IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Salamachättäily...Keskiviikko 01.10.2014 03:51

...ei oo virallinen termi, mut sen pitäis olla.
Sil tarkotan tätä millaseks kaikki chättäily on nykypäivänä menny. Syytän osaks tinderii.
Hyvä ensivaikutelma pitää antaa ekas tai viimeistää tokas kommentis ja jos failaat, siirrytää eteenpäin seuraavaan, koska miks ei; ottajii riittää jonoks asti.
Joskus se voi johtuu pelkästää siitä et sä sanoit "hei" mut se toinen sano "moi" tai no nääh ketä yritän täs kusettaa

Tiedätte et oon oikees, sama kaava toistuu joka kerta, kysymys on vaa koska myönnätte asian itellenne?
Ruma sanoo "moro" ja ootte sillai "älä koske muhun vitun ällöttävä hyypiö, en haluu tulla raiskatuks!"
Hyvännäkönen sanoo: "oon tuijottanu sua tuolt baarin pimeimmäst nurkast 4,5h ja sun alushousujen väri sattuu olee myös mun lempiväri, joten lähetääks mun kämpille; sun menkat loppu tiistaina ni sul ei oo mitää tekosyitä" ja ootte sillai "OMG PLOW MY PUSSY!"
Tää on myös muuttanu koko seurustelu gamen hook-up gameks. Ihmisil ei enää kärsivällisyys riitä tutustuu toisiinsa kunnol, vaa ideana on laittaa muutama nokkela ja yliaggressiivinen iskuyritys, jotka on pyöriny netis tuhantee kertaa, ilman mitää oikeet persoonallisuut, niin et joku lutka jonka viimesimmän kyrvän väri joka sil oli persees oli musta, voi kommentoida ":'''''D"
Tää sama asenne heijastuu myös suhteisii, ku ideana on pitää vaa hetki hauskaa toisen ihmisen kaa, sen kummemmin sitoutumatta mihinkää, koska a ) se on hyvännäkönen b) se sano jotain hauskaa joskus joka sai sun pillun vähä kosteeks (huom tää ei päde miehii, koska naiset ei oo hauskoi paitsi sillon ku meit panettaa=aina)
Eli siis toisinsanoen ei haluta et se panee nyt vähää aikaa kenenkää muun kanssa

Eli siis salamachättäilyn mukana tulee myös salamadeittailu; yli puolet nykysuhteist päättyy rottamaisimpaa ratkasuu ikinä: pettämiseen, koska täs nykyses narsistikulttuuris ei katota olevansa velvollisii ottaa vastuut teoistaa ja laittaa suhde poikki ennen ku kiinnittää huomionsa siihen uutee kiiltävää kyrpää/pilluu, c'mon who're you kidding tiiät iteki nykysen suhtees päättyvän siihen ku se sun ihana kumppanis löytää uuden lelun jol se ei oo viel päässy leikkimää ;)
Mut srsly tho jos pystyt edes miettii pettämist, siin vaihees sul ei oo enää mitää tunteit kumppaniis kohtaa ja silloin pitäis olla maailman helpoin asia sanoo et haluut eroo...you know, ENNEN ku todistat myös itelles et sust löytyy ihan uus alhanen puoli. Paitsi tietenki jos oot perus itsekeskeinen autisti.
Pettämises on myös se hieno puoli, et ellei teil oo yhteisii lapsii tai ette oo naimisis, se on täysin riskitönt hommaa. Ei sua loppujenlopuks edes kiinnosta jäätkö kiinni, koska et muutenkaa tykkää enää siit sun "kumppanistas". Ellet oo lähettäny sille tonneittain nudei, pahint mitä se voi tehä, on vähä solvaa sua, mut koska oot jo muutenki luokaton pettäjäpelle, ni tuskin sua kiinnostaa tulla haukutuks huoraks.

emt ehkä se oon vaa minä joka on ympäröity toinen toisensa jälkee eri pettämistarinoil ja tosirakkautta on oikeesti olemas....tai sit oon oikees kuten yleensä ja parisuhteet nykypäivänä on pelkkii statussymboleit, joihin ryhdytää pelkän tottumuksen vuoks ja koska luullaa et vaa jos tykätää viettää aikaa toisen ihmisen kaa, ni sillon kuuluu seurustella. Mäki tykkään viettää aikaaa veljeni kaa, mut en mä sen kaa haluis seurustella, sheesh... pls miettikää ennen ku ryhdytte suhteesee ja kenen kaa.
In my opinion parisuhteesee ryhtyminen on yhtä iso päätös ku naimisiinmeno tai lapsen hankkiminen, there is no difference ja eiks se nyt oo aika epäkunnioittavaa ja loukkaavaa sitä toist kohtaa ku annat sen ymmärtää sun tunteet väärin, ku ainut mitä sä haluut on vaa joku kenen kaa lusikoida iltasin, senki syöpänen urpo...eiku mitä mä selitän? Eihä sil oo välii mitä se toinen haluu :D Ainoastaa sil onks sul hauskaa!
Ja jos mihinkää noist kolmest ryhdyt kevytmielisesti, lopputulos on vaa se et sua jää vituttaa, se jättää sulle arvet ja maksat elatusmaksuu joka kuukaus ja sit ripusteletki jo kravaattii kattotuulettimee

Ohessa kuva sust ku kelaat miks et pettäis kumppaniis

terveisin katkeroitunut misogynisti, joka menee nyt suihkun alle itkemään ja syömään keksiä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.