IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
17.8.2011
Tilastot
Käyntejä: 2447
Koko
6 jäsentä
Tyttöjä: 3 (50 %)
Poikia: 3 (50 %)
Keski-ikä
29,1 vuotta
Otos: 3 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,4 vuotta
Ylläpitäjä
YleX_Aamu

Jäsenet (6)

hannebalPietu^^Maajussi86YleX_Aamu
« Uudemmat - Vanhemmat »
YleX Aamun Ile Uusivuori ja Matti Ylönen tulevat keskiviikkona 7. marraskuuta varsin erikoiseen aikaan töihin, sillä aamun sijaan lähetys alkaa kolmelta iltapäivällä. Nenäpäivään liittyvä suora lähetys kestää yhteensä 55 tuntia ja jatkuu aina perjantai-iltaan klo 22:00 saakka. YleX Aamu aikoo maratonlähetyksellään pistää paremmaksi kuin Brittikollega (BBC Radio 1 -kanavan entinen aamujuontaja) Chris Moyles, joka juonsi vuonna 2011 yhteensä 52 tuntia paikallisen Nenäpäivän (Red Nose Day) yhteydessä.

Ile ja Matti ovat juontohommissa koko 55 tunnin ajan, mutta maratonlähetyksessä kuullaan ja nähdään myös aamutiimistä tuttuja Hannea ja Aleksia. Lisäksi lähetyksessä vierailevat muut YleX:stä tutut juontajat normaaleilla lähetyspaikoillaan.

Yli kahta vuorokautta ei valvota vain huvin vuoksi: YleX Aamun Nenämaraton on osa Nenäradio-viikkoa, jolla kerätään rahaa hyväntekeväisyyteen kehitysmaiden lapsille.

YleX Aamun Nenämaraton alkaa keskiviikkona 7.11. klo 15:00 ja kestää perjantaihin 9.11. klo 22:00. Jaksatko sinä valvoa Ilen ja Matin kanssa?
YleX Aamu vetää Nenäpäivän kunniaksi 55-tuntisen maratonshown! Lue lisää blogista tai alla olevasta linkistä.
YleX Aamussa on jo muutaman viikon ajan pohdittu, mihin Matin isän lippalakki on voinut kadota. Viimeisimmät uutiset ovat saaneet meidät järkyttymään...

Lukekaa lisää TÄÄLTÄ!
YleX suuntasi Baltic Princess -laivalla Tallinnaa päin 4. lokakuuta. Syynä reissuun oli laivalla järjestettävä YleX-klubi, jossa esiintyi Fintelligens!

YleX-klubin jälkeisenä aamuna 5. lokakuuta YleX Aamun lähetys kuultiin suorana laivalta.
Matti totesi lähetyksen aikana, että jokainen tuntee jonkun henkilön, joka laittaa voita kahviin. Muu aamutiimi ei kuitenkaan tunne ketään.

Mikä on teidän laita? Tiedättekö jonkun, joka laittaa voita kahviin? Laitatteko kenties itse? Vastatkaa alla näkyvään kyselyyn, saa myös kommentoida!

Matti

Voita kahviin?Torstai 09.08.2012 12:37, 224 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Hillary Clinton saapuu jo tänä iltana Suomeen. Keskiviikkona alkavaan viralliseen ohjelmaan kuuluu muun muassa lounastapaaminen Erkki Tuomiojan kanssa sekä vierailu tasavallan presidentin Sauli Niinistön luona. Tiiviiseen ohjelmaan mahdutetaan myös tapaamiset pääministeri Jyrki Kataisen sekä eurooppaministeri Alexander Stubbin kanssa. Yhdysvaltojen Helsingin-lähetystön lehdistösihteeri David McGuire kertoo, ettei odotetulle vieraalle ole varattu ennakkoon iltaohjelmaa, joten saattaa olla, että Clinton lähtee pienelle seikkailulle...

YleX Aamun Matti intoili ajatuksesta, että Clintonin seurue ajaa hänen asuntonsa ohi. Entä jos jostain syystä ministeri tahtoisi pysähtyä ja käydä viihdyttävän aamujuontajan luona, miten Matti toimisi? Miten sinä toimisit?

YleX Aamu tahtoo tietää, mitä laitat piiloon, kun taloosi tulee arvovaltainen vieras. Onko 10-vuotiaana hankkimasi tiikeriaamutossut piilotuksen aihe? Löytyykö DVD-hyllystäsi noloja B-luokan leffoja? Onko vaatehuoneeseesi kasaantunut valtava pyykkivuori? Mitä lakaiset maton alle? Kerro meille!

Vastaa Aamun kysymykseen tähän blogiin, sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi, tekstiviestillä 17176 tai soittamalla studioon 09 148 2822.
Supliikkimiehet Ile & Matti lähtevät muun YleX-porukan kanssa Provinssirockiin. Luvassa on hauska tapahtuma!


Katso video TÄÄLTÄ.


YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.
Näyttelijä Maria Kuusiluoma otti riskin perustaessaan kesäteatterin Poriin. Paljon rahaa projektiin sijoittanut näyttelijä ajatteli säästää rahaa ryhtymällä myös teatterin yleismieheksi. Kuusiluoma muun muassa siivoaa teatterin tiloja näytöksien välillä. Iltalehti innostui aiheesta ja kirjoitti siitä jättimäisen lööpin "Tähtinäyttelijä pesee vessoja rahapulassa!"

Jos sinun elämästäsi tehtäisiin kohuotsikko, millainen se olisi? Kerro meille myös, mistä tekaistu otsikkosi on saanut innoitteensa. Alta voit katsoa esimerkkejä.

"Juontajan jättiongelma: liikaa karvoja!" (Hannen imuri meni rikki ja koirankarvat on imuroimatta...)

"Matti jäi yksin kylmään!" (Ile oli hakemassa Mattia autokyytiin, mutta myöhästyi tapaamisesta 15 minuuttia...)

"Ile kerjäsi ruokaa!" (...odotti kaupassa, että myyjä toisi lisää ilmaisnäytteitä)
YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.
« Uudemmat - Vanhemmat »