IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

bitches be like...Tiistai 29.07.2014 07:19

Juuh elikkäs naiset: miltä tuntuu, ku ette ikinä joudu kärsii yksinäisyydest tai olla huomionpuuttees, pelkästää sen takii et synnyitte vaginan kanssa?
Ja tarkotan sellast yksinäisyyttä, mis haluisitte et joku lähettäis teille kerran päiväs tekstaril edes jonku sieluttoman ketjuviestin vaa tunteaksenne jonku tiedostavan olemassolonne, enkä selast yksinäisyyttä et “yhyy se haluu vaa mult pilluu, muttei oikeesti rakasta mua ja haluu mennä naimisii ja perustaa perhettä yhyy” kaltast yksinäisyyttä

Teil ei kirjaimellisesti oo mitää ongelmii yhteiskunnas hyväksynnän ja sosiaalisen verkostoitumisen kaa, vaa kaikki “ongelmat” mitä teil on, luotte oman päänne sisäl.
Feminismiki on olemas vaan, koska naiset on halunnu luoda itellee ongelmii, koska muuten niil ei niitä olis ja ne ei vois valittaa epätasa-arvost.
Ja sillonki ku teille ilmaantuu spagettiangstihetkiä “yhyy ei poikaystävää, yhyy mua sanottii demis rumaks” ni saatte kaikkien myötätunnon ja sympatian. Miehille vastaavasti sanotaa et ottaa peukun pois perseest ja man the fuck up.

Ohjenuoria naisille menestykseen: älä syö ku virtahepo. Siin oikeestaa se. Ja sekään ei oo kiveen kirjotettu.
Luin netist tällasen: "i want a tall, gorgeous, well endowed guy with his own house and car. this is a long term thing. DON'T expect sex the first few times we meet. i am a lady and i expect to be courted like one. don't bother messaging me if you don't meet my standards. oh btw im a bbw (Big Beautiful Woman) so if you can't handle that then don't talk to me"
ja ei välii kuinka huonoo kuntoo oot ittes päästäny, aina löytyy hermannei, jotka haluu taval tai toisel saada kullinsa märäks, kuten tohonki oli tullu vastauksii miehilt, jotka vastaa noiden mieleltää sairaiden lehmien kriteerei.
Vaik oliski vaa kyse seksist, ne silti hauskuuttaa näit todellisuudest irtaantuneit laardiplaneettoi, jolloin edes ne ei joudu tuntee itteensä epähalutuiks.

Tarkastellaa vähä faktoi: jos oot ruma, epäsosiaalinen, huumorintajuton mies, vietät suurimman osan elämästäs koneel runkaten, lukuunottamat niit harvoi lottoi joit elämä heittää sulle (mut munaat neki sen takii ku oot tollane burgeri)
Jos oot ruma, epäsosiaalinen, huumorintajuton nainen, voit aina peittää naamas keinotekosil myrkyil kunnes näytät suht ok ja sun epäsosiaalisuudel ja huumorintajuttomuudel ei oo välii koska suurin osa miehist kuitenki esittää et oot hauska ja mielenkiintonen kunnes levität sakses niille ja ne jatkaa sitä esityst niin kauan kunnes vihdoin heräät Laalaa-maastas ja tajuut miten annat muiden käyttää sua hyväkseen koska sun itsetunto on tasasn yhtä laadukas ku Leijonakuningas 2

Ja tiedätteks miks ne esittää et oot hauska ja mielenkiintonen? Koska ne on näit samoi rumii ja epäsosiaalisii pellei, jotka ei saa mistää muaalt pilluu, paitsi teilt, jotka lumoudutte värikkäist kommenteist, koska etitte niin epätoivosesti sitä omaa Prinssi Uljastanne, et ootte valmis nielee kaiken sen paskan, jos siin on pieninki mahdollisuus et se ois se oikee.

Mitä oon saanu ite todistaa, teiän naisten #1 huolenaihe on se, et ulottuuks sen jätkän kiinnostus teit kohtaa
pintaa syvemmälle. Tiedättekste kui paljo jätkii tuol on, jotka rukoilee et jonkun muijan kiinnostus niit kohtaa ulottuis edes pintaan asti? Nää jätkät ehkä pesee kassina kerran päiväs ja se on ainut action mitä niiden ykkösrappu näkee ikinä ja sit ne menee takas 4chanii ja on siel loppupäivän, eikä ne tee sitä omast tahdostaan, vaan koska niil ei oo mitään muuta vaihtoehtoa.
Ja sit te naiset teiän pitkine vaaleine hiuksinenne ja rakennekynsinenne ja ainaki yli viiden eri jätkän kaa seksii harrastaneina kehtaatte tulla väittää miten yksinäist teil on ja elämä on vaikeet, samal ku teiän profiilikuva on täynnä yhteydenottoi kymmenilt eri miehilt?

Ku mies sanoo olevansa yksinäinen, se tarkottaa ettei sille puhu ikinä kukaa ja sil on käyny itsemurha mieles vähintää kerran
Ku nainen sanoo olevansa yksinäinen, se tarkottaa et sille puhuu kaikki muut maailman ihmiset, paitsi se sen oma pitkä ja komee fantasiaprinssi, joka on olemas vaa photoshopatuis kuvissa

Joo, sanot varmaa et säännöllinen saanti ei tarkota, etteikö vois olla yksinäinen, mut jos panet säännöllisesti ja väität silti olevas yksinäinen, oot joko tunnetasol erittäin häiriintyny tai sit ihan eeppinen huora
Se et sanot olevas yksinäinen, koska sul on vitusti säätöi, muttet oo löytäny sitä oikeet, on ku miljonääri sanois olevansa köyhä, koska sen omaisuus ei ylitä miljardii. Joten älä sano sitä. Kuulostat vaa vitun tyhmält.
Sanokaa mieluummi et halvat hinnat houkuttelee eniten asiakkait.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.