IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ClicheeMaanantai 18.11.2013 16:18

Elokuvat on tuottanu monia kliseitä, kuten kompastuminen takaa-ajotilanteessa, auto ei starttaa sillon ku on kiire, pahis joka selittää juonensa sillon ku pitäis vaa ampuu, räjähdyksiä päin ei ikinä katota, koominen paussi trailereissa punch lineä varten yms yms mut on olemas yks elokuvaklisee jonka oon ite huomannu jo aiemmin (ja tekis mieli tietää häiritseeks se ketää muita), mut josta ei koskaan ole ollu mitään mainintaa missään.
Ja toisin ku kaikki muut kliseet, jotka on vaa semmosii yhden kohtauksen kliseitä joil ei itseasias oo mitää vaikutust elokuvan juoneen, vaan on pelkästää epäuskottavia pätkiä elokuvassa, tää klisee on sellanen joka vaikuttaa koko elokuvan ajan. Ja vaik tää klisee onki sellanen joka voi esiintyy vaa tietys genres, se on läsnä jokases sen lajin elokuvassa

Tän kliseen nimi on vitun tyhmät ja epäuskottavat avaruusoliot, jotka on tullu valtaa maapallon vaikka on ihmistä alikehittyneempiä (täytyy keksii joku iskevämpi nimi)

Mut srsly, tää klisee esiintyy suurimmas osas, eli liian monessa leffassa, jossa on mukana avaruusolioita.
Kun sitä alkaa funtsii, ni mitä ihminen todennäkösesti tekis ku löytäis planeetan täynnä älyllistä elämää? Edellyttäen viel et meil olis teknologia matkustaa avaruudes valonnopeudel.
Mmmmm no ottaen huomioon sen et ollaan yli puol vuosisataa jo etitty elämää avaruudesta ni todennäkösesti heti ku sitä löytyy, me pommitetaa ne paskaks, ilman mitää diplomaattisii keinoi käyttäen. Sit taas aletaa ettii toiset sata vuotta ja pommitetaa ne taas vittuun. Salettiin.

Sit ku mietitää miks ihminen on herrarotu? No meil on täydellinen ruumiinrakenne: kaks kättä ja niissä viis sormea jotka on täydelliset asioiden ja esineiden käsittelyyn ja jalat joilla kävellä ja juosta ja meillä on puhetaito. Yks merkittävin asia joka erottaa meiät muista eläimistä.
Useimmis leffois nää kaikki ominaisuudet puuttuu alieneilta. Niil on usein kolme sormee tai sit saatanan pitkät sormet, jotka ei oo ollenkaa sopusuhtaset niiden muuhun kroppaa nähden ja olis tosi epäkäytännölliset minkää asioiden käsittelemisee. Sit ne osaa korkeintaa seistä, mut useimmiten se seisominen tapahtuu kyyrys ja ne juoksee neljäl raajal ku eläimet, eikä ne koskaa osaa puhuu paitsi hajanaisii lauseit, mut suurimmaks osaks ne vaa karjuu ja rääkyy. Kommunikointi on yks avaintekijöist älykkyyden mittaamises. Miten vitussa niil sit aina on avaruusaluksii ja ulta-super-mega-raygun-of hyper-deathei?

Luulis myös näil avaruusolioil olevan jonkinlaisii kehittyneit sotataktiikoit ja huippupätevii komentajii, mut ei. Niiden strategiat aina on ku pimeelt keskiajalt: käykää kimppuun sekalaisena massana ja tuhotkaa kaikki.
Ja monest myös näkee sitä et se ulkoavaruudest kotoisin oleva invaasiojoukko hyökkää paljain käsin ja käyttää Smack Downist opittui painiliikkeit ihmisiin. lol. Samal ku ihmiset (huom. alikehittyneempi rotu) tajuu käyttää aseita.
Sit koska useimmis keisseis ne vaa haluu tuhota maapallon tajuamatta hyödyntää esim. maapallon täydellistä sijaintia kosmoksessa? Hurrdurr ni miks ne vaivautuu lähettelee jotai yksittäisii sotilait... miettikää monta ydinpommia vaatis aiheuttaa sukupuuton ihmisille ja tekee maapallost täysin asumiskelvottoman? Ei kovin montaa.

Esimerkkei elokuvist jois on evoluutios meit paljo edelle kehittyneempii avaruusolioit, jotka epäloogisesti sit laiminyö kaikkii sivistyksen peruselementtei:

-Thor
-Thor 2
-Independence day
-Mars hyökkää
-Neighborhood watch
-Cowboys and Aliens
-World Invasion: Battle Los Angeles
-Avengers
-Prometheus
-Super 8
-Man of Steel
-Battleship
-Maailmojen sota

Ei oo niin vaikeet kirjottaa uskottavii avaruusolioit, joil on inhimilliset motiivit. Kattokaa mallii District 9:stä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.