IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

For the dudesKeskiviikko 01.10.2014 17:49

mietin pitkää lähenks kirjottaa täst, koska nykygaltsustandardeil tuntuu et räppään tääl vaa itekseni, mut koska suht tärkee aihe ni why not

Jäbät, tää on teille.
Varsinki teille, jotka yhteiskunta ja media on kastroinu luulee et naiset juoksee vaa komeiden ja rikkaiden peräs ja haluu tulla kohdelluks ku prinsessaa ja et ootte pakan pohjimmaisina vaan koska teilt puuttuu noi ominaisuudet...well that's bullshit.
Juttelin just pitkän keskustelun erään collegan kanssa naisista ja päädyttii tietynlaisii johtopäätelmii. Saat ite päättää kuulostaaks uskottavilt

Ensinnäkää naiset ei haluu tehää MITÄÄN päätöksii. Ne haluu seuraa sun esimerkkii ja et sä hoidat päätökset niiden puolest, se koskee mihin ravintolaa meette syömää, missä tapaatte, mihin lähette matkalle yms. kaikki "no mitä sä haluisit tehä" on instant kastrointi.
Toiseks et saa sietää niiden valitust hetkeekää.
Jos muija alkaa valittaa sun tavoist ja tottumuksista tai et sun pitää tehä sitä tai tota, ni kävelet ulos ovest. Trust me, ne soittaa sulle perää ja rukoilee sua tulee takas.

Sit toiseks sun täytyy olla hyvä sängys. Se nainen joka sanoo ettei seksi oo tärkeet sille tai "ei se mitää" ku et saakkaa nousee tai "sellast sattuu", ku tuut kolmest työnnöst, valehtelee. Voit kuvitella milt sust tuntuis, jos muijas alkais nukkuu kesken aktin.
Pelkästää klitorikses on enemmän hermoja ku koko penikses, tarkottaen sen olevan alttiimpi nautinnolle. Ja g-piste on viel 10x voimakkaampi.
Naiset tykkää yrittää dominoida miehii seksin avul, mut todellisuudes se menee niin et miesten kuuluis dominoida naisii seksil. Seksi tuntuu paremmalt naiselle ku sulle, joten enemmän se vituttaa sitä ku et annakaa sille kyrpää.
Sen takii kaukosuhde naisen kaa, joka on suosittu miesten keskuudes on huonoo bisnest. Ku ootte eros kuukauden ja se saa kokoaja huomioo miehilt, sill tulee koko ajan vaikeemmaks kieltäytyy...coz she needs that dick

Ja ekal kohdal tarkotan sitä et miehenä, sä oot dominoiva osapuoli suhteessa. Se ei tarkota et sun pitää olla kontrollifriikki ja määrää mitä pukee ja ketä tapaa, vaan et päätät miten vietätte aikaa yhdessä.
Tää on asia joka sun täytyy sisäistää, koska tää on jotain mitä naiset mieheltä kaipaa, vaikkei ne osaiskaa sanoo sitä ääneen. Naiset ei haluu olla vastuus päätöksist teiän suhteen, ne haluu vaa olla vastuus itsensä ehostamisest ja hauskan pitämisest tyttökavereidensa kaa.

Kolmanneks, naiset testaa sua JATKUVASTI nähdäksee ooks beta vai alfa. Nää testit tulee monissa muodoissa, kuten raahaamal sua paskoihi leffoihin tai ehdottamal sulle uusii pukeutumistyylei, mut pahin on se et ne viettää aikaa toisen jätkäm kaa ja sanoo "se on vaan kaveri, tsih. Tällä tavoin ne yrittää kertoo sulle, et sun pitää näyttää et oon sun, etkä luovu must.
Päätavote näis kaikis on se, et ne haluu nähä pystyyks ne muuttaa sua miehenä.
Näin on käyny mulleki. Olin amatööri ja yritin muuttuu naisen takii, koska luulin et se tykkäis must enemmän jos oisin samanlainen ku ne jätkät mist se lisäilee kuvii facee ja twitterii. Huonostiha siin kävi, mut opin läksyni. Never again.
Tää on yks yleisimpii kuolinsyit suhteille.
Se nainen ihastu siihen jäbää joka olit ku tapasitte, ei siihen persoonattomaa pellee mikskä yrität muuttuu.
Sen jälkee seuraa "ei se sust johdu, vaan must"-klisee ja boom se häipyy ettii uutta projektiaan.

ÄLÄ MUUTU, paitsi itses takia. Jos sun käsitys hauskanpidost on juoda keskiolutta kalsareis ja pelaa SKyrimii, eikä sun muijas tykkää siit, ni käsket sitä kontrolloivaa ja itsekäst huoraa painuu vittuu.
Naiset kiinnostuu miehist, joil on PERSOONAA ja tietää mitä haluu. Tän takii yleinen harhaluulo on se, et "naiset tykkää rentuist", vaik ne "rentut" vaa tietää mitä haluu, eikä pyöri sen naisen pillin tahtiin ja on oivaltanu, ettei niiden täydy olla mitää ovimattoi saadaksee sitä naista pysymään...mut se ei tarkota et ne kohtelee niit huonosti.
Jos joku nainen ei pysty sietää et teet sitä mist tykkäät, etkä rakenna koko elämääs sen ympärille, ni se ei oo sun aikas arvonen bruh

Älä pyytele anteeks sitä kuka oot ja sun elämä kääntyy ympäri, mut jos oot vaa itsesäälis vellova kasa paskaa, joka toivoo et olispa mul enemmän sitä ja lisää tota, ni se heijastuu sun käytöksee. Eka sun täytyy rakastaa ittees, ennen ku kukaa toinen pystyy rakastaa sua.

Mut KAIKISTA läpist ja kikoist ja jekuist huolimatta ykkösenä tulee seksuaalinen tarve.
Dominanssi - sun täytyy oppii olee demoni sängys ja saada naises vaa nauttii kyydist. Voisin kertoo tähä jotai vinkkei yms mut eri naisil on eri persoonallisuudet ja tykkää eri asioist, mut yks mist kaikki naiset tykkää, populaarikulttuurin vastustelust huolimatta, on tuhmuudest.
Naiset ei oo mitää disney-prinsessoi jotka menettää neitsyytensä yli 18 vuotiaana prinssilleen, eikä sen jälkee pane ketää muut, fuck no. Naiset ajattelee kyrpää 24/7 ja se on fakta

Omistus - naiset haluu olla "sun", se kuuluu siihen samaan alkeelliseen vaistoon, joka tekee ihmisest väkivaltasii, ja 100 feministiikää ei tätä pysty kiistämään. Joten tee se sille selväks samal ku kynnät sen pilluu ku ois 6.pv kesäkuut, et sen pillu kuuluu sulle.
Mut oo varovainen, yhteiskunnal on nollatoleranssi tätä kohtaan, joten rajota tää käytös pelkästää makuuhuoneesee. Et haluu et sen ystävättäret alkaa puhuu sua vastaan sille.

Tunnetta peliin - vaik se tykkääki ku vedät sitä tukast ja läpsit sitä ympäri persettä, sun naises haluu tietää et välität siit. Täytä suojelian ja turvan rooli, jota naiset miehes haluu.
Tää EI tarkota et sun pitää olla tunnetamponi sille tai ostella tavaroit jne. vaan yksinkertasii asioit kuten luskoiminen seksin jälkeen, joka naiselle on melkee yhtä tärkeet ku seksi itsessään aka "aftersex", useimmat miehet tekee sen virheen et ne penetroituu ilman minkäälaisii lämpöi, tökkii pari minaa, heittää lastit naamalle ja alkaa nukkuu. Älä sä oo tällanen "mies". Naisen kuuluu olla liukas ku hylkeenpentu, ennen ku sun kyrpäs menee lähellekää.

Sit vikaks, muista et naiset tykkää syömisest, mut inhoo olla läskei, joten hemmottele niit ajoittain jollai herkul ja älä anna murehtii kaloreist, vaa kehota nauttimaan elämäst.

Haistata vitut feministeille ja vahvoille itsenäisille naisille ja ylimielisille lutkille, koska muista: kukaa ei voi sua emaskuloida paitsi sä ite

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.