IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

niggas tryna get laid and i'm just lmaoPerjantai 03.10.2014 04:30

Viimeaikoin oon hiillostanu aika paljo naisii, no ajattelin et nyt ois reiluu grillaa vähä jätkii, vai mitä ootte mielt?

Te jäbät valitatte aina et muijat on niin itseensätäynnä olevii ylimielisii huorii, no mistäköhä seki taas johtuu? Siitä koska SÄ et kykene ajattelee muulla ku kyrvälläs.
Jos uskottelet lapselle et joulupukki on olemas, se uskoo sen.
Sama juttu, jos uskottelet 5/10 tiejyrän alle jääneelle voinaamalle et se on hot shit "uuh beibe noi tissit ;)", se alkaa uskomaa sen. Ja minkä takii? Et sä saisit kullis märäks? Älkääkö yrittäkö väittää ettette muka liehittelis muitaki ku pelkkii megabeibei :D I've seen some shit...
Voi vittu ny, elämäs on muutaki tavottelemisen arvost ku pillu, vagina ja kirveshaava. Alota harrastus, hanki JÄTKÄkavereit, osta uus peli, jotain mikä saa sun mielen edes vähäks aikaa pois panemisest. Trust me, ku siirrät uusii tavottteit pillun saannin etee, sitä alkaa kyl tulee niin et pahaa tekee. Naisist mikää ei oo yhtä epäseksikäst ku epätoivosuus.

Flirttailla saa, mut suora imartelu ja pillun nostaminen korokkeelle on huono idea, koska sillon sil ei oo muuta mahist ku tsiigailla sua alaspäin.
Jos haluut jutella jolleki muijalle, ni sen ei täydy olla mitää "kaunis"-vittupaskaa, vaa ihan oikee asiapitonen sisältöki lasketaa flirttailuks.

Mua ei niinkää edes ota päähän nää läskit, jotka luulee itestää liikoi, vaa enemmän ne oikeesti hyvännäköset, joil on jo varaa ollaki vähä itsevarmoi. Sit viel ku ne saa teilt aivokuolleilt gorilloilt satoi yhteydenottoi päivittäin, jotka koostuu lähinnä ylistyssanoista, koska ne ilmeisesti teist on hyvii keskustelunavauksii, voi ny jeesuksen vittu sentää.
Vaik bongaisit jonku hyvännäkösen muijan, voit myös tiedostaa sen asian hiljaa mielessäs ja siirtyy eteenpäin, sun ei tarvi kertoo sitä sille.
Se vaa sanoo sul "kiitos" ja nauraa sulle ruudun toisel puolel ja lähettää screenchotin 9 tyttökaverillee ja sit neki nauraa sulle.
Tutustu vaik sen profiilii ja yhteisöihin, mitkä asiat sitä kiinnostaa, kiinnostaaks sua samat asiat, sit sano jotain mil on oikeesti merkitystä.

Tehkää feikki muijaprofiili edes päiväks ni saatte nähä millast paskaa ne joutuu kestää joka päivä siit lähtien ku ne kirjautuu sisää...vaik ne haluis vaa kirjottaa vaik jotain blogii rauhas tai kuunnella musiikkii ni ei, siel on taas viiskyt kiimast apinaa chätti-ikkunat vilkkuen *BLIPBLIPBLIP MOTHERFUCKER*
Ja tää mieles pitäen miten luulette et se huomioi just sen teidän "uuh"-kommentin sielt joukost ku samas kuvas on 64 samanlaist kommenttii?
Yrittäkää edes olla vähä persoonallisempii, edelleenkää sitä ei kiinnosta ooka ruma tai rullatuolis, mut jos et erotu joukosta ni jäät aivan varmasti ilman rakkautta...huumorintajul esim pääsee kosteille vyöhykkeille aika iisisti. cuz bithces love to laugh. Nauru naiselle on melkee sama ku syöttäisit sille kaloritont suklaajäätelöö kermavaahvol ilman välitaukoi.
Ja vaik laittaisit parastas, eikä siltikää onnistu, se ei tarkota et se on huora ja ylimielinen, vaa koska se ei haluu sun kyrpääs. Et ikinä tiiä mitä sil on menos kulisseis. Se voi seurustella, olla sil hetkel kiinnostunu jostai toisest jne...
MUTTA harvemmin niin, yleensä se vaa johtuu siit et 500 sydänt galtsun profiilikuvas, 200 tykkäyst jokases fb-selfies, 1500 seuraajaa ig:s, 900 matchii tinderis ja uus kommentti joka minutti on saanu sen pehmenemää päästä, joten eiköhä ois jätkät aika alottaa vallankumous ja lopettaa se pillun vonkaaminen ja elää elämää itseämme varten?
Runkatkaa enemmän jos ootte koko ajan muka niin kiimasii

Muistakaa et ootte vaa yks näiden joukos

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.