IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pro tips for bro'sPerjantai 03.05.2013 01:57

okok monet luulee et jengi liftaa vaginan takii, mut se on täyttä bullshittii.
Tai jos se on sun päämäärä, oot idiootti koska naisii ei kiinnosta lihakset. Eikä niit myöskää kiinnosta raha. Tai kuuluisuus. Tai edes se kuuluisa ulkonäkö. Nää on kaikki illuusioita joita media on luonu teidän aivoihinne.
2007 tehdys kyselys 97% naisten mielest kalju mies on seksikäs.
Eli jos menetät hiuksiis, shave that shit off! mieluummin ku vedät comb overin ja meet kyttää lenkkipolulle kloroformin kaa.

Täytyy kuitenki muistaa, et jokainen nainen on pääpiirteittäin yksilö, joten joitaki poikkeuksia on, mut niiden kaikkien geneettinen koodi toimii samanlaila...

Seuraavaks opetan kaikille bros'eille kolme helppoo temppuu, jotka toimii tilanteessa ku tilanteessa ja naiseen kuin naiseen, olit sitte miten ruma hyvänsä.
Nää kaikki on erittäin hienovaraisia trikkejä, joit ei edes tajua tehneensä ellei tiedä tarkalleen mitä tekee ja joist suurin osa teist varmasti ajattelee ettei ne voi toimii mut trust me bro... they will.
Oon ite testannu näit kaikkii temppui ja ne toimii ku mun testosteronituotanto!
Niin ja ennen ku edes alotan, sanon jo ettei noi teidän sydämet ja nätiks kehumiset auta teit yhtään. Naiset pitää imartelusta vasta sitten ku saa sitä henkilöltä kenet ne edes tuntee jotenkuten ja on hieman kiinnostunu.

1. Look at her lips - Ku nainen puhuu sulle (tietystikkään et kuuntele koska et varmaa oo kiinnostunu tiskikoneen äänestä), katso sen huulia samalla kun sen puhuu ja vaikka ette olis menos Jousiorkesteriin seuraavan minuutin sisällä tai edes samana päivänä, lupaan et sitä gangaa alkaa kiinnostaa ajatus tästä kokoajan enemmän ja enemmän. Tätä on vaikee selittää, mut joku siin huulien tuijottelus vaa laukasee naisten koodis järjestelmän joka toimii sun eduks

2. Anna kylkeä - Pieni ignoretus naista kohtaan on aina hyvästä, koska naiset haluu kaikista eniten sitä jota ei voi saada... tai antaa niiden ainakin kuvitella niin.
Ku nainen tulee juttelee sulle, ÄLÄ käännä rintamasuuntaas siihen päin. Tää on niille instant epätoivosuuden merkki.
Mitä sun pitää tehä bro, on pitää rintamasuuntaa sinne päin mihin se oli alunperin suunnattu, esim. kaveriis päin kelle juttelit ja kääntää vaa päätäs ja kysyy "sup ganga?"
Täten viestität et oot mun huomion arvonen, mut on mulla muutakin elämää ku sä... for now


3. Pre-selection
Naiset ei pidä kusipäistä. Koko se kusipää-käsite on muodostunu siitä et naiset seurustelee miesten kanssa, jotka menestyy hyvin naisten keskuudessa. Tää ei välttämättä tarkota sitä et ne panee jokast vastaantulevaa vaginatelinettä, vaan yksinkertasesti et sen seurustelukumppanin lisäks monet naiset haluaa sitä ja tästä syystä pettämisen mahdollisuus on korkea ja näin tapahtuessa nainen vuodattaa sisuksensa Demiin ja muille juorupalstoille, joissa sitten leimataan yhdessä kaikki miehet kusipäiksi.
Ja Pre-selection tarkoittaa siis sitä että ku nainen näkee miehen, se muodostaa siit käsityksen jo ennen ku se mies on avannu suunsa ja yks niiden ekoista ajatuksista on, onkohan tuo suosittu naisten keskuudessa? Joten jos pystyt antaa itsestäs sellasen vaikutelman, et sul on paljo naiskavereita ja oot muutenki suosittu toisten naisten keskuudessa, mutta siitä kaikesta vaginantarjonnasta huolimatta haluut just tämän naisen, niin panen neitsytperseeni pantiksi että hän haluaa myös sinut. Koska jos kelpaat niin monelle muulle naiselle, sun on oltava lähes täydellinen.
Sama kaava pätee jos nainen näkee miehen kenellä on vihkisormus.
Koska jos tuo mies on kelvannut jollekkin naimisiin menoon asti, on hänen oltava ihana.

NOW GO DESTROY SOME CUNT

ps. u mad?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.