IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Totuuksia The_Zyzz styleMaanantai 19.08.2013 01:51

Nyt on alkanu tuntuu siltä et aina ku miehet viettää "guys night", se on spontaanii ja rehellist hauskanpitoo jossa heitellää high fivei ja imetää toistensa kyrpii ja kaikil on ihan aidosti hauskaa...

...mut ku joukko naisii kerääntyy viettää "girls night", tuntuu väkisinki siltä et se koko kerääntymisen henki on semmonen "hähää typerät miehet, ei kutsuta niitä, runkatkoon ristissä keskenään mut tähän perseeseen ne ei koske. Tiedetää et ollaa seksikkäit ja miehet haluu meit mut ihan vaa kostoks lähetää pelkästää tyttöporukal, et kaikkii miehii oikee vituttais" ja kenelkää siel ei oo oikeesti hauskaa, koska jokainenha tietää et kaikki naiset vihaa toisiaan ja näkee toisena pelkkänä uhkana omalle tulevaisuudelleen.

for example: beta-uros kohtaa alfauroksen, kenel on viiskyt naista kainalos ja kakskyt housuis ja se beta hiihtää pelkäs likases T-paidassaan, mut silti se alfa-uros on like "sup brah u mirin haha jk we're all gonna make it brah<3" ja se beta on like "fuaaah bro strong mirin' how do I alpha?"

mutta kun nainen näkee hyvännäkösen naisen vaik tv-mainokses, se ekaks ajattelee monessakoha leikkaukses toiki on käyny, ansaitsis kyl kuolla, saatana mikä lehmä eikä vaa et strong mirin'

Harvemmin näkee miesten illoist albumin verran kuvii, koska a) niit tapahtuu hyvin harvoin.
Kaikki miesten keskeinen kanssakäyminen ilman vaginan läsnäoloa on enemmän tai vähemmän epäilyttävää ja homoo, sen takii täytyy aina pyytää pari naista mukaan ja b)lue kohta a
Mut naisten illoist on FB-profiilit aina täynnä kuvii tusinan verrast eurolutkist poseeraamas saunas pyyhkeet kietastuna peittää kaikki taktiset spotit ja kaikil siiderit kädes sillee "kilistelläänkö". Voi vittu.
Ja sit ilmeetki sellaset "vituttaako kun sinua ei kutsuttu, senkin mies?"

Meidän ei tartte yrittää todistella et pärjätää yks ilta ilman naisii. Pärjättäis koko elämä ilman naisii.
Kaikki olis paljo helpompaa jos olis vaa miehii ja kaikki ois gay as fuck.
Homopariskunnat on varmasti paljo onnellisempii ku heterot. Miettikääs sitä; jatkuvaa panemist, koska kummankaa päätä ei ala ikin särkee.
Ei voi saada biologisii lapsii, joten yhtä vahvaa tunnesidettä niihin ei ole, joten kun ne tulee teini-ikään ja alottaa perseilyn, se ei ota yhtä paljo omatunnolle ku ne myy suolakaivoksiin pakkotyöhön.
Eikä mitää pihistelyy anaaliseksis

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.