IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Lesson #271Keskiviikko 31.07.2013 16:30

Pikainen oppitunti huumorista

HOW TO BE FUNNY ON THE INTERWEB

Mut ensin analyysi miks te kaikki ootte niin unfunny cunts

Jokainenha meist haluu olla hauska ja huumorintajunen ja myös osottaa sen koko maailmalle

Oon havainnu et varsinki suomalaisten huumorintajus on vakavii puutteita. Tuntuu ettei jengil oo minkäälaista huumorisuodatinta. Sen takii Petri Nygård on suosittu ja kaikki suomalaiset tietää kuka Aki Hedberg on, mut kukaa ei tiiä kuka on Pablo Francisco.

Ongelma piilee siin et ollaa liian ylpeit suomalaisuudestaan. Don't get me wrong; Suomi on yks parhait paikkoi asuu, mut mitä tulee viihdeteollisuutee, Suomi laahaa häntäpääs.
Ja syynä tähän on intressien puute.
Suomest ei pärjää urheilus, koska ei panosteta siihen tarpeeks. Jenkeis voi päästä yliopistoo, vaa sen takii et on vitun hyvä pelinrakentaja jenkkifutikses. Miettikää sitä. Amerikas huomataa heti jos oot vitun vammanen sisäsiittonen äpärä matikas, äikäs yms. mut loistava urheilija. Sit ne alkaa panostaa siihen. Ja pääset kouluihin vaa voidakses pelata sen koulun jefu-joukkuees ja tuoda mainetta ja kunniaa ja jatkaa siit huipulle.
Ties kuinka monta lahjakast urheilijaa Suomi on menettäny sen takii, ettei urheiluu satsata tarpeeks massii. Sit viel mietitää miksei pärjätä futikses, ku koko kausi kestää vaa pari päivää ja meanwhile in Brazil, ne pelaa vaik satais meteorei.

Suomest ei tuu laatuviihdettä, koska ei laiteta tarpeeks rahaa likoon teatterikouluihin jne.

Mut se mitä Suomest sikiää, on korkeis viras olevia henkilöitä: pankkiireita, juristeja, toimitusjohtajia, yrittäjiä yms. koska meillä panostetaa koulutuksee, joka on tietenki mainio juttu mut se tehään lolsien kustannuksel.

Yks ainut oikeesti laadukkaasti käsikirjotettu, hyvin toteutettu kotimainen viihdeohjelma on Putous. Suomistandardeil ofc.
Mut jos jenkit sais päähänsä tehä oman America fuck yeah-version Putouksest, ero olis ku päiväl ja yöl.
Ne kun lähtis miettii ketä ne hommaa näyttelijöiks, keskustelu etenis seuraavasti:
"Miten olis Adam Sandler?"
"nääh se on ihan gay"
"Entä Will Ferrel?"
"joo käy, sit kans Jim Carrey ja Ricky Gervais"
Aku Hirviniemi anyone?

Nonii ja nyt opetan teit vähä miten olla hauska. Internetis. Koska itsehän en poistu kellaristani koskaa joten irl komediast en tiedä mitää.

Eka asia mitä sun tulis oppii on hymiöiden boikotoiminen, koska niit käyttää vaa 12-vuotiaat kehitysvammaset.
On ihan ok käyttää ":D" mut vaa sillon ku oikeesti nauraa tai joku asia on äärimmäisen huvittavaa. Ei oo mitää loukkavempaa ku kirjottaa ":D" vaik oikeesti on ihan pokerface.
Täs esimerkki:

Sit kans ei oo mitää parempaa tapaa kertoo koko maailmalle et kirjotan ku vammanen, enkä osaa tuoda asioita esille ymmärrettävästi, ku lätkäsemäl perään ":)"
Hymiöit säännöllisesti käyttävät ihmiset ei oo koskaa lukenu yhtään kirjaa.
Think about it. Millast olis lukee kirjaa joka on täynnä hymiöit, turhii lopetusmerkkei ja muuta johdattelevaa paskaa, koska kirjottaja ei oo ihan varma onks se nyt onnistunu luomaa sanoillaan tarpeeks jännittävän tunnelman, joten se laittaa hymiön perää kompensoimaa.

Antakaa lukijallenne edes sen verran krediittii, et annatte sen ite tulkita teidän kommentin ja pähkäillä heititkö läppää vai et, älkääkä johdatelko sitä turhil hymiöil.
Hyvä kirjottaja ei tartte minkää ":)" apua ilmaistakseen oliks tosissaan kommenttinsa kans.
Vaik toki ymmärrän sen et ku meette tunkee kieltänne jonku nettineidon perseesee, haluutte laittaa mahd. monta hymiöö perää, koska sen gangan herneen kokoset aivot tuskin omaa tarpeeks edistynyttä rivienvälistlukutaitoo ja ottaa kaiken sanomanne tosissaan ja loukkaantuu siit, koska ette osaa kirjottaa normaalisti ja sit jäätte ainaki ilman pilluu.

Ku kommentoin jollekki "haista vittu", ei mun täydy laittaa siihen ">:(" perää tai ku sanon "9/10 would bang" ei mun täydy laittaa siihen "<3333" perää et se varmasti tajuais et would bang.
Ja parhaimmas tapaukses jos ja kun ei tajuu, saadaa aikaan lolsia

Kaikilt ei voi tietty odottaa huumorintajua. Joillaki on huono lapsuus ja jotkut on try hardeja, kuten se yks etusivullee omii vammasii kyselyitää jatkuvasti tilaileva man baby siin toivos et ne naurattais ketään... ja pahoin pelkään et ne naurattaa. Mut on olemas tietty kaava huumoris, jota noudattamal ei ainakaa poikkee oikeelt tieltä.

Loppuun katon viel ootteks mitään oppinu ja heitän kolme lausetta joist saatte ite päätellä, mikä niist on oikeeoppinen:

1. "Sup brah ootko taas kännis?"
"oon selvänä ku kirkkoherra sunnuntaina :DD"

2. "Sup brah ootko taas kännis?"
"oon selvänä ku kirkkoherra sunnuntaina"

3. "Sup brah ootko taas kännis?"
"oon selvänä ku kirkkoherra sunnuntaina!!!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.