IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

SuunnitelmaPerjantai 27.12.2013 15:30

Suunnitelmallisuus on sama ku itsevarmuus. Sitä on pakko olla. Kaikest muuttuu parempaa ku on huolellinen suunnitelma takana, eli toisinsanoen käsikirjotus.
Tarkkaan mietitty suunnitelma eli käsis irl tilanteis on yli puolet onnistumist. Älä vaa mee johonki tilanteesee ajatellen "kattoo mitä täst nyt tulee" vaa mieti valmiiks mitä sanot, mitä teette, yms. Toimii loistavasti esim. treffeil. Miehenä annat heti itestäs paljo dominoivamman vaikutuksen ku johdat tilannetta ja tiiät heti alust alkaen mitä teette.

Käsikirjotus on myös pakollist viihdemaailmas. Mikää ei toimi sil periaatteel et heitetää vaa joukko ihmisii yhtee kasaa, annetaa niille pari ohjet ja annetaa niide hoitaa ite loput.
Se esimerkiks erottaa suomalaisen viihteen amerikkalaisest viihteest.
Meil on paljo TV-ohjelmii jotka perustuu spontaaniutee ja samal ne kärsii siit. Arkielämäs ei tapahdu tarpeeks mielenkiintosii asioit tarpeeks tiheesee tahtii et siit sais kiinnostavaa seurattavaa. Ja silti jotkut no gainerit haluu seuraa toisten ihmisten elämää, ihan ku täyttääksee oman elämänsä tyhjyyttä. Ekana mielee tulee joku Iholla tv-sarja lol en tiedä pyöriiks se edes enää. Toivottavasti ei.
Putous on parhaiten toteutettu kotimainen realitysarja and why? Koska se on kaukana sattumanvaraisist tapahtumist. Kaikki mitä siin ohjelmas tapahtuu, on käsikirjotettuu. Jos et tätäkää tienny, sust varmaa Undertaker on oikeesti kova jätkä.
Sit taas joku Big Brother; Koska ne kilpailijat siin on aitoi, eikä näyttelijöit, se ohjelma on boring as fuck. Ne on jäisii ihmisii jotka puhuu jäisii asioit.
Parhaimmat "reality"-ohjelmat sit on niitä, jotka saa ittensä kaikinpuolin näyttää täysin spontaaneilta, mut on kuitenki kaukana siitä.
Suomes harmi kyl ollaa sitä mieltä et pakka voi toimii ilman käsistäki. Ei se voi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.