 813 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,7 vuotta

Jäsenet (1315)

HidihTomez3merilehmä|_-^RuokA^-_|Peksi^^^TheIrresistableBLACKSIENIDAVIDEATYOU-LemmiwinksDeekuadiinaRoskublööArTtRyhilikkapossupalikka_85Botti-nakuuu-
« Uudemmat -

heidiffskato äitiLuonut: heidiffsLauantai 05.10.2013 17:19

PIPPELSSÖNtyttö ystävähakemusLuonut: PIPPELSSÖNLauantai 15.06.2013 02:42

VAATIMUKSET:

1. näytät tytöltä (pojatkin käy)2. sinulla on tälläiset ihanat tisulitOttakaa yhteyttö :p

SaneProject OmegaLuonut: SaneTorstai 06.06.2013 22:32

Maatessani mun happiteltassa, pohtiessa et jos yrittää epäonnistua ja onnistuu epäonnistumaan, onks sillon epäonnistunu vai onnistunu, sain idean.
Alotan kuukauden kestävän projektin, johon liittyy feikkiprofiilin teko, koska oon sad kunt eikä mul oo muutakaa elämää.
Siis otan jonkun heruttavan naimaikäsen blondin imagon netin syövereistä. Dnt wry, nään hieman enemmän vaivaa ku kirjottamal googlee "sexy girl hot" ja otan sielt ekan kuvan, koska kaiken mitä teen, teen tyylillä. (vaik voisin kyl tehä profiilin Rihannanki kuvil ja oisitte silti ihan *fapfapfapfapfap* "söpö")

Project Omegan idea on trollata kiimasii neitsytautistei ja KAIKKI pahimmat tapaukset päätyy kuukauden kuluttua The_Zyzzin blogiin. Ja nimimerkkejä ei sensuroida. u mad cuz?

Joten nähdään kuukauden kuluttua The_Zyzzin blogissa, phaggots<3

Tunnistajille luvassa palkinto, nimittäin The_Zyzzin kotivierailu ja armoton perseeseen rassaus (no homo).

Mut koska täst profiilist tulee saumaton, tunnistajia ei ole, joten seuraava kenelle kommentoit "nätti, tutustuuuuh? ;))" voikin olla The_Zyzz. So nigga u gay

Joka päivä silmiini osuu täällä IRC-Galleriassa ja monilla muillakin sivustoilla jotakin, mitä en voi käsittää, nimittäin tissiherukuvat. Ovathan rinnat täysin luonnollinen asia, ei siinä ole mitään kiistämistä, mutta miksi niitä pitää erikseen esitellä?

Jatkuvasti valitetaan, kun nuoret miehet kohtelevat naisia kuin esinettä, jossa tärkeintä on tissit sekä se, mitä jalkojen välistä löytyy, mutta silti samaan aikaan julkaistaan itsestä erittäin tyrkyttäviä kuvia verkossa. Saattaisikohan näillä herukuvilla kenties olla jotakin tekemistä asian kanssa?

Suositut -osio on jatkuvasti täynnä kuvia vähäpukeisista naisista, push upeilla tuetuista maitorauhasista ja pikkuruisissa bikineissä kesää odottavista tyttösistä. Miettivätkö ihmiset laisinkaan sitä, millaisia kuvia netissä itsestään julkaisevat? Joskus tuntuu siltä, että tällaisia asioita ei pysähdytä miettimään ennen, kuin jotakin oikeasti tapahtuu. Opettiko edes Amanda Toddin tapaus meille sitä, millaisia seurauksia internet-käyttäytymisellään voi saavuttaa? Aivan sama, vilautatko tissejäsi web-kameran välillä Omeglessa tuntemattomalle miehelle, vai julkaisetko itsestäsi paljastavia kuvia netissä.

Moni liikkuu nykyisin internetissä omalla nimellään tai nimimerkillä, jonka takaa on pienellä etsiskelyllä helppo löytää henkilön oikea nimi. Kuten kaikki varmasti tiedämme, onhan meille tätä jankattu siitä saakka, kunnes netti keksittiin, kaikki, mitä nettiin laitat, pysyy siellä. Tuskin tulet saamaan herutuskuvaasi täysin pois internetin maailmasta, vaikka sen poistaisitkin IRC-galleriasta tai Facebookista, sillä todennäköisimmin se on jo ehtinyt leviämään jonnekin muualle. Itse ainakin kykenen löytämään monia poistamiani kuvia vielä monilta eri sivustoilta, joihin en ole itse niitä lisännyt.

Mitä väliä sillä sitten on, että joku kykenee yhdistämään kuvasi, joissa annat itsestäsi tyrkyn vaikutelman, oikeaan nimeesi? Et ole varmaankaan miettinyt tulevaisuuden työnhakutilannetta. Varmastikin moni työnantaja tulee googlettamaan nimesi, eivätkä hakutulokset varmaankaan ole kovinkaan positiiviset työnsaannin kannalta, jos auki rävähtää sivullinen herutuskuvia.

Lisäksi samalla annat itsestäsi tyhmän vaikutelman niille ihmisille, jotka sinun lisäksesi liikkuvat netissä. Vaikka saisitkin kalasteltua tykkäyksiä heruttamalla tissejä ja ottamalla duckface-ilmeen, monet takuulla miettivät, miten joku voi suoraansanottuna olla niin idiootti huomiohuora, kuin sinä olet.

Onhan se hienoa, että jotkut ovat ylpeitä tisseistään, tai kykenevät nostamaan ihmisarvoaan (ainakin omissa silmissään) niitä netissä esittelemällä, mutta kannattaa varmaankin seuraavaksi miettiä hetki, ennen kuin olet lisäämässä herutuskuvaa itsestäsi nettiin.

eerikamoihh[Ei aihetta]Luonut: eerikamoihhMaanantai 15.04.2013 16:27

Siis ei vitsi tänää studiol aah olin ihkuin !!! Siis sporttiset quumat pojat ottakaa yhteyt ;) keväthän on tiedetysti kiima-aika ;) täältä saa!

VoskuSananen valheistaLuonut: VoskuSunnuntai 24.03.2013 03:54

Piirongin ylälaatikko:


Mies juo mies sammuu ja oksentaa syliin. Ei voi olla tuollaista? Jeesuksen kuolema, tissit ja nännit. Alastomuus ja puhdistus. Vaan kuinka puhdistaa valheelliset silmät?
*klik* Okei. Meen IRC-galleriaan ja oon iihan kiltisti.
*klik* Hmm okei seitsemän uutta sydäntä ja liikaa yhteisöjuttuja.
*klik* Takaisin etusivulle.
*tuijotus*Tarkistaa vieraslistan.

*rullaa hiirellä alaspäin*
MITÄ? TISSEJÄ? TUOSSA? MULLEKKO? OIKEESTI MULLE? EHMAGERD ILMAISTA SAKKOLIHAA!! PAL-PAL-PALJONKO NÄITÄ TÄSSÄ ON? KYMMENEN? COOOOL. ELI KAKSKYT TISSIÄ. MUNMUNMUNMUNMUN!!

Picture related.

EkströmperjantaiLuonut: EkströmPerjantai 03.08.2012 12:24

dearmaisie[Ei aihetta]Luonut: dearmaisieKeskiviikko 20.06.2012 18:39

MÄKI KÄYN AINA LENKILLÄ ILMAN URHEILURINTSIKOITA, JOS MULLA ON HELVETIN ISOT TISSIT. ei mitää, meinasin ajaa fillarilla ojaan sen ainoon kerran ku jaksan lähtee fillarilla kouluun (kävely on kivempaa). ei saatana oikeesti, vastaan lenkkeili nainen, jolla oli päällään toppi, shortsit ja normaalit rintsikat JA NE TISSIT EN VOI ELÄÄ.

seuraava joka sanoo mua vähän liian lepakosi, saa cosmosta päähän. OISITTE ITEKI HÄMMENTYNY.

asiasta viidenteen, sarasteen leirikirja tuli! nyt jänskättäääääää
« Uudemmat -