IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

stop this faggotryTiistai 22.01.2013 01:06

On vaan kaks asiaa mitä vihaan:

Kommunistit ja lapsitähdet

Enkä nyt puhu pelkästää mistää Robineist tai Justin Biebereist, koska niithän täytyy vihata vaa periaatteen vuoks, amirite?
Vaik JB on tainnu ohittaa jo sen "lol he's gay" vaiheen... ainaki omast mielestäni. Onha sitä nykyää mukavempi kuunnella ku sil on edes vähä miehisyyttä äänessää.
Saa nähä tapahtuks Robinille sama, vaik nyt se onki vaa pikkutytöille täsmämarkkinoitu nukkepoika.

Mut mitä ihmiset näkee lapsitähdis? Joka vitun kisas täytyy aina olla yks 13-vuotias ja jengi sit hurraa sille ku se ois jotenki erikoinen...
So what jos 13-kesänen nappula osaa laulaa, koska nii osaa moni muuki. PItäis arvostella enemmän sitä miten se pärjää muihin artisteihin verrattuna, jollon huomattais et se on sitä samaa massatuotantopaskaa. "OIH mut se on nii söpö ja tollanen ääni noin nuorena!! xD" Jos ainut meriitti on "hyvä ääni tossa iässä" nii morjens. Se menettää sen korttinsa paris vuodes ja sit sitä pitäs alkaa arvostelee sen laulutekniikkansa yms. perusteel? Ei ihme et siihen monen lapsitähden ura tyssääki.

Viime tuotantokaus X-factoris oli mukana joku ruma huora kenen nimee en edes muista, joka pääs tokaks. Se oli 13v. Joka kerta joku tuomareist kehu "OMG I CAN'T BELIEVE U R SINGING LIKE THAT SO YOUNG "
Valoja päälle urpot. Jos joku ois hetkeks laittanu silmänsä kiinni, ni se olis kuulostanu vaa joltain random naisartistilta. Nothing special.

Plus, et siinä menee lapsen käsitys maailmast ihan vituralleen, ku sut revitää suoraa äitis pillusta lavalle ja annetaa mikki kätee.
Kyl jokasen saavutuksen etee pitää nähä loputonta vaivaa, et sitä osaa arvostaa
SIt nää tähtöset viel kehtaa sanoo kameralle "This is the happiest day of my life! xD" Kai nyt ku viel eilen opettelit uimaa sammakkoo äitis kohdus.

Ei ihme et 8-vuotiaana aletaa jo käyttää korkokenkii ja polttaa tupakkaa, ku vanhempien mielest ne on vaa niin söpöi kullanmussui ettei haluu sanoo niille et ne on vitun idioottei, en voi uskoo et oot mun peniksestä.
Sit ku mä saan lapsen, jonka nimeks tulee Aziz ll (jos tyttö, nimeks tulee abortti), alotan heti alust pitäen 60kg kyykkypainoil ja huudan slogunei sille Arska-aksentil

*UPDATE*

Satuin kääntää TV:n päälle tänää ja sielt tuli mikäs muukaan ku America's Got Talent. Finaali äänestys.
Jäljel oli taas joku 10-vuotias oopperalaulaja, kenest diudiu onki jo maininnu kommenteis ja sit joku karismaattinen fedorasankari.
Oliha se tytöntyllerö toki hyvä ja kaikkee, mut c'mon... ku silt kysyttii jotain... muistaakseni jännittääkö, ni se osas vaa nyökätä päätään ilmeettömänä, jost oikee näki ettei se tienny edes missä oli. Ja arvatkaas mitä? KYLLÄ! :D Se oikeesti sano "this is the best thing that's happened to me so far!" <---- actual quote.
Ja sit sen vierellä seiso sympaattisen näkönen n. 30v mies, kenen vanhempien koko omaisuus menehty hurrikaanille ja itekki on köyhyysrajan alapuolella ja kuka on koko elämänsä yrittäny lyödä läpi ja tietää et peli vaikeentuu kokoajan ku ikää tulee lisää. Eli mies joka on kokenu pettymyksiä, mut ei oo lannistunu niist ja tietää mitä torjutuks tuleminen on.
Ja sit toinen finalisti on pikkutyttö, varmaanki jostain porvariperheestä, joka on aina saanu tahtonsa läpi. lol

Onneks se jäbä... Michael Grimm oli muuten sen nimi, voitti.

Mikä tän blogin opetus on?

Se on se et jos oot vitun taitava jossain, mut oot onnellisest perheest ja luet rukoukses joka ilta, mee metsästää karhui paljain käsin niinku venäjällä, menetä jalka ja puolet naamasta ja sit voit alkaa luoda nimees itelles. Formula to success!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.