IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

En lahjoitaPerjantai 20.12.2013 17:45

Kauas siit Indonesian myrskyst onkaan? Vai olikse Korean? Vai Taiwanin? Vai Ruotsin? Ja olikse myrsky, tsunami, tulivuorenpurkaus vai komeetta? Shit en muista koska siit ei oo enää medias kuulunu mitää pitkään aikaan :D
Siin yks syy lisää miks en koskaa lahjota Punaselle Paskalle mitää mun maitorahkarahoista.
Kaikki ulkomail sattuvat luonnonkatastrofitapahtumat ja kaikki muut onnettomuudet on meille autuaille länsimaalaisille vaa parin sekunnin välikohtauksii, jotka antaa vähäks aikaa muuta mietittävää ja luettavaa, samal ku mennää ostaa uutta 50'' tauluteeveet.
Ja kaikkein vähiten ne kiinnostaa tiedotusvälineit ja niit ihmisii ketkä niit pyörittää. Niille ne on vaa uutisotsikoita, ei mitää muuta, jotka painuu unholaan parin viikon jälkee.
Kaikki se rahankeruu on vaa tekopyhää kulissii jol yritetää tiedottaa muulle maailmalle et me välitetää.
Ja te lampaat vaa syydätte senttejänne johonki lippaasee jonku pitsanaaman kädes keskel kauppakeskust, tietämättä yhtää mitä teiän rahoille tapahtuu.
Mut kai se on pääasia et voitte sit olla hetken ylpeit teiän avokätisyydest ja miten ootte nyt osallistunu maailman muuttamiseen, ku ei teiän elämäs muuta kiinnostavaa tapahdu.
Mut jos kävisitte salil ja näyttäisitte esteettiselt niinku mä, tajuaisitte ettei ne koko elämänsä yhes päiväs menettäneet tee vittuukaa teiän euroil ja kymmensenttisil - jokasesta eurostaki lähtee varmaa matkan aikana 10% veroo, maahantuoja ottaa 30% välistä ja Punasen Ristin pomo laittaa 50% omaan taskuunsa.
Vai ootteks koskaa kuullu et hyväntekeväisyysrahat pelasti tsunamin uhrit? Tai ylipäätään muuttu mitään.
Ne, keihin se rahankeruu pitäis oikeesti kohdistaa, on julkkikset ja ällöttävän rikkaat ihmiset.
Jos kaikki maailman ihmiset, joiden omaisuus ylittää 1 000 000 (rahaa [ ja sellasii ihmisii on paljon ]) lahjottais edes 5% omaisuudestaa hyväntekeväisyytee, niil masseil rakennettais vaik kokonaa uus maa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.