IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
20.6.2005
Tilastot
Käyntejä: 4520 (1.7.2008 alkaen)
Koko
138 jäsentä
Tyttöjä: 80 (58 %)
Poikia: 58 (42 %)
Keski-ikä
36,5 vuotta
Otos: 86 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,1 vuotta
Ylläpitäjä
JamirquaiD
Valvojat
Liivai, JamirquaiD

Jäsenet (138)

MrsTortureChaosweaverTaukeloMireedsnusannakalanaamarijukkiz83ljubovmurjuFripikuikkaKmmoapadaajalmari79NDA_Jacob_Lachey_
« Uudemmat -

A-styleTallinnan joulutaika ┼Luonut: A-styleTorstai 25.02.2016 09:18

A-styleJuhannus TallinnassaLuonut: A-styleKeskiviikko 24.06.2015 23:16

RaskNaksKaipaan sinne perkeleestiLuonut: RaskNaksKeskiviikko 02.10.2013 19:23

Sain varattua vihdoin matkan Vironristeilylle. Minun lisäkseni hyttiin tulevat änkeytymään Viltsu ja Aki. Hauskaa tulee varmasti olemaan laivanbaareissa ja SuperAlkossa.

Ensimmäinen kosketukseni Viroon tapahtui vuonna 2009, kera Akin ja Jeepeen (löytyy täältä siitäkin blogi-merkintä). Matka oli mitä mainioin ja se oli se suuri ryyppyreissu jota tulemme muistelemaan lämmöllä vanhuuteen saakka (on jo nytkin muistettu useasti). Alottelut tapahtuivat tuona hienona vuonna Mikonkadun Armadillossa päättyen laivan baareihin ja sumeisiin tunnelmiin.

Aki pyrki aikaisemmin nukkumaan, mutta löysin tämän hytin edestä laivan käytävältä paita auki, rahat ja kortit ympärillään. Päästin Akin nukkumaan ja jatkoin Jp:n kanssa juomista pikkutunneille asti. Puolentoista tunnin yöunien jälkeen laivassa kuulutettiin, että matkustajilla on 15 minuuttia aikaa poistua laivasta. Skarpattiin mielemme ja hätisteltiin siivoja pois huoneesta ja ehdittiin kuin ehdittiinkin ajoissa ulos paatista. Itse Vironmaan kokemus oli hirveä ja täynnä kylmyyttä ja oksentelua. Toivottavasti tulee olemaan nytkin!

Kakkosreissu tehtiin seuraavana keväänä porukalla minä, Aki, Linda ja Jenna. Teimme hienon ravintola-löydön nimellä 'Tommi's Grill' tai vastaava. Laadukasta ruokaa ja hinnat naurettavan halvat. Sinä kesänä käytiin vielä Lindan kanssa kaksistaan Halvan Alkoholin maassa oikein Viruhotellin kera.

Neljäs reissu piti tapahtua vuosi sitten isommalla porukalla, mutta risteily meni enemmän kuin syteen. Uusitut ikäraja-systeemit eivät sallineetkaan meidän lähteä, varauksista huolimatta. Multa henkilökohtaisesti meni hukkaan 2 risteilylahjakorttia ja yli satasen varausmaksu. Vaikka varauksessa ilmoitin (tietämättömänä uusista ikärajoista) kaikkien syntymäajat ei tätä silti noteerattu mitenkään. Vasta matkaa edeltävänä päivänä oli eräs ystäväni soittanut Silja Linelle, josta oli vastattu että "ette te minnekään risteilylle oo menossa". Kiva. Vitutus oli melkoinen, voitte varmaan kuvitella. Kaikki oli suunniteltu valmiiksi ja yhtäkkiä meidän matka perutaankin. Tehtiin sitten baarikierros Stadissa Lindan, Jennan, Palen ja Tean kanssa, mutta eihän se ihan risteilyä ja menetettyjä rahoja saatika vitutusta korvannut.

Nyt olisi kuitenkin tarkoitus parin viikon päästä lähteä ensimmäistä reissua kunnioittaen Tallinnaan poikaporukassa ryybsryybs. Saa nähdä mitä vastoinkäymisiä nyt tulee vastaan....

Päivän biisit: Juice Leskinen - Eesti (on my mind)
Miljoonasade - Ikäväni Tallinnaan

cchuboi[Ei aihetta]Luonut: cchuboiLauantai 09.02.2013 17:29

Uutta postausta pitkiin aikoihin!

Kyseessä siis edelleen se omaa muotoaan hapuileva lifestyle/randomshit-bloggero, jossa aiheet pyörivät vaatteiden, kissojen, koulun ja milloin minkäkin habatuksen ympärillä.
YleX suuntasi Baltic Princess -laivalla Tallinnaa päin 4. lokakuuta. Syynä reissuun oli laivalla järjestettävä YleX-klubi, jossa esiintyi Fintelligens!

YleX-klubin jälkeisenä aamuna 5. lokakuuta YleX Aamun lähetys kuultiin suorana laivalta.

saarajeaclip-on hiuspidennykset?Luonut: saarajeaTiistai 02.10.2012 01:46

joo oon tosiaan menos tallinnaan syyslomalla ja haluisin ostaaa hiuspidennykset ehkä sieltä, ni oisko kellää mitää kokemuksii tai et tietooo eees et mist niit sielt sais sellai semi halval ja niinku iha aitoo hiusta ja clipsit mielelläää (:

RoNiTzIpööLuonut: RoNiTzIKeskiviikko 13.07.2011 01:41

oltii tänää(ki) viros :D

-ninatänääääään (=Luonut: -ninaTorstai 28.10.2010 13:53med riikka ♥

_hali_bubu_Viro.Luonut: _hali_bubu_Sunnuntai 17.10.2010 03:11

Olipa reissu. Torstaina Tallinnan yössä + hotelli! ;)

"VIE SE POIS!! VIE SE V*TTU POIS!!"

+ laivan hissin hälytysnappi, huonoa oloa terminaalin edessä, tuuli joka vie silakanki mukana ja kaikkea muuta mukavaa! <3

Ps. Kuka haluu vippiä, nostaa käden ylös! :D

tannnjahuomennaLuonut: tannnjaKeskiviikko 29.09.2010 18:38

ihanaa huomenna helsinkii heti aamusta =)
perjantaina laivalla tallinnaa S2
« Uudemmat -