IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vastaus on ei. Oikea vastaus on ei vitussa.

Toisten asioihin puuttuminen on inhimillistä, ihan kuten miettiminen et milt tuntuis saada blowjob mieheltä tai pitää crocsei. Voin paljastaa et ne molemmat tuntuu tosi hyvält kunnes katot alas ja tajuut olevas homo.

Tai sanotaa mielummin toisten asioista välittäminen, mielummin ku niihin puuttuminen k? Jälkimmäises on niin ikävän kuulonen vivahde.
Saatatte kaikki luulla et soitan tääl vaa suutani lämpimikseni ja koska toisii on kiva haukkuu netin välityksel koska siit tulee niin alfa olo.

Väärin.

Totuus on se, et mä välitän. Ihan oikeasti. Ja koska asioiden kaunistelu ei auta mitää eikä kehu kehitä, kuten armeijas opittii.
Sen takii paras tapa oppia, on feikata oma kidnappaus, jolloin alkoholisti-faija ja prostitoitu-mutsi huomaa, kuinka paljo oikeesti rakastaakaa lastaan.
Jos oot koskaa ihmetelly miks sun poikaystäväs tai aviomiehes vetää sua turpaa kokoajan, se johtuu siitä et se välittää.
Koska let's face it, kyl nyrkki tuo sanoman paljo tehokkaammin perille ku sanat. Viel ku kirjottais musteella "I<3U" rystysiinsä, ni siit jäis hieno leima naamaan. aws.

Mulle tulee joskus kommenttei miehilt ja naisilt, jois ne kertoo miten mun blogi ja kuvat on inspannu niit ostaa salijäsenyyden ja parantamaa omaa elämäntapaa ja kaikki tää on sen ansiota etten oo änkyttäny ku joku epävarma beta siit miten voit halutessas ostaa parsakaalii... mut mikää ei estä sua ostamast suklaalevyy :D koska YOLO.

Siinä vaihees ku lopetetaa toistemme asioihin puuttuminen, kaikki menee vituiks.
Jos mun opettaja ei olis urhannu niin paljo aikaansa muhun ja mun koulunkäyntii, en ois varmaa koskaa valmistunu. Jos oisin vaa sanonu sille et tää on mun oma asia, mitä tää sua kiinnostaa ni mitäs vittuu?
Koska totuushan oli se et mun valmistuminen oli mun oma asia. Mun maikka ei kostunu siitä mitää konkreettista.
Se olis koska vaa pystyny lyömää hanskat tiskii, mut koska ei lyöny, mul on nyt toisen asteen tutkinto ja voin hakee mua enemmän kiinnostavempii paikkoihin opiskelee.

Tai entä jos et olis koskaa puuttunu siihen koulukiusaamisee? Ja viis päivää myöhemmin olisit saanu kuulla et se veti yliannostuksen subutexii ja kuoli? Mut onneks puutuit siihen ja se sai ensimmäisen ystävänsä ja ehkä se nyt jaksaa elämää vähä pidempää. Mut loppujen lopuks se oli sen oma asia et sitä kiusattii, ei se sulle kuulunu ja menit kuitenki puuttuu siihen, mikä sua vaivaa, ootsä joku skitso?

Näin mä näen läskit; ne on ku koulukiusattuja. Ne on aiheuttanu itselleen sen ahdingon, eikä useimmil oo tarpeeks itsekuria taistellaksee pois siit tilanteestaan, vaan ne tarttee ulkopuolisen apua. Jonkun sellasen kenen elämään sen läskit ei vaikuta, mut joka kuitenki välittää tarpeeks tarjotakseen apuaan.
Ja vaik mun keinot onki ehkä vähä extremet, mut muutakaa en voi. Mul ei oo viel papereita jois todistettais mun fitness-alan erikoisosaaminen ja tietämys joiden perusteel voisin saada kenet tahansa läskin kuuntelee mua.
Joten paras mitä voin tehdä, on kirjottaa siitä mun blogeissa ja näyttää se mun kuvissa miten läskit vihaa itseään kiduttamal ruumistaan ja mieltään.

Ja ainut tie pelastukseen on nöyryys. Täl alal ei oo tilaa ylimielisyydelle ja ylpeydelle. Tiedän mitä sä cunt nyt ajattelet: "jäbä puhuu jostai nöyryydest vaik profiili on täynnä herukuvii xDDxD ei vittu kui nolo burgeri xD" Kaks sanaa: Irc-vitun-galleria. Treenaan ja syön kurinalaisesti, oon avoin kaikelle uudelle tiedolle, enkä välttämät irl huutele jokaselle vastaantulijalle "come at me bro" tai näytä jokasele gangalle tuplahaukkaa ja kysy "mirraatko".

Jos te läskit vaa myöntäisitte itellenne ongelmanne, olisitte jo pitkäl, mut niin kauan ku jatkatte noit teidän tekosyiden kuten et naises pitää olla jotain mistä ottaa kiinni tai et se on jokasen oma asia, ootte syvällä omas kusessanne.

Joten mikään ei ole kenenkään "oma asia", ei ainakaa sais olla. Paitsi joku tosi sairas ja inhottava asia, johon kukaa ei haluu edes puuttua ":D".
Niin kauan ku sun kaltasii ihmisii on, keiden mielest on parast jos jokanen vaa pidetää huoli omist asioistaa, niin kauan meil on näit erakoituneit kaappihikkyi, keil ei oo yhtää kaverii, hengaa joka päivä koneel ja kirjottelee itsemurhaviestei.
Koska "hei kato, taas Sami makaa sikiöasennos tuol nurkas! Pitäiskö mennä puhuu sille? Nääh, se on sen oma asia."

Lyön vasemmast kiveksestäni vetoo et tost mun viime blogistaki jonkun läskin aivoissa alko rattaat pyörii ja pohtii elämäänsä uudestaa.

Ja nyt: Suddenly wild Zyzz motivationals appears



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.