IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

2013Tiistai 01.01.2013 03:42

Jos mun loppuvuosi menee samanlailla ku tän vuoden alku, en poistu kotoota kertaakaan... paitsi salille... ja naimaan....

Ku lähdin matkaan himasta, tsekkasin vielä viidennenkymmenennen kerran peilistä että tukka on hyvin, vaatteet istuu hyvin, et S-koon Slim fit T-paita meinaa revetä, Beckhamin hajuvettä on kaikkialla, hengitys on raikas, hampaat kiiltää ku mannen mersu, kyrpä on vahattu ja villasukkapari istuu boksereissa ja eiku nussimaa!

Or so I thought...

Menin kahden kaverini luokse Leppävaaraan, ketkä seurustelevat keskenään, sanotaan heitä vaikka Sickiksi ja Cuntiksi: Sick on mies ja Cunt nainen (obviously, duh). Meijän oli tarkotus ottaa Sickillä pohjia ja jatkaa siitä suuremman luokan reiveihin.

Mutta sitten kuuluu vain "dirtsh" ja "dish" ja helvetti oli irti. Nimittäin parisuhderiita :O Aivan ku olis joutunu keskelle Toista Maailmansotaa ja Sick on Äiti Venäjä ja Cunt natsikäsi-Saksa ja mä oon Puola joka seuraa vierestä.
Olin valmis menee väliin vaan sitte jos Sick käy fyysisesti käsiks Cunttii, mut onneks niin ei kuitenkaa käyny koska Sick tajus kyl sen verran vaikka se oliki vitun mad ja tavaraa vaa lenteli. Tostaki tilanteest oltais selvitty jos Cunt ois vaa kysyny: "u mad bro?" ja Sick ois tajunnu olevansa mad ja vastannu vaa "ye I'm mad" ja rauhottunu.

Kaikkein perseimmästä siinä oli se, että mä olin syypää siihen riitaan, vaikka en sanonu enkä tehny mitään :D

Se lähti siitä ku kaikil oli hauskaa, kunnes Cunt alkaa kertoilee mulle tarinoita Sickin menneistä ajoista, ku se oli kuulemma nuollu jonkun rumien huorien kaa. Sick väittää et oli kännissä ja et noi asiat ei kuulu muille. Mut koska Cuntin täyty esittää kovaa mulle, se jatko tahallee ärsyttämistä ja sain Sickin raivon valtaan, jopa siinä määrin et aloin epäillä et koht mun täytyy oikeesti puuttuu tähän ku nyrkit alkaa heiluu. Mut Sick oli oikeessa. Cuntin olis vaa kuulunu tajuta olla hiljaa ja mennä tekee voileipä niin ku hyän tyttöystävän kuuluuki ja tost oltais selvitty vaa pienel riidal.
Jos en olis ollu ollenkaa paikalla, Cuntilla ei olis ollu ketää kenelle kertoo Sickin "synkkiä salaisuuksia".
Jossai vaihees menin pihalle ja annoin niiden jatkaa huutamist toisillee.
Päivitin siin odotelles mun railakkaasta uv:st FB:see samal ku raketit räjähteli, vuoden vaihteeseen oli 15 minuuttii ja kaduil ja talois jengi vaa nussi teknobiittien tahtii ja en voinu ajatella muuta ku: "that should be me" by Justin Bieber feat. Rascal Flatts.

10min pääst menin kämppää takas ja sama meno vaa jatku. F-pommit vaa räjähteli.

Lopult kaikki päätty siihen ku Cunt jäi sikiöasentoo itkemää oven eteen samal ku Sick heitteli Cuntin tavaroit sen päälle ja huus: "PAINU ULOS FUAAAARK" ja siin vaihees ajattelin vaa "fuck this lol" ja lähin ite ulos.

Mist löydän näit kavereit?

Anoin armeijast Uudenvuoden vapaaks neljän tavallisen lomapäivän kustannuksella ja näin se sit kulu.
Vittupillu vituttaa, koska tää kroppa ja tää naama menee hukkaan tääl neljän seinän sisäl :(

Onneks /B/:s on aina bileet UV:nä

Joten siinä minun tekosyyni, miksi The_Zyzz tässä koneella yksin Uutenavuotena, mikä on sinun?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.