IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Do you even stringer?Torstai 21.11.2013 22:02

Justifioikaa aka justimoikaa aka jussi moikkaa aka oikeuttakaa mulle t-paitojen yms kaikkien muiden paitojen ku hihattomien käyttö salilla (alfat käyttää stringereit).

I mean, miten te pystytte siihen? Eiks kaikki meist haluu vaa chillaa mukavasti ja en voi kuvitella miten se on lähelläkää mukavaa hengaa tuntii salill hikikainalois, ku ne märät märkäläiskät muhii vaa siel paidan alla ja synnyttää rihmastoo ja joka kerta ku nostatte kätenne ja laskette sen alas, kuuluu samanlainen ääni ku teiän kainalos ois pillu ja joku panis sitä.

Plus et mitä se tekee teiän paidoille pitkäs juoksus! :O Oon nähny cunttei joil on ihan keltasii vanhoi hikiläiskii treenipaidoissaa, koska ei auta vaik kuinka pesisitte sitä jos aina vaa kiskotte sen saman paidan päällenne, koska siemen on jo kydetty siit lähtien ku hikoilette sen ekan kerran...

Mut siis tietty jos treenaatte ku vammaset ettekä eritä hikee ni sit ymmärrän :))))))

Ite käytän salil AINA stringereit koska A) oon sick cunt YEA MAH ja B) koska oon vitun alfa ja C) koska oon esteettinen ja D) koska oon parempi ku sä ja E) koska mun kyrpä on todennäkösesti isompi ku sul ja F) koska voittaisin sut katutappelus koska oon ex Navy SEELs veteraani ja oon saanu koululuksen Gorilla Warfares.

Hihattomas on seki parempi puoli et ku napeistas pamahtaa joku sick teknobiitti, voit alkaa vaa muzzaa ja fist pumppaa keskel salii ku true alfa ja sun kainalotki tuulettuu siin samal? Miettikää sitä.
Sit hihaton (mieluiten stringer) muistuttaa sua joka päivä ku treenaat salil et miks sä siel treenaat; TO BUILD SOME LEAN, HARD-ASS MUSCLE GAINS!
T-paidas et näe ku korkeintaa sun forkkus lol ja vaa homottalebanit luulee et suonekkaat ja isot käsivarret on millää taval esteettiset.

Mitä vähemmän kangast liimaantumas hiestä ihoa vasten, sen parempi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.