IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
14.2.2011
Tilastot
Käyntejä: 2 813
Koko
4 jäsentä
Tyttöjä: 2 (50 %)
Poikia: 2 (50 %)
Keski-ikä
32,0 vuotta
Otos: 3 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,6 vuotta
Ylläpitäjä
killerpop
Valvojat
YleX_Aamu

Jäsenet (4)

hannebalkillerpopYleX_AamuDr_Petter
« Uudemmat -
YleX Aamun Ile Uusivuori ja Matti Ylönen tulevat keskiviikkona 7. marraskuuta varsin erikoiseen aikaan töihin, sillä aamun sijaan lähetys alkaa kolmelta iltapäivällä. Nenäpäivään liittyvä suora lähetys kestää yhteensä 55 tuntia ja jatkuu aina perjantai-iltaan klo 22:00 saakka. YleX Aamu aikoo maratonlähetyksellään pistää paremmaksi kuin Brittikollega (BBC Radio 1 -kanavan entinen aamujuontaja) Chris Moyles, joka juonsi vuonna 2011 yhteensä 52 tuntia paikallisen Nenäpäivän (Red Nose Day) yhteydessä.

Ile ja Matti ovat juontohommissa koko 55 tunnin ajan, mutta maratonlähetyksessä kuullaan ja nähdään myös aamutiimistä tuttuja Hannea ja Aleksia. Lisäksi lähetyksessä vierailevat muut YleX:stä tutut juontajat normaaleilla lähetyspaikoillaan.

Yli kahta vuorokautta ei valvota vain huvin vuoksi: YleX Aamun Nenämaraton on osa Nenäradio-viikkoa, jolla kerätään rahaa hyväntekeväisyyteen kehitysmaiden lapsille.

YleX Aamun Nenämaraton alkaa keskiviikkona 7.11. klo 15:00 ja kestää perjantaihin 9.11. klo 22:00. Jaksatko sinä valvoa Ilen ja Matin kanssa?
YleX Aamu vetää Nenäpäivän kunniaksi 55-tuntisen maratonshown! Lue lisää blogista tai alla olevasta linkistä.
Ensi lauantaina 27. lokakuuta YleX Toiveet on Halloween Toiveet!

Toivo Halloween Toiveista pelottavaa musiikkia ja/tai lähetä kauhutarinasi sähköpostilla osoitteeseen ylex.toiveet@yle.fi. Paras toive/tarina palkitaan!
YleX Toiveet on ensi lauantaina (27.10.) Halloween Toiveet! Lue ohjeet kommentista tai blogista.
YleX suuntasi Baltic Princess -laivalla Tallinnaa päin 4. lokakuuta. Syynä reissuun oli laivalla järjestettävä YleX-klubi, jossa esiintyi Fintelligens!

YleX-klubin jälkeisenä aamuna 5. lokakuuta YleX Aamun lähetys kuultiin suorana laivalta.
Edvard Munchin teos Huuto myytiin kaikkien aikojen ennätyshintaan. Sothebyn huutokauppakamarissa myyty taideteos huudettiin huikealla lähes 120 miljoonalla dollarilla eli 91,3 miljoonalla eurolla. Nimettömänä pysynyt huutaja osti siis tarkemmin ajateltuna taulun, jossa mies huutaa päätään pidellen sillalla. Jep (lue lisää aiheesta TÄÄLTÄ).

Tarkemmin ajateltuna monet asiat ovat yllättävän yksinkertaisia ja hassuja asioita. Hanne osti itselleen muutama viikko sitten upean, keinuvan, banaanikuitutuolin. Tarkemmin ajateltuna siis keinutuolin.

Onko sinun mielestäsi synkänhienot Batman-elokuvat tarkemmin ajateltuna vain kertomuksia miehestä kumisessa lepakkopuvussa? Löytyykö kotoasi "upea" design-valaisin, joka on tarkemmin ajateltuna vain kasa ruuveja? Kerro meille omat huomiosi tarkemmin ajateltuna! Mikä arvostamasi tai ihailemasi asia on tarkemmin ajateltuna vain jotain yksinkertaista?

Vastaa Aamun kysymykseen tähän blogiin, sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi, tekstiviestillä 17176 tai soittamalla studioon 09 148 2822.
Hanne
Hyvää pääsiäisenaikaa kaikille! Tänään vietetään kiirastorstaita, joka on katolisen kirkon piirissä erityinen ripittäytymispäivä. Kiirastorstain suomalainen nimi tulee ruotsin sanasta skära, joka tarkoittaa 'puhdistaa'. Kansanperinteen mukaan kiirastorstaina kannattaa ajaa kiira, pahansuopa henkiolento pois pihapiiristä.

Nyt me haluamme ajaa pahat henget ja ajatukset pois teidän mielistänne ja siihen auttaa ripittäytyminen YleX Aamulle! Kerro meille, mitä arkipäivän syntiä olet tällä viikolla tehnyt? Tämä synti ei estä sinua pääsemästä taivaaseen, mutta se ei välttämättä ole oikein itseäsi tai muita kohtaan...

Oletko kipannut osan kolaamistasi lumista naapurin tontille? Oletko nukkunut pommiin koulusta? Oletko syönyt yksin koko tuokon mämmiä (kuten Hanne)? Mitä muuta? Kerro meille!

Vastaa Aamun kysymykseen tähän blogiin, sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi, tekstiviestillä 17176 (0,40€/viesti) tai soittamalla studioon 09 148 2822.
Hanne
YleX Aamun vieraaksi saapuvat tänään Iron Sky -elokuvan ohjaaja Timo Vuorensola sekä tuottaja Samuli Torssonen. Samat miehet ovat myös Star Wreck: In the Pirkinning -elokuvan taustalla. Amatöörivoimin tehty tieteisparodia nousi yllättävään suosioon ja sitä on ladattu netistä noin yhdeksän miljoonaa kertaa.

Meillä muillakin on parodiaelokuvia vyön alla. YleX Aamun Hanne on tehnyt teini-ikäisenä naispuoleisten ystäviensä kanssa sotaelokuvaparodian. Elokuvassa on vain miesrooleja ja kaikkia näytteli naiset... On se kumma, ettei "Räikkönen"-elokuva menestynyt kummoisesti...

Mistä olisi voinut tulla sinun menestystarinasi? Oletko skeitannut ja tehnyt skeittileffoja kavereiden kanssa? Onko pöytälaatikkosi täynnä runoja? Muhiiko päässäsi menestyselokuvan käsikirjoitus? Oletko harrastanut luistelua ja haaveillut NHL-tähden urasta? Mitä muuta? Kerro meille!

Vastaa Aamun kysymykseen tähän blogiin, sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi, tekstiviestillä 17176 tai soittamalla studioon 09 148 2822.
Hanne
YleX Aamun vieraaksi saapuvat tänään kokit Sara La Fountain ja Meri-Tuuli Lindström, joiden Saran ja Meri-Tuulin Metropolit -sarjassa vieraillaan ympäri maailmaa eri kaupungeissa. Sara kertoi Ilta-Sanomille Filippiineillä syömänsä keitetyn ankansikiömunan olleen erikoisinta, mikä tuli vastaan.

- Todella etovaa ja kauheaa, mutta olin saanut päähäni, että minun on pakko maistaa sitä. Olihan siinä nieleskelemistä: silmät poksahtelivat suuhun, ja suussa tuntuivat linnun nokka ja höyhenet, Sara muistelee Ilta-Sanomille.

Tämän tunteen voi jakaa myös YleX Aamun oma Ile, joka testasi eilen pöydän uumenista löytynyttä ikivanhaa juustonaksua...

Me ihmiset olemme luonnostamme uteliaita ja meille tulee usein päähän testata erilaisia asioita vain sen takia, koska haluamme tietää miltä se tuntuu, miltä se maistuu tai mitä siitä seuraa. Nyt me haluamme tietää, mitä sinä olet testannut uteliaisuuden vuoksi. Oletko laskenut minisuksilla katolta alas ja saanut siksi kipsin jalkaan? Oletko Ilen tavoin maistanut kaapin uumenista löytynyttä vanhaa ruokaa? Oletko Hannen tavoin iskenyt näppisi sähköiseen kärpäslätkään...? Mitä muuta? Kerro meille!

Vastaa Aamun kysymykseen tähän blogiin, sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi, tekstiviestillä 17176 (0,40€/viesti) tai soittamalla studioon 09 148 2822.
YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.
Näyttelijä Maria Kuusiluoma otti riskin perustaessaan kesäteatterin Poriin. Paljon rahaa projektiin sijoittanut näyttelijä ajatteli säästää rahaa ryhtymällä myös teatterin yleismieheksi. Kuusiluoma muun muassa siivoaa teatterin tiloja näytöksien välillä. Iltalehti innostui aiheesta ja kirjoitti siitä jättimäisen lööpin "Tähtinäyttelijä pesee vessoja rahapulassa!"

Jos sinun elämästäsi tehtäisiin kohuotsikko, millainen se olisi? Kerro meille myös, mistä tekaistu otsikkosi on saanut innoitteensa. Alta voit katsoa esimerkkejä.

"Juontajan jättiongelma: liikaa karvoja!" (Hannen imuri meni rikki ja koirankarvat on imuroimatta...)

"Matti jäi yksin kylmään!" (Ile oli hakemassa Mattia autokyytiin, mutta myöhästyi tapaamisesta 15 minuuttia...)

"Ile kerjäsi ruokaa!" (...odotti kaupassa, että myyjä toisi lisää ilmaisnäytteitä)
YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.
Taas on se aika, kun ihmiset miettivät uuden vuoden lupauksia. Mutta kuinka kävi viime vuoden lupausten? YleX Aamun Hanne lupasi tänä vuonna harrastaa pilatesta, juoda enemmän vettä ja taipua spagaattiin. Lupaukset jäivät muutaman päivän jälkeen unholaan...

Mitä sinun piti tänä vuonna tehdä, mutta unohtui tai et onnistunut? Lupasitko laihduttaa? Aioitko lopettaa tupakinpolton? Pitikö harrastaa enemmän kulttuuria tai lähteä ulkomaan reissulle? Mitä muuta? Kerro meille!

Vastaa Aamun kysymykseen tähän blogiin, sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi, tekstiviestillä 17176 (0,40€/viesti) tai soittamalla studioon 09 148 2822.

Hanne
Etkö keksi, mitä antaa lahjaksi? Onko ystävälläsi jo kaikkea? Ei hätää – YleX Toiveet auttaa!

YleX Toiveet kuullaan tuttuun tapaan myös lauantaina 24. joulukuuta ja joulun kunniaksi ohjelmassa bailataan talven juhlan tahdissa! Jouluaaton vuoksi sinä voit toivoa biisejä lahjamuodossa ystävillesi. Toiveiden ei tarvitse olla joululauluja, vaan ne voivat olla mitä tahansa biisejä. Parhaimmille toivojille lähetetään oma, pieni YleX-lahja.

Tee näin:

1. Mene TÄÄLTÄ toivekaavakkeeseen.

2. Ilmoita toivekappaleesi.

3. Kerro perusteluissa kenelle kappale on omistettu ja miksi.

4. Jätä mukaan yhteystietosi mahdollisia tarkennuksia ja YleX-tuotetta varten.

Mä olin eilen pois töistä ja meillä on sillä välin käynyt vieraina jotain ihme hunkseja? -Hanne
« Uudemmat -