IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Musta NeekeriTiistai 21.10.2014 02:29

Teki mieli kirjottaa jotain, joten mietin vinhaan mikä mua vituttais tänään ja ku avasin youtuben, mun etusivul oli joku viime kauden putous-jakso "tanssii hahmojen kanssa" mis feattas musta barbaari ja sen beta nigga prinsessa yusuf, noh............
oon nyt varmaa taas perseestä ja pillusta ja ties mistä reiästä ku lähen tällee rikkoo yhteiskunnan harmoniaa ja hyökkään koko kansan top-tier alfa salimakee vastaan, mut miks siit äijäst on tullu nyt koko kansan vakionekru?
Ymmärrän ja hyväksyn ja oon samaa mieltä et siin on karismaa ja se vaikuttaa ihan sympaattiselt ja on varmaa tosi mukava irl mut dude tekee yhen korvamadon ja suddenly se on jokases realitys ja haastattelus ja julkisis tapahtumis mukana, niinku what the fuck suomen kansa?
Se on vittu miesversio Sini Sabotagest, paitsi et Sini on sentää tehny edes muutaman toisenki biisin...on loukkaavaa oikeit räppäreit kohtaan et sitä edes kutsutaa räppäriks SE JÄBÄ ON YHEN JUTUN MIES.

Ja entä sit Pronssi Yusuf? Se ei edes nosta, eikä tee muutenkaa mitään. Voin kuvitella et Mustis on aina "jos Yusufii ei oteta ni sit en mäkää XD"

Tyyppi ei oo edes niin ripped ku media antaa ymmärtää; penkkiveli at best (tissit ja kädet, no abs-jarrui).
Kyl se varmaa joku bodybuilding god on jolleki jätkälle, joka just alottelemas salil käyntii kerran viikos 29% rasvoil

Once again te tiedätte et oon oikes ja pyytäisin teit todistaa mut vääräks, mut tiedän jo, ettette siihen kykene :-D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.