IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
11.7.2005
Tilastot
Käyntejä: 8193 (1.7.2008 alkaen)
Koko
4470 jäsentä
Tyttöjä: 4217 (95 %)
Poikia: 253 (5 %)
Sijoitus koon mukaan: 45
Keski-ikä
31,0 vuotta
Otos: 2966 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,6 vuotta
Ylläpitäjä
Trisu
Valvojat
Trisu, KooKy^^, theåheidi

Jäsenet (4470)

JJulyitis78Iidddaesss^^annina^^Emm[]GismetKipusisko82asemanlapsimarrbleClown_veerrapuppelsonHÖGEDiVin3ikuFAIL
« Uudemmat -

SaneGrillsLuonut: SaneTorstai 10.10.2013 03:48

How to pick up grills

Haha istun täs koneel ja odotan et kello lyö kakstoist et megamassit napsahtaa tilille et voin laittaa mun aesthetic as fuckshit-vaatteet tilauksee, ni ajattelin kuluttaa tän jäljel olevan vartin kertoakseni teille kui yksinkertasil keinoil saa naisii.

Aina kaikki kuumottelee miten saan naista ja 4 ever alone omgf, mut se ei loppujen lopuks oo niin vaikeet, kunha tietää mitä tehdä ja heti ku tietää mitä tehdä sais vaik kaikki naiset tält maapallolt, koska ne on vittu kaikki ihan samanlaisia

Ja gangat: jos huomaatte jonkun kohdan joka ei toimis teihin (as if), sanokaa ihmees lols

1.
Ensinnäkään älä ikinä piilottele kiinnostustas naiseen, äläkä myöskää tee sitä liian ilmiselväks

Ole miehekäs, älä anna huomioos sillon ku nainen pyytää sitä. Oo vaativa, piruile, älä välitä liikaa, älä anna niille kaikkee aikaas, älä anna niille kaikee huomioos, älä keskitä kaikkee energiaas vaa yhtee naisee.

Jos nainen friend zonettaa sut, lopeta yhteydenpito välittömästi

Jos nainen pettää sua, jätä se samantien äläkä enää mieti koko muijaa

Jos innostut vitsailee liikaa ja nainen vetää herneen nenään sano: "mä voin hyvittää tän sulle, annan loistavii hierontoi" tai halaa sitä

Älä ikinä ala selittelee, pyydä anteeks VAIN ku se on oikeesti tarpeellista. Älä ikinä epäile ittees, IKINÄ

Usko kaikkee tekemisees, visualisoi mitä haluut, toteuta se, älä epäile ittees, IKINÄ

Itsevarmuudel saa mitä vaan. Itsevarmuus toimii kaikkeen: naisiin, koiriin, haastatteluihin, jopa kavereiden saamisee. Itsevarmuudel pääsee jopa eroo kytistä. Itsevarmuus on ominaisuus joka sul on oltava. Se on elinehto.

Jos haluut puhuu naiselle, mee sen luokse ja sano "Moi", jos sul on epäilyksiä, murhaa ne.

"E-e-entä jos se nauraa mulle Dx" Siin tapaukses ei kannata pukeutuu ku beta, älä puhu ku beta äläkä käyttäydy niin et se nauraa sulle. Naiset on ku koirii: ne haistaa sun epäröinnin ja pelon samantien ku heräät aamulla. Sul on aivot, käytä niitä, suunnittele, usko suunnitelmaas ja toteuta se.

Seiso selkä suorana ja ota mitä haluut. Naiset haluu miehii, ei pikkupoikii tunteinensa. Naiset haluu miehii jotka aikoo muuttaa maailmaa ja maailma haluu miehii jotka aikoo muuttaa sitä.

Älä koskaa kysy "haluaisitko sä..." vaan aina oleta et ne haluu. Muunna kysymys käskyks ja jos ne ei silti kykene tai ei haluu, vastaus on silti sama, ainoona erona se et annat itsestäs miehekkäämmän kuvan.

"Haluutko tehä jotain tänä viikonloppuna?" Muuta se "oon vapaa tänä viikonloppuna, chillataa ja pidetää hauskaa"

Kato silmiin ku puhut naiselle, äläkä vuorottele silmien välillä vaa valitse yks ja poraa reikä siihen. Kun aihe vaihtuu tai alat ite puhumaa, on ok rikkoo kontakti hetkeks, mut pidä se aina ku puhutte ja varsinki jos se on jotain seksuaalist, älä vitus riko katsekontaktii bro

Muista aina hymyillä välil ja antaa itestäs lähestyttävämpi kuva. Ongelmii seksikkään hymyn kaa? Kuvittele et oot just aikomas nussii siit täytteet pihalle

Pidä aina peukaloit taskuis ku seisot paikallas ja loput sormet osottaa haaroihin. Se on seksuaalist ja itsevarmaa ja ainaki parempaa ku piilotella käsiäs taskuissa tai jättää ne ulos hengaa varsinaisesti tekemättä mitää. Awkward as fuck.

Ku kävelet, kävele hitaasti ja itsevarmasti, kato ihmisii silmii ku kävelet, älä vitus uskalla edes kattoo maahan samal ku kävelet tai tuun vierailee sun unis

Istuessas nojaa taaksepäin vähä, oo rento, levitä jalkas vähä leveemmäks ku hartias, äläkä risti käsiäs ellet haluu näyttää mad cuntilt joka haluu kostaa maailmalle

Älä pommita naisii txtareil. Ei mitää lässynlääsoittoja, vaan soitat sillon ku sul on oikeet asiaa tai haluut nähä sen. Jos nainen ite soittaa sulle, puhu vapaasti, mut jos sust tuntuu et convo on kuolemas, sano et sun pitää tehä jotain. Valehtele jos pakko, mut tee se järkevästi.

Jos nainen tekee jotain noloo tai outoo, tee se selväks sille ja vittuile vähä, mut älä liikaa ja varmista et sun vittuilus on edes hauskaa. Naiset nauraa helposti.

Ei äkkinäisii pään liikautuksii, liiku hitaasti ja itsevarmasti. Kävele niinku omistaisit koko paikan. Vie tilaa

Kosketa naistas ku kävelette, töni leikiten, ohjaa sitä kädelläs alaselästä. Naiset tykkää ku mies kontrolloi niitä ja kertoo mitä tehä. Avaa ovia, ohjaa poispäin vesilammikoista tai muusta paskasta johon se vois vahingos astua. Oo aina sil "vaarallisel" puolel tietä, oli se sit vieres autotie tai muuten vaa hämärii hiippareit liikkeel

Jos on kylmä, anna sun takkis, älä kysele haluukse sitä, Jos se tärisee ja sanoo et sil on kylmä, ni takki helvettii ja pue se sen päälle, älä kysy, älä sano mitää, just do it.

Jos sun mielest naises sano jotain väärää, SANO SE SILLE. Naiset kunnioittaa miehii joil on mielipiteit, joten älä oo vaa samaa mieltä kaikesta. Sen sijaa puhu ja keskustele sen kaa, mielummin ku sanoist vaa "kyllä rakas, aivan niin rakas"

Jos ne alkaa puhuu niide exist, vaiha äkkii puheenaihet. Jos se on joku nyyhkytarina, sano "hei meil on hauskaa, ei pilata sitä surullisil asioil"mut oo valmiin nopeesti puhuu jostain muusta, käsikirjota vaik puheenaiheit valmiiks, mut nyyhkytarinat jätetää myöhemmälle vaiheelle suhtees.

Älä tyydy naisii joil on alhaset kriteerit. Jos et oo aidosti kiinnostunu, vaihda maisemaa

Älä ignoree kaikkii ketkä ei oo ku Voguen kannest ja ajattele et ansaitset vaa sen joka näyttää Megan Foxilt, koska hyvännäköset ja kuumat on yleensä helpompii ja samal isompii lutkii

(Tietenki allekirjoittanut itse viimeksi kun puhui naiselle, kadotti fedoransa ja hukkui spagettiin)

Ja inb4 kukaa tulee epäilee ettäkö copy pastesin tän jostain ni mitä vittuu sä luulet? Et mursin koko naisten psykologisen DNA-rihmaston tänä armon vuonna 2013 keskiyöllä?
Fuck no, tää on kaikki henkilökohtasist kokemuksist ja murusist joita oon keränny ympäri internettii sinä aikana ku must tuli fuckin ZEEEEEEZ breh!

Nii ja np jäbät ei tarvi kiittää vaa go get sum

SanePro tips for bro'sLuonut: SanePerjantai 03.05.2013 01:57

okok monet luulee et jengi liftaa vaginan takii, mut se on täyttä bullshittii.
Tai jos se on sun päämäärä, oot idiootti koska naisii ei kiinnosta lihakset. Eikä niit myöskää kiinnosta raha. Tai kuuluisuus. Tai edes se kuuluisa ulkonäkö. Nää on kaikki illuusioita joita media on luonu teidän aivoihinne.
2007 tehdys kyselys 97% naisten mielest kalju mies on seksikäs.
Eli jos menetät hiuksiis, shave that shit off! mieluummin ku vedät comb overin ja meet kyttää lenkkipolulle kloroformin kaa.

Täytyy kuitenki muistaa, et jokainen nainen on pääpiirteittäin yksilö, joten joitaki poikkeuksia on, mut niiden kaikkien geneettinen koodi toimii samanlaila...

Seuraavaks opetan kaikille bros'eille kolme helppoo temppuu, jotka toimii tilanteessa ku tilanteessa ja naiseen kuin naiseen, olit sitte miten ruma hyvänsä.
Nää kaikki on erittäin hienovaraisia trikkejä, joit ei edes tajua tehneensä ellei tiedä tarkalleen mitä tekee ja joist suurin osa teist varmasti ajattelee ettei ne voi toimii mut trust me bro... they will.
Oon ite testannu näit kaikkii temppui ja ne toimii ku mun testosteronituotanto!
Niin ja ennen ku edes alotan, sanon jo ettei noi teidän sydämet ja nätiks kehumiset auta teit yhtään. Naiset pitää imartelusta vasta sitten ku saa sitä henkilöltä kenet ne edes tuntee jotenkuten ja on hieman kiinnostunu.

1. Look at her lips - Ku nainen puhuu sulle (tietystikkään et kuuntele koska et varmaa oo kiinnostunu tiskikoneen äänestä), katso sen huulia samalla kun sen puhuu ja vaikka ette olis menos Jousiorkesteriin seuraavan minuutin sisällä tai edes samana päivänä, lupaan et sitä gangaa alkaa kiinnostaa ajatus tästä kokoajan enemmän ja enemmän. Tätä on vaikee selittää, mut joku siin huulien tuijottelus vaa laukasee naisten koodis järjestelmän joka toimii sun eduks

2. Anna kylkeä - Pieni ignoretus naista kohtaan on aina hyvästä, koska naiset haluu kaikista eniten sitä jota ei voi saada... tai antaa niiden ainakin kuvitella niin.
Ku nainen tulee juttelee sulle, ÄLÄ käännä rintamasuuntaas siihen päin. Tää on niille instant epätoivosuuden merkki.
Mitä sun pitää tehä bro, on pitää rintamasuuntaa sinne päin mihin se oli alunperin suunnattu, esim. kaveriis päin kelle juttelit ja kääntää vaa päätäs ja kysyy "sup ganga?"
Täten viestität et oot mun huomion arvonen, mut on mulla muutakin elämää ku sä... for now


3. Pre-selection
Naiset ei pidä kusipäistä. Koko se kusipää-käsite on muodostunu siitä et naiset seurustelee miesten kanssa, jotka menestyy hyvin naisten keskuudessa. Tää ei välttämättä tarkota sitä et ne panee jokast vastaantulevaa vaginatelinettä, vaan yksinkertasesti et sen seurustelukumppanin lisäks monet naiset haluaa sitä ja tästä syystä pettämisen mahdollisuus on korkea ja näin tapahtuessa nainen vuodattaa sisuksensa Demiin ja muille juorupalstoille, joissa sitten leimataan yhdessä kaikki miehet kusipäiksi.
Ja Pre-selection tarkoittaa siis sitä että ku nainen näkee miehen, se muodostaa siit käsityksen jo ennen ku se mies on avannu suunsa ja yks niiden ekoista ajatuksista on, onkohan tuo suosittu naisten keskuudessa? Joten jos pystyt antaa itsestäs sellasen vaikutelman, et sul on paljo naiskavereita ja oot muutenki suosittu toisten naisten keskuudessa, mutta siitä kaikesta vaginantarjonnasta huolimatta haluut just tämän naisen, niin panen neitsytperseeni pantiksi että hän haluaa myös sinut. Koska jos kelpaat niin monelle muulle naiselle, sun on oltava lähes täydellinen.
Sama kaava pätee jos nainen näkee miehen kenellä on vihkisormus.
Koska jos tuo mies on kelvannut jollekkin naimisiin menoon asti, on hänen oltava ihana.

NOW GO DESTROY SOME CUNT

ps. u mad?

SaneImekää kiimalimaaLuonut: SaneSunnuntai 10.03.2013 03:39

"nättii :))"
"kaunis!<3"
"sexyyy"
"Söpiss :o<3"

Koska selvästikkään porukka ei osaa käyttää näitä termejä oikeissa paikoissa, ajattelin että opetan teitä. Koska omat mieltymykseni ovat universaaleja. U mad?


LEARN THE FUCKING DIFFERENCE

[ ] KAUNIS [ ] NÄTTI [ ] VALAS [x] SÖPÖ [ ] IHHANA SOMALAINE MUIJA [ ] SEKSIKÄS [ ] LORTTO [ ] TÄYDELLINEN


[ ] KAUNIS [x ] NÄTTI [ ] VALAS [ ] SÖPÖ [ ] IHHANA SOMALAINE MUIJA
[ ] SEKSIKÄS [ ] LORTTO [ ] TÄYDELLINEN


[ ] KAUNIS [ ] NÄTTI [x ] VALAS [ ] SÖPÖ [ ] IHHANA SOMALAINE MUIJA [ ] SEKSIKÄS [ ] LORTTO [ ] TÄYDELLINEN


[x] KAUNIS [ ] NÄTTI [ ] VALAS [ ] SÖPÖ [ ] IHHANA SOMALAINE MUIJA [ ] SEKSIKÄS [ ] LORTTO [ ] TÄYDELLINEN


[ ] KAUNIS [ ] NÄTTI [ ] VALAS [ ] SÖPÖ [x] IHHANA SOMALAINE MUIJA [ ] SEKSIKÄS [ ] LORTTO [ ] TÄYDELLINEN


[ ] KAUNIS [ ] NÄTTI [ ] VALAS [ ] SÖPÖ [ ] IHHANA SOMALAINE MUIJA [x] SEKSIKÄS [ ] LORTTO [ ] TÄYDELLINEN


[ ] KAUNIS [ ] NÄTTI [ ] VALAS [ ] SÖPÖ [ ] IHHANA SOMALAINE MUIJA [ ] SEKSIKÄS [x] LORTTO [ ] TÄYDELLINEN


[ ] KAUNIS [ ] NÄTTI [ ] VALAS [ ] SÖPÖ [ ] IHHANA SOMALAINE MUIJA [ ] SEKSIKÄS [ ] LORTTO [x] TÄYDELLINEN

m0nkeyman''Na Na Na''Luonut: m0nkeymanMaanantai 21.05.2012 22:01

Joskus pitää itkee, ei elämäs pärjää ilman kyynelii.
Joskus pitää nauraa ei elämäs pärjää ilman sun hymyys
ja joskus pitää tehä virheit muute sä et koskaa opi mitää :)

Gatsu-687. funLuonut: Gatsu-Torstai 12.04.2012 20:45

CAS_tänään tänään tänään ♥Luonut: CAS_Maanantai 05.03.2012 20:14

tänää jatkuu Täydelliset naiset suomessa! ♥
oon kyllä seurannu sitä sarjaa amerikan tahtiin, mutta oon oottanu about 3kk et täykkärit jatkuu suomessa joten katon kyllä suomen tahtiinki sitä! :-) mahtavaa, maanantai on taas yks mun lempi viikonpäivistä! ♥ :-D

Mikä on ollut oman elämäsi saippuasarjahetki?Keskiviikko 23.11.2011 09:53, 242 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Ile oli nostamassa punttia taloyhtiönsä kuntosalilla. YleX Aamussa tuli puheeksi tulisivatko muut asukkaat samaan aikaan nostamaan punttia tai esimerkiksi juttusille pyykinpesun lomassa ja mietti - kuin Salatuissa elämissä ikään.

Tähän liittyen YleX Aamu haluaa kuulla teidän oman elämän saippuasarjahetkiä. Käyttekö naapureiden kanssa heittämässä löylyt? Puuttuuko saunastanne suihku? Onko henkilökohtaisessa elämässänne erikoisia ihmissuhde- tai asumiskuvioita? Löytyykö kerrostalostasi Ulla Taalasmaa tai Ismo Laitela? Oletko saanut kuulla paljastuksia perheestäsi? Mitä muuta? Kerro meille!

Vastaa Aamun kysymykseen tähän blogiin, sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi, tekstiviestillä 17176 (0,40€/viesti) tai soittamalla studioon.

YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.

CAS_Luonut: CAS_Maanantai 17.10.2011 22:31

puol tuntia nii alkaa Glee ja sitte ysiltä alkaa Täydellisten naisten viimene tuontantokausi ♥ :>

laalaajaume naisetLuonut: laalaajauTorstai 05.05.2011 23:45

NAISILLE
osaatko rakastaa? - kai? emmä tiiä ?
minkä merkkistä hajuvettä käytät? - Adidas
oletko koskaan lintsannut koulusta? - ju
mitä söit viimeksi? - pullaa <3
onko kaulassasi ollut koskaan samaan aikaan yli kolmea fritsua? - ei olee
oletko siisti ihminen? - emt nja
minkä merkkistä ripsiväriä käytät? - maybelin
mitä koruja päälläsi on nyt? - kaulakoru ja luokkasormus
jos käsilaukkuasi alkaisi tyhjentämään, mitä siellä olisi? - en ala ees luottelee
oletko koskaan itkenyt miehen vuoksi? - j
mikä biisi nyt soi? - Panic! At The Disco: The Ballad Of Mona Lisa
kertooko se rakkaudesta? - ei
uskallatko katsoa yksin kauhuleffoja? - en
pidätkö sateesta? - joo
osaatko ajaa skootterilla? - jo ja saan oman huome <3
harjaatko hiuksesi aamuin illoin? - ju
oletko koskaan suudellut.. sateessa? - öööö jo
..rakettien paukkeen alla? - noup
..yli 10 minuuttia putkeen? - ju
..yli 20 vuotiasta? - no se oli melkee 20 :D
pidätkö meikkaamisesta? - ju
suoristatko hiuksiasi? - joop välil
oletko koskaan itkenyt jos kyntesi on katkennut? - e
oletko koskaan ostanut poikaystävällesi lahjaa ihan muuten vain? - emt kai
käytätkö hameita? - joskus
vedätkö kännit siiderillä? - muullakin
onko olut kamalan makuista? - ei
oletko koskaan istunut sängylläsi nallepuh/hello kitty yövaatteet päälläsi, kuunnellut surullista musiikkia ja itkenyt miehen vuoksi? - ei oo sellassii
inhoatko petri nygårdia? - e
onko sinulla vaaleanpunainen puhelin? - ei
oletko ihastunut tällähetkellä? - m'mm
miltä se tuntuu? - vituttaa
kerro ihastuksesi nimi? - jaska jokune
jomppa sanoo:
etkai oo alottanu kattoo jo tota tuotantokautta?
☆ l o t t a ☆ sanoo:
en :D
jomppa sanoo:
hyvä tiedätkö miks?
☆ l o t t a ☆ sanoo:
katon sitä sun kaa
jomppa sanoo:
nii koska se on meijä sarja me katottii sitä ku me alettii seurustelee
☆ l o t t a ☆ sanoo:
=D jep
jomppa sanoo:
älä ees ajattele kattovas sitä yksin tai jonku muun seurassa onko selvä?

♥ ei salee kehtais myöntää muille XD
« Uudemmat -