IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

HovijuoniaLauantai 17.11.2012 06:44

Hahaha! Vittu mä olen yks perseenreikä!

Things to do today list:

Aiheuta draamaa joidenkin toisten parisuhteeseen -CHECK

Tänään kun olin palaamassa intistä kotiin lomille, eräs naistuttavani, huom. _tuttava_ ei "ystävä" (sillä vain betoilla on naisia kavereina) soittaa ja keskustelu alkaa aluksi ihan tavanomaiseen tapaan:

"mtsä?"
"mitä huomen?"
jnejne...

Tällä tuttavallani on tapana olla puhelimessa yhtä mielenkiintoinen kuin mummosi esitellessään valokuva-albumia ja jaaritella ikuisuuksiin turhanpäiväisistä naisten asioista mitkä ei kiinnosta pätkääkään ja jokaisen lauseen väliin tahtoo vain kysyä: "No, nussitaanko jo?"
Siis jos ehtii koska kyseinen neiti ei pidä taukoja puheessaan.

Joten olin jo puoliunessa ku se alkaa selittää jotain poikaystävästään, joka petti tätä exänsä kanssa Lontoossa... vuosi sitten.
Olen vain että 'lol bitch get over it"
Mutta on kuulemma iso juttu kun kohta on heidän vuosipäivänsä ja se tuo kokoajan mieleen sen miten sen jätkä painoi exäänsä ku vierasta sikaa toisella puolella pallonpuoliskoa samalla kun ne seurusteli.
Sit se sanoo taikasanat, että sitä vituttaa nyt ku liito oravaa hakkuualueella ja miten sen tekis mieli kostaa jotenki...

No tässä vaiheessahan mun lihaksikas mieli alkaa pyöriä ja koska mua kiinnostaa aivan vitusti niiden parisuhdeongelmat, ehdotan, tai paremminkin käsken että maksakoot potut pottuina ;)

"Ai et mä niinku pettäisin sitä...?"
"Anna palaa Franklin"

Ja koska vaan lollailen puhelimen toisessa päädyssä, niin yksinkertainen pettäminen ei tietenkään riitä mulle, vaan siihen täytyy saada kolmas pyörä mukaan! Ja kamera! Ja internet!
Mut kaikista yllättävintä oli kuitenkin se, että se oli ihan messissä tässä ideassa:

"JOOJOO!! :DD"

Seuraavaks kysyy että haluaisinko mä olla toinen niistä jätkistä??
Mut vaikka isot pojat kuinka väittää ettei siinä ole mitään homoa kunhan kivekset ei kosketa tai ei ota silmäkontaktia, niin mun mielestä siinä liikutaan aina heteroseksin rajamailla kun niittää samaa muijaa. Ja sitäpaitsi mulle riittää että olen jo kerran päässyt reikähommiin kyseisen tytön kanssa.

Ja sitten iskee aivan mieletön kusihätä ja täytyy rientää junan vessaan.

00:27 tulee tekstari: "josset haluu enää panna mua nii tuutko edes kuvaamaa? ;p"

Lähetän vaa takas: "u mad?"

mut pointti oli vaan se et oon aika huono ihminen. Älkää edes yrittäkö tutustuu muhun

PS. luin tänään Kolme muskettisoturia loppuun ja sit muistin et siit oli tehty leffaki hiljattain ja katoin sen. Vittu mitä paskaa. Mut ainaki siin oli 1700-luvun povipommeja

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.