IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

576 betaa seuraa sinuaTiistai 16.07.2013 15:50

Okei, koska tunnetusti kaikki muut on perseestä paitsi minä, jouduin miettii pitkää ja hartaasti kirjotanko täst aiheest mun blogii, mut koska tunnetusti oon alfabrå ja sickest of sick kunts ja ties mitä, en oo ennenkää antanu vittuakaan joten en aio antaa nytkään.
Mut tiiän vaa et koska sun luetunymmärtämises on 2 viikkosen sikiön tasolla, ymmärrät tänki viestin sisällön päin vittuu ja teet kaikenlaisii omii johtopäätöksiis. Which is fine ofc, koska sit saa aina lolsia.

Let us begin!

Eli seuraajat.
You know? Se pieni ilmotus profiilis vasemmas laidassa, joka ilmottaa montako käyttäjää seuraa sinua?

Tunnen väkisinki itteni loukatuks, joka kerta ku kuulen et jollai kyrpävarikol on parisataa seuraajaa.
Koska oon aina avomielinen ennen ku joudun tuomitsee ketään, avaan tän gangan profiilin ihan vaan mielenkiinnosta ja lähen skannailee ja analysoimaa sen sisältöö. Siis sen profiilin.
Toivon aina löytäväni jotai älykäst tai edes mielenkiintost. Mut ei vittu kaverit. Törmään aina tähän samaan näkyyn: pelkkää tissii ja persettä viiden hehtaarin kantamalla!
Ei mitään viittauksii popkulttuuriin, viimesimpien hittibiisien sanotuksii kuvatekstein, blogi täynnä jotain epäselvää insidepaskaa jost ei edes kirjottaja ite saa mitää selvää ja koko käyttäjäl on suunnillee yht paljo huumorintajuu ku poliitikol.
Kaikki niiden lisäämä sisältö on sellast joka ei herätä keneskää minkäälaisii tunteit, vaa on mahdollisimman neutraalei, koska ei uskalla ottaa kantaa edes netin kautta mihinkää ja tästä syyst näiden gangojen kyselytki on tasoa "kumpi jäätelö parempi :D vanilja vai suklaa?"
Johon nää betat sit juoksee ryminäl esittää ku niit kiinnostais vaik oikeesti niit kiinnostaa vaa


Ja tällasii te sit valitsette seuraavanne? Ja miks? Siinä toivos et se lisää uuden kuvan itestään ja pääsette kopioimaa sen runkkauskansioonne ja postaa sen 4chanii tai Ylilaudalle ja sanoo: "rate my gf"
Toivoisin et se olis jotenki näide gangojen syytä, mutta kun ei ole. Ne vaa lisäilee sisällötöntä sisältöä, mut te nostatte niiden vaginan jollekki marmoriselle valtaistuimelle.
Se on ihan samanlaist ku jääkiekos, ku vammanen joukkue laukoo maalivahtii suoraa keskelle logoo ja sit kaikki on iha: "OOOOOO BEIBEE PARAS MOKKE EVER!"

Yks syy miks edes vaivaudun kirjottaa täst aiheest on et vertaa mun profiilii kenen tahansa bimbon profiilii tääl gallerias ja huomaa ero. Okei, ne on naisii, mä en, mut ei sen mun mielest pitäis riittää syyks tehdä niist jotenki mielenkiintosempii ku mun häröilyst?
Puoltoist vuotta oon yrittäny rakentaa mun profiilist mahdollisimman viihdyttävän, josta niin lapset kuin vanhatki voi löytää lolsia ja uuden syyn elää. Ja oon onnistunukki siin jotenkuten.
I mean, mun profiilista löytyy kaikkee: romanssia, itkua, naurua, petoksia, takaa-ajoja, ystävyyttä, erotiikkaa, kaksintaisteluja, filosofista pohdintaa yms.
Mut sit tulee joku vesipää kaula-aukkoinee ja korkkareinee ja kirjottaa tilaansa "söpöt pojat tutustuu ;))" ja ootte ihan "ölzvmjgopsdmpsdojg DO WANT!"
Enkä voi väittää et käyttäisin kaiken aikani näiden paskojen kirjottelemisee, koska punk ass nigga, mun ajatusmaailma rullaa nopeemmin ku Sonic ja saatan ajomatkal salil himaa keksii jonku aiheen jolle nauran eka puol tuntii ja sit kirjotan sen blogii viides minuutis ja meen fäppää furrylle ja sen aikana oon jo keksiny uuden aiheen. u mirin?

EI VITUN BETAT :D

Mun trolliprofiilillaki on 76 seuraajaa... alle kuukaudessa! jfdjfmnokasfj! Enkä oo edes tehny mitää muuta ku lisänny pari kuvaa ja kirjottanu yhen blogin. Jos poistaisin kaikki kaverini, niit olis yli 100.

Tein ton koko trollausprofiilin sen takii et halusin todistaa kuinka vammasii ja surullisii te galleriamiehet olette :D Ja tulokset on aika herkullisii so far.
Ootte jopa vammasempii ku nää gallerian naiset, ne sentää tarkistaa sisällön ennen ku päättää kiinnostuu.
Mut te jätkät ootte pelkän visuaalisuuden lumois.

Koko gallerias on täl hetkel 6 käyttäjää ketä arvostan ja kunnioitan, käyttäytymisensä perusteel (2 naista, 4 miestä)

Ei helvetti :D lähen nyt matkii sua ja kyttää kloroformin kaa lenkkipolulle brb

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.