IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

IncognitoLauantai 05.10.2013 22:24

Jotkut Do you even liftit tykkää kommentoida yksityisil, koska on liian epävarmoi kommenttiensa ja mielipiteidenä laadusta, et pelkää tuovansa omaa vammasuuttaa paremmin esille, jos kaikki pystyy näkee sen kommentin.
Toiset taas ajattelee, et se kommentti on liian henkilökohtanen näkyäksee ulkopuolisille, mut kai te tiedätte et "kyllähän noita puristelis" ei oo henkilökohtasta? Se on vaa vitun betaa ja neitsyttä.
Henkilökohtanen kommentti on: "pidin eilen siit miten ratsastit mun selän pääl ku konttasin alasti lattial anaalitutti persees ja ruoskit mua samal ku ääntelehdin ku sika"
Ei oo juurikaan mitään mitä tuntemattomat ihmiset vois keskenää keskustella, joka ois liian "henkilökohtaista". Henkilökohtasuus tulee sen ihmisen henkilökohtasista elämänkokemuksista, jotka ei kuulu ulkopuolisille.
Joten henk. koht kommentteja eivät siis ole:

-Moi
-Hyvät tissit
-Mitä kuuluu?
-Tuutko kahville?
-Panisin
etc.

Joten jos et pysty kirjottamaan mitään ylläolevista niin et kaikki näkee sen, oot vaa surullinen cunt, jonka pitäis heittää kravaattii kattotuulettimen ympärille. Ainii, mut eihä neitsyt voi kuolla ennen ku on saanu.

En myöskää ymmärrä miks te hiiret kommentoitte ihan arkisii asioit yksityisil, kuten mun rintalihasten jaloja muotoja sekä lihasten kiinnityskohtia? Tai "oon nähny sut jossai? :o"
Edelleenkään, se ei ole henkilökohtaista.
Jos joku teist keksii jonkun selityksen joka katsoo yksärit tarpeellisiks, antakaa tulla. No? En kuule mitää? Johtuu varmaa siitä kun ne ei ole.

Lopen kyllästyneenä teidän betailuun, esitän kysymyksen: jos ykistyiskommentit vois säätää helvettiin profiiilikohtasesti, would u do it bro?
Ajatelkaa niitä hyötyjä: idiootit ei vois enää piiloutuu yksityiskommenttien taakse, vaan ne joutuis ilmasta itseään kaikkien nähden ja jos niist ei olis miestä siihen, jättäkööt kommentoimatta ja menkööt suihkuu itkemää.
Kaikki ne runkkarit joista te muijat aina valitatte (ja salaa rakastatte), miettis kahteen kertaan ennen ku imartelis sua kehumal sun 6/10 persettä, koska ne joutuu tekee sen niin et kaikki näkee kuinka epätoivonen se on? Ja sit löytää saman kommentin sadast eri profiilist.

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.