IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

JohdatteluMaanantai 06.10.2014 05:21



mun ilme ku muija ei lopettanu kohtaan "thanks"
Kattokaa nyt näit kaht betahomoo. Toisen pitäs lopettaa ittensä kastroiminen ja kertoo huoralle suorat sanat ja toisen pitäis lopettaa kysymysmerkkien käyttö ja blokkaa vammanen.
Jesus christ miks huomio teille naisille on niin tärkeet?
Jos ootte voimattomii päästä eroo miehest, ootte ihan yhtä betoi ku se on.
Jokanen teist naisist joka tätä lukee on joskus ollu vastaavas tilantees, mis joku beta-autisti ei vaa tajuu vihjettä.
Kyl te tiiätte miten surullisii paskoi osataa olla sillon ku luullaa olevamme rakastuneit teiän hienoihin meikkaustaitoihin, miks se on niin vaikeet vaa olla kirjottamal sil teiän näppäimistöl?
Pelkkä flirttaileva käytös ei oo johdatteluu, johdatteluks riittää pelkkä vastaaminen. Jo se et tiedostatte olemassaolonne meille saa meiät palaa teiän luokse.
Oon kuullu et täys ignoreeminen on paras ratkasu, mut ite kyl sitä mielt et jokasen miehen täytyy käydä elämässää oma betakasteensa läpi ja believe me, oon käyny omani, hyi. Ja ignoreeminen ei pureudu tarpeeks asian ytimee, ne vaa kyllästyy ajan myötä ja lähtee ettii uutta, samoil kujeilla. Siks jokanen mies ansaitsee (pitää) tulla tuhotuks edes kerran naisen toimest, et tajuu oman surullisuutensa.
Niin kauan ku selitätte meille et oot tosi ahdistava, ylimielinen yms. me vaa jankataa et baby voin muuttuu ja beta level kasvaa. Ei mitää nössöilyy, pitää sanoo asioit jotka kattaa sen vammasuutta vähä laajemmin, kuten luuseri, autisti yms. kukaa ei sano "mut beibi voin lopettaa tän autismin"
Lopettakaa imartelemast itteenne et jokanen mies haluis panna teit ja hyväksykää fakta et saatte huomioo vaa neitsyiltä.
Jos ette tiiä miten leikataa miehelt kivekset verbaalisesti, kysykää Sarahnam neuvoo

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.