IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
4.1.2005
Tilastot
Käyntejä: 7135 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
347 jäsentä
Tyttöjä: 158 (46 %)
Poikia: 189 (54 %)
Keski-ikä
36,9 vuotta
Otos: 247 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,7 vuotta
Ylläpitäjä
en5ca

Jäsenet (347)

mUZiCah^^JohannaGminna_1992_apeeli_nooraviivaEtsQuda-ciroptera--illi_pannulajoonatan_85^SykeSE^KatjaHeQ_bebelusaNaspula_ammt_
« Uudemmat -

A-styleDIRECTINGLuonut: A-styleTorstai 19.06.2014 21:22

killerpopYsäriä part 1Luonut: killerpopLauantai 21.09.2013 04:29Perjantaina 20.9.2013 soi Ylex:n Parasta ennenissä tällainen veisu. En ollu aiemmin kuullutkaan ja fiilis töissä nousi hyvin korkealle, kun lattialla subbari piti huolen, että bassotoistokin oli kohdillaan.

Mutta tämä video... morjens! Ehkä olisi ollu parempi laittaa ko biisi vain audiona youtubeen, kun eihän tätä kestä katsella. Tuo neiti kulkee lavalla, kuin olisi paskat housussa tai muuten vaan tukala olo, rumpali kevyesti koskettelee soittimiaan, ettei vahingossakaan mitään biisiin kuulumatonta kuuluisi yleisöön ja nää muut soittajapojat... no, ehkä parempi ettei olis ollu edes mitää soittimia käsissä, kun ei ne tähän playbackiin kuulu muuten kuin huonona rekvisiittana.

Tähän, kuten moneen muuhunkin tapaukseen kyllä sopii toteamus, biisi biisinä, video... jääkööt katsomatta...
Meillä on huomenna torstaina tarjolla erikoisherkkua, kun ihka-aito Hollywood-stara astelee lähetykseemme klo 09:00! Kyseessä on Suomessa vieraileva Joel Murray, joka on tuttu monelle muun muassa Mad Men ja Dharma & Greg -sarjoista.

Meitsi tohkeilee! Eniten ehkä intoilen sitä, että pääsen askeleen lähemmäksi idoliani Bill Murrayta, joka on Joelin veli... Mitä teen? "Lainaan" kännykkää ja kaivan salaisen numeron? Lähetän terveisiä? Tai ehkä mä vaan lainaan Joelille kynääni, jos sen tarvii kirjoittaa jotain. Sitten mulla on kynä, joka on ollut kädessä, joka on halannut Billiä. O_O

Huomiseen! -Hanne
YleX Aamun Ile Uusivuori ja Matti Ylönen tulevat keskiviikkona 7. marraskuuta varsin erikoiseen aikaan töihin, sillä aamun sijaan lähetys alkaa kolmelta iltapäivällä. Nenäpäivään liittyvä suora lähetys kestää yhteensä 55 tuntia ja jatkuu aina perjantai-iltaan klo 22:00 saakka. YleX Aamu aikoo maratonlähetyksellään pistää paremmaksi kuin Brittikollega (BBC Radio 1 -kanavan entinen aamujuontaja) Chris Moyles, joka juonsi vuonna 2011 yhteensä 52 tuntia paikallisen Nenäpäivän (Red Nose Day) yhteydessä.

Ile ja Matti ovat juontohommissa koko 55 tunnin ajan, mutta maratonlähetyksessä kuullaan ja nähdään myös aamutiimistä tuttuja Hannea ja Aleksia. Lisäksi lähetyksessä vierailevat muut YleX:stä tutut juontajat normaaleilla lähetyspaikoillaan.

Yli kahta vuorokautta ei valvota vain huvin vuoksi: YleX Aamun Nenämaraton on osa Nenäradio-viikkoa, jolla kerätään rahaa hyväntekeväisyyteen kehitysmaiden lapsille.

YleX Aamun Nenämaraton alkaa keskiviikkona 7.11. klo 15:00 ja kestää perjantaihin 9.11. klo 22:00. Jaksatko sinä valvoa Ilen ja Matin kanssa?
YleX Aamu vetää Nenäpäivän kunniaksi 55-tuntisen maratonshown! Lue lisää blogista tai alla olevasta linkistä.
Ensi lauantaina 27. lokakuuta YleX Toiveet on Halloween Toiveet!

Toivo Halloween Toiveista pelottavaa musiikkia ja/tai lähetä kauhutarinasi sähköpostilla osoitteeseen ylex.toiveet@yle.fi. Paras toive/tarina palkitaan!
YleX Toiveet on ensi lauantaina (27.10.) Halloween Toiveet! Lue ohjeet kommentista tai blogista.
YleX Aamussa on jo muutaman viikon ajan pohdittu, mihin Matin isän lippalakki on voinut kadota. Viimeisimmät uutiset ovat saaneet meidät järkyttymään...

Lukekaa lisää TÄÄLTÄ!
YleX suuntasi Baltic Princess -laivalla Tallinnaa päin 4. lokakuuta. Syynä reissuun oli laivalla järjestettävä YleX-klubi, jossa esiintyi Fintelligens!

YleX-klubin jälkeisenä aamuna 5. lokakuuta YleX Aamun lähetys kuultiin suorana laivalta.
Perjantaina 21.9. YleX Aamun vieraana olivat Sturm Und Drangin Andre ja Jani.

Haastattelu täällä: http://ylex.yle.fi/radio/vieraat/sturm-und-drang-phil-collins-kalju-voi-tulla-kohta


<3 <3 <3

Mitä tässä kuvassa tapahtuu? Ile? Pullo? Pojat? STURMARIT?
YleX Aamun vieraaksi saapuu tänään ihastuttava Anna Puu. Kuulemme tämän vierailun aikana ensimmäistä kertaa artistin uuden kappaleen Kolme pientä sanaa. Biisissä kolmella sanalla viitataan rakkauden tunnustamiseen, mutta sitä me emme halua teiltä tänään!

Anna Puun kunniaksi YleX Aamun kysymyksessä haetaan teiltä kolmea pientä sanaa, mutta pienellä kierteellä. Kerro meille, mitä kolmea sanaa et haluaisi kuulla tai et olisi halunnut kuulla! Oletko saanut illallispöydässä kaveriltasi kehotuksen: sinä muuten maksat? Onko ihastuksesi sanonut sinulle tylysti: ollaan vain kavereita? Mitä muuta? Kerro meille!
YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.
YleX Aamun vieraana perjantaina 7.9. olivat sekä Kotiteollisuuden Hynynen että Capital Beatin Fredi!
Hynynen kävi vieraana. Keksikää tälle kuvalle kuvateksti. Mikä on toi Ilen ilme??

Hynysen haastis täällä: http://ylex.yle.fi/radio/vieraat/hynynen-ihan-iskelmaahan-me-ollaan-eika-se-ole-mulle-ongelma
« Uudemmat -