IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
28.12.2006
Tilastot
Käyntejä: 2636 (1.7.2008 alkaen)
Koko
6 jäsentä
Tyttöjä: 4 (67 %)
Poikia: 2 (33 %)
Keski-ikä
36,6 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 40,2 vuotta
Ylläpitäjä
YleX_Aamu

Jäsenet (6)

CantriAvataraZoMbiE^killerpophannebalYleX_Aamu
« Uudemmat - Vanhemmat »
YleX Aamun Ile Uusivuori ja Matti Ylönen tulevat keskiviikkona 7. marraskuuta varsin erikoiseen aikaan töihin, sillä aamun sijaan lähetys alkaa kolmelta iltapäivällä. Nenäpäivään liittyvä suora lähetys kestää yhteensä 55 tuntia ja jatkuu aina perjantai-iltaan klo 22:00 saakka. YleX Aamu aikoo maratonlähetyksellään pistää paremmaksi kuin Brittikollega (BBC Radio 1 -kanavan entinen aamujuontaja) Chris Moyles, joka juonsi vuonna 2011 yhteensä 52 tuntia paikallisen Nenäpäivän (Red Nose Day) yhteydessä.

Ile ja Matti ovat juontohommissa koko 55 tunnin ajan, mutta maratonlähetyksessä kuullaan ja nähdään myös aamutiimistä tuttuja Hannea ja Aleksia. Lisäksi lähetyksessä vierailevat muut YleX:stä tutut juontajat normaaleilla lähetyspaikoillaan.

Yli kahta vuorokautta ei valvota vain huvin vuoksi: YleX Aamun Nenämaraton on osa Nenäradio-viikkoa, jolla kerätään rahaa hyväntekeväisyyteen kehitysmaiden lapsille.

YleX Aamun Nenämaraton alkaa keskiviikkona 7.11. klo 15:00 ja kestää perjantaihin 9.11. klo 22:00. Jaksatko sinä valvoa Ilen ja Matin kanssa?
YleX Aamu vetää Nenäpäivän kunniaksi 55-tuntisen maratonshown! Lue lisää blogista tai alla olevasta linkistä.
YleX suuntasi Baltic Princess -laivalla Tallinnaa päin 4. lokakuuta. Syynä reissuun oli laivalla järjestettävä YleX-klubi, jossa esiintyi Fintelligens!

YleX-klubin jälkeisenä aamuna 5. lokakuuta YleX Aamun lähetys kuultiin suorana laivalta.
Supliikkimiehet Ile & Matti lähtevät muun YleX-porukan kanssa Provinssirockiin. Luvassa on hauska tapahtuma!


Katso video TÄÄLTÄ.


YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.
Näyttelijä Maria Kuusiluoma otti riskin perustaessaan kesäteatterin Poriin. Paljon rahaa projektiin sijoittanut näyttelijä ajatteli säästää rahaa ryhtymällä myös teatterin yleismieheksi. Kuusiluoma muun muassa siivoaa teatterin tiloja näytöksien välillä. Iltalehti innostui aiheesta ja kirjoitti siitä jättimäisen lööpin "Tähtinäyttelijä pesee vessoja rahapulassa!"

Jos sinun elämästäsi tehtäisiin kohuotsikko, millainen se olisi? Kerro meille myös, mistä tekaistu otsikkosi on saanut innoitteensa. Alta voit katsoa esimerkkejä.

"Juontajan jättiongelma: liikaa karvoja!" (Hannen imuri meni rikki ja koirankarvat on imuroimatta...)

"Matti jäi yksin kylmään!" (Ile oli hakemassa Mattia autokyytiin, mutta myöhästyi tapaamisesta 15 minuuttia...)

"Ile kerjäsi ruokaa!" (...odotti kaupassa, että myyjä toisi lisää ilmaisnäytteitä)
YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.
« Uudemmat - Vanhemmat »