IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

DADDY'S BACKMaanantai 18.05.2015 12:56

DADDY'S BACK CUNTSSSSSSS! Oliko ikävä? Mul oli. Itteeni.

Täst alkaa uus irc-gallerian aikakausi, joka tunnetaan Seksikkyyden aikakautena koska tuon kiiman takas Galleriaa.

Olin lukittuna yli 2kk -.- koska ylläpito on laiska lukee s-postei. Niggas mä maksan 3€ joka toinen kuukaus tälle keilahallille, joten maksavana asiakkaana odotan sick palveluu.
Mun tunnus laitettii lukkoon, ilman mitää varotust tai selityst, koska kerroin huomiohuoraavalle transulle (anteeks, transsukupuoliselle), ettei ketää oikeestaa kiinnosta ootko mies vai nainen. Sen jälkee kerroin jolleki sivustahuutelijalle et valkoritarointi on säälittävää...ja seuraavaks mun tunnus oliki lukittuna.
Voi jes heitin about 100x pahempaa ja härömpää settii The_Zyzz:inä 2v ajan, välil olin jopa straight up ilkee, enkä ikinä joutunu nyrkin ja patterin välii.

Tein jopa 2 väliaikaistunnust ku ylläpitoo ei kiinnostanu mun sähköpostiviestit ni ajattelin itkee niille suoraa tääl. No tääl niit kiinnosti huomioida mun hätää viel vähemmän :D
ps. mun toinenki väliaikaisacco meni lukkoo ni päättelin siit et ok, galleriaa on näköjää tullu joko natsisäännöt tai sit ihmisten herkkyys ja mielensäpahotus on lisääntyny ja ne ilmiantaa pienimmästäki.
Vähintäänki opin sen, et kaikki mikä ei oo positiivist perseennuolemist, on bännien arvost haukkumist.

Täst lähin arvostelen teiän läpinäkyvyyttä ja tekopyhyyttä pelkästää blogis. Sillon ette voi ottaa henkilökohtasesti. Ja lisään satunnaisii heruhuorakuvii.

Mut joka tapaukses: it's good to be back ❤

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.